Új privát üzeneted érkezett!

miért ne lehetne benne tovább???ez hülyeség, hisz ha utazol és nem egyórányira van, hogy oldod meg, kézben nem lehet,tilos:
1. kresz tiltja,tutti akkor lesz rendőr
2.balesetveszélyes...

rakd csak bele nyugodtan, mi amikor hazamegyünk legalább 1.5-2 órát benne van...
Vendég

Kép
ildi10

Sziasztok!!!!!

Végre tudok jelentkezni!!!
Nálunk minden oké,Tina már megduplázta a születési súlyát,5 kiló, 20-án lesz 3 hónapos.Eszik,alszik egész nap,kezd figyelni,hangokat is ad és figyeli a tátgyakat,követi aszemével.Szimi imádja:)
Puszilok mindenkit:)
ildi10

Szerintem lehet tovább a hordozóban, Szofi van hogy ott alukál napközben, akár 2 órát is. Én is viszem a konyhába ha mondjuk főzök, és éppen nem alszik. AZ edénycsörömpölésre olyan szépen csicsikál.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Ja én mára tervezem az első szexet, nem tudom, mi lesz, de én félek tőle. A fiúk után is fájt az első néhány alkalom, tudom, hogy nem kéne paráznom, mert akkor csak rosszabb lesz...

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!

Ildi, te olyan ismerős vagy nekem valahonnan :?:

Marcus is nagyon sokat dumál ha hó kedve van, és iszonyúan tud kiabálni. "régen" azt mondta mindig, hogy eö, most már több féle dolgot "mond" sőt "mondtokat" is :) ésvan amikor csak szimplán dumál, de van, hogy dirketbe kiabál :) és mikor erőlködik én pedig mondom, hogy de erős vagy, akkor nagyon örül :) mert látszik rajta hogy ő erős akar lenni :)

De ma szar napunk volt. anyóséknál voltunk szülinapozni, de nem aludt és a szopi se gyönyör most, a mérleggel meg a faszom tele, mert össze-vissza mutat, egymás után, így én meg találjam ki, hogy miért bőg a gyerek, mert keveset evett vagy sokat. Igaz régen se volt mérleg, de olyan fura most a gyerek pár napja. Nem értem a tejtermelésemet se, nem értem a gyerek igényét, nem tudom, hogy hány mellből szoptassak... kész vagyok... de gondolom lenne aki tanácsod adna ez ügyben (lll) ... próbáltam mindent, büfi, bukás, dupla mell, váltott mell, mértem, préseltem, nyugtattam... kész... nincs olyan szopi hogy ne ordítana a gyerek :( illetve van, de már nem kiabálok el semmit.

Csatalakozok mindenben az előttem szólókhoz Lafi!!! Nehogy már elmenj! És különben is... Vonalzó: nem lehet hogy gáz van a szökőévvel?

Tényleg csajok, mi hogy jövünk rá, ha terhesek vagyunk? majd 9 hónap múlva? Na ha ezt olvassák, akkor is butának fogok tűnni?

akartam még mást is írni, de még gyors benézek a blogokba : Vörösbegy, Panda, Bingii... :) ezt minden nap megteszem. Nekem ez a topic és ez a 3 blog a mindennapi mániám :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Szisztok. Nem volt valami jó éjszakánk. Illetve hajnalban volt gond, 4-kor evett Szofi, aztán másfél óra hiszti következett. Végén már apa kivette, de mndtam neki, hogy tedd vissza gyorsan, nehogy minden éjjel eljátsza ezt. Nem sírt, csak nyafizott, aztán kimerült, és elaludt.
Konkri, valószínű változik Marcell igénye, vagy a szokásai, és azért van most így összezavarodva minden. Ne törődj vele, amikor kér, adj neki, ha úgy érzed, nem elég, pótold ki, vagy etesd gyakrabban, pár nap és ismét beáll neki. Az alvással is ez szokott lenni a helyzet, nálam a fiúknak amikor változott az alvási rend, előtte pár napig össze-vissza aludtak, egyszerre csak 5-10 perceket, de aztán beállt újra. Hány hetes pontosan Marcell?8-9? Lehet, hogy majd ritkulni fognak az evések, azért a zűrzavar. Kitartás.

