Sziasztok,
Ezer bocsi, de ha tudnátok miken mentem a héten keresztül . . .
Először is üdv Pankaa és Emili!!Emili nagyon édes baba, és milyen ügyes is. Az a kis sapkás fotó na meg a viz alatti nagyon klasszak. El is döntöttem hogyha megszületik a mi kis teknősünk, akkor mi is járunk majd úszni. Ti mikor kezdtétek Pankaa?
Én már jártam az új piacon, nekem is nagyon tetszett, nagyon kultúrált lett és ráadásul a nyitvatartása is sokkal jobb, hisz ha jól emlékszem este 6-ig nyitva van, szóval Éva lehet még te is be tudsz nézni vmikor. Pankaa én már túl vagyok pár lakás vételen és eladáson, sok közvetítővel volt dolgom, és sajnos nincs jó véleményem nagy részéről. A legtöbb értékesitőn csak és kizárólag azt lehet érezni, hogy na mikor adod már el azt a nyamvadt lakásodat – akár áron alul is – vagy mikor veszel már meg egyet, a lényeg hogy ő megkapja a jutalékát. Sajnos nagyon ritka ez alól a kivétel. Én eddig csak eggyel találkoztam a sok közül.
Zita: gratula a kislányotokhoz!!!!!!!
))Majd meg tudnád adni a cimet és telszámot ahol voltatok 4d-n?
Éva: tényleg szép a konyhád. Én már valamiért azt hittem bent laktok, nem tudtam hogy még nem. És mi még az akadálya annak hogy beköltözzetek?Mikor mész uh-ra?
Bendor: én már voltam thai masszázson az aqutikumban, és nekem nagyon bejött ja és nem volt fájdalmas. De ahogy gondolod, hisz nem mindenkinek fáj ugyanaz . . . de én ha nem lennék terhes biztos mennénk mostanában is.
Sok boldog névnapot a Zoltánoknak és boldog nőnapot nekünk nőknek)))
Zsuzska neked hogy van a hasfájás?Elmúlt már teljesen?Pannika nagyon édes, és ügyes kis csaj volt az oltással is. Ilyen fura napjai meg sztem minden kisbabának vannak, amikor nem tudod mi okozza csak egyszerűen nyűgösebb. De ettől még nem romlik el ))
Bendor: sok sikert és erőt a felújitáshoz, mi is félig már benne vagyunk, hajkurásszuk a csempéket, járólapokat mert a lakást amit vettünk fel akarjuk újítani mielőtt beköltözünk. Már vettünk parkettát a nappaliba, kinéztük a fűrdőszobába a csempét, járólapot, hétvégén kiszámoljuk mennyi kell és meg is vesszük, mert épp 15-én fogják emelni az árát ennek a fajtának. Megvettük a zuhanykabint, meg a csaptelepet, szóval egész jól haladunk.
Sikerült mindkét szerződést megkötnünk végre, de nem volt egyszerű, a hitelt is elinditottam, szóval volt nagy rohangálás a héten: bank, földhivatal, tüzép . . . alig állok a lábamon, sztem fogytam is egy keveset, de igy jobb is talán, már hiányzott ez a pörgés kicsit.
Pénteken voltam az új helyen Tg-n. Hát elég nagy fejetlenség volt, még a védőnők is akkor kérdezősködtek, hogy hol vesznek vért, hol kell leadni a pisit, szóval érdekes volt. De egyébként a szokásos. Elvileg mostmár úgy lesz, hogy a doki ad időpontot a köv. tg-re, de nemcsak a napot adja meg, hanem az időt is, és az lesz a behivási sorrend. Ez egyrészt jó, másrészt meg annak szivás, aki utolsónak kap időpontot, mert akkor is oda kell menned 11-12 között a védőnői mérések miatt, és utána még ott dekkolhatsz 2 órát . .. .
Csütörtökön voltunk Ditróinál. Uis pár napja fájdogált a hasam, és kicsit megijedtem nincs e valami baj. És ha már ott voltunk moziztunk kicsit, csinált 4d-t is. Nagyon édes volt, minden rendben van vele, és meg is mutatta magát, kislányunk lesz)))))Teszek fel majd képet róla, olyan kis édes. Az egyiken már épp alváshoz készülődött, bújt a méhlepény felé, de a másikon felénk fordult és mosolygott ))))
Hű, most lehet kicsit sokat irtam, nagyjából visszaolvastalak benneteket, de nem volt túl sok időm, igy lehet nem maradt meg minden bennem.
Jobbulást a lábadozóknak, kitartást a felújitóknak és a házkeresőinknek, és remélem jövő héten már rendszeresebben fogok tudni irni.
Kellemes hétvégét Mindenkinek!!!
Ja mi is kaptunk tegnap virágot a férjemtől mindketten)))