Na helló!
Látom, Tabati, a cselekvés mezejére léptetek ti is!
Mi összesen 100-an leszünk, de én pontos költségvetést majd csak az esküvő után tudok, hogy végül mennyi lesz a pia. Nálunk is vannak ismerősök, pl. a terembérletnél, a főzésénél, a fodrász a hajamat ingyen csinálja, stb. és ez is segítség azért.
Tényleg, Tabati, nemsoká itt van július is. Istenem, hogy meny az idő, tisztán emlékszem tavaly július végére, amikor csatlakoztam a babanethez! Majdnem egyidőben csatlakoztunk.
Akkor te végülis áprilisban próbálsz ruhát?
Nekem is van kesztyű a ruhámhoz.
Hááát, énnekem is voltak terveim, hogy miből mit akarok, és főleg olcsón, aztán a végén, amikor ott voltam, akkor úgy voltam vele, hogy a fene ottegye az egészet, egyszer van esküvő, inkább azt választom, amely jobban tetszik, mégha drágább is, így voltam a cipővel, ruhával, fehérneművel, meghívóval, szóval, mindennel...
A csokornál én a halványzöldben gondolkodom. Annyira tetszik, már többször észrevettem, hogy a virágosnál mindig a halványzöldre esik a tekintetem, és hozzá mondjuk egy szép élénkszínű zöld szalag, hm... az egyik esküvői magazinban láttam, hogy Lilunak is ilyen csokra volt, és beleszerettem. Egyébként valóban, a fehét orchidea gyönyörű menyasszonyi csokorban. Talán ilyen lesz nekem is.
Encsike, adj a párodnak egy kis időt, de görcsölj a témán, hiszen mondtad is, nem készültök újra a babára, hanem csak akkor lesztek együtt, amikor éppen akartok, úgy, mint múltkor. Lehet, hogy ez "zavarja" a párodat, hogy most hirtelen sokat beszélsz róla (ami vetélés után természetes is), de a fiúk másként működnek, s ha párod 25 éves, akkor még nagypn fiatal. Egyszerűen csak szeretkezzetek akkor, amikor akartok, s hidd el, megint hamar összejön!
De azért ez a polip nem semmi. Terhesség előtt nem fájt? Nincs ennek valami ismertetőjele?
Kuzsanna!
Látom, van kitartásod, ez nagyon szép! Most én is fogyózok, de nem önsanyargatással, hanem csak akkor eszem, amikor éhes vagy, s csak annyit, amennyi jól esik. Főleg vizet iszok evés után, s már fogytam 1-2 kilót. Igaz, borzalmasan nehezen fogyok és hízok, de ami a záróvizsgán rám jött pár kiló, annak most búcsút mondok.
Az én fejemben is mindenféle dolog jár mostanában, így az is lehet, hogy nálunk a bébiproject csúszni fog. Persze, ez nem biztos, de amiken mostanság jár az agyam, az nem éppen a családalapítás. Éppen az jutott eszembe valamelyik nap, hogy ha mégis halasztaánk, én akkor se szívesen hagynám ezt a topicot, mert szerintem olyan jól összeismerkedtünk mi már itt, és nemcsak a várandósságról beszélgetünk. Biztos változik a helyzet, ha itt többen is terhesek lesztek (leszünk?), de azért tényleg nem szívesen mennék el.