Új privát üzeneted érkezett!

Törpi
Tök jók a fotóalbumos képekKépKép
(feliratok is, pl. kopaszokKépKép)

Toffi
toffifee

Barbi
Nekem a harisnyás Ádám tetszett a legjobban Kép. Az a háttér nem semmi!!!

Toffi (aki nem angolozikKép)
toffifee

Sziasztok,

na most már tutti, hogy a mai tesit kihagyjuk...jövő7en megpróbáljuk majd

Barbi,
csodaszép helyeken jártatok. Kép

Beu,
kikérő kell, ha nem a területileg hivatalos egyházi plébánián szeretnétek megkereszteltetni a picit. be kell menni az illetékes plébániára, és kikérni (legalábbis így hívják) a babát keresztelésre.
csak halkan mondom, mi ezt elfelejtettük, de a szertartás előtt nem kérték. utána meg már nem foglalkozott vele senki sem. azért kérdezz rá, de szerintem ez olyan ami elvileg feltétele a keresztelésnek.

Zsurló,
csuda édesek vagytok! Kép

Erika,
akkor az tutti Évi volt. ők járnak, (illetve ők is) töbnyire kenguruval Kép
mi babakocsizunk, és általában egy vizsla is van velünk Kép

Toffi,
köszi Kép
én mindig mondom, hogy az apjára hasonlít Kép
tegnap a szaunában már szopizott egy kisfiú mikor bementünk, arra gondoltam, talán jót tesz a kiscsajnak és megnyugszik. de miután Réka hatalmas indiánüvöltésbe ment át, a kisfiú is rázendített, így kimenekültünk a fél nm-es meleg helységből, és csak reméltem, hogy nem szídott magában az anyuka Kép

Gombóc,
nálunk is fejés van Kép
csak a hajnali-reggeli ill. az esti megy ciciről, napközben meg amit lefejtem az megy üvegből.

megyek, elindítom a motyó gépet Kép
sziasztok
törpi
törpicur

Szia Erika,

általában kenguruval sétálok...lehet,hogy engem látáátl.HA legközelebb meglátsz kiállts ki az ablakon. KépMost is mindjárt indulok,csak még szopizik egyet Petrus.

Évi+Petra
Évi24

Sziasztok!

Sofka, irigy az átaludt éjszakéárt Kép

Toffi köszi az arcüreggyuszis tanácsot de sajna profi vagyok a témában gyári hiba miatt minden nátha azzal végződik. Amióta mütötték azóta nem kell felszúrni Kép. Melegitésre a sós zsák a legjobb.

Maci_2 szemed javúl?

Tutuja, Üdv itt és gratula Andrishoz.

Beu, kikérő egy igazolás a lakóhely szerinti plébániáról, hogy nincs még megkeresztelve a gyermek. Keresztelős képek Kép Nekünk még nincsennek előhivatva a hagyományos képek. Persze a keresztelő előtt fél orával derült ki hogy apa nem tette fel töltőre a digigép aksiját. Kép

Most próbálok feltenni képeket.
kaptam kesztyűt de nem finom. Kép
Kép

és egy reggeli komoly
Kép

Ari
ari

Ari
Én thermo tasakot használok melegítésre, és nemrég varrtam két cseresznye és meggymaggal töltött párnát is ugyanezen célokra (állítólag jobban tartják a meleget és nálunk nedvességet kapott a sózsák, büdi lett és kidobtam).
Én a fősuli óta minden tavasszal beszedek egy arcüregest, idén kimaradt, múlt héten viszont melengettem az arcom ezerrel és nem jött ki.
Képek jókKép

Törpi
A triumvirátusból is csak ketten szoptak, mert a harmadik a másik kettő nyögdécselésére és szuszogására figyeltKép

Megyek, mert ébredés vanKép, aztán megyünk csavargyárbaKépKép
Toffi
toffifee

Sziasztok!

Segítsetek, mert a gépem valami Hotbar mnevű programot letöltött nekem a netról, és most ott vírít minden oldalon.
Exit-et nem találok, uninstallt sem. Mit csináljak, hogy tüntessem el?
Heni
heni1979

Na sikerült megoldanomKép

Le kellett töltenem az uninstall programit, és eltűnt.

Egyébként elkapott minket a nátha.
Mármint a két törpét, meg engemKép

Szegény Dorina nem tudja mi ez, mert először náthás.

Megyek visszaolvasniKép

Heni
heni1979

Évi,
mi is kb. akkor indultunk, meg is próbáltam feljönni a netre, de nem sikerült KépKép, aztán meg indultunk, mert Luca nyafizott. Majd sasolok.
Mi egyébként szürke-narancssárga babakocsival közlekedünk, délelőtt kettesben, délutánonként a bátyussal együtt, aki többnyire motorral jön mellettünk.
Törpi,
akkor veled már "találkoztam", múlt héten valamikor sétáltál egy másik anyukával (Ilona) és babájával (szintén Luca Kép ), és a kutyust is láttam Kép Egymásra is mosolyogtunk Kép, legközelebb már meg is állunk, ha látunk titeket, jó?

Megyek, úgy nézem (hallom), hogy Luca elaludt.

