Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

encsike!

De jó lenne, ha kb. egy időszakban szülnénk! :D Lehetnénk mondjuk szobatársak is! :D Na, jól előreszaladtam a dolgokban mi? :lol:

kutyafüle!

Ilyen hosszú a ciklusod! :shock: Részvétem... én még ezt a 28 napot is alig tudom kivárni. Mindig mondom is mindenkinek, hogy milyen jó lenne, ha egy ciklus csak 1 hétig tartana. enne népszaporulat rendesen! :lol:

Kép
Kép
tabati

Encsike! Én csatlakozom,én sem szeretnék ikreket. Mondjuk én csak egy babát szeretnék. Nem is tudtam,hogy ennyire fiatal vagy.De klssz,Te fiatal anyuka leszel.
Van még olyan köztetek,ahol a lány az öregebb?
Ósio köszi a drukkhoz,holnap megyek,kiváncsi vagyok nagyon.
Tabati,hát én azért nem örülnék egy hetes ciklusnak.De ez a hosszú tényleg rossz,mert így eleve kevesebb az esély a babára,mert kvázi ritkábban van peteérés.
kutyafüle

Kutyafüle!
Mindig ilyen hosszú volt a ciklusod? mert ha nem, akkor okvetlenül ki kellene vizsgáltatni, hogy mi miatt lett ilyen hosszú.
Bár igaz, mielőtt abbahagytam a gyógyszert, megnézegettem a gyógyszer előtti ciklusaimat, amelyeket naptáron vezettem. És nagyon vegyes képet mutattak, voltak 25 napos ciklusaim és voltak 30-33 naposak is. Nem egyik hónapról a másikra, de szép lassan kitólódtak a hónapok során, máskor szép lassan össze.
Volt, hogy minden további indok nélkül 1 hetet késett, máskor 1 héttel előbb jött meg, és utána tartotta is ehhez az időponthoz magát.
Érdekes, tizenéves koromban mindig igen erős, fájdalmas menstruációim voltak. A gyógyszer alatt aztán természetesen 3-4 napos, enyhe menstruációim votlak. Amióta abbahagytam (tavaly október), azóta is viszonylag gyenge, szinte észre se veszem, hogy van, csak esetleg az első 1-2 napon, a hasam se fáj. remélem, ez még nem a gyógyszer utóhatása, hiszen 5 hónapja már, hogy abbahagytam, ennyi idő alatt biztosan kiment már a szervezetemből. Egyébként kicsit tovább, mint 5 évig szedtem.

Én mindenképpen szeretnék két gyereket legalább, hogy legyenek mindig egymásnak. Persze, attól függ, mit hoz a sors, de így tervezzük, hogy min. kettőt akarunk, aztán a többit majd megbeszéljük később. Én szeretnék ikreket. :)
Vendég

kutyafüle!

Nálunk a felállás: párom novemberben lesz 28, én meg már augusztusban 29 leszek. :D Régen el sem tudtam volna képzelni ilyen "fordított" felállást, de abszolút semmi különbség, szerintem ha elég érett a pasi, akkor nincs gond! :wink:

Lányok!

Lefagyasztottam a szemölcsöt azzal a Wartner bigyóval, és azóta nagyon fáj. Állítólag ez nem baj, hiszen ha lefagyasztom, olyan érzés, mintha leégettem volna, és tényleg olyan. Kis kör alakú égésnyom van ott, ahol a szivaccsal kezeltem. Olyan, mintha cigit nyomtak volna el a szemölcsön... :roll: 14 napon belül le kéne essen, hát kíváncsi vagyok. Mindenesetre, ha nem esik le (akkor még mindig lehet, kétszer kezelni) én befejeztem ezzel a Wartnerrel. Inkább tényleg veszek valamilyen tinktúrát, az legalább nem ilyen fájdalmas. :evil:

Kép
Kép
tabati

Szép jó napot. :)

Hát a hétvége zsúfolt volt, nem is tudtam jönni.

