Új privát üzeneted érkezett!

hajrá timi!! én is drukk! mi is ma megyünk dokihoz!!

samunak 10 hósan volt 20as a lába :) :shock: :shock: :shock:

mi a 'superfit' cipőre esküszünk, van egy lány akitől vesszük ő bécsből hozza be, kb féláron adja. megoszlanak a vélemények én olyan cipőt vettem samunak, ami nem harántemeléses. én úhy hallottam, h azt nem szabad. (siesta kilőve)régen meg azt mondták az a jó, közben meg asszem a tudomány ezt meghaladta.

tényleg, klárival mi van?

viki: tök jó, h próbálsz keresetet kiegészíteni. meddig tervezed amúgy, h otthon tudsz maradni Benivel? otthonról nem tudod a régi munkádat vmilyen formában csinálni?

samu nem beteg, csak köhög. valszin megfázott vhogy ( :shock: :shock: ) a múlt héten és most ez annak az utóhatása. remélem nem lesz belőle komolyabb.

hú lányok, nekem már NAGYON kimerítő 3 órát éjjel virrasztani. remélem nem kezdődik megint. olyan vagyok, mint a mosott sz@r.
kerekpocak

zsóka: nem tudom olvasod, e de megérdeklődtem a baár-madast és csak pozitív válaszokat kaptam. szóval mindenki azt mondta, h nagyon szeretnek a gyerekek odajárni.
kerekpocak

Sziasztok!

Basszus, Fatima, jobbulást Tareknek! Szegényem! :( Hogy vagytok? (Mi jól vagyunk, köszi. Kop-kop.)

Emmának és Beninek gratula a lépésekhez, nagyon ügyik!! 8)
Viki hogy álltok a fogakkal, van már?

Zsófi: jó a járgány, tecc! Megkérezhetem, hogy mennyi? Új?

Nelly: nem semmi mini lába van a csajszinak :shock: , Emmusnak úgy 17-18as most! Van kislábú a családban? És mi a helyzet a pelenkázással, sikerült vmit kitalálnod?

Emmusnak jön a 2. foga, ma nézegettem a száját, h hogy állunk. Erre nem kettő jön egyszerre!!? :shock: Jobb alsó már van, most jön a bal alsó, meg a bal felső 2es! Szerintetek normális, h középső még nincs és a 2es fogacska jön előbb??? :roll:
Ja, és néhány napja újra eszik délben, de csak Hipp sütőtök-krumplit. Múltkor csempésztem bele husit, tegnap meg próbálkoztam mással, de úgy köp ki minden egyebet, mint annak a rendje!!! Jelenleg vega a kiscsaj! :shock:

Zsu
svs

Viki, szerintem tök ügyes vagy, én erre büszke lennék. Mármint a keresetkiegészítéssel. És egyáltalán nem ciki.
Ráadásul, ha élvezed akkor meg aztán főleg öröm.

Egyébként megnéztem a linkeket. A második nem tiszta. Ott hol vannak a ruháitok?
Az első linket nézegettem, nagyon szép cuccokat árulsz. Jó tudni. :wink:
Ha frissítessz vagy hozol be újabbakat, akkor ezen a linken meg tudjuk nézni majd?
Engem érdekelne.

Zsófi, tényleg szuper kis járgány lehet, nekem is tetszik. Ha könnyebb és kisebb helyen elfér, akkor érdemes. De gondolom k...va drága. :roll:

Nah, ma lemérem Emma lábát.

Egyébként ma voltunk méreckedni, 7620 g és 69 cm a kis drágám.
Azt mondta a védőnő, h. teljesen jól fejlődik, 70 dekát hízott másfél hónap alatt, megnéztük a növekedési görbét is, ott is nagyon szépen felfelé ível. Szóval nincs ok aggodalomra. Valószínű táplálóbb a tejem, mint gondoltam. Vagy passz.

Timi, várjuk az infót este, ha lesz energiád.:) De izgi.

