Új privát üzeneted érkezett!

Lapteteje... :? :roll: :? :roll:

Kölyök, az kórházi volt, a másik a mienk, de csak akkor használom, amikor alszik (egész nap), szopinál nem. :roll: :wink: :D

Évi

KépKép
kvaszeva

Kölyök28 :lol: nagyon szépen köszönöm...

Nagyon édes a kis Boti...gyönyörű újszülött a kis csücsüri szájacskájával...hogy itt Nektek csak-csak csupa-szép babák érkeznek...jaj, de jó :lol: :lol: :lol:

judit: szorítunk....lesz ma baba...hidd el...az erő megy Neked :lol: :lol: :lol:
nanó:))

Pété
Gratulálok!
Nagyon szép a kislányotok!

Juditnak nagy drukk!

Mérleg
Nekünk nincs... Joseph csak a doktornál van megmérve...

Bosek
Én napi 2-3 liter folyadékot iszom...
Vendég

Évi, és ezek szerint szereti a pólyát? mert mi nem vettünk olyat. de lehet hogy kéne? :roll: nem tudom.
télleg, lehet hogy volt már erről szó, ki vett pólyát?
na megyek kórházi pakkot összeállítani... :P

Kép

Kép
kolyok28

Ebbe a topikba olyan édes babácskák érkeznek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Pólya
Nekünk nincs... de egy takaróba be lehet bugyolálni a csemetét :wink:
Vendég

Évi, köszi a képeket, nagyon édes a kis Botond. Szép kis haja van és az a fürdős kép... úgy tünik szeret pancsolni! :)
Juditról még nincs hír... Szilvánusszal beszéltem, egy szobába fognak kerülni Ők ketten... lesz ott buli! :)

KépKép
KépKép
mni

[quote="mni"][ írta:mnib]Juditról még nincs hír... Szilvánusszal beszéltem, egy szobába fognak kerülni Ők ketten... lesz ott buli! :)

Én meg hiába vártam őket :( , pedig benn voltam 6 napot...

Mindjárt rakok még fel képeket, csak a Kedves valahová eltökítette a fényképezőt, és még le kell tölteni.
Meg végre itt volt a védőnő, úgyhogy most ebédelek is - multifunkci anyuka: két kézzel 5 dolgot egyszerre ;)
linocs

Nagyon szereti a pólyát, és csak oldalt fekve illetve megemelve alszik. Már a kórházban is így feküdt, és ez itthon is így maradt. Nagyon szereti, másképp nem hajlandó elaludni, én pedig nem erőltetem... :oops: :? :wink: :)

Évi

KépKép
kvaszeva

Kép
Vendég

Szia Éva!

Botond annyira formás! Kis szemecskéi.............. Csoda aranyos!

Mommy! Joseph nagyon kerekedik!!!! Olyan kis elégedett feje van! :)

Linocs! Multifunkci....... Öhöm, majd belejövünk és már fel sem tűnik majd! :)

Niki! Te is fotót...... Légyszi!
Vendég

Monácska
Egy zabagép a drágám :lol:
Elégedett is lehet, mert ő a Főnök :wink:

És ha az embernek csecsemője van, úgy megtanul egy kézzel 6 dolgot csinálni... :lol: :wink:
Vendég

Áááááááá.... én nagyon elszürom a dolgokat...

Kicsit beleolvasgattam a januári és a februári topikokba...

Nevelik az alig 1-2 hónapos gyerekeket... hagyják sírni a babákat :cry:
És már kezdik etetni őket mindenfélével... ha nincs anyatej, akkor a tápszernél jobb a kaja :roll:

Én mindig reagálok Joseph sírására, simogatom,beszélek neki, ha így nem nyugszik meg, akkor felveszem...közben próbálom kitalálni, hogy miért sír...
És azt tanultam, a gyerekorvos is azt mondta, hogy legalább 4-5 hónapos korig ne kapjon anyatejen, tápszeren kívül mást...
Vendég

mommy82: nem vagy egyedül... Jól elrontjuk akkor a gyermekeinket ;) Ebben jó fej volt a védőnőm: kérdeztem, hogy ugye nem haladok mindenféle haladó szellem ellen, ha Fruzsi sír, akkor felveszem, és megnyugtatom, és netán még meg is szoptatom, ha úgy gondolom - és szerencsére ő is csak megerősített abban, hogy az egyik legnagyobb kegyetlenség még egy ekkora babót hagyni sírni - nem is értem, hogy tudják megállni, hogy felvegyék...
linocs