Boszibaba
Szióka, én is új vagyok, és boldog szülinapot a gyerkőcnek.

tabati
a sógoromnak bevállt a Wartner, igaz a második kezelésre, de 3 nap után leesett neki. fáj fáj, de jobb, mintha otthagynád. :)

Az ikrekkel kapcsolatban. Nekem apukám kétpetéjű iker tag. Mind apukám, mind anyukám családjában nagyon sok volt az ikerszülés, van olyan unokatesóm, ahol kétszer lett hármasiker.
Úgyhogy nekünk megvan a lehetőségünk rá, bár nem igazán szeretném, így is veszélyes lenne a kihordás, hát még ha több baba lenne egyszerre.

Életkor. Mi sacc egyidősek vagyunk, a párom februári és 32, én szeptemberi, tehát ősszel töltöm a 32-őt. Szoktam is cukkolni, hogy öreg :P
Vendég

köszi, anuk,akkor kicsit megnyugodtam, mert bevallom azért kicsit paráztam, hogy ennek tényleg ennyire kell fájnia? De akkor jó.

Viszont úgy hallottam, hogy csak ha egypetéjű iker van a csalásban, akkor nagy a valószínűség nálatok is ikrekre, hisz a kétpetéjű azt jelenti, hogy egyszerre két pete ért meg, szabadult ki, és termékenyült meg. Az így született babák olyanok, mint más testvérpár, csak épp egy napon születtek. Vagy van a családban egypetéjű iker is? Vagy esetleg hallott már valaki olyanról, hogy azt a fajta hajlamot is lehet örökölni, hogy több pete szabaduljon ki? De akkor is a te családodban kéne keresni az ilyen rokonokat, nem? No, jól előreszaladtam! :lol:

Amúgy én is szeretnék ikreket, de csakis azért, mert akkor rögtön letudnék 2 gyereket. :lol: Ne értsétek félre, de nem vagyok már 20 éves. Viszont azt is szeretném, amit encsike mondott, hogy kis testvér, nagy testvér...az olyan aranyos, ahogy szeretik egymást (vagy éppenséggel ölik egymást, mi? :evil: :lol: )

Kép
Kép
tabati

csalás= család :lol: nem tudok írni.

Kép
Kép
tabati

tabati van minden, mint a búcsúban

a hármasiker egyik garnitúra egypetéjűek, a másik garnitúrában kettő egypetéjű lány, egy meg fiú lett

apukám mint írtam kétpetéjű

Egyébként mikor három évvel ezelőtt félidőben iszonyú szúrkálást éreztem a pocimban elmentem a nőgyógyászhoz, és azt mondta, hogy több petém ért meg. Ez többször is előfordult már velem.
Egy esetben úgy két éve azt mondta, hogy ekkora petéket, mint az enyémek nem nagyon látott. Nagyok, nagy a sejtmagjuk is.

Úgyhogy akarok is babát, meg parázok is rendesen.
Vendég

Sziasztok! :wink:

Nagyon jól sikerült a tegnapi nap!
Voltak vendégeink is: anyósomék,párom legkisebb tesója és párom nővére és családja

Mondanom se kell Gabika mintha megérezte volna,ha vmi készülőben van,mert ebéd után nem aludt,mert látta,hogy nagyban dízsitás folyik meg minden.

15 órára vártuk a vendégeket,kicsit késtek. Gabika már benyomta az uzsonát,mire mindenki megérkezett.

Lufik és a díszítés nagyon tetszett neki. Féltünk,hogy kidurran 1 lufi,mert húzogatta rajta a körmeit és rágcsálni szerette volna! :P

Sok mindent kapott:

Sógornőméktől: járássegítő bohócot,ami dobol,miközben tolja majd

Anyóséktól: Első számítógépét( A párom ezen akadt ki,hogy hogy vehettek ilyet,hiszen rá van írva,hogy 3 éves kortól?! :twisted: -- Addig most el kell tenni,mielőtt agyonnyomogatná)

Tölünk: FP tanuló szerszámpadot,játszóasztalt és okosbagolyt

Keresztszülőktől plüss kutyát,lufikat és manit

Anyukáméknál majd most 7végén lesz a bulija!