Kép
niki30

samunak is össze vissza jöttek ki a fogai. először alul az egyesek, aztán a felső kettesek, aztán a felső egyesek, alsó 2esek, alsó -felső rágók egyszerre és most egyszerre a 4 szemfog.

40ezer újonnan és ebben benne van a házhozszállítás németo.-ból.
kerekpocak

Akkor az nem is sok. Főleg h. kettes babakocsi vagy hogy mondják.

Kép
niki30

az a vicces, h egyáltalán nem drága, főleg ha azt veszed, h tesókocsi! itthon 50 körül kezdődnek.
kerekpocak

na tessék :) :) ezek szerint szimultán írunk!
hogy méred le emma lábát?
kerekpocak

:D :D :D :D
Hát centivel:) :lol:

Kép
niki30

na de abból mire következtetsz? sztem nem megfeleltethető a cm és a cipőméret. vagy igen??
kerekpocak

azt mondod? :roll: lehet.

Kép
niki30

Lányok, persze hogy nem egyezik a centi és a cipőméret, de viszed magaddal a centit, és leméred a cipő talpát! :wink:

Nekem elég mini lábam van, de ma lemértem Szonjáét, és végül is nem is olyan kicsi 10 cm. Rápróbáltam az itthoni cipőket amit kaptunk használtam, kb. 16-os lehet.
A pelenkázással nem jutottam újabb ötletre, bohóckodok ha kell, aztán vagy bejön vagy nem. :roll:

Ezek a fogak kész talány. Nekünk ügye kijött az első 2,5 hósan, aztán 3 hósan a következő, és azóta semmi. :roll:

Nelly

Kép
breeki

na, megjöttünk a dokitól.
ezek derültek ki:

-méhszáj zárt, magasan van kemény
-a fej viszont kicsit be van már illeszkedve
-nem 34+1 vagyok, hanem 35+1
-pénteken már ctgre kell mennem
-lehet, h természetesen szülök.

:shock: :shock: :shock: :shock: :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
kerekpocak

Zsófi, hogy-hogy?
Mivel befordult és minden ok, ezért mondta a doki, h. szülhetsz természetesen is? :shock: De durva, mi?
Mindenesetre úgy lesz jó, ahogy lesz.
Csak tényleg nehogy az legyen, mint Samunál, h. végigvajúdsz....na inkább nem is festem az ördögöt a falra. Ne haragudj. :oops:

Úgyis minden rendben lesz, hiszen eddig is minden frankó volt Jónással.

Kép
niki30

Fatima, Tarek hogy van?
És TE?

Kép
niki30

Sziasztok!

Lányok! Mi voltunk pénteken a mazsola játszóházban, m délben indultunk haza, s akkor még nem olvastam az üziket. Bementünk, kicsit játszottunk is.
Biztos jó volt a Zsuéknál tartott tali. Tök jók a képek!

Hú Zsófi! Juj de izgi! Nagyon megijesztett a doki? Én jól betojnék ha ilyenkor közölnék h bocsi, de 1 héttel előbb szülsz...

Teri

KépKépKép
pruci

hát nem is az, h befordult, hanem, h a feje már kicsit lent van. a fiatalembernek a súlya is jó, fej és láb alapján olyan samuszerünek tippelik.

a jó hír az, h sokáig vajúdni tuti nem hagynak (azt nem lehet a heg miatt). szal csak akkor természetes, ha magától megy a dolog.
kerekpocak

teri és milyen???

ja és azt is mondta, h már nem lenne koraszülött, ha megszületne.
viszont pénteken már ctg! durva, mi? a magne bt is abbahagyom, minek szedjem???!
kerekpocak

Na jól van, ez tényleg jól hangzik így.
Azért nem bánnád ha természetesen szülnél, nem?
Az olyan szép lehet.
Jó lenne megélni, a másodiknál....hm....de nagyon fosok. :oops:

Kép
niki30

naaaaaaaaagyon be vagyok sz@rva. :twisted: :twisted: :twisted:
kerekpocak

Elég pici, de tök jó hely. Nekünk legalábbis tetszett. Nincs túl sok játék, de én jót játszottam velük:oops:

Egy kép az egy résztvevős babataliról:
Kép

Teri

KépKépKép
pruci

Húúú Zsófi, jó kis híreket kaptál! Nem semmi. Ha természetesen akar Jónás jönni, akkor biztos könnyen fog önni! Ne legyél beszarva, könnyeen és jól fog menni, így kell hozzáállni. Be +++++!

