Sziasztok!
Szóval a nagy hírünk: Zsebi elárulta magát, nem is akarta titkolni még egy kicsikét sem, hogy kicsoda Ő.
Ha nem lettünk volna rá kiváncsiak, akkor is egyértelmű lett volna, hogy öcsike érkezik augusztus elején
Apa padlón, mert Ő nagyon-nagyon lányra számított, így neki még fel kell dolgozni a a dolgot, de bevallom én is reménykedtem, hogy puncis lesz.
De a lényeg, hogy minden rendben van vele és legyen is, fő az egészség!
Aztán az, hogy bevállalulnk e majd egy harmadikat annak reményében, hogy lányunk is legyen, na az egy nagy kérdőjel még.
Nevet nem ér kérdezni, mert eddig Apa utasítására eddig csak lányneveket lehetett keresni.
A lényeg tényleg az, hogy egszéges legyes az Öcskös! És mostmár abban bízunk, hogy két fiú jobban kijön majd egymással, mint egy fiú és egy lány. Könnyebben megtalálják a közös témákat.
Zsófi!
Érzéseim detto ua mint a tieid.
Teljesen más a második terhesség. Imádom és örülök neki, de energym kevesebb rá, meg eszeveszetten rohan az idő. Balánál tudtam filózni és álmodozni. Mostmeg, ááááááááááááá...
Holide-holoda rohanok/rohanunk a házikóval kapcsolatban, s ha itthon is vagyok, Bala ezerrel leköt és megprálok minél többet vele lenni, csak nem mindig sikerül
(takarítás, ebéd-vacsora készítés, pakolás). Úgyhogy hol azért van lelkifurim, hogy szegény Zsbire nem tudok annyit gondolni, mint anno BAlára, hol azért mert Balával nem tudok annyit játszani, mint amennyit igényelne.
És egy kicsit attól is félek, hogy ez később, ha meglesz az Öcskös, még nehezebb lesz. De majd csak megoldjuk!
Egy a szerencse (gyorsan lekopogom), hogy per pillanat mindenki egészséges! Végre!
Melyik babakocsi lett a végén a befutó?
A természetes szülésnek nálunk is esélye van, de monduk én örülök neki, csak nagyon fosok tőle, s ez a baj, mert az is hátráltathatja a vajúdást
Na ezt még fel kell dolgoznom augusztusig.
Hihetetlen, hogy már a finisben vagytok!!!
Mennek a drukkok ezerrel, mégha ritkán is jövök.
Puszi mindenkinek, de mennem kell.
Timi