Új privát üzeneted érkezett!

Era: Igen, ma csak mi voltunk.De remélem a többiekkel is rendben van minden. :)
Ma tényleg szörnyű idő volt sok helyen. Ilyen nagy szél itt sem volt, bár nem voltam kint ma. Középiskolában volt egyszer, hogy nem engedtek haza a suliból az orkán erejű szél miatt. Akkor hatalmas por is volt.
A bőrgarnitúrák tényleg nagyon drágák. De szépek. Nekünk nem lesz. Megvannak a bútoraink, nem drágák, ki kell majd cserélnünk néhányat,mert nagyon kényelmetlen már, de alapvetően nem változtatunk rajtuk, mert egyelőre arra nem fog telni. Nem is nyugtalanít, inkább az, hogy odaköltözhessünk. Pedig az a baj, hogy a régi lakásba voltak kitalálva a bútorok, de az új helyre nem igazán férnek úgy el, ahogy kéne. De az jó, ha majd már ott tartunk.
Ritkán én is elaludtam a kisfiammal, de a három év alatt azt hiszem ez összesen háromszor volt. Pedig olyan jól tud esni. :oops:
Meg ez kell a szervezetnek is. Pihenés nap közben. Csak ugye lehetőség sincs, és egyébként sem tudok nappal aludni sajnos. Pedig úgy szeretnék.....
El fog telni az az idő, hogy költözhessetek, de biztosan így még lassabbnak tűnik, hogy nem érzi otthon magát az otthonában az ember. Én ilyenkor egyre többet gondolok az új szép otthonra, amilyen lesz, és ez akkor kicsit helyrerak, de ezt most túl kell valahogy élni. DE nagyon jó lesz Nektek a szép új házban. Pláne, ha meg is nyugodhattok, hogy a helyszín is megfelelő. :wink:
No, megyek. Jó éjszakát Nektek!
Ildi
brumm
 
 


Sziasztok!
Kicsit benézek de tudjátok nekünk a hétvégéink zsúfolt sütős főzős rokonlátogatósak szoktak lenni estére meg kivagyok.
Délutánra is lesz programunk ,úgyhogy azért benéztem kicsit.
Nálunk is nagy vihar volt állítólag én semmit nem vettem észre belőle kimaradtam megnéztem egy régi filmet meg pihentem.
5 nap múlva kellene megjönnie de már három napja úgy érzem mintha megakarna jönni.Emellett sűrű fehér folyásom van még mindig pedig mintha ilyenkor nem szokott már lenni nekem középidő után egy két nappal száraz napok aztán mensi előtt egy nappal vizesebb már mensire utaló előjön,ráadásul a hasmon csak azon a napon szoktam éreznio hogy megfog jönni.
De még nem reménykedem viszont már vagy 5 napja nem vagyunk együtt hol ő fáradt hol én meg valahogy most nem is hiányzik :oops:
Szóval megint vannak ezek a kérdéses tünetek ja meg Ildi elvetted a laptetőmet 5* voltam azt hiszem egymás után laptetős lehet hogy már nincs rá szükségem? :wink:

Era én is szoktam néha aludni de csk kb 4 havonta 1* ha előfordul hisz én délután sokszor megfőzöm meg néha sütök sütit is mikor a lánykám alszik akkor tudok a legjobban haladni.Pedig néha tényleg jól esne.De amikor tudnék is vagy akkor állít be valaki vagy akkor alszik legkevesebbet a kiscsaj.
Biztos nagyon várjátok a költözködést de a május 1-ét már legalább ott tölthetitek.

Ildi az nagyon jó ha játszol hangszeren.Én a fősulin furulyáztam (Kötelező volt)Egyébként én inkább festészeti vénát örököltem nagyon sokat festettem fiatalkoromban :wink:
De abbamaradt valahogy nagy csalódás volt hogy nem vettek fel a képzőművészeti fősulira meg jó is mert akkor nem ismertem meg volna a férjemet
Na jó csak hosszúra sikeredtett.Most mennem kell kisöcsém játszani aakar a gépen Jenny merre vagy?Jók legyetek:Ági
-
angelo2
 
 


Sziasztok!