Kép
Kép
Kép
csibe76

jó reggelt mindenkinek!
hogy aludtatok? :lol:
2 hónaposak vagyunk :lol:
Csibe :?
Kép

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Gratula Barninak, meg anyukájának a 2 hónaphoz!

Kép
Kép
Kép
csibe76

Mindnekinek sz@r éjszakája volt? Hol vagytok?

Kép
Kép
Kép
csibe76

Vörösbegy,
Nagyon jó ez a kép rólatok :D Boldog második hófordulót :wink:

Csibe,
Nekünk meg nagyon jó éjszakánk volt(kopkopkop)

Konkri,
Mi van párod munkájával??
Vendég

Nekünk is szar éjszakánk volt...
Köszi Panda, nem tudom még mi van a munkával. Holnap talán kiderül :(
Csibe: Hát kurvára nem értem a gyereket, van mérlegünk is és nem értem... úgy látom, mintha a gyerek nem lenne hajlandó szívni, csak várja hogy folyjon a szájába. A mérleg vagy beszart, vagy már kicsi a gyerekhez. Amúgy most nem szoptatok két mellből, mert a szopi után tudok fejni is, de ő hisztizik még is... készvagyok. Elromlott a gyerek :), csajok nem szabad elkiabálni semmit - ugye Blo.
Ráadásul ma én is nyomi vagyok.

Kép
Kép
Kép
konkri

Csibe, Vörösbegy - gratula a két 'madárnak' a két hóhoz :wink: !

Kép
Kép
Kép
konkri

Hali!
No, mi tegnap óta "újra" nekiveselkedtünk az almapürének. Ma sokkal szebben ette, és egy kicsivel többet is evett. Végig rötyögte a kajálást :D a végén már kitúrta, utána nem adtam, ezek után lehúzott még 80 gr HIPP-et. (Már csak ezt használjuk, ez vált be) :lol: :idea:

A legjobb dolog pedig még az volt,hogy reggel 8-ig aludt!!!!
Eddig a 4 órai etetés után felkelt 6-7 között. Nem kiabálom el, azért sem.
Úgy látom,hogy a kaki dolgon is segített a rostos gyümi. :roll:
Vendég

Blo - az elmúlt napok tekintetében az örömödhöz hozzáfűzni valóm: no comment...
Örülök nektek!

Úgy látszik egy baba jó ciklus, egy baba rossz ciklus - ha Marcus nemfog változni és továbbra is hisztizik, akkor megyünk dokihoz - bár szerintem ez nem betegség. Eddig értettem a gyerekem, de most...??? Nem is ivott cumiból sokat, mert kiköpte... hát mégis elfelejtett volna szívni? Amint nem folyott a tej a szájába várt egy picit és jött a hiszti. megnyomtam a mellem - spriccelt... visszatettem, hiszti... mértem=mérleg hülye, összevissza mutat... cseréltem mellet, hiszti... vártunk, volt több böfi... vissza, de csak cumi, majd felingerelte a mellem és ismét folyt, de amint elállt hiszti... nyomtam, spriccelt... vissza a szájába hiszti... böfi... vissza, cumi... hiszti... és így tovább...

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri: biztosan nézték már mert kötelező, de nem lehet, hogy le van tapadva a nyelve kicsit? meg még ötletem, hogy fáj bent neki vmi és ezért nem tud dolgozni a szájával, tán egy afta v. nem tudom sztem nézesd meg a dokijával mert ez nem normális ha igy jön a tej amúgy

Nálunk szép és jó lenne minden ha a sok puki nem lenne. Most már nem kakil csak kétnaponta, ellenben annyit púzik, hogy őrület és persze ez mielőtt sikerül megy a tekergés meg sírogatás, mikor emnnyire rossz mire leér a levegő. Most abbahagyom a laktoherbet, hátha attól (hallottam ilyet is) meg veszünk ma Gripe Water-t . Valamit muszáj segitenem szegénykén, ráadásul hajnalban mindig van roham, ma fél órát szpizta a kisujjam és csak lövöldözött a pelusba közben.

Kép
Kép
normajeane

Norma: a nyelve nincs letapadva. Gondolod, hogy lehet vmi vacak a szájában? De éjjel nem csinálja ezt, lehet, hogy azért mert kevesebbet eszik is olyankor és nem kell szívnia. Hmmm, oké, azt hiszem holnap megyünk doktornénihez.

