Sziasztok!
Valami van a nettel, mert annyira lassú, hogy idegesítő. a szomszéd utcában már nem is működik. Úgyhogy, ha eltűnök azért van.
Ági: Igen a szoptatásról mindenki mást mond, nekem sok barátnőm szült már úgy, hogy végigszoptatta a nagyobbat a terhesség alatt. Nálunk már alig mondható szopinak, mert van, hogy abszolút nem is kéri, van, hogy csak este, vagy csak reggel. De az is két három korty, tehát az semmi.A nőgyógyász is mondta, hogy az nem baj.
Nem is az a baj, hanem, hogy a hormonszint remélem nem maradt fenn annyira. Mert olyan is van, hogy már nem szoptat, és mégis magas marad a prolaktin. És az viszont a babát nem tartja bent.
Ezt szerintem akkor tudjuk meg, ha megint így járnánk. De erre most nem gondolok. éN most így látatlanban nem tartom ezt valószínűnek. De ki tudja?
Valószínű, hogy próbálkozunk, csak még pihenek. Valahogy nekem lelkileg kell sokmindent helyretennem. Az az állandó izgulós természetem a vizsgálatoknál.
Azt kell valahogy az agyamban helyretenni. a Múltkor olyan jól ment, csak most megint annyi minden történt egyszerre, ami nem hiányzott.
De szerintem hamarosan próbálkozni fogunk. Pláne, hogy a környezetemben születnek nemsokára a babák.
Úgy szeretnék kisbabát, csak a kihordása nehéz számomra. Az állandó vizsgálgatás.....De ezen csak én tudok változtatni.Igyekszem.
Era: Szerintem az új ház meghozza Nálatok is a megnyugvást.
Jön a babuci nemsokára. És tényleg egy gyerek mellett nem könnyű együtt lenni, van hogy egyikünk fáradt, van, hogy a másik, van, hogy mindkettő, és a gyermek meg fennt kukorékol. Azt nem értem, hogy van akiknél csak úgy véletlen jön a baba. Vagy csak ahogy telik az idő ennyit változna a szervezetünk, hogy ennyit kell melózni érte?
Jenny???? Gyere!!!!! Hiányzol!!!Jól vagy????
Megyek,küldöm, majd még benézek!
Sziasztok!
Ildi