Juditnak megy a drukk!!Nagyon izgi :wink:
Lehet hogy már babázik??!!

pólya:az első fiamnál nem használtam mert a legmelegebb,forró nyár kellős közepette született és folyt róla a víz amúgyis,nemhogy a pólyában...De a kicsinél nagyon bevált,nagyon szeretett benne lenni(szeretik a babák aha bebugyolálják őket :wink: )szoptatni is könnyebb volt úgy.Én most is fogom használni(ráadásul még az enyém volt 31 éve :wink: )

altatás:a nagyfiamnál egy szobában voltunk vele egy éves koráig(mivel össz-vissz 2 szobánk volt,meg aggódtunk is ..)aztán a kicsinél már kész lett a házunk és lett mindenkinek külön szobája,szal 4 hónapos koráig a szobánkban aludt mózeskosárban és 4 hós korától a szobájában a kiságyában.Ez bevált,most is így tervezzük...de majd Olivér dönt :wink:
A mózeskosár amúgy nagyon praktikus, mert oda vittük ahova akartuk, a ház bármely pontjára.A kisebb fiam is olyan volt mint Mzx Laurája,ágyút is lehetett döngetni mellette,akár a nappaliban ahol "éltük az életet" tök jól aludt és szem előtt volt.

Én is ma voltam CTG-n,teljesen OK.Mégcsak a külső méhszáj nyitva egy újnyira,szal még nem szülök...

Linocs:kis habzsi a kiscsaj,de ez a jó!!És nagyon édes!! :wink:

Pati beszámolóját várom!!

Évi:cuki Botika!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Dany!

Sztem meg te csinálod jól(meg Linocs is :wink: )!!!Nem hinném hogy egy újszülöttet el lehet rontani...ez butaság!!Ők még ösztönlények és nem gondolkodnak!!Bocs de én ugrok erre a "elrontod a gyereket ha mindig felveszed" :x :x :x okoskodásokra...Hallgass az ösztöneidre,nagyon jól csinálod!Egy kisbaba szinte állandó testközelségre vágyik,babusgatásra,arra hogy felvegyék hisz csak most ismerkedik a világgal,mindennel,annyira védtelen...Így tanul meg bízni is a szüleiben,az anyjában ,hogy ha sír akkor ott terem anya :wink: Sok-sok szeretet kell neki ,hogy aztán ő is adhasson :wink:
És bizonyított tény hogy azok a gyrekek ekiket felvettek és nem hagytak sírni sokkal jobban teljesítenek később az iskolában is és sokkal kiegyensúlyozottabak lesznek :wink:
Szal csak így tovább,ügyes vagy!!!!

És hogy etetni kajával ilyen kicsinek........ez is butaság sztem..ezek miatt alakul ki annyi allargia ideje korán...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni: nagyon igazad van... (szakemberként mondom) :) ..a szeretet adja meg a biztonságot...a pcakotokban sem rontottátok el...igen..kell a babának a biztonság....és a biztonságot a szeretet adja...az ölelés..a mami illata....az érintés....nem lehet elrontani a babákat....csak szeretni... :lol: :lol:

nanó

(várom én is Pattit)

Botond baba gyönyörű!!! Többiek is tegyenek fel képeket, légyszi-légyszi-légyszi!!!

Most, hogy írod, Kölyök.. én se pakoltam még össze :shock: na majd ma.. vagy holnap.

KépKép
lexus

Panny
Nekem mindig az jut az eszembe, mikor csecsemőotthonban voltunk gyakorlaton... ott egy idő után már nem sírnak a babák... de mosolyogni se sokszor láttuk őket... :cry:
Vendég

Dany!

Hát gondolom...szegénykék :(
Annyira szívszorító ,hogy szinte szeretet nélkül kell hogy a világra jöjjenek és létezniük... :(

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

És végre itt a várva várt hír Judit18-tól:
Megszületett kislányunk Sándor Eszter, 4250g, 58cm és gyönyörű!

Nagyon sok boldogságot kívánunk Juditnak és kislányának!

KépKép
KépKép
mni

Nanó!