Kép
Kép
Kép
konkri

Most szájpenészre gondolok... szerintetek?

Kép
Kép
Kép
konkri

és az orra nincs bedugulva? Bár gondolom azt látnád.

Szájpenész szoptatáskor is lehet? Ott nem steril?Bár ez hülyeség.
Nekünk fehér a nyelve,de gondolom az a táptól.a penész szerintem szürke. nézz bele a szájába.Nekem akkor kap idegbajt evéskor,ha valami zavarja és akkor csapkod is. nekem akkorvolt mikor szörcsögött.
ndombi

Ja.hordozóban vittem le azaz babaülésben és elaludt az elején ébredt a végén.királyvolt. Ma 3 órán kívül szerintem végig aludt.remélem ez éjjel is így lesz. 2,5 óra le, 2, 5 óra fel ,ott 2 órát és most is alszik. úristen remélem nem lesz meg a böjtje.
de legalább kiderült,hogy autósülésben is tökjól elvan ami azt jelenti, hogy kettesben is mindenhova megyünk majd kocsival.
ndombi

Sziasztok!

Konkri,a szájpenész az kis apró fehér pöttyök a szájpadláson vagy az "oldalfalakon",de azt nem érzi ő meg szerintem.
Nekünk volt egyszer az elején egy kis pötty,ami valszínű az volt,doki telefonon mondta h mit használjak,aztán pár nap múlva megnézte,nem látott semmit már:)

Nem lehet,h érzi rajtad h idegessebb vagy?Párod munkája miatt,vagy azért mert idegeskedsz a szopi miatt is,h nem jön ugy,és lehet ez kihat rá.
De ez csak egy gondolat.

Vörösbegy,milyen édi Barni:)Hogy figyel!
Én is ugy el tudok olvadni Nóritól,úgy tud figyelni,meg mosolyog,szinte kacag:)Olyan jó érzés h én vagyok neki a legfontosabb,és h az anyukája lehetek :D :D

Kép

KépKép
pocok81

No pöttyöket nem látok, de én totál erre a penészre tudok gondolni. Anyósom megnézte ő nem lát penész, de vmi gáz van a gyerekkel, mert evés közben jön a sírás... :( talán a torka, ha nem penész. Reggel megyünk a doktornénihez, ha baja van, akkor remélem mond vmi okosat, de jobb lenne ha nem lenne baj de kapnék mégis ésszerű útmutatót.
Ndombi: ja állítólag a szopizós babának nem lehet, de sztem ettől függetlenül kerülhet az ő szájukba is ez az, ugyan úgy mint egy cumisnak...
Autó: ja ezt el is felejtettem mondani, hogy a babák általában alszanak a kocsiban :)

Betty: nagyon kis okosan néz Nóri és nagyon édi, ahogy fogja a cumit.
Nektek 2 napja volt 2 hónap, gratula!
(látom a szőnyeg még meg van :) )

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri: szájpenésze bármelyik bébinek lehet, úgy tudom az nem fájdalmas nekik. Sztem is vidd el, valami a szájában lesz a ludas.

Én nem hallottam erről, hogy a bébihordóban ne lehetnének órákat. Ha fekszik akkor miért ne lehetne?

Végre eljutottam a képekig! Egy friss. Kép

Kép
Kép
normajeane

Norma! A két krapek hasolnít egymásra? Szerinted?
Szerintem ez egy plussz öröm, ha a szülő látja hogy a gyermekei is szeretik egymást. És jó lehetett a focizás is végre.

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri: a szájpenész olyan,hogy nem tudod letörölni a szájpadlásról, de nem fájdalmas. Az afta ami fájdalmas, az meg már az ajkakon belül meg is jelenik pöttyök formájában. :roll:
Vendég

Itt olvashatsz róla (ha sikerül betennem):

http://www.babazo.hu/bebi/index.html
Vendég

Konkri: Maja is ezt csinálja mostanában amit leírtál és szerintem csak annyi, hogy a szopi elején ömlik a tej és ahhoz van hozzászokva, a végefelé meg már kell szívnia, meg kell érte dolgozni és ideges tőle...én legalábbis ezt gondolom, nem pedig, hogy vmi eü-i baja van de kiváncsi vagyok, hogy mit mond majd a doki.
Szájpenészünk nekünk tuti nincs, viszont mostanában büfinél jön fel tej is és ez eddig nem volt...lehet, hogy tényleg sokat eszik??