Ági: Bocsi a laptetőért. :oops: Nem akartam ám elvenni. Csak így alakult. :?
Azért hátha nem jön meg, és jön a baba. Nem lehet ám tudni, van, hogy nem is gondolja az ember,és már jön is.
Festészet? az jó!!! Én max. csak lemásolni tudok ezt azt, de azt sem túl jól. Furulyázni nem tudok, mert nekem sosem kellett. Most vettünk egy furulyát, és próbálkozom, de valahogy nem az igazi. Néha azért megszólal, de sokszor meg nem. :D
Úgyhogy maradok a hegedűmnél. :roll:

Jenny? Era? Jól telik a hétvége?
Majd benézek, sziasztok!
Ildi

brumm
 
 

 
 

Sziasztok!

Ildi ne értsd félre én nem gyúrtam laptetőre csak pénkodtam.Nekem is Era mondta hogy mit jelent a laptető,ezért mondtam hogy most te lettél hátha most babás lennék tényleg akkor lehet benne valami akkor pedig te kövizel :)
Állítólag aki laptetős az vagy már babás vagy hamarosan az lesz azt hiszem valami ilyesmit írt Era azért vicceltem vele hogy most végre nem az enyém lett mert én már 5* voltam...

Most jöttünk haza de már jövőhéten vendégek ígérkeztek Vasárnapra Apa nagyon örült neki :?
Ésa pünkösdünket is beszervezték már...
Talán Harkányba megyünk azt mondják szép.
Era ti merre jártok nálatok is ilyen rossz az idő?Hogy telt a hétvégétek?

Jenny merre jársz nem nézel be?
Mennem kell:Ági
angelo2
 
 


Sziasztok!

Hát tényleg pihentem a hétvégén, görcsölök néha elég rendesen, gondolom most alakul vissza a méhem. A hangulatom is ingadozik, azt meg betudom a hormonoknak. Holnap megyek a dokinőmhöz, utána megírom, milyen gyógynövényeket kaptam. Nem lesz olcsó, havi 10-15 ezer, de egy egészséges baba megéri.
Lelkileg is jobban vagyok már, apa sokat segít ebben, szeretget, simogatja a hasam, ha fáj, masszírozza a derekam.
Szerdán már megyek dolgozni, mert szabin voltam, és nem akarok annyi szabit elhasználni. Kicsit nehézkesen fog menni, de muszáj visszarázódnom.
Remélem ti jól vagytok!
A hangszerekről beszélgettetek, hát én meg zenetagozatos általánosba jártam. Kötelező énekkar, sok-sok zeneóra, és én is furulyára jártam. Szoprán és alt furulyán is tudtam játszani, csak milyen egy gyerek, lusta voltam délutánonként órákra járni, meg versenyekre, és kisírtam anyuéktól, hogy ne kelljen járnom. :)
Tesóm hegedült, de ő is követte a példám, ha nekem lehet, akkor neki se kelljen járnia. Pedig állítólag mindketten tehetségesek voltunk, zenekari tagok is voltunk.
Era, kitartás, nemsokára költöztök!
Ági, drukkolok, hogy baba legyen!
Ildi, jobban vagy már?

Kép
jenny29
Mór
 
 


Sziasztok!