Sziasztok, Erika
kerika

Heni,
jobbulást! gyógyuljatok meg hamar

Erika,
Kép hát ez tök jó.
oxi, akkor te engem jobban be tudsz azonosítani, mint én téged....márcsak a kutya miatt is Kép
egyébként, kb. 5 körül szoktunk menni ha nem esik.
jó hogy írtad Ilona nevét mert nem tudtam.... Kép
épp összetalálkoztunk, aztán együtt sétiztünk tovább.
Évivel előbb lent voltunk, de mi csak fél órát bírtunk mert Réka nagyon nyűgös lett és fel kellett jönni...csak álmika volt.

törpi
törpicur

Sziasztok!

voltunk tornázni, annyira jól esett kicsit mozogni, bár gyanítom, holnap nem bírok majd felkelni Kép
Dani is nagyon élvezte, hangosan nevetett, amikor tornáztattam, olyan édes Kép
Elli-Kevint és Réka-Danit csak messziről "kukkoltam" KépKép

Tutuja
üdv itt és gratula Andrishoz! Dani is a hétvégén volt 5 hónapos, ő 28-án született, Andris?

Beu
nálunk is minden zokni szorítja Dani lábát, én a tetejét mindig visszahajtom, jobb ötletem nincs. Kép hog van Lőrinc?

Toffi
tessék angolozni! Kép na jó, azért babanetezhetsz egy kicsit Kép

Sofka
átaludt éjszaka de fincsi... én is akarok olyat!!
Dani újabban újszülött babát játszik, minden 3 órában kel és eszik Kép

Keresztelős, gyógyult, punk, kesztyűevős, komoly stb. babás képek szupik, a babák ennivalóak!! Kép

Andi
psandi

Beu,
Hogy van a kis beteg Lőrinc? Mit mondott a doki?
Fiúknak drukk!
Fogzásra: Dentinox.
Másik szememen mégsem lett árpa. Nem tudom mitől volt 2 napig érzékeny.
KépekKép
Zokni kérdésre lesem a válaszokat, engem is érdekel.

Magdi,
Gratula a szobatisztasághoz MikinekKép

Zsuzsi,
Gratula a fogacskáhozKép

Timici,
Gratula a fogacskáhozKép
Sajnos a mi éjszakáink sem jobbak. Lassan már óránként (na jó másfél óránként) kel fel éjjel Roni. Fogalmam sincs miért. Nem fázik, nincs melege, nem lázas. És nem éhes (hiszen előző ébredéskor evett).

Elli,
Mi a Semsey-parkot járjuk be keresztül-kasul az Árpád üzletházig. De mostanában újítottunk, DM, Nyár utca és környéke. Találtam egy (papír)boltot (Munkásotthon u.) ahol hobbicuccokat is lehet kapni (üvegfesték, süthető gyurma, texilfesték...stb).

Toffi,
Egyszer már elkezdtem a New Upper-Intermediate-et (kb. 2-2,5 éve), szerintem már jól elfelejtettem mindent.
Almából(kicsi) fél volt a maximum (2-szer), most visszaesett a fogyasztás 1/4-re. Krumplit viszont (anyatejjel hígabbra csinálom) ma már kb. 6-7 kanálnyit evett.
Őszibari és répa lesz a következő.
TörténetKép
Bal szemem változatlan, igaz csak tegnap óta kenegetem. Másik szememen mégsem lett árpa. Nem tudom mitől volt 2 napig érzékeny.

Törpi,
KépekKép
Gratula a 4 hóhozKép

Réka,
KépKép

Virág,
Édes lehet, hogy Levi már tud szólítani benneteketKép

Csucsuka,
Keresztelő képek jók, kiscsaj nagyon csiniKép

Ari,
Drukk és jobbulást!
Bal szemem változatlan, igaz csak tegnap óta kenegetem. Másik szememen mégsem lett árpa. Nem tudom mitől volt 2 napig érzékeny.
KépekKép
Ez már az új terpeszpelus? Jobban néz ki.

Anita,
Jó hogy jelentkeztélKép

Gombóc,
Van tennivalód! Drukk hozzá.

Urszila,
Jobbulást Zsuzsinak!

Barbi,
Tényleg szép helyen voltatok.

Zsurló,
KépekKép

Nadine,
Drukk, hogy hazamehessen az apukád!
Roni is kel éjjel, viszont reggel sem hagy aludni.

Tutuja,
Üdv, gyere gyakran!
Szép súlyKép

Heni,
Jobbulást nektek!

Köszönjük a gratulákat. Le kellett cserélni a játszószőnyeget nagyobbra, mert sittysutty átkelt rajta a lányKép

Lányok!
Normális az, hogy a fagyasztott tejnek olyan furcsa (fémes) szaga van?

náthás Maci_2
maci_2

Erika,
ismerek egy anyukát itt a környéken,akinek Luca lánya van,de gondolom akkor ő az Ilona.Neked van még egy gyerkőcöd Luca melett ugye?!?!(profil alapján gondolom)na remélem hamarosan összefutunk.

Lányok,
valami járvány van,hogy mindenki náthás?!?!Gyógyuljatok meg hamar!!!

Lábat el nem szorító zokni engem is érdekel!Ki tud ilyet,hol lehet kapni az a jó régi,hagyományos cérnazoknit?

Ari,
Bori nagyon édes a képeken.Macik közt KépJól látom,hogy színes figurás a terpeszpelusa,nem pedig egyszínű?Mielőbbi gyógyulást.

Tutuja,
üdv közöttünk.Gyere gyakran.Tudsz feltenni képet Andrisról?

Beu,
videó Kép Megkeresztelt Lőrinc Kép

Psandi,
ne má...nem mentetek oda egymáshoz a tornán pedig együtt voltatok ott?!?! Azér volt a kukkolás???Ezek szerint akkor még nem ismeritek egymást,ugye,vagy tévedek?

na elküldöm,mielőtt elszáll
Évi+Petra
Évi24

Törpi,
most lehet,hogy megkövezel,de nem hagyhatom ki....meg különben is hagy irigykedjenek a többiek,hogy mi együtt szoktunk sétálni. Kép (a kép nagyon régi Kép Képde hűen tükrözi közös sétáink emlékét Kép

Évi+Petra

a képen Törpivel Kép
Kép
Évi24

Haliho!