Teri szegénykém, jól eljátszottatok egyedül. Ez gáz!

Nelly

Kép
breeki

nem voltam rá felkészülve. hmm. most sem vagyok!! sőt arra se, h gyerekme lesz megint. :lol: :oops: :oops:
mert jó jó nő a hasam, de nem kötöm össze a fejemben. gááááááááz
kerekpocak

Zsófi: Húúúú de izgi fejlemények! Ne legyél betojva, jó kezekben leszel, szuper a dokid! Most akkor már izgulhatunk értetetek!!! Drukk +++++
Két éves koráig itthon szeretnék maradni, mert úgy beszéltem meg a munkahelyemen és fix szeződéssel vettek fel helyettem valakit, kiszúrás lenne mindenkivel ha korábban mennék vissza és hát úgy érzem még kellek is Beninek, nem bírnám beadni bölcsibe. Most kezd csak feloldódni más babák társaságában, még nem kész 10 órás anyátlanodásra. Munkámat csak helyben tudom végezni, logisztikai csoportvezető voltam és 8 embert baba mellől irányítani, számlákat aláírni engedélyezésre stb. nem tudok.

Teri: Jajjjj de kis drága Petra a játszóházban!! Azért nem olyan nagy baj hogy buliztatok egyet! Legközelebb bepótoljuuuuk! Beni majd jól rávigyorog és meghuzigálja a kis hajacskáját. Ma ezt csinálta egy másik babával, kezd kinyílni a csipája.

Zsu: Beninek nincs még mindig foga. :lol: Teszel fel még képeket a taliról? Vagy Emmáról külön? Bár jobb lenne már ha séta közben megnézheném. Ti mikor mentek mostanában?

Nelly: 10 cm-es lábacska szerintem nem picike, de én sem értem ezt a számozást. Mindegy cipőt úgyis próbálni kell, hétvégén megyünk és megvesszük az első párat!! Pelenkázás közben Beni is sokszor hisztizik (hiába férfi tud rendesen...) és fura dolgokkal tudom lekötni én is. Pl. mini zseblámpával, mert imádja a fényt nézegetni vagy a forgójáték tükrös (műanyag) lógóját adom oda, mert magát is imádja nézegetni. :lol: :lol: És azt vettem észre az új ismeretlen dolgokkal is elszórakozik, de már nem tudok olyan új tárgyat kézbeadni amit nem ismer.

Kép
viky30

timi???
kerekpocak

klári?? mi a helyzet?

marcsi?? bogi?? zizi?? veszteséglista?
kerekpocak

Basszus Teri, nagyon-nagyon sajnálom, hogy hirtelen változtattunk, és odamentél potyára! Nincs rá mentség, ég a fejem!(midenfelé kutattunk elérhetőség után, de nem jártunk sikerrel):oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Viki: mi általában fél 10-fél 12 között sétálunk, néha már délután is kimegyünk! :wink:

Zsófi: ez nem semmi hír! :lol: Mindenképpen megpróbálod, vagy kérhetsz csaszit is?! Drukkolok!

Mi, azt hiszem mától 2fogúnak számítunk!! :lol: :lol: Ennek örömére tegnap jól meg is harapott szopizás közben. :shock: :x Remélem nem lesz belőle rendszer. Kicsit félek, főleg így, hogy kapuban van a 3. fogacska is!
A lábmérésen felbuzdulva, én is mértem: 11 cm! Azért az nem semmi, h 1 cm-el nagyobb, mint pl. Szonja lába! Niki, mennyit mértél?