Örülök hogy szakemberként is megerősítessz!!! :wink:

Na megyek a nagyért a kicsivel az oviba ,és utána néptáncra a naggyal.
Este jövök.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Gratulálunk Judit!!!

KépKép
lexus

Akkor még annyit hogy :

GRATULA JUDITNAK!!!

És sima vagy császár.Lehet tudni??

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Judit
Gratulálunk!!!!!

Vendég

...Juditkám....gratulálunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Isten hozott nagyon várt kisember :lol: :lol:

Dejóóóó, végre,
hatalmas gratula Juditnak!!!!! :)
kivánunk soksok mosolyt és örömöt nekik és sok tejcsit!!!
Isten hozta köztünk Esztert :)
Kép Kép

Kép

Kép
kolyok28

GRATULA JUDITNAK!!!!!!!! SOK BOLDOGSÁGOT ÉS EGÉSZSÉGET ESZTERHEZ NEKIK!!!!!

Panny!
Teljesen egyetértek a véleményeddel!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

na, csakelírtam, Judit mondta, hogy egynappal előrébb van mint a táblázatban kiírt időpont, szval 40+4n
kijavítom és a következőnél jó lesz.
bocsi....

Kép

Kép
kolyok28

hurrááááá és sima...Eszter..nagyon ügyesek vagytok....hát ekkora babát...nagyon szép a sok-sok picurka között...Most pihenj sokat..és fújd ki a nagy-nagy izgalom utószelét : :D :D

Tényleg mekkora baba.. nagyon kíváncsi vagyok rá :)
Remélem minden simán ment!

KépKép
lexus

Nanó, jaj ne vedd készpénznek a táblázatot, az a szokásom, hogy ha nem írják, hogy császár akkor simát írok. mert optimista vagyok :)
de remélem hogy sima volt ;)

Kép

Kép
kolyok28

ÉLJEN!!! GRATULÁLUNK AZ ÚJ CSALÁDNAK!!! MILLIÓ PUSZI NEKIK!

Évi

KépKép
kvaszeva

Judit!!!!!

Nagyon nagy Gratula!
Jó Egészséget, és sok tejcsit!!!!!!!
Vendég

Elment a nyákdugóm :roll:

KépKép
lexus

hajrá Lexus, ez már valami ;) persze mit tudjuk, ez semmit nemjelent, de hátha ;)
rakd gyorsan össze azt a pakkot :)

Kép

Kép
kolyok28

Lexa
Komoly?
Hogy fogunk egy napon szülni???????????????????? :)
Nekem Ádinál elment 04.03. délután és másnap reggel megvolt.

Kép
Kép
tündérmanó27

Tényleg a pakkodat villámgyorsan rakd össze!!!!!!!!!
Persze, ahogy Kölyök írta ez itt még semmit nem jelent! :)))))) Volt itt már minden!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Sztem nem fogok én szülni, Tündérmanó :D Ahogy Kölyök írta, nem jelent semmit, legalábbis az én esetemben tuti nem, érzem, h holnap reggel írni fogok nektek, 2in1 állapotban :D Bár nem bánom, ha Törpilla is kijön :roll:

KépKép
lexus

Igenis, megyek pakolni :D

KépKép
lexus

Sziasztok!
Kaptam egy kis kimenőt a kórházból, holnap este 7-re kell visszamennem. :D

Nagyon rosszul érzem ott magam, mivel csak péntekre írták ki a műtétet.
Levi is nagyon hiányzik. Olyan édes volt este mikor jöttek látogatni. Követelte a pez cukrot, mert Apukámnál (mikor a kórházba volt azt kapott). Mindenkit megkínált és közölte, hogy szívesen.

Köszönöm továbbra is az együttérző szavakat, és az is jól esik, hogy megelőlegezitek nekem, hogy biztos erős leszek. Az is jól esik, hogy angyalként emlegetitek őt aki vigyáz ránk......
Ma megint sokat sírtam, mert Anyukám mesélte, hogy a nővér mikor adta ki a ruháját, elsírta magát, hogy mennyire várta a kisunokát Apukám. Pedig tényleg elviselhetetlen fájdalmai voltak.
Szombaton pár órára hazavitték, ez volt a kívánsága. Ekkor már félrebeszélt. A tévében meglátott egy kisbabát és lelkesen mutatta, hogy ott a baba!!!! :cry: Tehát még magán kivüli állapotban is ott járt a gondolata a születendő kisunoka körül.