A torta nagyon tetszett neki,majdnem le is rántotta. A gyertyát is ügyesen próbálta elfújni,de csak kellett az én segítségem. :wink:

De mikor a tűzijáték is rákerült a tortára eltört a mécses nála! Kicsit megijedt,de aztán a végére megkedvelte! :P

A torta mindenkinek ízlett. Gabikának nem adtam belőle,mert tejszínes volt a krémje,és olyat még nem evett.

Sajtos rúdat majszolt el helyette.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

1-2 kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

boszibaba!

Hú, jó kis buli lehetett!! :D Én is imádni fogom az ilyen bulikat, díszítés, torta, egyebek! El sem hiszed, hogy megy az idő ugye? Még csak most született! :lol:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Hétvégén nem volt netünk. :cry: :cry: :cry:

Korkérdés: én 5 évvel vagyok idősebb a páromnál.:oops: :oops: :oops: Az elején nem is akartam belemenni a kapcsolatba, de aztán ő nem tágított. És mi lett a vége?

Boszibaba! Üdv közöttünk! Nagyon édes a kisfiad! Boldog szülinapot neki! Ezt a tortát te csináltad??? Nem semmi, milyen ügyes vagy!!!

Iker kérdés: régen én is nagyon szerettem volna ikreket, aztán nem, most meg megint jó lenne. Majd kialakul. Nálunk is volt a családban mindkét félnél.
Ezt az ingázást mi is csináltuk gimiben, és akkor nálam kijött h 5 gyerek, 3 lány, 2 fiú és ebből egy 4es iker.:roll: Na ezt nem hinném! Biztos rosszul nézték. M arra, h nem állt meg az inga, hanem körözésből átment ide-oda ingásba és vissza... Ez csak féremagyarázás lehet.

Jósnő: nemsokára megyek. Barátnőm volt tegnap és nagyon belelkesedtem ezen, úhogy muszáj lesz kipróbálni. Régebben már voltam, de az annyi baromságot hordott össze, h az már kész röhej volt. Először jól kifaggatott, aztán elmondta ugyanazt. Állítólag ez a nő nem kérdez semmit, hanem csak mondja kártyáből a dolgokat. Majd kiderül.

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok!

Boszibaba, nagyon jó buli lehetett :) Gondolom ti is élveztétek :)

Tabati, én is szeretnék már ott tartani, a szobatársak ötlet nekem is tetszik :):)

Voltam ma dokinál. Megkaptam a szövettant... Polip volt valahol a méhemben, ezért nem maradt meg, de a polipot kikaparták a műsz.befejezésnél... úgyhogy május elejétől mehet a dolog :D:D:D:D

Hogy telt a nőnapotok? :wink:

Én mindig is fiatal anyuka szerettem volna lenni, bár 15 évesen még nem tudtam hogy mikor találom meg az igazit :lol: :lol: De szerencsére sikerült! :)
encsike87

encsike!

Ez nagyon jó hír!! Mármint az, hogy tudják mi volt a bibi! És ezek szerint nem olyan nagy probléma. Volt, kiszedték, ennyi! :D

Nekem nőnap alkalmából megjött, hogy jól kifejezze a testem mennyire nő vagyok! :evil: Volt is görcsölés, úgyhogy terveink voltak a párommal, de végül a tanulás maradt (párom részéről), nekem meg a fekvés. Este volt egy kis szokásos buli, de az sem volt az igazi. Mindegy, már úgyis itt van nemsokára a tavasz. Csak ne lenne beborulva! :(

Kép
Kép
tabati

Tabati,

akkor ezt jól elszúrta nektek :) De majd bepótoljátok! :)

Egyébként én is "örültem" neki, hogy legalább kiderült mitől volt... Májustól meg már minden rendben kell hogy legyen! Mondjuk még nem jött meg a műtét óta, de azt mondták hogy 6 hétben belül szokott... remélem :) Úgyhogy igazából az áprilist kell kibírnunk, aztán utána már mehet :)
encsike87

encsike!

Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy ezt a polipot észre lehetett volna venni, a várandósság folyamán? Vagy esetleg még előtte a nőgyógyászati vizsgálatokon, csak a dokid nem vette észre? Vagy ez pech, és nem lehet így észrevenni?

Kép
Kép
tabati

Hát én úgy tudom, hogyha esetleg a régi doki nézte volna rendesen UH-n a hasam (6 hetesen) akkor lehet hogy látta volna... vagy régebben is láthatta volna, ha csinált volna valami olyan vizsgálatot... Mostmár mindegy, bár lehet hogy jobb lett volna 6 hetesen végigcsinálni az egészet és nem 11 hetesen...

Nektek működik a nőivonal? én nem tudok a vonalzókhoz belépni.... :roll:
encsike87

Állítólag valamit csinálnak, ki volt írva, hétvégén sem működött. Én is akartam vonalzót csinálni. Lehet, hogy most máshol csinálok... :roll:

Hát ha még baba előtt észre lehetett volna venni, akkor megkímélhetett volna téged ettől az egésztől. :evil: Mindegy, most már jó kezekben vagy! :wink:

Kép
Kép
tabati

Jó reggelt mindenkinek!!!!

NEkem sem műkszik a vonalzóm :twisted: :twisted: :twisted:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ja! Most már tuti az esküvői helyszín, egy iskola aulája, lefoglaltuk. 10 ezer forintot fizettünk, és állítólag, ha nem lesz semmi probléma (rongálás meg ilyesmi) azt is visszakapjuk. De még ha nem is, akkor is szupi olcsó lesz. :D És a menüt is megbeszéltük már az ismerősünkkkel, aki főzni fog. Újházy tyúkhúsleves lesz, marhapörkölt, meg valami zöldséges valami (ha valaki nem szereti a húst) lesznek sütik, torta természetesen (az is megvan már, hogy honnan, csak még meg kell terveznünk, hogy milyen legyen. Mi megtervezzük, ők megcsinálják! Jó, mi? Mindenképpen emeletes lesz, mert egy sima nem lenne elég.), én szeretnék fagyit is. És ósió! Kiszámoltuk, hogy kb. 50 ezerre jön ki a kaja.(40 emberre számoltunk, de nem leszünk annyian) Plusz még italokat kell venni. Azt meg úgy csináljuk,. hogy kb.ra elhozunk a boltból, és az egy olyan hely, hogy (ott is van ismerős) ha vége az esküvőnek, akkor vissza lehet vinni a bontatlan italokat, és akkor számolunk el.

És találtam egy lányt (szintén egy ismerősöm, ne nevessetek, mire jó az iwiw 8) ) aki esküvőkre fest hennát, úgyhogy vele csináltatok majd a kézfejemre, az lesz kesztyű helyett. Legalább egyedibb, meg nem is sülök bele a kesztyűbe. Majd felrakom a honlapját, hátha valakit még érdekel, vagy nézzétek meg, milyen az esküvői henna. Nekem tetszik.

Kép
Kép
tabati

kuzsanna!

Megállt a vonalzód? Akkor ezek szerint nekem is az esküvős... :roll:

Kép
Kép
tabati

Tabati!