Most nem tudok írni sokat, mert a Bercike sem alszik, Nyűgös, de én is, mert semmit nem aludtam éjszaka. Mikor nagy nehezen elaludtam, a Bercus forgolódott, talán egy órát ha sikerült aludnom. Gondoltam, hogy most csapódik le a temetés. De majdcsak elmúlik most már.
Este jövök, olvasok, és írok.
Ági: Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked. Minden kívánságod teljesüljön, Isten éltessen sokáig! :D
( Remélem jól emlékszem, hogy ma van a szülinapod. :oops: )
Szép napot Nektek, jövök, este!
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Sziasztok!
Először is köszönöm szépen Ildi hogy eszedbe jutottam.
Az elmúlt pár np nagyon zsúfolt volt és ma meg főztem egy csomót.Nálunk mindig nagyobb A felhajtás szülinapokon még ha az enyém is :wink:
Szóval túl vagytok a temetésen majdcsak könnyebb lesz mostmár.
Most én sem írok sokat majd este ...
Era veled mi újság olyan régen írtál ugye nincs semmi baj?Azért aktívabbak szoktunk lenni de gondolom nálatok is sok a dolog így ritkán érhetsz rá.Nálunk a hétvége miatt nem voltam aktív...
Jenny örülök hogy kezdessz rendbe jönni,szerintem a sok jó gyógynövénykúra megfogja hozni a ygümölcsét...
Aztán már mindjárt el is telt egy hónap.
Most mennem kell még sok a dolgom estér ekész akarok lenni ilyenkor ünnepelni szoktunk...
Jók legyetek szép napot:Ági
angelo2
 
 


Sziasztok!

Ági: Harkány állítólag tényleg jó hely. Pécsett tanultam, de Harkányba nem jutottam el, pedig oda nincs messze. :oops:
Az jó dolog, ha a szülinapokat ilyen klasszul megünneplitek. Nálunk alig ünnepeljük, inkább a névnapot. Pedig pont fordítva lenne jobb.
Persze a gyerekeknek ünnepljük a szülinapot rendesen.
Jenny: Voltál az orvosnál? Mit mondott? Megkaptad a gyógynövényeket is? Szerintem is megér mindent a babóca. Annyi másra is elkölt az ember pénzt, így legalább a lelke is megnyugszik, hogy mindent megtett.
Nekem is fájt amikor elment a baba, pár napig. De valahogy minden nap egyre kevésbé. Az erősről indult, aztán egyszer csak fokozatosan elmúlt.
Zenesuliról: Hát, igen. Ezt sajnálja legjobban egy zenetanár, ha egy tehetséges gyerek megunja, és abbahagyja. :oops: De hát ez van. Akkor már inkább, minthogy kényszer legyen. Az nem vezet jóra.
De egyébként megfigyeltem,("hatalmas" szakmai tapasztalatom alapján :D ) hogy ez sokszor korból adódik. Általában ötödik-hatodikos általános iskolás korban jön legtöbbször, hogy megunják. És van-volt egy ilyen tanítványom, akit rábeszéltem, hogy még ne hagyja már abba, várjon egy kicsit vele, mert olyan tehetségesnek látom, és felvették zeneművészetibe, és hegedűs lesz. Annyira megjött a kedve. :) De ez biztosan ritka azért.
Era: Hol vagy??? Jól vagytok?
Mi újság? Ház már biztosan nagyon jól áll. Jaj, de jó lesz Nektek nem sokára. :)
Megyek. Jó éjszakát Nektek!
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltam a doktornőnél, kaptam aloe verás cuccokat. Az egyik az az Aloe Berry Nectar, erről már biztos ti is hallottatok, ezt inni kell, a másik meg kapszula, a neve: Forever A-Beta-Care (antioxidáns formáció, A és E vitaminnal)
3 hónapig kell szednem, de azt mondta a nő, hogy ha véletlenül teherbe esnék a 3 hónap alatt, az sem baj. Apának erre felcsillant a szeme. :)
Nem tudom, ti mennyire hisztek a Jónás módszerben, de megnéztem a naptáramat, amit még az ősszel csináltam valami oldalról, és az elment baba 1-es rizikó faktorú volt. Május, június lesz nekem 0-ás faktorú.
Ti hogy álltok?
Ági, utólag is boldog szülinapot! Mikor derül ki, hogy babás vagy-e?
Ha lenne vonalzótok, könnyebb lenne követni a dolgokat.
Era, tényleg hol vagy? Remélem nincs semmi baj, és nem azért nem jelentkezel.
Ildi, elfelejtettem megkérdezni a doktornőt, de mennyi az az idő, amit szexmentesen ki kell várni a műtét után? Gondolom te tudod, sajnos. :(
Nem mintha annyira nem bírnánk ki, de...szóval értitek. :oops: :)

Kép
jenny29
Mór
 
 


Sziasztok!

