Új privát üzeneted érkezett!

Niki
Ez tök jó, hogy így aludt Lilla! Én mindig irigyeltem azokat a babákat, akik az éjszaka nagyrészét átaludták. Jó lenne, ha Lilla is beállna így, mert akkor tényleg tudsz Te is pihenni.

Mérlegtéma
Először én is kölcsönöztem és csak sokkolt. Utána már nem mértem Ádit és nem is idegeskedtem. Mindig az ösztöneimre hallgattam, persze azért a véleményeket meghallgattam....Nem is volt gond a hízással és a tejcsivel sem!!!! 9 hónap után döntött úgy a nagyfiú, hogy mostmár egy időre leszokik a női cicikről!

Kép
Kép
tündérmanó27

Fanetta!
No jó, mostmár lehet, hogy megvan sz új babánk. :wink: :wink:
Mikor először írtad akkor épp csak két óra telt el onnan, hogy
judit otthonról írta, hogy elfolyt a magzatvíz, de semmi fájás.
Persze semmi nem lehetetlen. :lol: :wink: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Niki!

Ez tényleg szuper!
Ennél többet nem is lehet várni egy ennyi idős babától... :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Tényleg Linocs hol van már? Vagy még mindig visszaolvas? :)

Kép
Kép
tündérmanó27

Húúúúúúúúúúúúú

Judit! Milliónyi drukk érkezik felétek! Gyors, laza szülésben legyen részed az kívánom!!!!

Jim! Vigyázz magadra kérlek! Megijesztettél....... Mikor kell dokihoz menned megint??? Jó lenne látni, hogy lassan kifelé készülődik az a gyerök!

Pété! És Liviapuka! Gratulálok a tündérke érkezéséhez! Csodaszép a kislány! :) Nekem a sapi is nagyon bejövős........ Legyetek nagyon boldogok!

Niki! Mérleg eldob....... Ha alszik, ritkán nyűglődik, heti x deka fejlődése meg van, felelslegesen idegesíted magad! Próbálj lazítani kicsit, hidd el, hogy fogod érezni, ha több tej vagy hozzátápi kell majd!

Pumperka! A kezed nem a vizesedéstől zsibbad? Nálam két hete nagyon bevált természetes vízhajtónak az ubroka! Nagyüzemben fogy, és csak én eszem, nyersen rágogom! Amúgy is imádom, de kifejezetetten hatásos is, ezt tudom garantálni! Uzsonnára próbáld ki, meglátod estére könnyebbedik a lábad!

Ma én is benézek a melóhelyemre, elintézek egy-két apróságot is!

MAjd délután visszanézek!

JUDIT! HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!

PAti!
Üdvözöllek itthon, remélem délután találkozunk!
Vendég

Sziasztok!

Reggel mégis voltam Patinál. Hát ne tudjátok meg. Ragyog a boldogságtól, és a kis Norton olyan gyönyörű és olyan pici. Nagyon szép a bőre és olyan finom volt még üvegen keresztü is. Azok a pici lábak!

Jim!
Hál istennek, hogy nem lett komolyabb bajod! Vigyázz magadra!

Zsu!
OK küld az sms-t. Tényleg bemegyek meglátogatni.

Eszter.eu!
Hát nemtudom, hogy mit hová igazít a szülésznő, a lényeg, hogy az orvos mellettem van. Így remélem nem indítják meg idő előtt.

Pété apuka!
Köszi a képeket. Nagyon szép kislány a kicsi Livi!

Niki!
Tök jó, hogy ilyen alvókája van a kis Lillának. Látod ha éhes úgyis felkel enni.

Judit!
megy a drukk++++++++++++++, de remélem már a kezedben van a picur!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Sziasztok!

en meg 2in1 es ez sokaig igy is fog maradni :( , gorcsolgetek meg mindig, de most mar teljesen rendszertelenul....nem is banam, de nekem jovore februar 10.en visszakell mennem dolgozni, igy nekem az a par nap is sokat szamit, amit babyvel tolthetnek :( !