bingii

Szofi is nyüglődik a szopi vége felé, az elején meg majd megfullad szegény.
Bingii, ha közvetlen szopi után jön föl akkor az a felesleg. Én néha azt gondolom, hogy kevés a tejem, mert nem feszül annyira a cicim, de akkor is van hogy bukik föl, R-Go biztos elég neki.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Tegnap voltam egy kicsit dolgozni, jó volt kimozdulni, de azért aggódtam, mi lesz. Apa vállalt egy etetést, szerencsére tudtam elég tejet fejni. Mivel hazafelé gyógyszertárba kellett mennem, és csak a plázában lévő volt nyitva, így nézelődtem is egy kicsit. Furi volt, hogy nincs velem a babakocsi.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Hali!
Csak egy gyors véleményezés, aztán rohanok!

Konkri: Nincs Marcellnak semmi baja!!!!
Komolyan mondom kísérteties, h a mi két gyerekünk állandóan ugyanazt csinálja. De komolyan, Marci TOTÁL UGYANEZEKET csinálja :!: Én voltam vele orvosnál/védőnőnél, mert már idegesített, mert általába tejem lenne, de őméltósága csak 2-3 percet szopizik,aztán kiköpdösi és ordít, mert még kellene neki, de akkor már nem ömlik, ahogy Bingii írta. Utána várunk egy picit, csillapodik, büfi, beszélgetés, stb., újra cici,újra 2-3 perc, újra kiköpi, hiszti. Így eszeget meg 120-130 g-okat, egy óra alatt kb. Már én is teljesen ki voltam borulva tőle, hogy nincs szopizás hiszti nélkül, megölte az egész varázsát, meg az én idegeimet is megette :? Most úgy vagyok, hogy ha egy óra, akkor egy óra, lesz@rom, után megkínál két óra múlva megint, ha akar úgyis eszik. Ja, amit lefejek szopik után tejet, mert nálunk is hagy benne bőven Marci, azt odaadom neki este, mert akkor nagyobb az igénye, tejem viszont akkorra már kevesebb :( Tényleg tiszta kínszenvedés, úgyhogy hamarosan mi is elkeztjük a hozzátápit, gyümölccsel, mert hízni megint csak a kötelező 10 dkg-ot hízta. :(

Éjszaka: a miénk is pocsék volt, fél óránként kelt fel és nyüsszögött vmi miatt. Éhes nem volt, szomjas nem volt, de álmos sem :( De ma nappal is nyűgi, én meg szintén, mert semmit nem aludtam.

Lafi: csak kutyafuttában tudtam visszaolvasni az előzményeket, de NEHOGY KIVOND MAGAD A TOPICBÓL!!!!
Amikor előjöttek nálunk a szopis problémák én is felmentem az lll oldalára. Minden cikket elolvastam, próbáltam követni, de nem ment sajnos, pedig a cicim már elég tropa, Marci tépi, rágja amikor ideges. Pedig JÓ A MELLREHELYEZÉS, mielőtt bárki is kikezdene az illetéktelen olvasók közül!!!:) Sajnos azt szűrtem le, h elszúrtam,mert adtam neki játszócumit, és néha tejet is cumisüvegből, biztosan ez miatt lett lusta. De ezen már visszamenőleg nem tudok változtatni, mert nem fogom végignézni, ahogy kiordítja a gyerekem a tüdejét!
Szerintem mindenki megtett itt mindent azért, h szoptathasson, én legalábbis így hiszem! Egyébként annyira jól írtad le, mert nekem is pont ilyen érzéseim voltak az anyasággal kapcsolatban (császáros szülés, szopiztatási problémák, stb.), de mostmár túl fogok ezen lépni, nem téphetem magam folyton ez miatt, mert a maradék tejem is elmegy! Na bocsi, hogy még egyszer előrángattam ezt a témát! Még csak annyit, h nekem már tök sokat, sokszor segítettél a tanácsaiddal, szerves tagja vagy a topiknak, így nem örülnék, ha eltűnnél!!!!!