Jenny: Hű, de jó, hogy mondtad ezeket a témákat, nekem is eszembe jutottak szinte pont ezek.
Ismerem az aloet. Mondjuk én a sima gélt ittam, nem tudom azt lehet-e akár terhesség alatt, de a berry-t mondja mindenki. Azt biztosan lehet.
Az A-Beta- Care szerintem nekem is van itthon. Mennyit szedsz belőle naponta?
A barátnőm nagy aloe-s, ő terhessége alatt is csak ilyen vitaminokat szedett. Ha jól hallottam az A-Beta-Care a beágyazódáshoz nagyon jó talán. De egyébként nem értek hozzá.

Jónásról: Nem tudom, hogy jól értem-e, de az csak azokra a napokra vonatkozik, amit a Jónás ír. Ha nem akkor jön össze a baba, akkor nem mérvadó? Az elment baba nálunk 0 rizikós volt, a Bercus meg valahol a 2 és a 0 között. De úgy tudom, hogy a 0, 1, 2 még jó, az fölött már inkább hagyja ki az ember azt a hónapot.
Nekem általában a Jónás nap mensi környékére esett, így az nem volt jellemző, hogy akkor jöhetett volna össze. De most a vetélés miatt már más, csúszott az egész, így most majd figyelek, hogy nehogy valami nagy rizikófaktorúba csússzunk. Ha jól emlékszem a márciusunk ilyen szempontból nem jó, úgyhogy ezt kihagyom mindenképp. Meg most szeretnék megnyugodni, kicsit lelkemet készíteni. Egyébként a Jónás csak ilyen szempontból érdekel, hogy ha nagy rizikót ír . Ennél jobban nem hiszek benne.
Nekünk azt mondta a doki, hogy három hónap pihi, na jó, kettő mindenképp. Ezekkel a szavakkal mondta. De ez orvosfüggő. Van aki csak egy hónapot kér. Annyit mindenképp várjatok, aztán majd meglátjátok.Egyébként a két hónap nekem mindenképp kellett, mert a következő mensim is még nem volt szokványos. Hosszabb is volt. De az azt követő már szokásos volt.
Azon filózok, hogy fel kéne hívni a nőgyógyászomat, elmondani neki a velem történteket, meg azt hogy nem jó a mandulám, ezzel rendben lehet-e egy terhesség. Mármint a mandulával. Gégész szerint nem gond. De mások mondanak ezt is azt is. Csak most még a homokba dugom a fejem. Olyan elég volt a múlt hét. Nem akarok még ezzel megint stresszelni. Várok még valamennyit. No, nem sokat.Márciusban letelik a három hónapunk.

Ági? Hogy telt a szülinap? Hogy vagy?
Era??? Rég voltál. Ugye jól vagytok? Biztosan már pakolgattok.

Mennem kell. Hív a kisfiam. Sziasztok!
Szép napot!
Ildi
brumm
 
 


Sziasztok!