Erdekes ez a zokni-mizeria, nekunk nincs ilyen gondunkKép Illetve egy zoknival volt meg vagy 2 hosan, azota is latszik a nyomaKép En alt Evidence zoknit veszek, 1-2-t es semmi baj vele. Igaz, Lacko eleg vekonyka labakkal buszkelkedhet, lehet ez a megoldasKép

Errol jut eszembe, ma voltunk mericsken, merugye ma vagyunk 9 hosakKép Lacko 8250 gramm es 74 cmKép Vegre elkezdett hizni a hozzatapivalKép (350 gramm 5 het alatt.)

orsoly
orsoly

elszállt amit eddig írtam Kép

Orsoly,
gratula a 9 hos-sághoz! és a gömbölyödéshez Kép

törpi
törpicur

Évi,
ejnye-bejnye!
legközelebb zsetont fogok kérni a fotoimért! Kép Kép
egyébként valóban régi kép, azóta sokkal szebbek és csinosabbak vagyunk, és a picik is nagyobbak Kép

tesisek! meséljetek, milyen volt a tesi óra, hadd készüljek a jövő7re legalább mentálisan Kép

egy kis segítséget szeretnék kérni!
itt van az ősz, itt van újra (ez eddig idézet)...és hullanak a falevelek....meg az én hajam is...de nagyon Kép
ha lenne valakinek bavált homeopátiás kúrája azt megköszönném, mert nem nagyon merek semmit sem bevenni, mert még szopizunk. de ha ez így megy, nem lesz hajam 1 hónap múlva Kép
kaptam egy vichy ampullás készítményt, de nem merem használni,mert senki sem tudta megmondani, mi az az aminexil.
ha valakinek van tapasztalata ismerete e téren lécci ossza meg velem....
remélem addigra nem hullik ki az összes hajszálam

sziasztok
egy kopaszodó törpi
törpicur

Sziasztok!

Évi
a kukkolás azért volt, mert a terem 2 végében tornáztunk, és mégsem szaladgálhattunk közben egymáshoz,e gyébként már találkoztunk Kép

ORsoly
gratu a 9 hóhoz!! Kép

Törpi
hajhullás miatt ne aggódj, szülés után természetes! Nekem is iszonyatosan hullik Dani 3 hóssága óta, állítólag fél éves koráig tart kb. Még van 1 hónapom, aztán már én is aggódni fogok Kép

Andi
psandi

Sziasztok!

Ma végre van egy jó napunk. Fiúk egész jól vannak, nyugiban elvagyunk itthon, ilyen is rég volt. Kép Doktornéni szerint nincs semmi baj, azért vigyünk egy vizeletmintát. Fúj, azt utálok.Kép

Zsurló! Andus meg leesett? Kép Hogy csinálta? Jó, hogy nem lett semmi baja. Kép Oltás után hogy vagytok? Én hiába kajálom az almát, barackot, Lőrinc boldogan nézi, hogy nem neki kell. Nagyon jók a képek, már ül??? De jó. .)Kép Én ezt várom a legjobban, mert így fekvőben már olyan nehéz vele foglalkozni. Lőrinc azt mondta, befogadja a kiscsajt a punkcsapatbaKép

Erika! Én kérdeztem rá az oltásra, azt mondta, hogy ő nem szokta ajánlani, de ha kérjük, persze, beadja. Azt javasolta, hogy egy éves kora után, de nem kifogásolta azt sem, hogy előtte.

Sofka! Attól féltél, hogy a krumplis-banántól elakad a lélegzete, vagy mindig ellenőrzöd? Légzésfigyelő? Ezek után miért várod, hogy kipihentnek tűnj?

Nadine! Remélem, hazamehet a papád!Drukk-drukk!

Tutuja! Üdv köztünk. A délutáni begyorsítás ismerős. Talán kevesebb már a tej.

Toffi! Rágóka nálunk sem csalt örömkiáltásokat a fiatalúr szájára. Azért bekapta, mert mindent bekap ami nem kajaKép Ma nekünk is azt mondta a doktornéni, hogy pihentessük a hozzátápit. Tanultál már? Nagyon édi lehet a triumvirátus csöndben figyelő tagja! Meg a két szopizó is. Szóval ez a jelenet.Kép

Ari! Jobbulást! Arcüreg nagyon rossz, gyerekkoromban volt sokszor, gyakori felszúrással. Azóta is rettegek. Édi a csaj!Kép Csak alig látszik már, olyan picik a képek. Nagyon köszi a mondókát!!!

Heni! Jobbulást nektek is!

Andi! Tornáért irigy! Miért csak messziről? Ti már találkoztatok, nem? De, az Árkádban!Daninak boldog öthónaposságot, kicsit megkésve!

Maci! Dentinox sima gyógyszertári vagy homeo cucc? Jó, hogy a másik szemed megúszta!

Orsoly! Gratulálok s szép fejlődéshez! Meg a hófordulóhoz!

Örülök, hogy tetszik a kérdésem, és mindenki várja a választ, de valaki írhatna is valamit.

Orsoly! Bocs, látom, hogy írtál, de ha Lackó kis vékonybokájú kecsesség, lehet, hogy tényleg ezért nincs ilyen bajotok. Egyébként az a zokni, amit írtál, hol kapható?

Beu
beu

Maci_2
normális a fémes szagú fagyi tej Kép Danimat egyébként nem zavarja, Ronit?

Andi
psandi

Sziasztok!