Norma: de szépek a fiaid, apám! És Botond is még milyen kisbaba! Annyira édesek! :D

Vörösbegy: szépek vagytok az új ruciban, Barni már hatalmas! Nagyon cuki a videó az oldaladon! :D A pároddal bohóckodnak?? Egyébként Marci is állandóan kalimpál, jár a lába, de iszonyú gyorsan :), már mondtam neki, h bizti táncos lesz:) Ja, boldog hófordulót nektek!

Pocok: Nóri már így fog??? Nem semmi... Marci is fog már, de nem ilyen stabilan.

Blo: én is csak azt tudom mondani, h örülök a sikereteknek a hozzátáplálás kapcsán, ilyenkor én is mindig felbuzdulok!

Autósülés: Marci utálja! Mindig sír benne egy idő után, ha csak nem alszik el, de sajna én sem veszem ki, mert balesetveszélyes, így ott próbálom nyugtatgatni, vagy kiveszem egy percre, h lenyugodjon, aztán visszateszem. :? Szegény gyerek....
sagi1

adtam almát!

Gyülölte! :lol:
ndombi

ja kicseréltem az 1-es cumiját 3-asra (igaz,hogy az 3 hós,de ő akkora) és így 50 helyett 150-et evett. :shock:

Iszonyú lusta disznó!!! (tiszta apja) :roll:
ndombi

csak röviden:
Marcellnek a hasa fáj, mára már tisztán látom én is. espumisan+grip water.
Férjemnek nincs munkája... :( nézem a jó oldalát - nem lesz többé éjszakás és most együtt is lehetünk -igaz így nem felhőtlenül.

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri: sajnálom, mindkettőt! :(
sagi1

Zsiasztok
Nekunk feher holyagocskank volt az inyen,olyan mintha foga bujna ki,vettunk ra patikaba azt a lila lottyot,ket napon belul elmult.
www.aghadam.eoldal.hu
Kép Kép Kép

Kép

Kép
marcsitita

Vagyis sziasztok

Kép

Kép
marcsitita

Konkri,
A fenébe :( és most hogyan tovább? Van valami tipp új állásra? Sajnálom a hasfájást is :?
Vendég

Sziasztok!

lll - nekem csak jó tapasztalataim vannak, igaz egyetlen asszonykával hozott össze a jó sors, neki sokat köszönhetek.

Hozzátápi: sztem a tápszernél jobb a hozzátápi. Barinőm kislánya kéthósan tiszta ekcéma lett, s abbahagyta anyukája a tápszert, gyümi, főzi, és szuperül elmúlt a kislánynak a baja, szépen fejlődött, fejlődik azóta is. Úgyhogy senkit sem köveznék meg "korai" hozzátápi miatt.

Anyatej- nyűglődések: spéci helyzetem van, Panka végülis csak anyatejet kap, de a mennyiség ellenőrizhető és lényegében korlátlan: MÉGIS összevissza eszik, MÉGIS van időnként hiszti a cicin, vagy a cumin, de csak akkor, ha NEM AKAR ENNI. Akkor sem, ha már 5-6 órája nem evett rendesen. Ha annyiban hagyom, akkor megnyugszik, feltéve ha nyugodt vagyok. Ha nem, akkor csak a páromnél nyugszik meg. És ami érdekes, hogy van amikor nyugodtnak érzem magam, legfeljebb valami belülről rág (egy gondolat, vagy vmi, amit letagadnék legszívesebben, vagy ilyesmi) na, ő azt is kiszagolja, és addig sirdogál, amig apa át nem veszi. Párszor előfordult, hogy ő is etette. Higyjétek el, hogy nagyon-nagyon kifinomultak! Nem tudom, nálam mennyi hiszti verné ki a biztosítékot, hálistennek erre eddig nem volt példa, de amíg fejlődik, addig nem is izgulok egyáltalán. Semmi mércéhez nem mérem már Pankát (miligrammok, és kg-ok). És amikor egész vagy fél napokat relaxál (ezt arra értem, amikor senemébren, semnemalva van egész idő alatt, ha leteszem felébred, ha felveszem elalszik) olyankor hordozókendőzök. elképesztő mutatványokat lehet kivitelezni félkézzel! he-he (na a sex-et még nem próbáltuk így, de szinte minden mást igen!!! :D )

Gyönyörűek a babák!!!!

