Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Én is vagyok, csak tegnap este értünk haza, most kipakolás, mosás, teregetés. Pedig egyszer ott is mostunk. Komolyan mondom, ha nem lenne mosógép, én nem is tudom, hogy élném ezt túl...

Anett! Eszterkének sok puszit küldünk! Hogy telnek a hónapok!

Rékával már voltunk az udvaron, hintázott, motorozott, élvezzük, hogy lassan csak tavaszodik!

Mogyo! Hogy sikerült a hétvégi ünneplés?

Zsu! Édesek nagyon a lányok! És Panka hogy élvezi most már a nyüzsit! :lol:

Jolka! Engem beírhatsz 33-nak, már 2 hetem sincs addig... :wink: És akkor Te holnap leszel 30? (Jól számoltam?) Fiúk jól vannak?

Többiek? Szép napot!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

helló
én is vagyok/lennék, ha nem ma mennénk gyógytornászokhoz. igen, egy nap kettőhöz is. szegény kölykök. először megnézi őket vmi pszichomotoros fejlődéses szakember, aztán jöhet a "sima" gyógytornác. nagyon kíváncsi vagyok, mit mondanak, mivel én rettentő elégedett vagyok a kis koraszülötteinkkel. ha ők is azok lesznek, akkor (is) minden szuper. szóval sztem ma sem nagyon vagyok.

hozzátápi: adtunk nekik egy kis alma-őszi pürét, de sztem mi esszük meg a maradékot, mert az ováció elmaradt. sőt. :? hát nem egy Ágika-típus egyik gyerekem sem. na, majd kipróbálom, mit szólnak az alamléhez. hátha. Jolka, Te végül Ákossal lével kezdted? mert ugye elkezdtétek már? :roll:

na, el, mert Huba sírdogál, az apjuk meg játszik (jelentkeznék amúgy a jófej apukák közé Gyula nevében. olyan jól bánik a gyerekekkel, hogycsakna 8) bár ezt sejtettem, amikor a genetikai állomány vizsgálatánál tartottunk még csak :oops: ) na, tényleg el, mert Huba olyan kis nyűgöske mostanában. biztos a foga (?)
mindenkinek szép napot!
:arrow:

Kép
an°°di

Én is itt!

Reggelre a jobb szemem tök jól megdagadt. Most már sokkal szebb és látok is vele hál isten. Ez csak azért gáz, mert ez a látó szemem... Vmi allergiára gondolok, csak nem tok rájönni mire.
Na mind1 is.
Andi: számolj be mi volt a gyógytornászoknál. Engem érdekel. Bár 100%-ra veszem, hogy rendben talál mindent, hiszen irtó ügyesek az ikrek. Mostmár nyugodtan hasonlítgathatsz! ( Ádi pl még nem négykézlábazik és még foga sincs :wink: )
Zsu: párom is látott a tecsóban ilyen aerobic matracot, meg is jegyezte, hogy kéne is venni a szőnyeg és pléd helyébe, de nem akarom ennyire túl biztosítani Ádinak a terepet.
Csirkecombot pácoltam és sütöttem és tepsis krumplit. Nem volt semmi extra, de én nagyon szeretem.
Anett: Esztellának boldog miniszülinapot!
Jolka: köszi a táblát, úgy szeretem nézegetni.
Kriszti: Nadin evés ügyileg hogy áll?
És, dehogy hal be a topic!
Bea: ez nekem is megfordult már a fejemben, hogy szupi az az illető, aki kitalálta az autómata mosógépet.

Ma ebédre kiscsibe megette a finom főzit sárgabarackal keverve. Ha gondolod Zsu, próbáld így Pankának.
Viszont alvásban nem jeleskedünk. 2x fél óra eddig kb. Jobban örülnék az 1x 2 órának. :D

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!
Csak köszönök, mert mi betegek vagyunk- még mindig! Mindenkinek, aki hiányolt nagy puszi! :wink: Akinek most lesz: boldog szülinapot! (Jolka! :wink: Csibea! :wink: ) A miniknek is (Esztella! :wink: )

Kép
ermoni

Szia Móni! Betegek vagytok? Erről lemaradtam, azt hittem, most vagytok Szlovákiában. Jobbulást!!!!

Gabci! Szemed jobban van?

Andi! Hozzátápihoz türelem, nem baj, ha először csak kóstolgatnak, majd belejönnek, meglásd! Mi volt a gyógytornászoknál?