Jenny de örülök neked.Az igazság az,hogy szerintem is ti fogjátok érezni mikor vagytok készen mellesleg akkor tényleg nem mondta volna a dokid hogy ha közben teherbe esel nem gond mivel ha nem vagytok együtt a 3 hónap alatt kevés esély lenne teherbe esni.
Nekem szülés után ( mint mindenkinek) mondták a 6 hetet,de mikor már 4,5 hét után jól voltam semmi akadályát nem éreztük és a védőnőm is mondta mivel megkérdeztem szegény apa szülés előtt sem már 2 hónapot meg utána sem akkor ő mondta a védőnő hogy amikor jól esik a 6 hetet nem kötelező kivárni...
De ezt érzitek.
A szülinapom jól telt köszi csak mostanába estére olyan extra fáradt vagyok hogy már vagy egy hete semmi sex.
Nem tudom mi lesz 7-én kellene megjönnie de nem tudom nagyon nem érzek semmit .Érzelmi kitöréseim vannak rendesen meg most azt nem tudom he terhes valaki milyen a váladékozás vagy van e egyáltalán meg he meg jön akkor előtte milyen.
Most nem igazán hiszem hogy valamilyen egyáltalán,néha fehér váladékozás sűrű, de kevés amikor meg kell jönnie mintha vizesebb lenne.
Majd meglátjuk.
Ildi én ezekhez a Jónás módzserekhez sem értek mint semmi máshoz.Csak azt tudom hogy minden másnap együtt voltunk kb ciklusom 19.najáig volt hogy majd mindennap azóta semmi.Ha megjön akorr el kellene menni dokihoz mert most tényleg iparkodtunk...
Az a furcsa hogy másfél egy hete olyan érzésem volt mintha meg akarna jönni és most semmi.
Erával mi lehet csajok rég járt benn csak nem hagyott el bennünket?Mennem kell később benézek:Ági
angelo2
 
 


Sziasztok!

Jaj, de nehezen jutok a számítógéphez...
Era: Merre vagy? Merem azt gondolni, hogy összecsomagoltátok a gépet, és épp költöztök. Remélem, nem vagytok betegek.
Itt valami rota-járvány van. Nagyon szeretném, ha kimaradnánk belőle.
Ági: Én sem értek ám a Jónáshoz, meg nem is igazán hiszek benne. Csak annyi, ha olvastam, hogy mikor nagy a rizikó, azt azért elkerülöm. De még annyira pontosan a születési órámat, percemet sem tudom, csak körülbelül. Az meg azért kell hozzá.
De a biológia biztosan az első számú sikerre vezető út. HOgy az ember olvas ezt azt, iszik-eszik ezt azt, nem tudom mennyit befolyásol. Sok ismersöm semmi vitamint nem evett, se előre, se a terhesség alatt, és minden rendben volt. Engem tele etettek és mégis ment a nyűg. De Hála Istennek rendben volt a Bercus.
Jenny? Hogy vagy? Gyere, ha van időd.
Még az jutott eszembe, hogy mostanában annyi ilyennel találkoztam az ismersök körében, mint mi, hogy vagy elmegy a baba, vagy nem fejlődik... Nem tudom, hogy nincs-e valami a levegőben, hogy olyan soknak mostanában így alakul. Unokatesómék a csernobilba találtak bele régen. sajnos beteg lett a baba, meg is halt. Én már azon gondolkodtam, hogy nem-e valami légszennyezés, vagy valami adalékanyag, vagy bármi, ami bejut a szervezetünkbe ilyet okoz. Lehet, hogy hülyeség, de most ősztől annyi ilyet hallottam.
Mennem kell, este felé tudok benézni. Délután hosszú, rohangálós.
Szép napot Nektek!
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Sziasztok:))

Jajj lányok úgy hiányoztatok. Bocsánat, hogy nem jöttem de a gépünk a vihat után pukkant egyet és elszállt. Hál istennek csak a tépegység volt.

De nem felejtettem el ÁGi:
Egy kis versike:
"Nem kívánok egyéb átkot,
egyél meg egy hekto mákot!
Minden nap csak 1-1szemet,
Addíg élj míg meg nem eszed!"
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánunk: Szabina, Era, Tamás

Ági: Remélem a szülinap egy babával megajándékoz :) Ma nem kellene megjönnie úgye?
Ma 7 van. És a 7az a változás száma :) Ma van a párom névnapja is szóval ez a nap csak sikeres lehet :)
Irj, hogy mi van veled:)


Szóval csajok igazoltan voltam távol!