Zsu
svs

Jó reggelt!

Zsófi, hogy lehet a youtubra videót feltenni?

Kép
niki30

4-ig nem bírtam elaludni (samu aludt, mint a tej)

és ma f7kor már keltem, mentem dolgozni. ááááááááá :twisted: :twisted: :twisted:

timi??? úgy izgulok!!
kerekpocak

Zsu, képtelen voltam megmérni, nem hagyta. :cry: :D

Kép
niki30

Zsófi, most melóban vagy akkor?
Szegénykém!

Kép
niki30

tök egyszerű. regisztrálsz és aztán feltöltöd. eléggé adja magát. ha elakadsz sikíts.

zsu: sajnos nem "kérés" alapú a dolog. hanem "majd meglátjuk, hogy alakul és aszerint dönt a doki" cucc.
kerekpocak

ahah, ráadásul lukas órám van 2 db, mert jött egy dán fiatalokból álló követség. szal nem csinálok semmit, viszont otthon aludbhatnék. de a szünetekben muszáj segítenem koordinálni.
zsu: GRATULA A FOGACSKÁKHOZ! meg a 11 cmhez. :D :D :D
kerekpocak

Óh basszus.

Köszi, megpróbálom.
Tegnap tök jó felvételt csináltunk Emmáról:) Jó lenne feltenni.

Kép
niki30

Te mit szeretnél, ha lehetne kérni? Persze félsz, de gondolom azért örülsz is, nem? És most akkor megvárják, amíg megindul magától, szal nem lesz programozott csaszi? :roll:

Nem hagyta a kis ficánka??? :shock: Én a fogacskákat nem tudom nézni, mert összezár és buborékot fúj a kis huncut!!! :lol:

Zsu
svs

Sziasztok!

Zsu! Nincs semmi baj! Pénteken morogtam egy kicsit, de nem haragszom. Legalább játszottunk egy jót. De priviben átküldöm a tel.számomat(ha nem baj), h ha legközelebb ilyen van, akkor hova menjünk. Gratula a fogakhoz! Lesz ez még rosszabb is! A 6. után már nem harap :wink:

Petrusnak már 8 van és folyamtosan nyálzik, :roll: :roll: :roll: nem tudom hova rohan velük. Ráadásul reggelre belázasodott :twisted: Mehetünk megint dokihoz :cry: :cry: :cry:

Teri

KépKépKép
pruci

8 foga van Petrának? Aztaaa! Nem semmi.
Szegényke, lázas?
Valami bújkál benne?

Teri, ez tényleg bosszantó lehetett. Dehát nem tudtak Zsuék értesíteni.
Legközelebb reméljük találkozunk, és nem így sül el.

Kép
niki30

Zsu: ne csodálkozz a 11 cm, Szonja minden paraméterben kisebb Emmánál, csak idősebb pár héttel. Így már nem is találom olyan picinek a lábát. Gratula a 2. fogacskához.
Az avatarod képét nem láthatnánk nagyobban? Olyan cuki!!!

Petrus tényleg gyorsan növeszti a fogakat! Szoni sem engedi megnézni, csak amikor nevet akkor szoktam kukucskálni!

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok,

kicsit eltűntem, ennek több oka is van. Pl 3 házidolgozatot kell beadnom hamarosan, nyelvvizsgáznom kell, és pénteken eltűnt a kutyánk, egy fajtiszta labrador. Mégpedig úgy hogy iq anyósom és apósom kizárták mikor beálltak az autóval. Ez este 11kor volt, másnap reggel 8-kor vettük észre, persze zonnal elindultunk keresni )apósomék sz..rtak bele, bocsánatot azóta sem kértek.

Kutya azóta sincs sehol, ma megyünk szórólapozni, stb. :cry: Kicsit kivagyok.