Zokniügyben.
Az én fiamnak sincsenek vékony virgácsai, és én úgy oldottam meg a szorítós zokni kérdését, sőt a nadrágokét is, hogy ráhúztam őket műa. flakonra, műa. keverőtálra (nadrágok) néhány napra. Így megf. méretűre kibővültek.

Csucsuka.
Sajnos nem értettem a táblicskut. Milyen mélt küldjek?

Mókuska.
Ne irigykedj a suli miatt, igaz bejárni felüdülés, viszont nagyon sokat kell tanulni.

Sajnos inkább csak olvasni tudok, írni ritkán, és keveset, de azért veletek vagyok.
Megyek, vár a matek.

Zizi
zizi

Beu
a zokni kérdést lehet, hogy megoldja télen a harisnya Kép bár lehet, hogy az meg derékban szorít majd
köszi a gratulát Kép

Zizi
JÉzusom, milyen matek??

Andi
psandi

Évi,
jó, hogy küldtél képet, most már nagyon figyelek. Igen, van egy 2,5 éves Tomim is, aki bölcsibe jár 1 hónapja, ezért nincs velünk délelőtt.
Törpi már beazonosítva, de téged még nem láttalak lent, illetve egyszer, amiről már írtam.
Beu,
oké, akkor mégsem változott túl sokat a dokinéni.
Zokni témát passzolom én is, mert én is csak a picit visszahajtom technikát használom, de sokszor nem segít...

Megyek, apa elvitte Tomit vonatozni, én meg leviszem Lucát az udvarra aludni.
Próbálok képet csatolni, hogy lássatok minket is, illetve a gyerekeket.
Sajna, telefonnal csinált kép, azért ilyen picike.

Sziasztok, Erika
Kép
kerika

Beu! Az evidence az, ami mindenhol kaphatoKép De komolyan! En pl Auchanban is szoktam venni (249 darabja), meg bababoltokban. Mondjuk Lackonak telleg vekony a laba...de ha nektek meg nincs ilyenetek, probaljatok ki esetlegKép

orsoly

ps: koszi a gratukat, telik az ido...Kép
orsoly

Sziasztok lanyok!

Visszaterek kozetek lassan.Kép Lattam (mert neha azert en is kukkoltam, ne tessek uuuutalni!Kép), hogy joparan talalgattatok, hogy mi lehet ez a nagy titokzatoskodas... Szerintem mindenki eltalalta.Kép Beu megfogalmazasa legalabbis nagyon talalo volt, miszerint a mostani rohangaszos projektunk azert kell, hogy a kesobbi, nem-rohangaszoshoz (vagyis az eredmenyehez) legyen eleg hely.Kép (Bocs, Beu, ha nem pontosan ideztelek.Kép)
Szoval, tegnap alairtuk az eloszerzodest, ugyhogy talan mar nem szamit elkiabalasnak, ha leirom, hogy ha minden jol megy (oszinten remelem!), akkor tavasz elejen koltozunk Dunaharasztiba. Azert csak tavasszal, mert a haz, amit megveszunk, (ami egyebkent egy epulo ikerhaznak a fele) meg nincs kesz, csak a falak allnak. Ami tok jo, egyreszt, mert ujnak szamit, es igy kedvezobbek a hitelkondiciok, masreszt, mert meg minden a mi igenyeink szerint alakithato, a valaszfalak elhelyezesetol kedve a burkolatokig, nyilaszarokig, stb, stb. A sok rohangaszas es a nincsidombabanetezni is ezert volt, mert eleg komplikalt volt igy szerzodest irni, mindent tetelesen bele kellett venni, hogy mi lesz beepitve, es mindezeknek a korulbeluli arara is szuksegunk volt, ugyhogy jartuk a mindenfele uzleteket. Ehhez jarult meg persze a hitelfelvetellel kapcsolatos erdeklodes a bankoknal, bar a hitelt majd csak tavasszal vesszuk fel. Na roviden ennyi.Kép Most nagyon orulunk, tetszik nagyon a hely is, agglomeracio ugyan, de nagyon jo a kozlekedese, na meg a haziko is nagyon klassz lesz. Nem lesz egy hatalmas palota, de szerintem 3 gyerekig jol el leszunk benne.Kép

Petra jol van, hetvegen kapott egy jarokat (fa, nehany gombnyomassal szetszedheto), es kibujt a masodik fogacskaja is. Lehet, hogy ennek tudhato be, hogy az ejszakak kezdenek elegge eldurvulni, rengetegszer felebred szegenyke, es persze szegeny mi is... Most ejjel pl. mar fel 12-kor elkezdett rajcsurozni, es vagy masfel oran at szorakoztatott minket, tobbszor is bemutatta a teljes repertoarjat, a szuszmakolastol az eneklesig, sikongatasig, visitasig, neha kis sirassal is tarkitva. Ugy dontottem, hogy 3 es fel oraval lefekves utan csakazertsem etetem meg, vegul elaludt, es legkozelebb 6-kor ebredt, szoval talan csak nem volt azert annyira nagyon ehes, mint ahogy eloadta... Szombat ejjel pedig hagytuk sirni (most is hagytuk volna, de ez a franya kolyok csak nem akart sirniKép), a szivem szakadt meg, kb. 25-30 perc siras utan elhallgatott, de meg vagy 10 percig szipogott utana. Sajnaltam nagyon a kis dragat.Kép Lanyok, tudom, hogy sokunk babai ebrednek ejjel, de megis, meddig fog ez tartani???