Szerintem megállt, úgyhogy majd frissítem és kiderül..... :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nekünk Csepelen volt a polgári és "egyházi" is. Az egyházit csak azért tettem""-be,mert mivel én nem vagyok megkeresztelve, csak a párom, viszont nálunk a nagyszülők nagyon vallásosak és PLÁNE, hogy a pap bácsink kijött a lagzi helyszínére :lol: :lol: :lol: :lol: Ha nem jött volna ki, nem mentünk volna templomba....De így, hogy kijött a helyszínre,a kertben volt megtartva. Valami gyönyörűséges volt :lol: :lol: :lol: :lol:

A barátnőméknek tavaly tavasszal volt az esküvőjük. Ők Csillebércen tartották és töredékéből kijött minden a miénkhez képest. Pl. esküvői ruha mindennek együtt került 45000-be. Az enyém bérelve volt: 120000 :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Én is bérlem! 10 ezer lesz! :lol: Persze ez sem a megszokott szalonból, meg módon történik nálunk! :lol:

Most kérdeztem meg e-mailben a hennás ismerősömet, és lehet, hogy nem is lesz az egészből semmi. :( Kiderült, hogy amit én fehér hennának gondoltam, az nem is henna (mert az kizárólag barna) hanem testfesték, ami nem lenne baj, csak épp nem olyan tartós. 4 órán keresztül bírja, az meg semmi szerintem. Meg ugye én nem is pesti vagyok, úgyhogy asszem felejtős a téma... Úgy gondoltam, hogy esküvő előtti napon felrakatom, és akkor azzal már nincs gond aznap. Még azért teljesen nem mondtam le róla, meglátjuk mit válaszol az illető az e-mailemre.

kuzsanna!

Nekünk a polgári esküvő nem is aznap lesz, mint a templomi. Előtte lesz (még nem tudjuk mikor) és az csakis a papírok miatt, szülőkkel tanúkkal. A templomi lesz a nagyobb banzáj. De úgy örülök, hogy alakul minden!! Már alig várom, hogy a ruhát kiválasszam! :D Még egy mensit várok, oszt megyek foglalni! :D

Kép
Kép
tabati

Jó reggelt lányok :)

Húha látom megy a nagy készülődés :D Csak így tovább, és remélem azért képek is lesznek.

Bár tegnap este benyögte a párom, hogy mit szólnék egy két tanu és mi esküvőhöz, mert csak jobb lenne, mint a semmi. Hát ha nem ültem volna, biztos leülök a meglepetéstől. Elvégre megbeszéltük, hogy elballagunk az anyakönyvvezetőhöz a hivatalos regisztrált élettársi kapcsolat ügyében.
Válasza: Ha már ott vagyunk nem tök mindegy? :D Nem semmi pasi, még 3 év után is okoz meglepetéseket. Tavaly karácsony előtt a gyűrűzés témában, év elején a mit szólnék egy babához, most meg ez.
Vendég

Anuk!

Nem semmi a párod!!!! Hát én jót pityeregtem :roll: Szóval zajlik nálatok az élet :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

No, egy dologról nincs még fogalmam sem. A virágokról, meg az esküvői csokorról. Akinek már megvolt a nagy nap, meg ósió tőled is kérdezem. Ezt hogy szokták megoldani? Csak egyszerűen le kell adni a rendelést, hogy milyen csokrot csináljanak, és érte kell menni, vagy kiszállítják, vagy ahogy kéred? Nekem szinte biztos, hogy kálából lesz a csokrom. Szép elegáns, csak pár szálból. Kell még párom zakójára is, meg az autóra, a templomba is kell pár szál (az még nem tudom milyen virág lesz), meg a vacsoraasztalra is.

Jó már a nőivonal, csináltam is vonalzót! ;)

Kép
Kép
tabati

Tabati!

Nekem is kálából volt a csokrom. Mindjárt keresek róla képet :lol: :lol: :lol:
Én bementem a virágkötőmhöz és elmondtam neki, hogy milyen legyen a virág. Ő mutatott albumot, hogy milyenek voltak. És ami a legjobban tetszett, azt csinálta meg nekem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Még soha nem csalódtam az ízlésében :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kép Kép Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bocsi,hogy ennyit elfoglaltam :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Húha! :shock: Jól láttam, hogy fekete, vagy kék színű? :shock: Ilyet még nem is láttam! Nekem fehér lesz, és semmi más virágot nem szeretnék mellé (látom nálad még volt mellette rózsa talán? meg valami zöld) És spirálosan szeretnék valamit a szárára, ami összefogja. Valahol láttam ilyet és nagyon tetszett, de már nem emlékszem hol láttam. :oops:

Kép
Kép
tabati

Bordósfekete nem? Nagyon jól néz ki.

