Sziasztok!
Szépen felélénkültünk így estére. Nagyo jók a képek, Vilkó már legalább félévesnek néz ki, Ágika stramm csaj, hogy ilyen ügyesen tartja magát, és jó kis kollekciója van.
Nadin, ahogy hurcolja a zsiráfot a szájában.
Petra látom, jól tűri az ügyintézést, a másikon meg olyan édesen néz a kis huncut.
Szóval mindegyikük nagyon édes, öröm nézegetni.
Esztellának és Matyikának boldog hófordulót!
Kat, bizony Matyika tényleg nyúlánk fiatalember, már csak abból gondolom, hogy Marci 7430 gramm volt az utolsó mérésen és ehhez 67 cm!
Andi akár tehetsz róla, akár nem (szerintem azért tehetsz) tényleg büszke lehetsz magadra is meg az ikrekre is. Ne szerénykedjünk, mondjuk ki, a csajok általában lekörözik a pasikat, ez nálatok is látszik, de Hubát sem kell félteni.
Zsu, szerintem el kell fogadnunk, hogy már nem lesz rendszer a kajálásban, ha olyan kedvük van sokat esznek, ha nem akkor meg nem. Ők a főnökök. Végülis ha belegondolunk mi sem eszünk minden nap ugyanakkor ugyanannyit.
Kriszti, köszi a kérdést, de no depi. Saját diagnózis szerint vashiányos vérszegénység+kialvatlanság együttes hatása. De nem szedek vasat, mert azzal együtt jár a rémálom a WC-n című történet.
Móni, jobbulást nektek!
Ma reggel korán keltem, mert elmentem megnézni a babaúszást. Nagyon tetszett, szimpi volt a csajszi, aki tartja, meg az egész légkör. Jó nagy medence és 12 gyerek volt, mindenkivel külön foglalkozik, közben csak kötetlen úszkálás, gyakorlás van. Nagyon édes babák voltak ott is. Volt egy kisfiú, akkor jöttek, amikor én már eljönni készültem, de 5 percig még néztem, addig végig vacogott szegénynek a foga. Olyan aranyos volt, ahogy járt a szája, de mégsem sírt.
Úgyhogy szegény fiam, ma több sokkhatás is érte, elkezdtük szoktatni a nagykádhoz, a 30 fokos vízhez meg a korai lefekvéshez. Remélem azért reggel 6-ig kihúzza.
Jolka, BOLDOG SZÜLINAPOT ÉS EGY IGAZI MEGLEPIT kívánunk!
Jó éjt!