És...hadd dicsekedjem én is a férjemmel: amíg Miskolcon voltunk 2 asszonykával megpucolták az összes ablakot (15 db van...), ajtót, kimosta a függönyöket, kitisztította a szőnyegeket. Tök jó volt tiszta lakásba hazajönni. Azért nem volt meglepi, mert hívott, hogy melyik programmal mosson, de megcsinálta, még ha segítséggel is, büszke vagyok rá!

Na, lépek, megjött a nagyfiam is az oviból, estig négyesben leszünk. Hogy a gyerekek hogy tudnak örülni 1 hét után a megszokott helyüknek, játékaiknak! Pedig Miskolcon is jól érezték magukat, de mint tudjuk, mondenütt jó, de legjobb otthon. No, pá!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Hát a nagyokanak boldog szülinapot!
És Esztikének is boldog miniszülinapot!

Moni: mi a bajotok?

Hát ma ugy áll a menzánk hogy reggel kapott tápit, délelőtt desszertet és most őszi-pulyka bébiételt és uzsi táp meg vacsira is!
ÉS nyugodtabb is a csaj szerintem teletebbnek érzi magát!

Én is venni akarok most habtapit!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok,

én ma melózom...

Andi:
majd gyere mesélj, de nagyon ügyik az ikrek, biztos minden ok.

minden most ünneplő babának, mamának sok boldogot...

Csajok: rendeltem tupper poharat, de aztán valaki mégsem kérte, nem kell valakinek esetleg, h ne maradjon rajtam?
31-én jön meg...

Kép
Kép
h@jni

hétvégén nem voolt buli mert nem hozták el anyukámék a gyerekeket majd talán hétvégén anyuéknál nőnap volt és eléggé ki volt ütve 24 órát talpon!
De tegnap ott voltak a másik tesóm gyerekei!
Ő is már németben dolgozik!

Hát lassan kivándorolnak a család férfitagjai dolgozni!
De ha mi is igy haladunk nekünk is lépni kell valamerre!!
Talán egy-két év múlva mi is kemegyünk egy-két évre legalább a lakáshitelt kifizetni utánna már semmi gond nem volna!

Kép

Kép
mogyoland

Andi 2, annyira édes Petra az új vonalzós képen!

Zsu, Panka milyen kis büszkén és boldogan feszít a két nagylány között a képen! Meg kell enni!

Nagyon igazad volt Apával kapcsolatban, az én némiképp monoton letemben egy-egy ilyen kiruccanás a hónap fénypontja. Neki meg, gondolom, újabb nyűg a nyakán... :-( Végül fél óra késéssel odaértünk, és megtanultuk a hátonhordozást. Hát, nagyon élveztük mindannyian! Pedig elég sokan voltunk, még 6 baba és 7 szülő, Eszti ennyi embert együtt még életében nem látott, de 5 perc alatt úgy feloldódott, hogy végigkurjongatta az egész programot. A háton hordozást pedig imádja, úgyhogy így gyerekjáték lesz a kirándulás, nem kell babakocsit cűgölni.

Móni: betegség? A nemjóját! Én is azt hittem, Szlovákiáztok! :shock: Jobbulást, megy a sok gyógypuszi meg a pozitív energia! Jöjjön már a jóidő, hogy vesszenek a bacik/vírusok!!! :evil:

Andi, remélem csupa szépet és jót látnak a gyógytornászok is!

Eszti nevében köszönöm a mini-szülinapos köszöntéseket!

Bea ilyen ablakpucolós férjet hol lehet kapni??? Gyakorlatilag nálunk már alig lehet kilátni az ablakon... :shock:

Ma Eszti megkaparintott egy popsitörlőt (tisztát!!!). Olyan élvezettel nyammogta, hogy megkóstoltam én is... :shock: Pfuj!!! Bezzeg az almalére csak fintorgott!!! :evil: Ma kezdtük ugyanis a hozzátápit, ováció nálunk is elmaradt... Mogyo, nem adnád kölcsön Ágikát, hogy jó példával járjon elöl szerelmetes magzatomnál?

Kép
waterlilly

Jaj, Gabci, mi lett a szemeddel??? :shock:

Kép
waterlilly

Sziasztok!

Nem hal be a topik :D bocs, csak mostanában nem nagyon tudok jönni, semmi extra, csak így alalkul... de hébe-hóba olvaslak Titeket! Szóval hajrá!

Mi ma voltunk "hidroterápián", vagyis speckó usziban. Kb azok a feladatok amiket a korai fejlesztőben kaptunk. Vilmos jól bírta, nem sírt, de annyira nem volt oda érte... De tűrte :lol: Nekem vbiszont holnapra tuti izomláz!!!