A ruci is csecse, nekem sem tetszenek a vállnélküliek. (Nem mintha hajlandó lennék abroncsosat, vagy ha már itt tartunk bármilyent is felvenni. Elvégre nem vagyok már mai szűzlány csibe) :)

Vonalzót hogy lehet az aláírásba berakni? mert nekem csak a kódot írja ki :(
Vendég

Milyen vonalzót csinátál? Nekem nőivonal-as van.

A kálám mélybordó volt és mellé volt vörös rózsa, aminek a széle sárga volt .... a neve Hókuszpók :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Tabati, ezt a virág dolgot én sem tudom.... valahol egyszer pedig már utána néztem... Arra emlékszem, hogy attól függ hogy éppen milyen virágnak van a szezonja, meg talán a szinektől is... de tudom hogy drága :):)

Kuzsanna, tényleg jó volt az a csokor! :)

Nekünk nem lesz idén esküvőnk.... ahogy nézem még jövőre sem... Párom azt mondta, hogy nem akarja elkapkodni... (egy hónapja még ő mondta, hogy jó lenne esküvő :shock: ) hát remélem ő azért tudja... De most valahogy ráadásul úgy érzem, hogy nincs a babadologra sem rákattanva.... Tudom hogy még messze van május meg minden, de azért egy kicsi lelkesedés jól esne... na mindegy. Egyik nap azt mondja hogy spóroljunk (akartam venni az ajtónkra ajtórácsot, hogy a kutya ne merészeljen bejönni ha parkettázva lesz stb, 5 ezer volt, és azt mondta hogy most ne, mert spórolni kell...) de tegnap látott valami GPS-telefont 100 ezerért... azt meg meg szeretné venni... és amikor mondtam neki, hogy ez igy nem oké, mert most vagy spórolunk vagy nem, akkor meg nem igazán tetszett neki... De nekem ez igy nem jó érzés, és most abban sem vagyok biztos, hogy jó ötlet e ez a május...

Bocsi hogy itt nyavajogtam! :roll:
encsike87

Encsike!
Nyavalyogj csak nyugodtan :wink:

Hát nekünk is volt egy két harcunk babát illetően....

Esküvővel nem szerencsére.... azt mondta, hogy ha fogyok 10 kilot, akkor elvesz.... én meg leadtam azt a tízest és megkértem a kezét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Azért mindent meg kell beszélni, hogy mit mért? Ezt tapasztalatból mondom :roll: :roll:

Szerintem kérdezz rá nyugodtan, hogy miért gondolta meg magát esküvőt illetően és hogy áll a babatémához? Hátha csak megijedt és nem meri neked elmondani :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát nem tudom... már mondtam neki, hogy nem értem hogy most miért gondolta meg magát... aztán azt mondta, hogy ő anélkül is szeret meg stb...

Csináltam vonalzót, de a nőivonalban kicsit hülyén számol :) vagy csak a nyú nagy rá? :)

Kép
encsike87

Rájöttem! :):)

De ez igy csúnya :( Valami másfajtát kell találnom :)

Kép
encsike87

Ez már jó :)

Kép
encsike87

Encsike!

Jó lett vonalzód :wink:

Hát sokszor nem lehet eligazodni a pasikon, az biztos.... de előbb-utóbb előállnak a farbával :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Az a baj, hogy egyszer már volt ilyen, hogy ki akarta dobni a fogamzásgátlót, mert ő babát szeretne, (éppen nyaraltunk) de hazajöttünk aztán hallotta mások hülyeségeit és el is múlt az ötlet... aztán ugye terhes lettem, akkor már lelkes volt meg minden, de sajnos nem maradt meg.... és most megint olyan érzésem van hogy nem igazán lelkes! Pedig én ezek után már nem igazán vagyok türelmes baba dolgot illetően... nem akarom halasztgatni meg ilyenek....