Jim! hat te vonzod a szerencsetlenseget, most mar nagyon drukkolok, h matol csak jo es szep erjen :) !

Lexus! Gyonyoru a babaszoba, mi is ilyen kisagyat akartunk venni, de velunk lesz a baba egy szobaban, igy ez tul nagy lett volna :? ! a parodnak milyen nev tetszik?

Bandi! Gyonyoru Livia, oriasi gratula hozza :) !

Tundermano! szerintem is normalis a sok alvas, en min napi 12orat alszom es en sem kelek fel WCre, igaz a mai ejszaka carul sikerult, de amugy nagyon sokat es jol alszom :)

Kép Kép
rima

Judit!!!!!!!!!!!!!!!!!! Drukkkkk, drukkkkk, drukkkk :D !!!!!!

Kép Kép
rima

Csajok, férjek és nanó! Nem semmi termést vagytok képesek összehozni másfél nap alatt! Az ember gyanútlan lyánya nem győz visszaolvasni. :shock: :lol:

Köszönöm Mindannyiótoknak az együttérző szavakat. Így visszagondolva tényleg horror volt, és még mindig elkap a sírás, ha újra eszembe jutnak a történések, de amint ránézek a kisfiamra, azonnal almúlik a rossz érzés, és valami földöntúli boldogság árad szét bennem. :D

Többen kérdeztétek, hogy a férjem itthon tud-e lenni velünk? Sajnos nem, de a héten még itt van anyukám, aki sokat segít, és mindig piszkál, hogy nem pihenek eleget. Érzem én, hogy igaza van, de én sem vagyok egy folyton fekvő típus. Azért igyekszem kihasználni a segítségét, mert jövő héttől már minden rám marad, hiszen ketten leszünk Botival. :roll: :lol:

Próbálok gyakrabban jönni, de mindig van valami tennivaló. Na nem a gyerekem miatt, mert Ő egy angyal. :D Eszik, nézelődik, alszik. Hangja szinte semmi, éjjel 23-24 óra és hajnali 3-4 óra között eszik, majd reggel 8-kor ébred. Ügyes, okos nagyfiú, akinek tegnap leesett a köldökcsonkja, és tudja, hogy hagyni kell a mamit is pihenni. :wink: Nagyon remélem, hogy ez így is marad!(kopp-kopp-kopp) :roll:

Reagálni Mindenkire képtelenség lenne, de van egy pár dolog amit nem szeretnék kihagyni.

MIT LÁTNAK SZEMEIM??? :shock: :shock: :shock:
LEXA VISSZATÉRT!!! Hip-hip hurrááááááááááá!!! :wink: :lol:
Úristen mekkora pocid van, de milyen vékony maradtál!!! :shock:

JUDIT! Fogadd részvétem Édesapád miatt. :cry: Amikor Gyulán feküdtem, sokszor eszembe jutottál... Nagyon sok erőt kívánok Nektek ebben a nehéz helyzetben. :(

KIKÓ és NANÓ! Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok Nektek! :)

PUMPERKA! Nagy-nagy gratula a kisfiadnak! Szuper srác, dicsekedj vele nyugodtan! :wink:

MELINDA, SZILVÁNUSZ, PÉTÉ! Gratulálok a kis jövevényekhez! Nőjetek nagyra, legyen sok-sok örömetek egymásban!

JIM! Ne paráztass minket! Tessék sokat pihenni!

JUDIT18! Hűűű, de izgi! Megy a ++++++++++++++++!

NANÓ! Imádnivaló ez a Gorka gyerek! :lol:

És minden fényképért köszönet! Annyira édesek a babók! Mindjárt én is teszek fel, csak gyorsan megetetem, mert kiabál. :wink: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

OK Judit18. Megegyeztünk Pumperkával, hogy mostanra akár meg is lehet a bébid! :lol: :lol: :lol: A többi mostmár rajtad áll!!! Tőlünk zöld utat kapott a babó!!! 2008. márc. 11. 11 óra 18 perc Szóval: hajrááááá! :D :D :D

Kép Kép Kép
fanetta

Még nincs meg Judit babája, annyit írt, hogy baromira fáj... még mindig nagyon drukkolok Nekik!