Megkezdtuk a hozzataplalast is, mult heten 4 napig kapott barackot, de nagyon furakat kezdett kakilni, ugyhogy a dokinenivel valo konzultacio utan a szuneteltetes mellett dontottem, bar lehet, hogy erre nem lett volna szukseg. A hasa nem fajt, jokedvu volt, csak meregzold lett a kakija, es nagyon sokat kakilt, bar surut, szoval szerintem a tejci nagy resze is csak keresztulment rajta a baracknak koszonhetoen. Egyebkent amint abbahagytuk, visszatert a regi aranysarga kaksi.Kép Ugyhogy majd par het mulva probalkozom inkabb. Tegnap elkezdtuk az almat, kivancsi leszek, ez milyen hatassal lesz ra.Kép Mindketto izlett neki amugy, bar fintorog, de nyeli szorgalmasan.Kép

Na most ennyi, majd meg jovok talan este, addig is puszi:

Leszter es mostbezzegalszik Petra

Ui.: Lakik kozuletek valaki Dunaharasztiban?Kép
leszter

Sziasztok,

Andi,
bent szopiztattunk az öltözőben Rékával, mire eszünkbe jutott, hogy talán nem találsz minket, mindkettőnkön lógott a ded, mire kiértünk már elmentetekKép Pedig másfél órát sétáltunk az Árkádban, fagyiztunk is.KépDe legközelebb nem úszod meg!!Kép

Kevin végre kapott zörgős könyvecskét, nagyon bejön! Hazafelé egész úton azt hallgattam, hogy zörög hátul, ahogy Kevin gyűriKép

Törpi,
Torna klassz volt. Először baba átgyúrás, melegítés, aztán mami-melegítés. Most gerinc, popsi, kar, comb és hasgyakorlatok voltak, utána nyújtás-lazítás. Nem nagy durranás (úgy értem korábbi aerobicos-spinninges-nagyon leizzadós edzéseimhez képest) jóleső, nem túlterhelő, de azért másnap "érzem a fenekem meg a combom" típusú átmozgatás. Kezdésnek megteszi, a fogyáshoz több kell.(Alkalom is és izzadás isKép) És persze a baba-mama kapcsolatépítő hatása sem utolsó szerintem, Kevinnek szinte ragyog az arca, ahogy fölé hajolok karhajlításkor. Szerencsére mosolynak nézi az erőlködő vicsort.Kép

Na, megyek főzni, újabban ezzel próbálkozom. Rájöttem, hogy nem muszáj eccerre csinálni mindent: reggel krumplipucolás, du. hagymapucolás, most meg összedobom a levest. ("Hal-krumplileves, férjem családjának specialitása, férjkedvenc, nekem is meg kellett tanulnomKép)

pusza
Elli
ellimami

Sziasztok lányok!

Psandi.
A matek-ból az analízist tanulom, ami nagyon "fincsi".
Csodállak benneteket fitneszes anyukákat, hogy az éjszakai virrasztás és a napi "robot" mellett még van erőtök tornázni. Hogy csináljátok? Én tegnap 2! adag pudinggal tornáztam magam az ágyba este 9-kor.Ja, és van rajtam 15kg + .
Lányok! Helyettem is elégetnétek pár ezer kálóriát? Előre is köszi.

Zizi
Zizi

Sziasztok, küldök egy képet:

Kép

Andi
psandi

Sziasztok!

Köszi a drukkokat, édesapám egyre jobban van. Igaz ma megkínozták, a vastag drént kicserélték egy vékony katéterszerűségre. De ez a javulás jele. Kép

Andi
Zsaninak pont ugyan olyan kézre húzható csörgője van, mint Daninak.

Leszter
Gratula a szép új házhoz! Mieőbb sikerüljön beköltözni!!! Kép

Tornások
De jó nektek, nekem már ehhez nincs energiám. Igaz én kiszaladom napközben magamat, utána már minek tornázni. Mondjuk rajtam csak 4 kg van, de ha már nem csak szopik, akkor az is leszalad majd.

Na megyek mert besz*rt a lány és már akkor meg is fürdetjük. Majd még jövök.

NAdine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok,

totál le vagyok maradvaKép, de az összes fotót végignéztem. (tök jó, ha nincs is időm olvasni, legalább képeket tudok nézegetniKép) Minden babó szuperédi, Csucsuka, hol szereztétek a keresztelőszerkót?

Ari,
jobbulást, arcüregcucc nálam is mumus, volt "szerencsém" hozzá néhányszor. Taligát pár napja láthattad, a szellemszerkós képen azt tologatja Mac. De ha nem találod, később felcsapomKép.

Leszter,
de jó!Kép Főleg, hogy már tavasszal költözhettek is. IrígyZuluKép

Zokni:
Mac ugyan cingaboka, úgyhogy nálunk inkább az a gond, hogy egy idő után lebegnek a zoknik a bokáján, viszont tudok egy jó zokniboltot a Váci úton, a Duna Plazával szemben, a Váci út-Gyöngyösi u. sarkon. Rengeteg féle zokni, és harisnya van, igan olcsón. (elvileg nagyker, de be lehet menni) Babakocsit sajnos nem lehet bevinni, én kenguruba szoktam felcsapni Macót, ha arra járunk.

Tutuja,
sziaKép. Én használtam bárányszőrt a csaj alá, a babakocsijában is az volt alatta, meg az első hónapokban azon dundikált az ágyonKép Szerette, tényleg megnyugtatta.

Beu,
örülök, hogy jobban van a srácKép.

Gombóc,
akkor hajrá kistesóKép! 8 hó igan szép, Zsombi büszke lehet a mamijára!Kép

Nálunk ma többszörös ünnep volt, ma lett 3 éves Malacka, és ennek örömére Macó növesztett végre egy fogat!Kép
Olyan érdekes, délelőtt a játszón voltunk, és egyszer csak olyan fura érzésem lett, ránéztem az órámra, és pont 11.23 volt. 3 éve akkor bújt ki MaliKépKépKép.
Megyek is, mert az ünnepeltek széttépik egymást a kádbanKép.

pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Hello Mindenkinek!

