Csajok, férjek és nanó! Nem semmi termést vagytok képesek összehozni másfél nap alatt! Az ember gyanútlan lyánya nem győz visszaolvasni.
Köszönöm Mindannyiótoknak az együttérző szavakat. Így visszagondolva tényleg horror volt, és még mindig elkap a sírás, ha újra eszembe jutnak a történések, de amint ránézek a kisfiamra, azonnal almúlik a rossz érzés, és valami földöntúli boldogság árad szét bennem.
Többen kérdeztétek, hogy a férjem itthon tud-e lenni velünk? Sajnos nem, de a héten még itt van anyukám, aki sokat segít, és mindig piszkál, hogy nem pihenek eleget. Érzem én, hogy igaza van, de én sem vagyok egy folyton fekvő típus. Azért igyekszem kihasználni a segítségét, mert jövő héttől már minden rám marad, hiszen ketten leszünk Botival.
Próbálok gyakrabban jönni, de mindig van valami tennivaló. Na nem a gyerekem miatt, mert Ő egy angyal.
Eszik, nézelődik, alszik. Hangja szinte semmi, éjjel 23-24 óra és hajnali 3-4 óra között eszik, majd reggel 8-kor ébred. Ügyes, okos nagyfiú, akinek tegnap leesett a köldökcsonkja, és tudja, hogy hagyni kell a mamit is pihenni.
Nagyon remélem, hogy ez így is marad!(kopp-kopp-kopp)
Reagálni Mindenkire képtelenség lenne, de van egy pár dolog amit nem szeretnék kihagyni.
MIT LÁTNAK SZEMEIM???
LEXA VISSZATÉRT!!! Hip-hip hurrááááááááááá!!!
Úristen mekkora pocid van, de milyen vékony maradtál!!!
JUDIT! Fogadd részvétem Édesapád miatt.
Amikor Gyulán feküdtem, sokszor eszembe jutottál... Nagyon sok erőt kívánok Nektek ebben a nehéz helyzetben.
KIKÓ és NANÓ! Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok Nektek!
PUMPERKA! Nagy-nagy gratula a kisfiadnak! Szuper srác, dicsekedj vele nyugodtan!
MELINDA, SZILVÁNUSZ, PÉTÉ! Gratulálok a kis jövevényekhez! Nőjetek nagyra, legyen sok-sok örömetek egymásban!
JIM! Ne paráztass minket! Tessék sokat pihenni!
JUDIT18! Hűűű, de izgi! Megy a ++++++++++++++++!
NANÓ! Imádnivaló ez a Gorka gyerek!
És minden fényképért köszönet! Annyira édesek a babók! Mindjárt én is teszek fel, csak gyorsan megetetem, mert kiabál.