Zsófi tök jó hogy ennyire a finisben vagy!! Szerintem ne készülj semmire, csak és kizárólag arra, hogy kellő higgadtsággal kezeld majd az aktuális helyzetet.

Málnalevél teával hogy állsz? Nekem az nagyon segített tágulni, 3 ujjnyi méhszájjal jöttek az első fájások, így a vajúdás nehezét megúsztam észrevétlenül. Persze azt sose tudom meg hogy a teától volt-e :wink:

Én már nem emlékszem mekkora volt Juli lába ilyenkor :oops: Neki nagyon széles a talpa meg magas a rüsztje (kis jeti a drága), ezért a Nike sportcipők nagyon beváltak, abba jól belefért a lába, míg az erős, kemény bőrcipőkbe egy szenvedés volt belerakni.

A lényeg, hogy ha áll (ez fontos!!) és rajta a cipő, 1 ujjatok még beférjen a sarkánál a cipőbe, akkor neki is kényelmes, se nem kicsi, se nem nagy.

Klári
Kép
ganti

Sziasztok!

Szóval a nagy hírünk: Zsebi elárulta magát, nem is akarta titkolni még egy kicsikét sem, hogy kicsoda Ő. :) Ha nem lettünk volna rá kiváncsiak, akkor is egyértelmű lett volna, hogy öcsike érkezik augusztus elején :)
Kép Kép
Apa padlón, mert Ő nagyon-nagyon lányra számított, így neki még fel kell dolgozni a a dolgot, de bevallom én is reménykedtem, hogy puncis lesz.
De a lényeg, hogy minden rendben van vele és legyen is, fő az egészség!
Aztán az, hogy bevállalulnk e majd egy harmadikat annak reményében, hogy lányunk is legyen, na az egy nagy kérdőjel még.
Nevet nem ér kérdezni, mert eddig Apa utasítására eddig csak lányneveket lehetett keresni.

A lényeg tényleg az, hogy egszéges legyes az Öcskös! És mostmár abban bízunk, hogy két fiú jobban kijön majd egymással, mint egy fiú és egy lány. Könnyebben megtalálják a közös témákat.

Zsófi!
Érzéseim detto ua mint a tieid.
Teljesen más a második terhesség. Imádom és örülök neki, de energym kevesebb rá, meg eszeveszetten rohan az idő. Balánál tudtam filózni és álmodozni. Mostmeg, ááááááááááááá...
Holide-holoda rohanok/rohanunk a házikóval kapcsolatban, s ha itthon is vagyok, Bala ezerrel leköt és megprálok minél többet vele lenni, csak nem mindig sikerül :( (takarítás, ebéd-vacsora készítés, pakolás). Úgyhogy hol azért van lelkifurim, hogy szegény Zsbire nem tudok annyit gondolni, mint anno BAlára, hol azért mert Balával nem tudok annyit játszani, mint amennyit igényelne.
És egy kicsit attól is félek, hogy ez később, ha meglesz az Öcskös, még nehezebb lesz. De majd csak megoldjuk! :) Egy a szerencse (gyorsan lekopogom), hogy per pillanat mindenki egészséges! Végre!
Melyik babakocsi lett a végén a befutó?
A természetes szülésnek nálunk is esélye van, de monduk én örülök neki, csak nagyon fosok tőle, s ez a baj, mert az is hátráltathatja a vajúdást :? Na ezt még fel kell dolgoznom augusztusig.
Hihetetlen, hogy már a finisben vagytok!!! :shock:
Mennek a drukkok ezerrel, mégha ritkán is jövök.

Puszi mindenkinek, de mennem kell.

Timi

Kép

Kép
timtom

Timi gratula az Öcsijelölthöz!!!!

Nem kell fosni a természetes szüléstől!!!Már csak azért sem, mert ha már ott vagy és megy minden a maga útján, elfutni úgysem lehet :lol: Ott már nyomni kell meg minden, ami ezzel jár :lol:

Klári
Kép
ganti

Timi! Gratula az öcsköshöz!!!