Pénteken megyünk a neurológiára kontrollra, és most már biztos, hogy áprilisban Berlinbe. Már nagyon várom, bár fosok az úttól... Bár Vilmos már repült 10 hetesen is, azt jól bírta :lol: :lol:

A mi családnevünk Balázs. A Piller Panka annyira édi!!!! Igazi mesebeli.

Gabcii: mi van a szemeddel? Jobbulást!!!

Boldog miniszülinapot Esztellának! És mindenki másnak, nagyoknak is!

Szép napo(ka)t!

KépKép
1macsek

Macsek, de jó, hogy megvagytok! :D Már 10 hetesen repültetek??? Ejha! Én meg minden 10 km-nél hosszabb autóút előtt hosszasan mérlegelek, hogy most akkor kell-e a fél ház, vagy csak a negyed is elég... :shock: :oops:

Kép
waterlilly

Sziasztok!

Gabcii!
Csak nem allergia, igen rossz lenne. Gyors javulást neked!

Móni!
Nektek jobbulást! Mi a baj a kishercegnővel?

Andi!
Tuti minden ok lesz a gyerkőcökkel. Már a képen is örökmozgóknak néznek ki.
Hozzátápi...Hát, talán most kezdjük. De igen lével kezdtem, de alma fúj. Most ott járunk, hogy megvettem én is a TT-s cumisüveget. Ha már mindenki ennyire dicséri. Bár ennyi "kinlódás" mellett a simából is inna. Tehát hígított gyümi levelet kap vízzel. Max 30 milli a rekord, ami kis idő után vissza is bukik. Kaja: Naponta max 1-2 kanállal. (most a sárgarépát próbálgatjuk,) Nem bánom a lassú tempót, még 100%-an anya tejesek vagyunk.

Ági!
Ha kimenétek Németországba, akkor mit dolgoznátok?

Micsoda példás apukák. Nálunk ilyen nincs. Mindent egyedül csinálok, estleg boltba mennek el a fiúk v. az összegyűjtött szemetet viszik le. Egyébként most fasírtban vagyunk. Húrrá holnapi szülinap. Már láttom, emlékezetes lesz. :cry: Mikor megemlítettem, hogy anno az egyik havernak milyen jól sikerült a meglepetés partija. Csak annyit mondott Apa, "nem is tudtam, hogy ilyen igényeid vannak."
puff neki, tehát, ha jól akarom érezni magam 30. szülinapomon, szervezem meg magamnak.
Mutimék tuti megköszöntenek.
Ne legyek telhetetlen, nekem ennyi jár. :( Haverok is, a férjem névnapján el intézték félfogról a szülinapomat.
Ha még is lesz meglepi, beszámolok. De valahogy anno nem így képzeltem. Na majd a 40. szülinapon a fiúk is nagyobbak lesznek, talán akkor. :)

Holnap frissítem a táblát. Bea, egyelőre a kevesebbet írtam be, majd 2 hét múlva frissítem megint.;)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Anett: magzati korra értettem a 10 hetet :lol:

KépKép
1macsek

Na őszintén örülök h mindenki előkerült :-) Nehogy tényleg itt elmaradozzatok, mert olyan szomorú lennék....

Móni, azért Szlovákiába el tudtatok menni? Vagy ott lettetek betegek? Akkor most gondolom az uszit is kihagytátok :-( Mi a bajotok?
Nekünk is megvan már az úticélunk jövő hétre: Gosztola. Lent a szlovén határnál, Zala és az Őrség találkozásánál, egy 16 lelkes falucska, gyakorlatilag a világvége :-) Végül nem csak hétvégére megyünk, hanem hosszabbra.

Anett, Eszternek boldogot! Én is akarok kendő tanfolyamot! Hogy vagytok mostanában? Fejés még megy? (Nálunk vegyes, már szopizik hajnalban ha felkel, és reggel is mindig. De van, h megint átalszik :lol: A többi alkalommal még fejek) Mi a helyzet a szomszédokkal, még mindig nyomják a fúrást-faragást!

Gabci, a másik szemednek is van baja? Miket csinál már Ádi? Kép???

Bea, férjed egy angyal. Én is ilyet akarok :lol: Na jó, az enyém is szuper, de ablakot nem mos :D

Andi, Gyulának nem is volt felmondási ideje? Vagy csak nem kellett ledolgoznia? És miket csináltok, így h otthon van? Van valami munka neki kilátásban? Ikrek biztos nagyon ügyesek, majd számolj be mi volt a dokiknál.

