Sziasztok lanyok!
Visszaterek kozetek lassan.
Lattam (mert neha azert en is kukkoltam, ne tessek uuuutalni!
), hogy joparan talalgattatok, hogy mi lehet ez a nagy titokzatoskodas... Szerintem mindenki eltalalta.
Beu megfogalmazasa legalabbis nagyon talalo volt, miszerint a mostani rohangaszos projektunk azert kell, hogy a kesobbi, nem-rohangaszoshoz (vagyis az eredmenyehez) legyen eleg hely.
(Bocs, Beu, ha nem pontosan ideztelek.
)
Szoval, tegnap alairtuk az eloszerzodest, ugyhogy talan mar nem szamit elkiabalasnak, ha leirom, hogy ha minden jol megy (oszinten remelem!), akkor tavasz elejen koltozunk Dunaharasztiba. Azert csak tavasszal, mert a haz, amit megveszunk, (ami egyebkent egy epulo ikerhaznak a fele) meg nincs kesz, csak a falak allnak. Ami tok jo, egyreszt, mert ujnak szamit, es igy kedvezobbek a hitelkondiciok, masreszt, mert meg minden a mi igenyeink szerint alakithato, a valaszfalak elhelyezesetol kedve a burkolatokig, nyilaszarokig, stb, stb. A sok rohangaszas es a nincsidombabanetezni is ezert volt, mert eleg komplikalt volt igy szerzodest irni, mindent tetelesen bele kellett venni, hogy mi lesz beepitve, es mindezeknek a korulbeluli arara is szuksegunk volt, ugyhogy jartuk a mindenfele uzleteket. Ehhez jarult meg persze a hitelfelvetellel kapcsolatos erdeklodes a bankoknal, bar a hitelt majd csak tavasszal vesszuk fel. Na roviden ennyi.
Most nagyon orulunk, tetszik nagyon a hely is, agglomeracio ugyan, de nagyon jo a kozlekedese, na meg a haziko is nagyon klassz lesz. Nem lesz egy hatalmas palota, de szerintem 3 gyerekig jol el leszunk benne.
Petra jol van, hetvegen kapott egy jarokat (fa, nehany gombnyomassal szetszedheto), es kibujt a masodik fogacskaja is. Lehet, hogy ennek tudhato be, hogy az ejszakak kezdenek elegge eldurvulni, rengetegszer felebred szegenyke, es persze szegeny mi is... Most ejjel pl. mar fel 12-kor elkezdett rajcsurozni, es vagy masfel oran at szorakoztatott minket, tobbszor is bemutatta a teljes repertoarjat, a szuszmakolastol az eneklesig, sikongatasig, visitasig, neha kis sirassal is tarkitva. Ugy dontottem, hogy 3 es fel oraval lefekves utan csakazertsem etetem meg, vegul elaludt, es legkozelebb 6-kor ebredt, szoval talan csak nem volt azert annyira nagyon ehes, mint ahogy eloadta... Szombat ejjel pedig hagytuk sirni (most is hagytuk volna, de ez a franya kolyok csak nem akart sirni
), a szivem szakadt meg, kb. 25-30 perc siras utan elhallgatott, de meg vagy 10 percig szipogott utana. Sajnaltam nagyon a kis dragat.
Lanyok, tudom, hogy sokunk babai ebrednek ejjel, de megis, meddig fog ez tartani???
Megkezdtuk a hozzataplalast is, mult heten 4 napig kapott barackot, de nagyon furakat kezdett kakilni, ugyhogy a dokinenivel valo konzultacio utan a szuneteltetes mellett dontottem, bar lehet, hogy erre nem lett volna szukseg. A hasa nem fajt, jokedvu volt, csak meregzold lett a kakija, es nagyon sokat kakilt, bar surut, szoval szerintem a tejci nagy resze is csak keresztulment rajta a baracknak koszonhetoen. Egyebkent amint abbahagytuk, visszatert a regi aranysarga kaksi.
Ugyhogy majd par het mulva probalkozom inkabb. Tegnap elkezdtuk az almat, kivancsi leszek, ez milyen hatassal lesz ra.
Mindketto izlett neki amugy, bar fintorog, de nyeli szorgalmasan.
Na most ennyi, majd meg jovok talan este, addig is puszi:
Leszter es mostbezzegalszik Petra
Ui.: Lakik kozuletek valaki Dunaharasztiban?