Köszi a sok-képnézös-dicséretet,én is mindig megnézek ám minden babaképet!!!Kép

Toffi, nehari, de a harisnyásképre irtad,hogy micsoda jó a háttér?? Azóta ezen filózok,mert ott ugyan csak a bölcsö némi része látszik Kép VAgy másra értetted??
Na, mára ennyi idöm volt, vár egy halom minden csinálnivaló...Valaki, nem érdekel senkit némi házimunka? Szivesen átpasszolom, csak szóljatok!Kép
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Tutuja
én 2 évvel ezelőtt vettem a lányom alá a babakocsiba báránybőrt a piacon. Pont akkora mint a kocsi. Pici bárányka volt még. 2 ezer forintnál nem volt több. Úgy tudom, hogy a Brendonban is árulnak valami hasonló dolgot de az több mint 10 e. forint.
Sokat használtam télen mikor nagyon hiden volt mert a lányom csak a kocsiba volt hajlandó aludni.
-5 fokban is órákat aludt és nagyon meleg volt.

Sokat olvaslak Titeket és már nagyon sok hasznos dolgot kijegyzeteltem csak nincs sok időm írni. Már nem is emlékszem mikor írtam utoljára itt. Nem győzök csodálkozni, hogy milyen gyorsan nőnek, fejlődnek a babócáitok. Nemrég még a leggyakoribb téma a szopi volt most meg már a hozzátápi.
Már kezdtem aggódni, hogy a 3 hónapos lányom mért állt vissza éjjel is a 3 óránkénti evésre de megnyugodtam mert ahogy olvasom ez igen gyakori a többi babánál is. Vajon mért van? Kevés lenne a tejcsi?
Valaki kérdezte, hogy meddig csinálják a babák, hogy éjjel gyakran kelnek. A nagyobbik lányom most lesz 2 és fél éves és 2 évig nem aludta át az éjszakákat. Most se mindig.

Nem tudtok valami gyógymódot lumbágóra? Tegnap megemeltem a babakocsit és azóta a picit be se tudom rakni a kiságyba. Sokáig tartó dolog?

Tina
tkriszta

Sziasztok!

A mai délutánom kész horrorKépKépKép volt.

Náthás mind a kettő, és a Zulu által leírt módszert alkalmazom, így szegény Dorina nagyon fél a porszívótól.
Ma pedig porszívóznom kellett, mert nem húzhattam tovább a dolgot. A kiscsaj természetesen végigbőgte.Kép

Készítem az uzsonnát, és hirtelen egy nagy ordítás. Dorina állásból elesett, és elharapta a nyelvét. Ez máskor is előfordult, de amikor kinyitotta a száját, azt hittem, elájulok. Egy fél cm-es lyuk volt a nyelve közepén.
Gyorsan kerestem valakit, aki vigyáz Bencére, és futás az orvoshoz.

A drnő megnyugtatott, hogy nem nagy a baj, be fog gyógyulni, csak a gyümilevek csípni fogják, hisz ez egy seb.

Darabos kaját mostanában nem merek neki adni, amíg be nem gyógyul.

Meguszonnáztunk, és elmentünk sétálni, ahol a barátnőm lányának Bence megcibálta a haját, és mindketten a sárban kötöttek kiKépKép

Szóval ez a mai megint nem az én napom volt.

Bocsi, hogy így rátok zúdítom, de Ti meg tudtok vigasztalni.

LeszterKép

Gratula a házhoz!

ZuluKép

Gratula Macnak a foghoz, Malinak pedig Boldog szülinapot!!!

Bocsi, hogy a többieknek nem írok, de nincs erőm már hozzá. Majd holnap.

Manóval mi van, nem láttam mostanában, igaz elég felületesen olvastam.
Emma hamarosan 1 éves lesz.

Kangi sem volt még ma.

A képek no meg a babák csudaszépekKépKép

Heni
heni1979

Sziasztok!

Heni!

Köszia hiányolást, néha azért írtam, de nekünk sincsenek mostanában jó napjaink, hogy ne kelljen visszolvasnod az egyik tengeri malim beteg lett, 5 nap után meghalt sajnos. Emma meg náthás most. De azért írogatok megint.
Nem semmi ami történt DorinávalKép Ma Emma is beverte száját, de neki csak picit vérzett.
Érdekes, nálunk is nagyon sírt Emma az orrszívástól, de aztán odatettem az én orromhoz, meg a kutyánkéhoz stb, és ezen jót nevetett és azóta hagyja hogy kiszívjam neki sírás nélkül. Olyan kis okos néhaKép

Lányok, mégis van megint lego taliga, úgy látszik csak fél évig nem forgalmazták. Ma láttam 9990 Ft, úgyhogy szerintem amit írt valaki hogy használt 5000-ért végülis megéri, ha megvan minden része.

Beu!