Vicki! Nem semmi szüléstörténet!!! Milyen kitartó vagy! Örülök, hogy ilyen gyönyörűséges kisbabád született! Bár én itt-ott pityeregtem rajta, de örülök, hogy Neked összességében szép élmény maradt, ez a legfontosabb!

Akik meg kidumálnak minket, azok meg mindenütt, minden témában vannak. Ez a nyilvánosság velejárója, meg kell szokni. Kiakadni végképp nem érdemes rajta. Amikor botrány volt az otthonszülés körül, akkor az osz.topic-ot is megszállták nem is akárhogyan és mekkora indulatokkal!!!! Aztán most már sehol senki. Majd elmaradnak, ha senki nem reagál...

MInden jót Gyögyörű babák gyönyörű kismamijai!!!

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

Na újra itt. Megjöttünk egy családi sétából... és nem is vagyok szomorú, sőt... Mondtam a férjemnek, hogy tudok én adni neki itthon annyi feladatot, hogy nem lesz ideje sopánkodni :wink: (kert, ház festést kívül, konyhafelújítás, de akár bent is festhetünk) és el is utazhatunk anyukámhoz is végre :) A baj csak az, hogy jól keresett itt, és jó volt az is, hogy többet volt itthon mint két nap, de nem bánom, ha nem lesz többé éjszakás, ha lesznek ünnepek, és lesz rendes szabi... A legjobb az lenne, ha nem menne sehova dolgozni, hanem üzletelne - mint az apja - lovakkal...
Jó volt a séta is hármasban itt Bicske központjában, közben vettünk almát, fornettit, üdcsit... jó lesz így fagyizni is majd...
Szóval valami majd csak lesz. Éhen nem halunk, szerencsére van egy kis félre tett pénzünk pont ezért, de úgye ha az ember egyszer megszokott vmit, azt nehéz feladni, ha pedig kényszerből, akkor már fáj is. és hát a terveim is... konyha bútorcsere - már megvettem bele az új motyogatógépet és sparhelt-ot :), de most nincs mibe beépíteni. :( Na nem sopánkodom, majd alakul.
Inkább most Marcellért aggódom, remélem ezek a bigyók megoldják ezt a hasfájást, de komolyan mondom ez a gyerek meghallja amit a dokinő mond. mikor hazajöttünk a koriból és mondta a doktornéni, hogy ne 3 óránként etessem, hanem egyen akkor amikor akar, ha óránként akkor úgy - mintha meghallotta volna. Na erre ma, meg lett állapítva a hasfájás, hát komoly mondom, hogy ma nagyobb volt a cécó, mint eddig. Most aztán nem csak szopi közbe volt az ordítás, hanem valóban utána is ment a műsor. Ez roppant érdekes. Ja és többé nem dícsérjük a gyereket!!! Majd a diplomaosztóján :) mert ő nagyon kis megcáfolós portéka.

Ndombi, alma sebaj, majd lesz más, amit szeret, de a cumi nagyon jó!!! Látod kitalász te a lyukból :), cukor+cumilyuk=király!

Hozzátápi, hát én most így a hasfájás miatt nem is próbálkozom többé, majd köv. hónapban. Lafi, betennéd megint azt az nlc-s linket, ami alapján te is csinálod?

Ja még egy jó hogy itthon van az uram- el tudja intézni a mák-ot :)

Kép
Kép
Kép
konkri

http://www.nlcafe.hu/kalkulatorok
kb középen mit ehet a baba...?
Vendég

Sziasztok!

Konkri,sajnálom férjed munkáját!
De jó h a jó oldalát tudod látni:)

Sági,Nóri azért még nem ilyen "ügyes",kell egy kis segitség a cumi fogáshoz :lol:
Pár napja annyira aktivan mocorog háton,fejét oldalra hátrafelé nyújtogatja,lábak az égbe,küzd h meg tudjon fordulni:)Olyan édi:)

KépKép
pocok81

Konkri: köszi! Mit dolgozott a férjed?

Tothzsu: bizonyám! Én ha érzem, hogy ideg vagyok akkor megmondom neki, hogy anya most letesz mert igy jobban járunk, pár perc és jövök. Ha pityog is picit, általában megérti.

