Sziasztok!
Kaptam egy kis kimenőt a kórházból, holnap este 7-re kell visszamennem.
Nagyon rosszul érzem ott magam, mivel csak péntekre írták ki a műtétet.
Levi is nagyon hiányzik. Olyan édes volt este mikor jöttek látogatni. Követelte a pez cukrot, mert Apukámnál (mikor a kórházba volt azt kapott). Mindenkit megkínált és közölte, hogy szívesen.
Köszönöm továbbra is az együttérző szavakat, és az is jól esik, hogy megelőlegezitek nekem, hogy biztos erős leszek. Az is jól esik, hogy angyalként emlegetitek őt aki vigyáz ránk......
Ma megint sokat sírtam, mert Anyukám mesélte, hogy a nővér mikor adta ki a ruháját, elsírta magát, hogy mennyire várta a kisunokát Apukám. Pedig tényleg elviselhetetlen fájdalmai voltak.
Szombaton pár órára hazavitték, ez volt a kívánsága. Ekkor már félrebeszélt. A tévében meglátott egy kisbabát és lelkesen mutatta, hogy ott a baba!!!!
Tehát még magán kivüli állapotban is ott járt a gondolata a születendő kisunoka körül.
A családi körülmények miatt engedtek haza csak, mondtam, jobb lenne a szeretteim körében. 30 óra is sokat számít. Levinek is.....
A kórházban meglátogattam Kmannát! Jól van, baba-mama szobánan, és gyönyörű a Panka. Le is fotóztam. Egy nagy problémám van, hogy úgy elrohantam, hogy elfelejtettem hozzá felmenni (pedig megígértem). Holnap reggel meg hazamegy és engem meg hiába vár. Nem tudja hogy hazajöttem. Nem tudja valaki a telefonszámát, írnék neki egy sms-t.
Gratulálok a babákhoz! Szilvánusz, Pété, Judit!
Melinda, Pété, Évi gyönyörűek a babák!!
A kórházba állították hogy vannak csúnya babák és én nagy vitába szálltam, hogy a babaneten, aminek tagja vagyok csak gyönyörű babák születtek. ÉS EZ ÍGY IS VAN!
Jim!
gyógyulj meg, téged is minden tényleg utolér!