Zokni: ne is mond!!! Emmának csak az örökölt kinyúlt zoknik nem nyomják széta lábát, de azok meg lassan kilukadnak. Én nem kapok rá sehol jó zoknit, mert ami nem gumis, az leesik,ami meg gumis nyomja. Illtev egy jó zoknit vettem, de kidobtama papírját, a skála metróban, de 600 Ft volte gy zokni. Láttam még a múltkor jónak tűnőt a baby bellben,a mi nagyon jó nyúlósnak tnt, de 1500 Ft volt párja, így nem is vettem.Kép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Maci 2!

fagyazstott tej normális, írtó büdi is tud lenne, és állítólag az is normális. sajnso Emma nem így gondolta és nem ette meg, de a legtöbb baba nem problémázik rajta.

manó

KépKép
manó

Nálunk nincs zokni. Rugdalodzó van, kötött kiscipő, meg harisnyanadrág. valemelyik nap ahogy ráadtam Marcira különös érzés fogott el. Már csak a szoknya hiányzott. Nem árt a fiúknak, ha néha harinyában nyomulnak?
Zokni azért nincs, mert akadályozza az amúgy sem csúcsszuper vérkeringést, és különben is levadássza a fiatalember.
Képek helyesek, betegeknek jobbulást! Úszó-sportoló kismamik és babák mindent bele! Holnap megnézem mit szól MArci Bíró Icához.
sofka
sofka

Beu!

Egyébként Andinak igaza van. Én Emmának azt a natur anyagában csíkos harisnyát veszem, amilyen a mi gyerekkorunkban is volt, na az jó rá, nem szorítja sehol. neki most az 1-es méret épp jó, de inkább 2-est szoktam venni, bár az hosszú kicsit rá. Viszont még tavaly télre vett anyukám neki valami más "divat" harisnyát, amin virágminták voltak, na azt el kellett vágnom derékban hogy nem nyomja a pociját.

Manó

KépKép
manó

ManóKép

TengerimalacKépKép

Heni
heni1979

Sziasztok!

LEszter
oye, jó volt a tippem! Kép gratula a házhoz KépKép

Elli
néztem, hogy eltűntetek, viszont fogalmam sincs, hol az öltöző Kép
egyébként most kihagytam volna az Árkádot, mert a szülőszobatársam Nórival voltam, és ő hozott-vitt kocsival

Zizi
analízis még csak-csak, de majd következő félévben a valószínűségszámítás, az lesz igazán fincsi...

Zulu
boldog 3. szülinapot + gratu a fogacskához

Tina
lumbágó Kép hát asszem pihentetni nem ártana, de gyerek mellett ez esélytelennek tűnik Kép

Heni
szegény Dorina Kép

Férjem holnap este végre hazajön NÉmeto-ból, már hiányzik, főleg az esték olyan uncsik nélküle. még jó, hogy van babanet, különben meggajdulnék Kép

Andi
psandi

Sziasztok!

Vége a napnak, kiskorúak alusznakKép Férj meg berohant pályázatot postázni a Nyugatiba, így jár aki utolsó pillanatban lesz kész.

Voltunk mi is tornázni. Julka nagyon élvezi és én isKép Tényleg nem nagy durranás, de még így is megérzem, nem is való nekem többKép

Amióta Zsuzsi is iskolás, kipletyózzák Andrissal az osztálytársakat és a tanítónőket. És Andris bátytanácsokat osztogatKép Olyan aranyosakKép

Zokni: mi is Evidence-ben utazunk, csak 1 szorított eddig. Nagyoknál a Naturland a menő, és a Corában kapható vékony pamut. De lehet, hogy csak 23-tól vannak??? Két barbár módszert tudok szorítózoknira: 1) felvágom a gumis részt, de úgy meg lecsúszik 2) kivasalom a gumis részét, amitől a gumi nagyjából tönkremegy.

OrsolyKép boldog 9 hónapos szülinapot, gratula a súlygyarapodáshoz!

LeszterKép üdv újra a csapatbanKép Na mit szólsz, hogy tudok titkot tartani? Julka is sokszor kel éjjel mostanában, de szerencsére műsort nem rendez, csak szopizik. Nálunk is sűrítette a kakit a gyümölcs, de megjelentek megint az emésztetlen anyatej göbök, így én is felfüggesztem a projektet.

HeniKép részvétem a mai napért! A lyukat mi csinálta? A foga? Bence látom már udvarolgatKép Add Dorina kezébe a csövet, porszívózzátok ki a ruháját, arcodat, orrodat, csak azután az orrocskáját.Nálunk ez bejött a nagyoknál. Kb 1 évesen már ők tették az orrukba.

TinaKép a gyógymód az lenne, hogy feküdj hason a padlóra, és ne emelj. Csakhogy ez megvalósíthatatlan a mi állapotunkbanKép Diclofenac kenőcs szokott hatni. És minél kisebb párnával aludj.

ZuluKép üdv az ünnepelteknek!Kép Már együtt fürdenek?

BeuKép jó, hogy jobban vannak a pasik!Kép Evidence-t egy nagy doboznyit kaptunk egy babalátogatónktól, de láttam Gödöllőn a Baby Bellben. Talán az Árkádban is van? Macit megelőzveKép: Dentinox sima gyógyszertári, mi is használtuk a nagyoknál, használt. És szerették a lehűtött rágókát,amiben víz van.
Andris persze már irigyelte Zsuzsit, hogy itthon maradhatKép Nem tart sajna sokáig a sulilelkesedés.

AndiKép Szép a kék szimfóniaKép

ZsurlóKép látom, a hurkácskákat nem olvasztotta le a betegségKép

MaciKép Zsuzsi meggyógyult, gyógyulj meg gyorsan te is!

Urszila
urszila

Heni,

jajj, szegény kicsi Dorina!Kép Nem csodálom, hogy majdnem elájultál. Remélem gyorsan rendbejön!

Sofka,
Dávidra én simán ráadtam a harit. Kicsit viccesen néz ki benne, az tény.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Manó
1500/zokni??? hát normálisak ezek??!!