Nekem Botos cumizavaros lett az alvócumitól és végképp nem cicizett onnantól :(, igy most nem adok Zsombinak amig csak lehet. Ma is órákat cicizett, de letojom. Tejem elég lehet, bár fogalmam nincsen mennyiket eszik, de elégedett. Felgyűlni nem is tudna mert ma pl másfél-két óránként kért cicit. Tulképpen meg lehet szokni és már nem is zavar az összevisszaság. Ha törlöd az agyadból a hivatalos verziót és csak a bébidre figyelsz , onnantól már nem is idegesitő az egész.

Mi még nem igazán csinálunk semmi mutatványt, lévén hogy vagy alszik vagy cicizik. Ma felfedezte az oroszlánt amit elélógattam és kommunikált vele. Csak suttyomban lehet nézni mert ha észreveszi, hogy figyeled akkor rögtön bepróbálkozik, hátha felveszed :). Nagyon kitartó és finoman erőszakos a hapsikám!

Gripe water: hát, én nem vettem 1550Ftért! Tudjátok mi van benne? Szódabikarbóna 5g/5 ml és valami minimális gyógynövény cucc. Ilyen lötyit otthon is tudok csinálni fillérekért. Amúgy úgy tűnik nálunk a tejfogyasztásom volt a ludas, két napja nem iszom se mtejet, sem kakaót és nem eszem madártejet és már most érezhetően kevesebb a hascsikarás és a puki és éjjel végre tudtunk aludni!

Kép
Kép
normajeane

Sziasztok,

Ma már annyival vagyok jobban hogy nem hánytam, de sajnos a hasmenes megvan, amit megiszom már távozik is :cry: így a tejem mennyiségéről nem lehet nyílatkozni (most légy okos LLL)
Dutan f1kor még tudott cicizni estinél már nem, így újra elő a tápival, ez van :? :? széntabit nyomok már 25db megettem remélem javulok inni iszom de ugye távozik is.

Abba segítsetek, hogy úgye kap most tápot de az nem szomjoltó ha jól tudom, így adtam neki 1dl vízhez pár csepp citrom és 1 fél kiskanál cukor (védőnő javaslata), plusz vettem ma édeskömény teat azt hiszem hipp, abból adhatok?

Köszönöm hogy segítetek!

Jó éjt!

Kép

Kép
cirkuszka

Cirkuszka, a táp is szomjoltó, felesleges mást adnod.

Konkri: :cry:
Vendég

Norma: - benzinkutas (volt)
-én is így voltam a szopival, az elejénmegijedtem, hogy óránként, másfélóránként evett, de aztán megszoktam és aztán ritkult is magától, egyet pedig közösen hagytunk el. De most ki kell találnom majd vmit, de talán összefonom a következő hónapban a hozzátáplálással... valami ebédféleséget és időpontot találok ki. Bár tovvábra is be kell látni hogy a gyerek nem svájcióra és hiába alakul ki vmi időrend az képes pár nap alatt felborulni.

Lafi, köszi a nőklapjás bigyót, azt hittem bonyolultabb :oops: bár még nem tartunk ott, de vmi nem tiszta: ha evésre csak gyümit vagy főzit kapna de utána szomjas, akkor mit és hogy kap inni? cumiból? kanállal? vizet? teát? (ha tápszert v tejet kapna az érteném, de mi van ha nem) Neked van úgy hogy egy evésre csak gyümi vagy főzi?

Tudom, hogy semmit nem jelent, és biztos megcáfol, de a vacsi megvolt sírás nélkül. Végre nem volt szívfacsaró a szopi. Már csak azt nem tom, hogy az espumi vagy a gripe hatott?

Írtam Legonak és Lorcsinak és bár nem adtak felhatalmazást, de talán nem bánják, ha leírom nektek is, hogy mizu:
Lego: elromlott a laptop, de jól van és hát ugye két kiscsaj az két kiscsaj...
Lorcsi: hamarosan jön, csak betegeskedett. Ajsa nem!

Kép
Kép
Kép
konkri

Dorka infacolt kap.az bejött,de e gondolom mindegy.
akkor is add őket ha nem fáj,mert előjön újra.tapsztaltam.