Macsek, jöhetnél azért sűrűbben! Nadin is nagyon sokat repült pocakbaba korában. Ez hiányzik azért a munkámból, a sok utazás. Néztek még/már lakásokat?

Mogyó, mit dolgoznátok Németországban?

Zsu, a kislány aki Pankát fogja tisztára Rád hasonlít! Édes lehetett Panka tévévásárláskor!

Ciripke?!

Jolka, én 31. Már ha tényleg kell ez a táblába.

Na én is rakok képeket, és mindenki legyen szíves térjen vissza ehhez a jó szokásához!

Szóval mi is megkezdtük a hozzátápit, zsiráf formájában :lol:

Kép

Kép

Egyébként már valóban nagyon ügyesen kanalazunk, de egyelőre még csak vizet meg tejet.

KépKép
kertikiri

csá
csak gyorsan, mert megyek játszani
Petra szuperwoman, de ezt eddig is tudtuk. a nem korrigált életkorához képest is előrébb tart a koránál (mert ugye most hivatalosan még csak 4 és fél hónapos) 8) :D
Hubánál azért kell még tornázni, meg a fordulást gyakorolni, meg még mindig kicsit jobbos a gyerek (nem akarok itt népszavazás után politizálni), a lábfeje sem 100as, de ha belegondolok, h honnan indultunk 3 hónapja, akkor is) irtó büszke vagyok rá (is). nem mintha az én érdemem lenne. de a fejből áés felsőtestből induló forgást preferálják a mávban is... így azt fogjuk majd gyakorolni. voltunk brendonban venni csörgős lasztit (a keljfeljjancsik baromi randák), meg sapit, és elájultam az áraktól. ami tetszett az 5ezer forint! :shock: vettem olcsót, ami ugyan nem szép, de praktikus. kicsit kiakadtam.
ja, és a gtornászok nagyon megdicsértek, h ilyen szép nagy babák az ikrek szinte csak tejtől, így magamra is büszke lehetek :oops: (erről sem tehetek, na de az meg kit érdekel, nem?)

Jolka, hát akkor nem csak nálunk nincs lelkesedés a kaja iránt. ez vhogy azért mégis megnyugtató. anyukám azt mondta, h a sütőtököt én is jobban szerettem, mint az almát. eleinte legalábbis. a répa szte (és a barátnőm szerint is) túl édes. hát nemtom.

jaaaa, cumisüveg: nem is mondtam: Petra eszik az aventesből!!! megmutattam neki, nem evett. elmagyaráztam, h ez van, ezt kell szeretni, mert ciciben nincs elég kaja. akkor sem evett. beraktam a kiságyba 'gondolkodni' 5 percre. utána evett belőle. kicsit tologatta ugyan a nyelvével először, ezt a rituálét most is tartja, de eszik! pedig már olyan flottul kezdett menni a pohárból ivás 8) :? na, eljön még annak is az ideje.

ööö... még akartam vmit, de talán később...
hajrá Vilkó! (nem kő a piros cumid????)
majd még
szasztok

Kép
an°°di

Vagyok én is, csak nálunk is folytatódik királykisasszony evés-nemevés sztorija. Most újabb fordulat van.

Reggelire benyakalt 160 ml anyatejet.
Tizóraira 70 ml tej + 120 Sinlac.
Ebédre már csak 60 ml tej + 5 kanál almapüré :? gondoltam, hogy ezután hamar éhes lesz.
Délutáni alvásból zokogva ébredt, gondoltam éhes, de cici nem kell, vizet elfogadta. OK, kevertem 100 ml tápszert, ennyit már hetek óta nem tudtam egyszerre beledönteni! Lehúzta 2 perc alatt, üvöltve kért még. OK, kevertem még 100-at, azt is lehúzta. Na most mi van? Ismét kell a tápi??? Hetek óta kizárólag csak este volt hajlandó megenni :shock:

Még nem olvastam vissza, de ezen a játék a szájban Nadin képen jót derültem, nagyon-nagyon édes!!!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Gabci, próbálkozom ezzel a mix-szel majd, de a védőnő tanácsára most várok a főzivel 6 hós koráig.

Anett, Esztikének boldog miniszülinapot!
Megkóstoltad a popsitörlőt??? Nemá! :shock:

Bea, a férjed kap egy csillagos ötöst!!! :lol: Ritka rendes fajta! Meg kell becsülni!