KépKép
KépKép
mni

Mni: az nem irta, hogy mennyire tágult?

Kép Kép Kép
fanetta

Ohh, szóval Judit még ezen az oldalon van! :lol: De ez tetszik, hogy két fájás között is van ereje egy sms-t dobni! :P

Nanó, elkerülte a figyelmemet, hogy te is Ildikó vagy! :oops:
Boldog névnapot, így egy nap késéssel!

Kép
Vendég

Szegény Judit, mennek a drukkok innen is! Kitartás, csak meglesz!

Tündérmanó! Én sem akarom ráerőltetni a páromra a nevet, mi kb. 3 hónapja nézegetjük az utónévkönyvet, és csak úgy, mint ti, összeírtuk, hogy kinek mi tetszik. Ezen listák alapján összejött pár közös név, ami mindkettőnknek tetszik, és ezek között ottvan a Lilla is, nekem mint első számú kedvenc, és neki mint második-harmadik helyen álló név. Tibinek a Nóra meg a Panna a nagy favoritja, remélem sikerül közös nevezőre jutnunk, már itt lenne az ideje!

Mérleg: ez is jókérédés nálunk is, én asszem nem akarok, anyu egy véleményen van velem, anyósom erőlteti, bnőm nem javasolja.. tehát ahányan vannak, annyi félét mondanak! :? Ha látom rajta, h hízik, akkor nem lehet baj, ha meg úgy látom, hogy nem hízik, akkor majd elviszem megméretni. Amit remélem nem kell majd soron kívül megtenni..

Rima! Kitartás neked is!!! Köszönöm a babaszoba dicsit, nagyon örülök, hogy elnyerte a tetszéseteket :) Ahogy fentebb már említettem, páromnak a Nóra és a Panna tetszik nagyon, namost ha Lilla nem lehet, akkor lesz Panna.. Nórát nem annyira szeretnék.

Éva! Boldogság olvasni, hogy milyen jó a babád, remélem én is, hogy minden így marad nálatok! Csodababa :D Akkor te tudsz pihenni azért, látom Nikinek is sikerült, örülök csajok!

Remélem Pati mihamarabb jelentkezik ma, szeretném már olvasni, meg képeket látni, meg minden. És léccii akinél megvan a baba, árasszon már el minket tündibündi fotókkal!!! Hadd irigykedjünk ;)

KépKép
lexus

Monácska!

Igen tegnapra szerintem be is vizesedtem kissé. Csoda, hogy eddig elkerült... Lehet hogy közeleg a szülés, de jó lenne.Érdekes a lábamon nem is látszott. A zokni helye picit, de bokacsont ok.
Az uborka jótékony hatását egy-egy diétánál már alkalmaztam, így délelött vettem is görögsalátának valót. Majd extra adag ubival csinálom.... :wink:

Juditnak továbbra is megy a drukk.!!!!!!!!!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Niki!

Kérdezni akartam, hogy a sebed, hogyan alakult napról napra. Milyen volt első nap.... mostanra mennyire fáj még?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!!

Lexa, jó hogy előkerültél. A képen semmit nem változtál, csak egy pici pocinyit! :wink:

Nagy gratula Szilvánusznak és Pétének!!!

Judit!!!!

Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!Megy a drukk+++++++++++++

Pati várunk a beszámolóval!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Pumperka, szerintem egész jól van a sebem, kicsit mintha duzzadt lenne, de szerintem az úgy jó, majd elmúlik. Ja, és nagyon pici a vágás és a bugyi takarja is. :) Első nap reggel 5-kor keltettek és fel kellett állnom és kiegyenesedni... az nehéz volt, de segítettek. Utána pár napig óvatosan ültem fel és másztam ki az ágyból, de mára szinte már nem is fáj. :) Azt akartam is írni, hogy már 8 kiló le is ment. :) :) :) :) Tudom, nem írtam szüléstörténetet, de Feri olyan jól leírta, hogy nem tudnék én sem mást írni. :)

KépKép
KépKép
mni

minden kisabóhoz gratula!

hello LEXAA! :lol: ezek szerint a blogodat sem folyatattad? (még az elején nézegettem!)

csajok. egy gyors kérdés! (asszem erről nem esett annyira szó)
mi a véleményetek az epidurálról? szült valaki így?
mi a tapsztalatotok?
nagyon érdekelne.

