Sziasztok!
Mazsi!
Aranyos Lea a letakart kis szemével is.
Emilinek nagyon bejönne ha ilyen galacsinokat kéne szedegetnie, csakúgy kakodná felfelé, nehogy elvegyem tőle.
Papírzsepit szokta néha elcsenni, azokat szedi cafatokra.
Na azért csak jó, hogy több orvoshoz is elmentetek,minthogy egyből szemüveget adjál rá!Én is rákérdeztem most a gyerekorvosnál a szemészetre, de ő azt mondta, hogy ő nem látja kancsalítani, de ha gondolom elmehetek, beutaló nem kell.
Hát majd azért el is megyünk, ha jobb idő lesz.
Én nem a Danonos babajoghurtot adom neki, hanem ezt a Nestlés Yogot.Abban se mag, se gyümi, még zsíne sincs, csak íze meg illata:)Zselatin, mesterséges aroma, tart.szer,színezék mentes.
Toxoplasma:én vidéken nőttem fel, macskáztam is sokat, de terhesség alatt néztek ellenanyagot, és 0, tehát nem estem át rajta!
Lorca!
Nati kép:
Ennél frissebb nem is lehetne.
Sno!
Nálunk apa 2-3 havonta menti az összes adatot a gépról lemezre.
Milyen ügyes Sebi, mennyi mindent mond!!!
Lora!
Örülök hogy jól telt a kirándulás!Hát én nem merem hagyni kutyát fogdosni Emilit.
Terhesség előtt pedig én is simogattam őket, de akkor leszoktam róla, és most már undorodok megfogdosni őket, ezért nem örülnék ha Emili is fogdosná, legalábbis addig amig a szájába veszi a kezét.Majd ha már nagyob lesz, és megy magától utánna kezet mosni.
Timi!
Aranyosak az úk képek!!:)
Helga!
A te tortád is jól néz ki, ügyes vagy!!!Látom te is megvetted a Micimakós újásgot
Én a kulacsra, meg az uzsisdobozra hajtok.
A pihis kép nagyon ééédes!Milyen idilli!:)
Csimpilimpi!
Remélem nem komoly a vérezgetés!Pihizzél!Dokik mit mondanak,mi okozza?
Ditke!
Nekem az aventes krém jött be a cicisebre, azt sem kell lemosni, a Garmastant igen,meg talán a neogranormont is, de ez nagyo szárít, szerintem ez nem olyan jó.A Bepantent sem kell lemosni.
Elment haza??????Papírok,minden nélkül??????Volt annyi ereje??????Hát nem semmi!!!
Ne kombinálj, tessék megnyugodni, no para!:)
Dana!
Én még nem bíztam senkire, a sírás életkori sajátosság, Emilinél most kezdődött.Ha csak apa vigyáz rá, akkor sír egy kicsit mikor elmegyek, de utánna már jól elvannak.
Ma tűrhető volt az éjszaka, "csak" f2kor ébredt fel, apával nem vígasztalódott meg, akkor mentem én,majd hoztam a mi ágyunkba, de ott is nehezen aludt el, utánna ment vissza a kiságyba, és aludt reggel 7ig.
Pann!
Én is jártam már úgy, hogy apánál maradt a kulcsom, addig a lépcsőházban ülte Emilivel.
Kutya:hát ha így megijjedt tőle, akkor nehéz lesz viszaédesgetni egy darabig szerintem.majd ha magától szeretne vele barátkozni, akkor talán...
Tápi:Emili is duplán szokott vacszni, 6felé tejpép(mostanában ezt kezdi hanyagolni, inkább mutogat az üveges kaják felé:)), majd fürcsi után tápi(eltte fürdés, akkor fogmosás is).Tápiból változó, hogy mennyit iszik.Szerintem még kínálgasd egy pár napig, aztán ha akkor sem kéri, akkor ne adj neki, és majd látod hogy kibírja-e reggelig.Esetleg több vacsi??Reggelire tápit iszik, ugye?
Ria!
Jujj, ez az email nagyon brutál!!!
Mi is violtunk tanácsadáson, így (majdnem) 1 éves adatok:
Súly:9000 g
Hossz:79 cm(nyakát behúta, uh. van az 80 is:))
Fog:4 db, (2 lent, 2 fent)
Mozgás:lépegetés, néha egyedül is, de még domináns a mászás.
Beszéd:halandzsa, sok hangot használ, igen dallamos, az énekekekt "dudorászva" ismétli, ata(apa), nya-annnyyya(anya),ni-ni(inni).Viszont mindenre mutogat amit szeretne, ha segítség kell neki azért is, hozza a játékokat hogy bekapcsoljam.
Szinte mindent megért amit mondunk neki, egyből utánozza is a mozdulatokat(pl.fújás a szájával, orrfújás, a hasamra is tud berregve fújni a szájával:)).Telefoncsörgést hallva a kezében lévő játékot a füléhez emeli.
Játékokat kérsére megkeresi, hozza.A hol van? kérdésre mindig keresi az adott tárgyat, meg is találja, mutotja hogy hol van.
Evés:mostmár mennek a darabos kaják gond nélkül, teljes tojásos kaját is kapott már, tejeset is, halat is.Mindenevő, nem válogat.
Alvás:1-2x kel, de egyre gyakrabban átalussza mostanában az éjszakákat.
Most ennyi" jut az eszembe:)