Nekem az mondta a gy orvos és ebben egyetértek,hogy az anyatejnél szomjoltó,de a táp nem.Bár gondolom tea nélkül is elvan mert vizes a táp,de Dorci kap teát és imádja,ráadásul jó a hasára.Onnan is gondolom, hogy szomjas,hogy a tápot kilöki sokszor, sír kap teát és ok. Nekem babateám van (édeskömény,kamilla) +cukor+6 csepp citrom. (Normaflore-t is rakok bele,hogy tutira menjek 1-etegy napra). :D

kipróbáltama sütőtököt is. az alma sorsár a jutott. :lol:

Jó,hogy tudod ,hogy hasfájás a cuccokkal 2-3 nap és rendbejön tök jól.Gondolhattam volna én is,hogy hasfájás.tök kézenfekvő.Nálunk a hasfájás sírás visítás jellegű, az álmos az örjöngés.(akkor leteszem az ágyába örjöng 5 percet és alszik.ha csitítom akkor akár 1 órát is örjöng. Vettem neki egy tanuló kutyát ami énekel minden félétt.Annyira imádja!! Beszél neki és iszonyóan nevet.asszem szerelmes belé! Kár ,hogy nyomogatnom kell mert 10 mp-enként eláll.Párom már pöttyet unja,de Dorka imádja!!Ennyire még nem volt oda csak a cumisüvegért.
ndombi

Szisztok!
Norma, tényleg meg lehet szokni az összevisszaságot, és ha óránként eszik az sem baj, csak az a gond, hogy így nem tud az ember mihez tartani, ha mennie kell valahova.
Cirkuszka, szerintem próbáld meg megitatni, ha szomjas, alfogadja, ha nem akkor meg nem kell neki erőltetni. Én ha jól emlékszem, Dani teázott a tápszer mellett, de ő nyári baba, úgyhogy elég meleg volt, gondolom, az is közrejátszott.
Gyümölcs, és főelék után is érdemes megkínálni a babát innivalóval. Ha nem szomjas, úgyis elutasítja. Mi is szoktunk inni evés után.
Ndombi, ha a baba elutasítja a gyümölcsöket, akkor még nem kész a hozzátápira. Próbálkozz később, hátha majd akkor kell neki. Erőltetni nem szabad semmit, a baba is tudja, hogy mi jó neki. Lafi babája hamar kész volt rá, hogy mást is egyen, nem egyformák ők sem, lehet, hogy az ő pocakja még nem tudná olyan könnyen feldolgozni, azért utasítja el.
Nálunk most sz@r a helyzet. Szaffi tegnap az esti 9-es kaja után negyed 12-ig visított, mint, a kismalac, akkor már végkimerülésban elaludt. Persze végig kezemben volt, meg közben töbször cicre kellett tennem, szívta is a semmit szegénykém. Fájt a pocija, és valószínűleg éhes is volt, mert kevesebb volt a tejem estére. Elég fáradt vagyok, majd délelőtt pótolom az alvást.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Most volt itt a védőnéni, megdícsért minket, hogy milyen szép baba Szofi, és milyen nyugodt. Hát igen... Látta volna tegnap este.
J aés megdícsért, amiért kitartóak vagyunk a szopit illetően, azt mondta az kismamáinak a 70%-a pótolja a tejet, és sokan nem is próbálkoznak, hogy egy kicsit is több legyen nekik. :(

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe: szombaton én is voltam moziban és nekem is olyan furcsa érzés volt, hogy nem volt velem a gyerek :D Egyenesen hiányérzetem volt és mire rájöttem, hogy mi az... :D

Tegnapi kajálások:
szopi reggel 7-kor ->+3óra

szopi reggel 10-kor->+6óra!

szopi délután 4-kor->+2,5óra

szopi este fél 7-kor->+6óra!

szopi hajnali fél 1-kor->+5,5óra!

szopi reggel 6-kor majd még egy kicsit 7-kor....

Szerintetek ez véletlen volt vagy lehet, hogy ritkulni fog?!?! Nagyon kiváncsi vagyok a mai napra....

bingii

Nem tudom, Bingii, d enekem is most eléggé összevisszaság van, vasárnap napközben nekünk is volt 5 órás szünet.
Nem tudom, már ki írta, hogy nem akar szopizni a babája, de találtam valamit, ami hasznos lehet.
http://www.anyalettem.hu/szopasi-sztrajk--cikk

Kép
Kép
Kép
csibe76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?