Jolka, ezt meg a te férjednek :evil: :twisted: :x Azért várd ki a holnapot, hátha lesz mégis egy kis meglepi!
És köszi a táblát!

Andi, hát fikarcnyi kétségem se volt, hogy az ikrekkel minden ok. Annyira kis mozgékonyak és szépek! Huba meg csak ne lazsáljon, tonázzon rendesen!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Kriszti, ez a habtapi tescos? Lehet, hogy már irtad, csak nem emlékszem.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jó igy magammal beszélgetni :lol:
Csak mostanában Panka annyira elvan egyedül, nem igényli a társaságom :lol: Jó, ez nem igaz, de tényleg elvan mostmár akár 1 órát is a járókában, vagy a földön. Kezd kinyilni neki a világ. Mi már sétálni is úgy megyünk, hogy felemelem 1-es állásba a babakocsit és menetiránnyal szembe tolom. Viszek neki játékot is, olyan szépen elnézelődik és gügyörészik közben!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Kép Kép

Akkor jövök két képpel :lol:

Kiri: nézünk, a 9. kerület most ideálisnak tűnik. Mindent elérek 30 percen belül Ű8heimpál, uszi, korai). Azután majd ha ovi, suli, akkor sztem kerületet váltunk.

KépKép
1macsek

Hát fizikai munka sajnos!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
mogyoland

Zsu! Az árkádban voltam. Olyan édi nevetek van amilyen Panka is!

Boldog mini és felnött szülinapokat kivánunk!

"elvesztem" mert vasárnap kirándultunk, ma meg Vácon voltunk uncsitesómnál aki külfüldön él. Egyébként minden kölök takis, meg szürcsög, az osztálytali után hazaértem fél 12kor nagy nehezen aludtam csak el utána meg fél óránkánt keltem, orrszivózás, köhögös gyógyszer...stb, de nem lázas egyik sem. ma azért adtam Marcinak is egy adag panadolt, mert fájt a torka.

Móni, veletek mi van, hogy vagytok?

vettem marcinak alma, citromfű teát, mert a gyümilevek nagyon meghajtották, izlik neki.

mi is szeretnénk majd gyógytornára menni,mert most hallottam, hogy a kötött csipőt is helyrerakja. többiek, ti magatoktól mentetek vagy a doki küldött. beutaló kellet, mert itt igen.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Jaj vilko milyen kis szexi ebben a gatyuszban!

Nadin is nagyobb falatokra vágyik!

cipőt nem hordunk csak jól áll a ruhához!

Ülés meg probaképpen és igy tartja magát de nem ültetjük azóta sem!

Kép

Kép
mogyoland

Ágika, Panka, Nadin, Vilkó egyik szebb mint a másik. És ez nem udvariassági duma!

Marcinak körbenyirtam a haját a fülénél meg a tarkóján "felnyirtam", mert már olyan rendezetlen volt.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

sziasztok!

:!: Esztikének BOLDOG HÓFORDULÓT, mindig gondolunk ilyenkor rátok :wink:

Csak egy kis helyzetjelentenivaló miatt jöttem, aztán el :arrow: tanulok tovább.

Voltunk ma mérésen, Matyika 5 hós sőlya 6850 gr, és 71 cm az úrfi. A védőnő szerint, hamarosan olyan hosszú lesz, mint egy 9 hónapos baba. hát elég nyulánk az biztos, de nem tudom kihez hasonlítani, ő tudja.

na megyünk fürcsizni! puszi!

Kép

Kép
katherina

Matyikának is boldog hófordulót!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ágika divatbemutatót tart? :lol:
Macsek, Vilkó tündéri! Olyan nagyfiús már.
Zsu, intersparos a habtapi.
Ciripke, takony menjen messzire, jobbulást Nektek!

Pénteken mi is a sportüléssel indultunk levegőzni, mert nagyon sokat aludt délelőtt, és gondoltam h kint már nem fog. Két órán át elnézelődött egy kicsit megemelve, menetiránynak. Szerintem ebben nem is ül annyira egyébként, mint mondjuk az autósülésében. De azért utána visszaszereltem, most újból mózesezünk. De Gosztolára is a sportülést visszük, hogy jobban elférjünk.

Jó éjszakát mindenkinek!

KépKép
kertikiri

Macsek, Vilko nagyon kis szexi abban a fürdőgatyóban :lol:

Ágikáról meg milyen cuki ez a sorozat! Milyen hosszú már a haja! Azon az ülős képen meg nagyon kis csibészes!