Klári! Köszi a cipőtippet! Petra is jeti lábbal büszkélkedhet.

Most jöttünk meg a dokitól, kicsit elkeseredtem. Valami hurutos, vírusos gyulladás, meg lehet h a füle. Persze gégészet most nincs, de ha nem javul, csütörtökön lesz. Na nem ettől ijedtem meg, hanem h van egy kis szívzöreje. Beutaltak kardiológiára. :cry: :cry: :cry:

Teri

KépKépKép
pruci

Teri, ne ijedj meg a szívzörejtől. Szonjának is volt. Perzse jó utánanézni, és aztán rendszeresen ellenőrizni, de azt mondják, hogy az esetek többségében azért van, mert a testük különböző részei nem azonos tempóben nőnek, így a szív sem, és ezért lehet időnként zörejt hallani. Szonjának egyébként van egy 2mm lyuk a kis szívén, de nem olyan helyen van, és nem akkora hogy aggódni kelljen, de rendszeresen ellenőrzik.
Hova mentek kardiológiára? AZ a lényeg hogy legyen ultrahang, mert csak az fog biztosat mutatni!

Timi gratulálok az Öcsikéhez!

Nelly

Kép
breeki

Gyulára utaltak be, de jövő héten ha megyek haza, ott elviszem a saját dokijához is és ő nem tudom h hova fog beutalni Pesten.

Teri

KépKépKép
pruci

Petsen a Madarász utcai gyerekkórházban van uh, és ott egy nagyon rendes dokinői is! A barátnőméket valamilyen budai gyerek szívkórházba küldték, tök modern minden, és ott is van uh.

Nelly

Kép
breeki

Akkor gondolom oda fogank küldeni. Szegénykém örökölte ezt az apjától. De az hogy lehet, h eddig nem vették észre? A dokinak mondtam már h nézze meg m az apjának volt, de ő nem hallotta, ez a doki is már nézte kétszer. Csak most jött elő? Vagy hogy van ez?
Szonjának mitől van az a lyuk?

Teri

KépKépKép
pruci

Timi, szívből gratulálok! Azért biztos meg fog barátkozni a gondolattal a férjed előbb-utóbb.
Bala mit szól, h. öccse lesz?
Tényleg az a legfontosabb, h. egészséges.

Teri, sajnálom ezt a szívzörej problémát. Mikor mentek kardiológiára?
Remélem kiderül, h. nincs semmi komoly.

Nelly, lyuk a Szonja szívén? :shock: Az milyen? De akkor nem veszélyes, ugye?

Kép
niki30

Nem tudom mikorra kapunk időpontot. Csak hétfőn, kedden, csütörtökön reggel 7- 8.30-ig lehet telefonon kérni és állítólag sokára tudnak adni. Marha jó és gyors itt lent az ellátás...

Teri

KépKépKép
pruci

Teri: nehogy azt hidd hogy Pesten jobb a helyzet?! Itt is heteket kell várni. Én úgy tudom, hogy beutalóval (és gondolom azt kaptatok mert kell) bárhova mehetsz. Szerintem hívd fel a Madarász u-i ggyerekkórházat, és kérdezd meg.

Igen van. Nem tudom hogy a pivar és a kamra, vagy kamra és a pitvar között, az a lényeg hogy a jobbik helyen, és az a lényeg hogy kicsi. Ez azért van, mert születés után nem záródott be rendesen a kamra és a pitvar között rés, és egy pici lyuk van ott. Úgy tudom, hogy egy súlyosabb megfázás, betegség után is lehet hallani átmenetileg szívzörejt. Ennek jobb utána járni, és aztán rendszeresen ellenőriztetni, főleg ha valamilyen szívproblémát örökölhetett is.

Nelly

Kép
breeki

Én azt hittem hogy nem lehet itthon kapni superfit cipőket, de most néztem meg a honlapjukat, és egy csomó helyen van. AZ egy jó kis forrás Zsófi, ha féláron hozza!

Nelly

Kép
breeki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?