Hali!
Csak egy gyors véleményezés, aztán rohanok!
Konkri: Nincs Marcellnak semmi baja!!!!
Komolyan mondom kísérteties, h a mi két gyerekünk állandóan ugyanazt csinálja. De komolyan, Marci TOTÁL UGYANEZEKET csinálja
Én voltam vele orvosnál/védőnőnél, mert már idegesített, mert általába tejem lenne, de őméltósága csak 2-3 percet szopizik,aztán kiköpdösi és ordít, mert még kellene neki, de akkor már nem ömlik, ahogy Bingii írta. Utána várunk egy picit, csillapodik, büfi, beszélgetés, stb., újra cici,újra 2-3 perc, újra kiköpi, hiszti. Így eszeget meg 120-130 g-okat, egy óra alatt kb. Már én is teljesen ki voltam borulva tőle, hogy nincs szopizás hiszti nélkül, megölte az egész varázsát, meg az én idegeimet is megette
Most úgy vagyok, hogy ha egy óra, akkor egy óra, lesz@rom, után megkínál két óra múlva megint, ha akar úgyis eszik. Ja, amit lefejek szopik után tejet, mert nálunk is hagy benne bőven Marci, azt odaadom neki este, mert akkor nagyobb az igénye, tejem viszont akkorra már kevesebb
Tényleg tiszta kínszenvedés, úgyhogy hamarosan mi is elkeztjük a hozzátápit, gyümölccsel, mert hízni megint csak a kötelező 10 dkg-ot hízta.
Éjszaka: a miénk is pocsék volt, fél óránként kelt fel és nyüsszögött vmi miatt. Éhes nem volt, szomjas nem volt, de álmos sem
De ma nappal is nyűgi, én meg szintén, mert semmit nem aludtam.
Lafi: csak kutyafuttában tudtam visszaolvasni az előzményeket, de NEHOGY KIVOND MAGAD A TOPICBÓL!!!!
Amikor előjöttek nálunk a szopis problémák én is felmentem az lll oldalára. Minden cikket elolvastam, próbáltam követni, de nem ment sajnos, pedig a cicim már elég tropa, Marci tépi, rágja amikor ideges. Pedig JÓ A MELLREHELYEZÉS, mielőtt bárki is kikezdene az illetéktelen olvasók közül!!!:) Sajnos azt szűrtem le, h elszúrtam,mert adtam neki játszócumit, és néha tejet is cumisüvegből, biztosan ez miatt lett lusta. De ezen már visszamenőleg nem tudok változtatni, mert nem fogom végignézni, ahogy kiordítja a gyerekem a tüdejét!
Szerintem mindenki megtett itt mindent azért, h szoptathasson, én legalábbis így hiszem! Egyébként annyira jól írtad le, mert nekem is pont ilyen érzéseim voltak az anyasággal kapcsolatban (császáros szülés, szopiztatási problémák, stb.), de mostmár túl fogok ezen lépni, nem téphetem magam folyton ez miatt, mert a maradék tejem is elmegy! Na bocsi, hogy még egyszer előrángattam ezt a témát! Még csak annyit, h nekem már tök sokat, sokszor segítettél a tanácsaiddal, szerves tagja vagy a topiknak, így nem örülnék, ha eltűnnél!!!!!
Norma: de szépek a fiaid, apám! És Botond is még milyen kisbaba! Annyira édesek!
Vörösbegy: szépek vagytok az új ruciban, Barni már hatalmas! Nagyon cuki a videó az oldaladon!
A pároddal bohóckodnak?? Egyébként Marci is állandóan kalimpál, jár a lába, de iszonyú gyorsan
, már mondtam neki, h bizti táncos lesz:) Ja, boldog hófordulót nektek!
Pocok: Nóri már így fog??? Nem semmi... Marci is fog már, de nem ilyen stabilan.
Blo: én is csak azt tudom mondani, h örülök a sikereteknek a hozzátáplálás kapcsán, ilyenkor én is mindig felbuzdulok!
Autósülés: Marci utálja! Mindig sír benne egy idő után, ha csak nem alszik el, de sajna én sem veszem ki, mert balesetveszélyes, így ott próbálom nyugtatgatni, vagy kiveszem egy percre, h lenyugodjon, aztán visszateszem.
Szegény gyerek....