Ciripke, jobbulást mindenkinek!
Képet kérünk Marciról!!!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Mogyo!nagyon jók Ágikáról a képek egy kisebb divatbemutató hát mit ne mondjak én is imádom öltöztetni a lányomat.Szerintem már sokszor túlzásokba is esek na de ez van.

Ma szintén nagyon elfáradtam takaítás, mosás meg egy kis munka ugyhogy "hulla" vagyok.

Kép
Kép

Ezeket a képeket ma csináltam egyiket délelőtti ügyintézésünk másikat fürdés előtt

Andi
KépKép[/url]
andi005

Andi, Petra is nagyon huncutul tud nézni! Mi történt a homlokával?

Panka meg kapott ajándékba olyan inymasszirozó fogkefét, annyira rágja, hogy nyekereg a gumi az inye alatt :lol:
Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Szépen felélénkültünk így estére. Nagyo jók a képek, Vilkó már legalább félévesnek néz ki, Ágika stramm csaj, hogy ilyen ügyesen tartja magát, és jó kis kollekciója van. :D
Nadin, ahogy hurcolja a zsiráfot a szájában. :D
Petra látom, jól tűri az ügyintézést, a másikon meg olyan édesen néz a kis huncut.
Szóval mindegyikük nagyon édes, öröm nézegetni.

Esztellának és Matyikának boldog hófordulót!

Kat, bizony Matyika tényleg nyúlánk fiatalember, már csak abból gondolom, hogy Marci 7430 gramm volt az utolsó mérésen és ehhez 67 cm!

Andi akár tehetsz róla, akár nem (szerintem azért tehetsz) tényleg büszke lehetsz magadra is meg az ikrekre is. Ne szerénykedjünk, mondjuk ki, a csajok általában lekörözik a pasikat, ez nálatok is látszik, de Hubát sem kell félteni. :D

Zsu, szerintem el kell fogadnunk, hogy már nem lesz rendszer a kajálásban, ha olyan kedvük van sokat esznek, ha nem akkor meg nem. Ők a főnökök. Végülis ha belegondolunk mi sem eszünk minden nap ugyanakkor ugyanannyit. :roll:

Kriszti, köszi a kérdést, de no depi. Saját diagnózis szerint vashiányos vérszegénység+kialvatlanság együttes hatása. De nem szedek vasat, mert azzal együtt jár a rémálom a WC-n című történet. :oops:

Móni, jobbulást nektek!

Ma reggel korán keltem, mert elmentem megnézni a babaúszást. Nagyon tetszett, szimpi volt a csajszi, aki tartja, meg az egész légkör. Jó nagy medence és 12 gyerek volt, mindenkivel külön foglalkozik, közben csak kötetlen úszkálás, gyakorlás van. Nagyon édes babák voltak ott is. Volt egy kisfiú, akkor jöttek, amikor én már eljönni készültem, de 5 percig még néztem, addig végig vacogott szegénynek a foga. Olyan aranyos volt, ahogy járt a szája, de mégsem sírt.
Úgyhogy szegény fiam, ma több sokkhatás is érte, elkezdtük szoktatni a nagykádhoz, a 30 fokos vízhez meg a korai lefekvéshez. Remélem azért reggel 6-ig kihúzza.

Jolka, BOLDOG SZÜLINAPOT ÉS EGY IGAZI MEGLEPIT kívánunk! :wink:

Jó éjt!

ukati74

Zsu!

Szegénykémnek nem csak homlokán a tarkóján meg a feje tetején is van ilyen folt.Mikor megindították a szülést a magzatvíz elengedése közben kellett "eltolni" a fejét ugynis ő már teljesen bevolt fordulva de szülés nem akart megindulni és már túl is hordtam na de végül is császároztak.Azt mondják kb 1éves lesz mire elmúlik ez a folt újszülött képein még ennél is csúnyább még a szeme is tiszta piros volt.
Kép

Láttod Zsu itt még a szeme is szinte lila

Andi
KépKép[/url]
andi005

Macsek: ja, hát úgy mi is utaztunk! :lol: :lol: :lol:
Az uszis képen annyira drága Vilkóka! Meg kell zabálni!!!

Kriszti: fantasztikusak a képek! Nem cicózik Nadin holmi pürékkel... Ide nekem zsiráfot egyben!

Jolka: szerintem a férjedet az enyémmel együtt lőjük ki a Holdra. :evil: Az enyém is akkora szociális és emocionális érzékenységről tett tanubizonyságot ma este ismét...!

Mogyo, hát Ágika konkrétan egy angyalka a 2. képen.

