Sziasztok!
Jól eltüntem, de sok munkám van, meg apa sem volt itthon megint - szerencsére a nagy kintléteknek ezennel vége, most már csak 1-2 napokra uatzik el néha.
Csak végigfutottam a termést.
Talit sajnálom, ez a hetem elég húzósra sikeredett, és nem tudtam szólni előre, h mégsem jó. Pl. orvosokhoz kellett mennem a héten többször is, meg sajnos a jövő héten is, de hát ez van. (pl. fogorvos fog nekiesni a fogaimnak...) Ám jó hír, hogy a húsvéti héten szünet van az egyetemen, ezért kicsit szabadabb vagyok!
Mit szóltok mondjuk egy szerdai találkozóhoz? Délután?
Esetleg a kedd délután is jó lehet.
Vera, a jelenlegi topikolók közül én vagyok a legidősebb a 32 évemmel
Durva...
Kinga, babaprojekt körüli hercehurcát sajnálom, nehéz lehet, pláne, hogy Mátéval nem így volt. És szurkolok, hogy most már tényleg mihamarabb beköltözzön a pocidba a kistesó. Én is úgy hallottam, h a ciszta a terhesség alatt el tud tünni teljesen.
Niki, a bárányhimlővel szerintem is várjatok. Egyébként tipikus ovis betegség - ha addig nem, ott be fogják nyalni a gyerköcök. Én kérdeztem a dokit, mielőtt Samu bölcsibe ment volna, hogy érdemes-e szerinte beoltatni bárányhimlő ellen a gyereket. Nem javasolta. De persze hozzátette, ha szeretném, akkor beoltja. Azt mondta, hogy az oltás ellenére is beteg lehet a gyerek, bár ilyenkor enyhébb lefolyású. És azt is mondta, hogy iszonyú ritkán lesz bármilyen szövődménye a betegségnek, ezen egyszer át kell esni és kész
De ráértek még erre...
Vera, én magától a szüléstől eléggé féltem. Ahhoz képest végülis túléltem. Nekem a vajúdás érdekes módon egyáltalán nem volt rossz (=elviselhetetlenül fájdalmas / fárasztó), elég észrevétlenül kezdődött és zajlott. Már bő két ujjnyira kitágultam, amikor még semmit sem éreztem (egy 39. heti kontrollvizsgálaton derült ez ki, dokim mondta is, h valószínűleg ma szülni is fogok - úgy is lett)
A kitolási szakasz volt brutál, és sajnos az kissé el is húzodott (kb 1 órás volt), de végülis nem volt szükség semmi "gyorsításra" vagy beavatkozásra a végén sem. És persze ezért kárpótol nagyon a megszülető kisemberke...
Detty, baldachinleszerelés
No, én ezért nem is vettem
Minden ismerősöm ezt mondta, hogy amint a gyerek feláll az ágyában, rövidebb-hosszabb idő múlva annyi a baldachinnak. Lehet elcsomagolni
RÉ