Judit én is szorítok!!!! 8)

Pepike!
neked múltkor nem komoly fájásaid voltak? mi lett velük?
(a végén még egyszerre szülünk?)

norco

Erről jut eszembe!
Judit nem epidurállal akart szülni?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Norco, valamikor szerintem volt róla szó... én annyit tudok, hogy a Kútvölgyiben előre kell szólni, hogy szeretnéd és egy anesztes orvos kivizsgál előtte. Judit18 kért is, de azt írta, hogy még nem kapta meg... remélem, azóta már beadták Neki és csökkent a fájdalomérzete. Én is kértem volna... voltam is kivizsgáláson... még szerencse, mert a császár előtt legalább már ezzel nem vacakoltak.

KépKép
KépKép
mni

Telefonált a védőnő, hogy jön egy óra múlva... azóta már két óra eltelt. Én itt ülök felöltözve... Lilla alszik, de pont akkor fog felkelni és üvölteni, hogy éhes, mikor jön a védőnő. És már én is éhes vagyok! :(

KépKép
KépKép
mni

Norco!
Én egyszer hosszan írtam az epidurálról. Én szültem így is úgy is.
Megnézem neked hányadik oldalon írtam róla...

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

ezek a fránya védőnők! :twisted:
(remélem azért ellát valami hasznos tanáccsal is..)

igazából engem az epidurál mellékhatásai (ha van ilyen) érdekel, meg hogy hogy halad tőle a szülés stb...
szombaton megyek ctg-re. rákérdezek, h ott kell e elötte vizsgálat!

talán judit majd frissiben beszámol...

norco

Szia Norco! :D Nem, nem folytatom a blogot, majd talán ha megszületik a Pillám, akkor igen.

Csajok! Onnantól kezdve, h a nyákdugó távozik, még kb. hány nap lehet a szülésig? (nem távozott, csak érdeklődöm :D)

KépKép
lexus

Szilvánusz, Pété gratulálok a babákhoz!!!!

Dany, én rájöttem, hogy lehet azért kevés a tejem, mert nem iszom eleget. Most vedelek és éjjel eláztattam az ágyat. :D :wink: Felkelt a kisasszony és kiitta mindkettőt tök szottyadtra, reggel adhattam neki tápit.... :cry:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Norco 170. oldal közepefele egy jó hosszú hozzászólásom.
Ez csak az én hozzáállásom. Egyáltalán nem ez az üdvözítő feltétlen. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Bosek!

Mégha szonnyadtnak( :lol: ) is tünik mindig először cici legyen. A női mell néha becsapós.... :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumper!
köszi. mindjárt utánolvasok. :lol:

norco

Hihi Pumperka!!!! Hát tutira igazad van - ami a mellet illeti!!!

Mni: van újabb hííííííír Juditról?

Kép Kép Kép
fanetta

Kb. mennyit kell híznia egy hét alatt???? 3750-nel adták haza múlt szombaton és tegnap mértük, 4 kiló. 9 nap alatt 250 gramm. Az jó??

Tegnap rájöttem: teli cici jobb, mint a szilikon, csak csöpög... :lol: :lol: :lol: Mondtam is apának meózza le, ilyen jót még úgysem fogott... :lol: :lol: Háááát egyetértett... :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Szaisztok!!

Norco!

Nekem elég sok fájásom van de tök rendszertelenek, és már 2 hete jelentkeznek. Viszont a méhszájam már teljesen felpuhult és a nyákdugóm is útnak eredt.(3 újnyira vagyok nyitva)
Ettől függetlenül nem tudom mikor szülök de remélem hamarosan.
A közös szülésbe benne vagyok én most hétvégére szavazok!!!!