Sofka
Bíró Icához hajrá Kép egy időben én is arra nyomultam
ja, és a fiúk is hordhatnak harisnyát!!

ajjaj, fáj a torkom Kép

Andi
psandi

Urszila,
édesek lehetnek a pletyózó srácok!Kép Már úgy várom ezt az időszakot! Mondjuk már az én utódaim is egyre többet foglalkoznak egymással (értsd ezalatt: közös rosszalkodás már nagyon megy nekikKép). Fürdés már régóta együtt megy, szerencsére Macóból valahogy hiányzik a víztől való félelem, ha véletlenül víz alá kerül, mert Malacka nagyon ugrál, és felbillenti, akkor csak prüszköl egyet, és viháncol tovább. Imádom a fürdést, annyira édesek, ahogy visítoznak a kádbanKép.

Andi,
én nem is tudom, mit csinálnék apánk nélkül. Valszeg kevésbé élvezném az esti fürdőprogramotKép.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Urszila
Te is a CSerepesben voltál tornán? és én miért nem láttalak? (talán mert nem ismerlek... Kép, de akkor is... Kép)

Andi
psandi

Psandi.
Ne rémítgess, már az első 50 oldaltól is besz-tam. Te hogy bírtad megtanulni? Tanácsokat kérek!!
Az én fiam is hord harisnyát. Igaz olyan benne a combja, mint egy súlyemelőnek.

Zizi
Zizi

Jaj-jaj-jaj! Lőrinc megint elkezdett lázasodni, de elcsíptük. Mikor gyógyul már meg szegényke?!!

Heni! Szegény Dorina! Gondolom nagyon megijedtél. Méggondolni is rossz rá!

Zulu! Tudtam, hogy Te tudsz mondani valami tuti helyet! Ugye, hogy nem kell protkó?Kép Dávidot isten éltesse!

Mindenki másnak köszi a zoknis infókat, benézek majd az Árkádba. Vasalással már próbálkoztam, nem lett sokkal jobb. Most ráhúztam néhányat műanyagpalackra, már nem tudom, ki tanácsolta.

Leszter! Irigy, irigy! De azért nagyon örülök! Nem tudom hol van D.harasztiKép

Beu
beu

Zizi
hát én középsuliban jártam matekfakultációra, és ott nagyon jó matektanárom volt, így az első félév nem volt gond. Aztán mikor év végén másodszor húztak meg a szigorlaton, ajánlottak egy matektanárt, aki először látványosan hülyének nézett, majd miután én magyaráztam el neki az anyagot, nem kért pénzt az óráért Kép (jó vicc, nem is adtam volna!) aztán visszamentem a középsulis tanáromhoz, akitől a következő tanácsot kaptam: Andikám, puskázzál! mit gondolsz én mit csináltam az egyetemen? KépKépKép

de ne aggódj, menni fog, és nem akartalak megijeszteni, csak hát sokat kell gyakorloni...
(jó szöveg, ettől mindig falra másztam Kép)

Andi
psandi

Urszila
Már tegnap éjjel a nappali szőnyegén kötettem ki. Csak az a baj, hogy rendesen hason aludni nem tudok mert óriási melleim vannak. Most vettem Richtofit (remélem jól írom) krémet azt próbálgatom.

Heni
Szegény Dorina! A múlt héten a 2 éves lányom kiharapta a pofazazskót (így hívják?) az arcát belülről egy 1 forintos nagyságban. Hát azt a 3 napot nem kívánom még a legrosszabb ellenségemnek se. Nekem a dr-nő azt mondta, hogy a szájban lévő sebek hamar gyógyulnak és azt az ecsetelőt írta fel amit fogzáskor szoktak adni. Ezt azért írom hátha fáj Dorinának.

Tina
tkriszta

Psandi.
Jobban már nem is lehetnék besz-va. Hogy-hogy puskázni?????? Az összefüggéseket érteni kell, na meg a puskázáshoz is kell vmennyi ész. Gondolom én. És ahelyett hogy most is gyakorolnék, netezek!!!!!
Hát istenem. Sokkal érdekesebbek, és szórakoztatóbbak vagytok. Belőletek nem sokat kellene puskáznom.

BerezeltZizi
Zizi

Évi, Törpi,
KépKép

Orsoly,
Gratula a 9 hóhoz és a súlygyarapodáshozKép

PsAndi,
Mennyire kell szigorúan venni a 6 hót hajhullásnál? Kezdjek aggódni, mert még mindig hullik?
Ronit nem zavarja a fémes szagú tej, inkább a krumpliKép, mert azt hígítottam.
KépKép
Torokfájás hesshesshessss!

Beu,
Sikeres pisivadászatot.
Dentinox, gyógyszertárban recept nélkül kapható. Én beszereztem, de még nem használtuk (mondjuk foga sincs még a drágámnakKép)

Erika,
KépKép

Leszter,
Gratulálok a házikóhoz és a 2. fogacskához.Kép

Elli,
Hol vettétek a zörgős könyvet Kevinnek?

Zulu,
boldog szülinapot Malackának! És gratula a fogacskához MacónaK!Kép

Tina,
Jobbulást! Gyere gyakrabbanKép

Heni,
Húúúú, azért ez durva.Kép Főleg hogy nem lehet vele mit kezdeni. Szegény Dorina, mielőbbi gyógyulást! VigaszpofikKépKépKépKép

Kangi, Franyó, Márti, Anyakati, Azúr, Györgyi, Zsuzsóc, Heppi, Kakukkfű, Kaska, Miszike, és még sorolhatnám
Merre jártok?

Urszila, Leszter,
Ezek szerint gond, ha zöldes színű a kaki? Mert Roni is produkál ilyet amióta almát kap(felváltva, hol sárga, hol zöld). Milyen az emésztetlen anyatejgöb? Aggódjak, és hagyjam abba a hozzátápit?

Maci_2
maci_2

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?