Kép
encsike87

Lehet, hogy valaki esetleg tele beszélte a fejét? Nem lehet, hogy fél, hogy elvesztitek megint?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Attól is félhet, de eddig is félt volna... na mindegy... lehet hogy csak én vagyok nyűgös, és piszkálom szegényt...

Kép
encsike87

A fene tudja....anno nálunk is ez volt.... két éve mondtam neki, hogy mi lenne nem szedném be a következő adag bogyómat? Erre azt hitte, hogy csak azt az egyet nem veszem be :roll: :roll: :roll:
aztán azt mondta, hogy tulajdonképpen ő szeretne gyereket, aztá npersze nagy neheze nkiderült, hogy majd egyszer, de tényleg szeretne.

Aztán persze kiderült, hogy miattam nem lehet, de ez más tészta....most meg már ő szeretne nagyon babát...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

a másik meg hogy éppen átrendezés alatt van a szobánk, és a dobozok meg minden szanaszét vannak a szoba közepén.... viszont én ettől tiszta ideg vagyok, mert olyan a szoba, mint a szeméttelep... nem találok semmit, úgyhogy kész vagyok :(:( Meg most valahogy nehezen viselem a szülők "segíts már, csináld már meg" dolgokat.... na mindegy, majd elmúlik ez is :)

Kép
encsike87

Hát semmi sem egyszerű az életben :roll: :roll: MAjd csak észbe kap párod és újra a rég ilesz :wink:

Kitartást hozzá és sok türelmet..... ne sürgesd, hátha gyorsabban vissza talál önmgaához :roll: :roll: :roll: Tudom, hogy ezt tanácsolni és mondani egyszerű.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

encsike!

Szerintem is most csak megijedt egy kicsit, hogy elvesztettétek a babát. Eddig biztos nem gondolta, hogy ilyen is előfordulhat, most meg már ott van a fejében, hogy akkor tulajdonképpen bármikor előfordulhat ilyen bárkivel. Én nem ismerem, de szerintem... Az esküvő meg... szerintem most nem kellene ezzel nyaggatni, épp elég sokk lehetett neki ami történt. (tudom, hogy neked is, de mi lányok másképp műkszünk szerintem) Írtad, hogy néha rákkattan dolgokra. Várd meg amikor megint rákattan az esküvő témára, és akkor viszont gyorsan kell cselekedni addig, amikor már nincs visszaút! :wink:
Szerintem most te is a történtek miatt vagy egy kicsit nyűgösebb... :roll: Kitartás!!!!!! :!:

kuzsanna!

Húha! Én tuti nagyon megsértődtem volna, ha a párom a fogyáshoz köti az esküvőt! :shock: Szeressen így ahogy vagyok és kész. Ha nem tetszik el lehet menni! :lol: (könnyen beszélek, mert nálunk szerencsére ilyen gondok nincsenek, sőt, párom már túlzásba is viszi a dícséreteket. :D )

ósió? :?: Nem szokott így egész napra eltűnni... :roll:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Vagyok ám én is, igaz, tegnap csak olvastam, és ma sem írok többet, csak annyit, hogy holnap jövök, és akkor rendesen is visszaolvasok.
Na, az én fejemben is jár mostanában minden....
Szép estét mindenkinek!
Vendég