Epidurál!

Én azzal szültem és nem bántam meg mert úgy is elég volt. Attól függetlenül mindent éreztem csak nem volt olyan erős a fájdalom, de volt. Az tévhit hogy telejesen érzéketlen leszel tőle. Én reggel szültem és aznap feküdnöm kellett estére ment ki a hatása, és akkor fájt a fejem, de ennyi!

Lexa!

Nekem a nyákdugó már múlt hét elején távozott, és még semmi . De valaki 1-2 nap és szül. Tök változó.

pepike

Kép

Kép
pepike

Bosek!

Szerintem tök jó a pici súlya, főleg mert az első időre inkább súlyvesztés a jellemző!
Ne izgulj minden ok! :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!!!!!!!!!!

Hú!!! Azt a mindenit itt aztán zajlanak az események!!!!

Judit!
Megy a Drukkkkkkkkkkk!!!!!

Pétébandi!
Gratulálunk nektek! Jó egészséget!!!!!!!! Gyönyörű babuci!!!

Tündérmanó!
Jaj kérlek ne haragudj, csak Anita hívott tegnap du.-án, és
este szaladtam be, egy 5 percre!
Bocsika!!!! Remélem nem vagy haragos rám??????

Jim!
Remélem már jobban vagy!!!!!!!!!!
Vigyázz magadra nagyon!!!!!!!!!
Vendég

Köszi Pepi ;)

"teli cici jobb, mint a szilikon, csak csöpög" hát ezen most kifeküdtem :lol: :lol: :oops:

KépKép
lexus

Márti, ne izgulj, torzfejversenyt én vezetem... :lol: :lol:

Böbi

Kép

Kép
bosek

De már a fejbőrömbe visszatért az élet... :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Böbi!!!!!
Várd ki csak a végét!!!!!!!!!! :lol: :wink: :lol:
Vendég

Pepike drága,

a hétvégét átengedem! a tiéd, vigyed!
:lol: én még nagyon nem akarok szülni!!! és (szerencsére) nincsenek ilyen "akut" tüneteim se...de nagyon remélem- ha mennél szülni- nem lesz nagy forgalom az Istvánban....
ezek szerint te most is szertnél EDát?

epidurál:
pumper írta, hogy aluszékonyabb volt tőle a gyerek!
ezek szerint valami a befecskendezett anyagból bekerül a baba szervezetébe?! :roll:
csak mert mi szeretnénk levetetni a köldökvért és nem tudom, van-e rá vmilyen hatással...
8bár ez így elég furi lenne, hiszen igegbe adják... :roll: )

norco

zsu: nagyon szépen köszönöm..Kedves vagy))

Pattiék elindultak a kórházból...családostul...Készüljetek...jön az élménytáros lányom))) :lol: :lol: :lol:

puszillak Benneteket :o
nanó:))

Pepiii! Majd beugrom Norco helyett szülni, jó? :D Végülis ha már úgyis egy napra vagyunk kiírva, szüljünk is egy napon. Na? Megdumáltuk? :D

Patiék siessenek csak!!! :) Köszönjük a jelentést Nanó ;)

KépKép
lexus

[quote="mni"]T írta:mnielefonált a védőnő, hogy jön egy óra múlva... azóta már két óra eltelt. Én itt ülök felöltözve... Lilla alszik, de pont akkor fog felkelni és üvölteni, hogy éhes, mikor jön a védőnő. És már én is éhes vagyok! :(

Hello MNI! Én dettó, 12-re ígérte magát a védőnő. Itt ülök, és kókadozok, ahelyett, hogy én is aludnék, mint a kisasszony. :evil:

Amúgy egyelőre nem olvastam vissza, és lehet, hogy ez már így marad.... :oops:

Velünk annyi, hogy a kiscsaj egy tünemény: eszik, alszik. Eddig az összes sírással töltött órák száma kb. 1. Szerintem az nem is olyan rossz az elmúlt 4 nap alatt, amelyet itthon töltöttünk eddig :) Teljesen magától beállt a 3 óránkénti evésre. Egy dologról nem tudom leszoktatni (fene a jó ízlését): nem hajlandó még addig sem abbahagyni a szopást, míg böfizik, úgyhogy szépen újrahasznosítja a már előérlelt tejet :shock: . Nagyon szemfülesnek kell lennem, hogy gyorsan felkapjam függőlegesbe szopás közben, hogy ne így legyen.