Zsu, hol lehet kapni olyan ínymasszírozó fogkefét? A popsitörlőt ja, kajakra megnyalintottam, csak hogy tudjam, milyen ízvilág jön be a gyereknek... :lol:

Andi, az ikrek nagyon ügyesek, no meg Te is! Brendon = rablás.

Csak hogy még jobb legyen a kedvem, holnap jön anyósom. Úgy hiányzik nekem, mint szomjazónak egy falat kenyér...:shock: :evil: :roll:

Kép
waterlilly

Andi2, én észre se vettem Petra homlokán azt a foltot... :shock:

Kati, köszönjük a köszöntést!

Katherina, Matyikának is boldog mini-szülinapot kíván a másik ünnepelt!

Kép
waterlilly

Na, most már mindenki alszik? Elteszem akkor én is a mellszívómat... (Kriszti, hát hogyne fejnék, már hiányozna...:lol: )

Prücsi, tiéd a pálya! :wink:

Kép
waterlilly

Első!!! :D

Kép
waterlilly

Jó reggelt!

Köszönjük a köszöntéseket!

ennyi sok szép babaképpel jó volt ébredni!
Macsek, de jók az uszis képek!!! :D :wink:
Ágika továbbra is nagyon szép kis csajszi!
andi, a folt bizti el fog múlni, ne aggódj Petra meg nagyon aranyos szép babuci!

Ja aki szereti a magas pasikat, az majd jelentkezhet Matyikánál! :lol:

most megyek babázni, reggelizni, aztán jöhet a tanulás, meg a fülorvos.....

Kép

Kép
katherina

Jolka, nagyon boldog szülinapot Neked! És remélem, hogy az ember megembereli magát, és készül valami meglepetéssel!!! :D

Kati, hova fogtok járni usziba? És már be is merészkedtetek a vizbe? Tényleg csak 30 fokos a babáknak a viz?

Andi, szegény pici Petra :( De most már jól látom, hogy csak a homlokán látszik a piros folt? És ott is alig lehet észrevenni, én azt hittem, hogy csak lefejelt valamit. A pofijáról már nagyon szépen eltűnt! És akkor ez bevérzés, vagy attól van, hogy erősen megfogták, mikor el akarták tolni, vagy mitől?

Anett, DM-es a cucc, 3 db van benne, egy inymasszirozó, egy gumi fogkefe, ha már kibújtak a fogak és egy 'első' fogkefe pici fejjel.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Azt tegnap elfelejtettem irni, hogy séta közben Panka kihajitotta az egyik játékát a kocsiból, én meg csak akkor vettem észre, mikor majdnem itthon voltunk már...mehettem vissza megkeresni :)

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jó reggelt!

KépKép
kertikiri

Sziasztok!

Jolka isten éltessen sokáig!

Hát szépek ezek a babák!

Igen ettől én is félek hol egy játék ,hogy a cumi,hol egy félpár cipő lesz elhagyva!
:lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
mogyoland

Jó reggelt!

Jolka!
Isten éltessen sokáig!!

Andi: ügyik a kis szovjet űrhajósok! Gyula most otthon van veled? azt hittem, h még legalább 1 hónapig ott marad, és utána teszik lapátra :evil: :evil: Munkakeresés?

Nálunk most az a módi, h éjszaka kel Vilmos másfél órára :evil: most meg ordít, mennem kell.

KépKép
1macsek

Andi, igérted, hogy leirod röviden, hogy mi történt Gyulával. Vagy nem publikus? És tényleg,hogy áll a munkakeresés?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Leirnátok, hogy most kinek hogy alszik a babája?
Panka még mindig 3x alszik.
Délelőtt alszik 1,5 órát, dél körül 1-1,5 órát, és délután még egy 45 percet. Viszont ráállt a reggel 6-os kelésre. Mostanában mindig akkor kel és vissza se alszik. Kb fél órát még elvan a kiságyban, szóval igazából fél 7-kor kelünk, ami már nem is olyan rossz.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

szia Zsu!
Én leírom most szopi közben.

Matyika 9 körül szundizik fél óra max. 1 óra
11-től nagyalvás: 2-3 óra (ezt együtt művelik Gerivel, Matyika legtöbbször az erkélyen levegőzik ilyenkor)
Késő d.u 5-6 óra felé van még egy kis szundi. max fél órás kb.
így ő is 3x alszik, ha őgy vesszük.

:lol: Jolka BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :wink:

Kép

Kép
katherina

Sziasztok!