A családi körülmények miatt engedtek haza csak, mondtam, jobb lenne a szeretteim körében. 30 óra is sokat számít. Levinek is.....

A kórházban meglátogattam Kmannát! Jól van, baba-mama szobánan, és gyönyörű a Panka. Le is fotóztam. Egy nagy problémám van, hogy úgy elrohantam, hogy elfelejtettem hozzá felmenni (pedig megígértem). Holnap reggel meg hazamegy és engem meg hiába vár. Nem tudja hogy hazajöttem. Nem tudja valaki a telefonszámát, írnék neki egy sms-t.

Gratulálok a babákhoz! Szilvánusz, Pété, Judit!

Melinda, Pété, Évi gyönyörűek a babák!!
A kórházba állították hogy vannak csúnya babák és én nagy vitába szálltam, hogy a babaneten, aminek tagja vagyok csak gyönyörű babák születtek. ÉS EZ ÍGY IS VAN!

Jim!
gyógyulj meg, téged is minden tényleg utolér! :(

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Juditkecskemét
De jó hallani rólad! Ma gondoltam rád mi lehet benn veled!!!!!
Hiányzol ám!

Kép
Kép
tündérmanó27

Judit! Dejó, hogy otthon vagy! :)

Egyébként pakolok, meg nézzem hozzá a babanetes kelengyelistát, de kicsit leakdtam, úgyhogy help me please,
Fertőtlenítő folyadék
(lehet kapni úgynevezett hidegfertőtlenítőt is) - ti ezt hol vettétek, ha vettetek? Vagy vittetek egyáltalán ilyesmit? Lexa megint jó hülye, bocsi, de ha nem kérdezem meg, akkor nem lesz :roll:

KépKép
lexus

Judit18-nak hatalmas gratula!!!!!!!!!!!

juditkecskemét: szegény drága apukád :cry: nincsenek rá szavaim. Majd írj pénteken, sokat gondolunk rád!

Én nem nagyon vagyok jobban, úgyhogy döglök is vissza :?
Vendég

Oké.. nem kérdeztem semmit.. hülyülök ám rendesen! :? :oops:

KépKép
lexus

lexa, Chicco folyadékot vettem én asszem Tescoban. 1 literes.
Vendég

Judit!!! dejóóóó, hogy itt vagy!!!! örülök, hogy kiengedtek!! szval péntek. Akkor Neked meglesz a Pi, azaz a 3.14 :) dejóóóóó
hacsak nem történik addig valami... ;)
és mit mondtak bent, amúgy minden rendben?
jaj, télleg nagyon örülök, hogy otthon vagy! talán könnyebb lesz. Apukádat mikor temetik? Hazatudsz menni addigra, vagy esélytelen? Anyukád jön fel hozzátok?
Kmanna telefonszámát én sajna nem tudom. De kinekis küldött smst, hogy megszületett a baba? nem emlékszem.

jaj, nagyon örülök Neked!!!

Kép

Kép
kolyok28

Jim, tessék már meggyógyulni!!!! +++++

Kép

Kép
kolyok28

Judit!

Isten hozta Eszter lányt ebben a világban!
Gratulálok!

Judit (kmét)!
Jó későre írták ki a csaszit! De rendesek, ha hazaengedtek! :)

Lexa!
Nekem egy hete kezdett el távozni a nyákdugeszem. szerdán még volt egy kevés!
Azóta sincs semmi! :?
Rima megmondta a tuttit! :lol: :lol: :lol:

Mommy, Éva!
Olyan drágák ezzek a csöppök! :D

Én még nem neveltem gyereket, de teljesen egyetértek Pannyval! Egy kisbaba ösztönlény, még nem lehet nevelni!
De én nem tudom, hogyan fogom csinálni. :roll: A barátnőm aki két gyerekes családanya, azt mondja, hogy csináljam ösztönből.
Akkor nem hibázhatok. Csináljam úgy, hogy a baba nyugodt legyen, mert akkor mi is nyugodtak leszünk a férjemmel!

Majd meglátom, hogyan megy ez a gyakorlatban! :? :lol:
Vendég

Most nézem, Kmanna férje hozta a jó hírt.... ;) akkor ez nem segít. :?

Kép

Kép
kolyok28

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?