Amit most hirtelen látok: Judit18 éppen vajúdik????? Megy a drukk ezerrel +++++++++++++

Próbálkozom a visszaolvasással - nem tudom, mennyire fog menni...
linocs

Szia Linocs!!!!!

De jó, hogy látlak!!!

A helyzet az, hogy az ilyen védőnőt én többet be sem engedném! Bár hozzán nem is fog jönni!

Annyira helyes az a fotó Friuzsiról! Nem tennél még fel?? Légyszi.........

Niki! Te is kérlek!
Vendég

Linocs, jó, hogy jelentkeztél! Ilyen jó kislányod van? De jó!!! Gondolkodtam, hogy meglátogatnálak titeket, de aztán rájöttem, hogy nem biztos, hogy örülnél egy (mostanában) hisztis kétéves társaságának! :?
Jelöltelek iwiw-en. :lol: Olyan irigy vagyok! :oops: Elárulod, hogyan sikerült eljutnod ilyen sok szép helyre?
Vendég

Üdv Linocs!!! dejó hallani, illetve olvasni Felőled!!!! és hogy minden ilyen szépen és szuperül megy!! tök jóóó!! képeket kérünk :)

Patit is nagyon várjuk már.... ;)

lányok, nekem nyitva van a táblázat, hogy amint jön a hír Juditról, azonnal rakhassam fel... ;)
amúgy pakolok, mert csütörtökön jönnek a szüleim, és tegnap este kiderült, hogy a 4éves unokahúgom is jön velük, igy kicsit nagyon rendet kell rakni, hogy legyen élettere a kiscsajnak :)
de tök jó :)
szval mindig idekuksizom két pakolás között :)

Éva, dejó, hogy vagy. :) épp gondoltam, hogy vajon milyen Bpesten? de ezek szerint még nem vagy egyedül. :)
Téged is elárultalak a weddingsen, ha nem haragszol ;)

Nanó, nem is vettem észre, hogy Te is névnapos voltál, boldog névnapot utólag is ;)

Pepike, Rád egyfolytában gondolok, az a múlt heti 3cmes nyitottság, az engem nagyon foglalkoztat.... gondolom Téged is ;) nagylányod már felkészült a kis jövevényre? ;)

na megyek ebédelni valamit ;) és várom a híreket :D

Kép

Kép
kolyok28

Íme az igért képek Botiról. :D
Kép A második napon.

Kép Sokat nincs nyitva a szemem. :wink:

Kép Így szeret az unokatesóm! :D

Kép Jaj, úgy élvezem én a strandot! :lol:

Kép Álom, édes álom... :)

Kép Batka Manó :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Szóval a strandos kép lemaradt. :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép

Évi

KépKép
kvaszeva

Évi! annyira édes.... gratulálok!!! Köszönjük a képeket!!
jaj, télleg olyan aranyos.... énisénis....

najó, most már télleg összepakolom a mamapakkot... ;)

Kép

Kép
kolyok28

Évi, az első két képen, a pólya a Tietek? vagy a kórház adta?

Kép

Kép
kolyok28

PATTI! Én ugyan beszéltem Veled néhányszor, azért várlak! Gyere gyorsan, mesélj! :wink: :lol:

Ja, és innentől kezdve bármikor jöhetsz hozzánk szopipartyra! :lol:

ESZTERXX! Még az előbb elfelejtettem Neked írni, hogy minden nap sikerül kifeküdnöm a vonalzódtól! Ez a mai olyan snassz, de tudom, Kölyök kedvéért van. :wink: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?