Jövök helyzetjelenteni, meg morogni....
Voltam ma tanácsadáson... a doki nézi a kiskönyvem..."Látom nemrég szült." ...." És látom minden rendben volt" :shock: :shock: :shock: Hát hogyafenébene lett volna minden rendben! :? Nemtom....ezek nem tudnak olvasni? Mondja neki a védőnő, hogy annyira azért nem volt minden rendben...elmondja mi történt....doki bólogat, bólogat, kb. két perc múlva felnéz, addigra jutott el hozzá az információ, pedig nem volt annyira messze a védőnőtől... :shock: És erre mit tudott mondani az állatja? Na mit??? "Akkor majd menjen el minden szükséges vizsgálatra" Köszi! Nagy segítség volt! És ha mondjuk én segg hülye lennék, akkor honnan deríteném ki, hogy mik a szükséges vizsgálatok??? :roll: Arról nem is beszélve, hogy minden vizsgálatra saját pénzből megyek, mert senkinek nem jut eszébe beutalni mondjuk egy szívultrahangra....vagy az nálunk nem indokolt??? :shock: De akkor kinél indokolt, ha nem nálunk?

Na mindegy...a védőnő közölte velem, hogy most volt továbbképzésen, és ott hallott az integrált tesztről!!! Nagyon büszke volt ám! Nem akartam neki mondani, hogy én viszont már két éve tudok róla... Érdemes ezeket továbbképzésre küldeni, mindig tanulnak valami újat! :lol:

Bocs, hogy hosszú voltam...

Marek

marek

Sziasztok!

Először is Jolkának: BOLDOG SZÜLINAPOT! Azért majd írd meg, mi volt!

Macsek! Jók az uszis képek, igazi nagyfiús már Vilkó az 1. képen!

Mogyo! Ágika sosem okoz csalódást!

Zsu! Pankának bejön ez a rágóka, lehet, én is veszek. És az én Botim is még 3-szor alszik, a hosszakat nem tudom, már írtam, hogy nála már nem nagyon nézem. Plusz őt hasra rakom és kijövök, néha még hallom, hogy kicsit beszélget, aztán valamikor elalszik... :lol: (Ne utáljatok, egy 3. gyereknél nincs mód és idő altatni, ő ezt tanulta meg! Viszont a nagyfiam a mai napig igényli, hogy mellé feküdjek este, ő tipikus első gyerek...)

Kati! Akkor hajrá úszás Nektek is!

Andi005! Ilyen foltok nálunk is bejátszottak mind3-nál, és egyre jobban elhalványulnak idővel. Petra tényleg huncut a 2. képen! Nagyon aranyos!

Ciripke! Jó, hogy jöttél Te is! Marciról képeket az új "frizurával"! :wink:

Andi! Hát persze, hogy nagyon ügyesek az ikrek. És valóban büszke lehetsz magadra!!!

Anett! Te még mindig kitartóan fejsz? Le a kalappal előtted is, Te is büszke lehetsz magadra!!!

Kat! Jobbulást, ez a fül dolog nem semmi! És de jó, hogy már ennyit haladtál a szakdogával!

Kiri! 2006-ban mi is voltunk arra Zalában, nagyon szép vidék, sokat kirándultunk, nekem bejött. Biztos fogjátok élvezni!

Móni! Jobban vagytok?

Timi! Merre? Bár, ha jól emlékszem, mentetek a nagyszülőkhöz, nem? Maja? Tegnap Réka hisztis volt, gondoltam Rád, mint sorstársra. Szétdobált mindent a szobában, mindenért sikoltozott, aztán belaudt, mert nagyon fáradt volt. Utána pesrze 11-ig fenn volt este... :twisted:

Remélem, mindenkire reagáltam. Ma nem nagyon leszek már. Szép napot!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Szia Marek! Hát ez a doki: :twisted: :twisted: :twisted:

de jó, hogy már van vonalzód is! Továbbra is drukkolunk!!! Hogy vagy? Hányinger, stb? Minden jót!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Jolka, boldog születésnapot!!!!!!

Marek, ezek idióták, no. és már a tizenegyedik hétben? nem semmi! mindjárt letelik az első három hónap! jippííííííí :D :D :D

mennem kell, de sztem még jövök, bár ma nálunk is nagymamás nap van. meg elműs :?

Kati, aludt éjjel Marci?
Gyuláról majd, ha elsz időm, de mostanában vhogy egyszer csak este van, és masszázs és fürdés és ennyi. nem is értem :?
na, csá

Kép
an°°di

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?