Hát én is ettem pár napig a kefét... de sajna igaza volt.... amikor megismerkedtünk, 73 kilo voltam. amikor összeházasodtunk. 83. Tavaly már 93-ra rúgott. Na akkor azt mondtam, hogy ez így nem mehet tovább és beiratkoztam egy MIAOMEI nevű fogyira. 18 kilót sikerült leadnom vele 2 hónap alatt :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok.Csak gondoltam bejelentkezem.Nem tudtalak visszaolvasni titeket. Voltam ma dokinál,aki gyomortükrözést akart,amit én élből visszautasítottm.Egyrész megijedtem,másrészt így is fuldoklom a köhögéstől. Ugyanis légcsőhurutom is van. Így persze nem tudja mi bajom lehet. De kaptam antibiotikumot a gyomromra.Ha két hét múlva nem javul,akkor megcsinálják. Hát nagyon reménykedem. Bocs, hogy csak ilyeneket írtam,de le a kartam jelentkezni.
Visszaolvaslak Titeket,amint jobban leszek.
kutyafüle

Na helló!

Látom, Tabati, a cselekvés mezejére léptetek ti is!
Mi összesen 100-an leszünk, de én pontos költségvetést majd csak az esküvő után tudok, hogy végül mennyi lesz a pia. Nálunk is vannak ismerősök, pl. a terembérletnél, a főzésénél, a fodrász a hajamat ingyen csinálja, stb. és ez is segítség azért.
Tényleg, Tabati, nemsoká itt van július is. Istenem, hogy meny az idő, tisztán emlékszem tavaly július végére, amikor csatlakoztam a babanethez! Majdnem egyidőben csatlakoztunk. :D
Akkor te végülis áprilisban próbálsz ruhát?
Nekem is van kesztyű a ruhámhoz.
Hááát, énnekem is voltak terveim, hogy miből mit akarok, és főleg olcsón, aztán a végén, amikor ott voltam, akkor úgy voltam vele, hogy a fene ottegye az egészet, egyszer van esküvő, inkább azt választom, amely jobban tetszik, mégha drágább is, így voltam a cipővel, ruhával, fehérneművel, meghívóval, szóval, mindennel...
A csokornál én a halványzöldben gondolkodom. Annyira tetszik, már többször észrevettem, hogy a virágosnál mindig a halványzöldre esik a tekintetem, és hozzá mondjuk egy szép élénkszínű zöld szalag, hm... az egyik esküvői magazinban láttam, hogy Lilunak is ilyen csokra volt, és beleszerettem. Egyébként valóban, a fehét orchidea gyönyörű menyasszonyi csokorban. Talán ilyen lesz nekem is.

Encsike, adj a párodnak egy kis időt, de görcsölj a témán, hiszen mondtad is, nem készültök újra a babára, hanem csak akkor lesztek együtt, amikor éppen akartok, úgy, mint múltkor. Lehet, hogy ez "zavarja" a párodat, hogy most hirtelen sokat beszélsz róla (ami vetélés után természetes is), de a fiúk másként működnek, s ha párod 25 éves, akkor még nagypn fiatal. Egyszerűen csak szeretkezzetek akkor, amikor akartok, s hidd el, megint hamar összejön!
De azért ez a polip nem semmi. Terhesség előtt nem fájt? Nincs ennek valami ismertetőjele?

Kuzsanna!
Látom, van kitartásod, ez nagyon szép! Most én is fogyózok, de nem önsanyargatással, hanem csak akkor eszem, amikor éhes vagy, s csak annyit, amennyi jól esik. Főleg vizet iszok evés után, s már fogytam 1-2 kilót. Igaz, borzalmasan nehezen fogyok és hízok, de ami a záróvizsgán rám jött pár kiló, annak most búcsút mondok.

Az én fejemben is mindenféle dolog jár mostanában, így az is lehet, hogy nálunk a bébiproject csúszni fog. Persze, ez nem biztos, de amiken mostanság jár az agyam, az nem éppen a családalapítás. Éppen az jutott eszembe valamelyik nap, hogy ha mégis halasztaánk, én akkor se szívesen hagynám ezt a topicot, mert szerintem olyan jól összeismerkedtünk mi már itt, és nemcsak a várandósságról beszélgetünk. Biztos változik a helyzet, ha itt többen is terhesek lesztek (leszünk?), de azért tényleg nem szívesen mennék el. 8)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?