Jenny: Örülök, hogy már a babán gondolkozol :) Érdemes várni de nekem a dokim azt mondta nem feltétlen kell a 3hónapot kívárni mert minden szervezet másképp regenerálódik. De azt is mondta amig a szervezet nem készült fel egy újabb terhességre úgyse leszel babás. Szerintem szexelni lehet a műtét után 1héttel.
Mindtha azt mondta volna a dokim igaz nekem nem volt műszeres befejezés.
Na de a fő, hogy jobban vagy és a lelketek is megújjul ha jön a kisbaba majd. Nehéz ez az időszak tudom de annyira szeretitek egymást, hogy ez erőt ad nektek.
A jónást énis úgy tudom, hogy a 0-2ig jó. Bár nekem tavaly valaki kiszámolta mikor lenne jó de az idei évet nem tudom. azt hogy kell kiszámolni? Valaki tudja?

Ildi: Jó ötlet, hogy a nőgyógyásszal megbeszéled a manduládat. Hátha megnyugtat téged.
Veletek mi újság?

Jajj lányok tényleg hiányoztatok mindannyian nekem !!!!

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Era: jaj, de jó, hogy minden rendben, és a számítógép volt a hibás.
Nekünk is nagyon hiányoztál!!!!!
Férjednek is boldog névnapot kívánunk. Szerintem a Jónást nézd meg a babaneten a Jónás topikban. Itt a Fogamzás csoportban van. Amelyik a forgalmasabb a kettő közül. Oda valaki rakott fel egy angol nyelvű oldalt. Hű, így nehéz megtalálni, de megpróbálom majd megkeresni még ma. Én ott néztem meg. Ha délben aludna a gyermek, megnézem,hol van pontosan. Szerintem alszik, mert korán kelt.

Jenny: egyébként igaza van Erának,ugyan minden doki mást mond, de Ti érzitek, hogy mikor van ott az ideje. Még azt is hallottam, hogy azért mondanak néhol több hónapot, mert elejében a hormonrendszer tud produkálni érdekeset. Pl: ikrek, vagy többes iker. Hogy igaz-e , nem tudom. Inkább, hogy regenerálódjon az ember berendezése. De azt érezni fogod.

Ági: Hogy vagy? Ugye nem jött meg?????DRukkoloknagyon!

Mennem kell. Ma utazunk anyósomékhoz, valószínű, hogy csak vasárnap jövök, ( Erának megnézem még a Jónást, hol van)
Szép hétvégét mindenkinek!!!!!
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Szia Ildi! Köszi ha megnézed nekem. Akkor utaztok most nem leszel. Jó utazást :)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Era: Megvan.
www.lunarium.co.uk/jonas.php
Ezt beírod, behozza.
Be kell írnod a születési adatokat, és pontos időt. Nem tudom tudsz-e angolul, de az időpontnál az am. a délelőtt, a pm a délután.
Daylight Saving Time at Birth legyen kipipálva.
Időzóna mindkét helyen +1 legyen. Alul azt kell beállítani hogy melyik időpontra vagy kíváncsi.
Szerintem jól mutatja.
Mennem kell, nem tudom, hogy jövök-e még ma, minden jót Nektek!
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Ildi: Köszönöm, hogy megkerested nekem. Sajna én németes vagyok angolul nem tanultam köszi a segítséget :)

Kép
csucsu05
 
 


Ildi : meg is csináltam. Hál istennek 4es csak 1hónapban van . 0-1-2 az még jó. Majd meglátjuk mit ügyködünk :)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok04

Era de örülök neked már azt hittem valami baj van hogy nem jelentkeztél...
Hát én is megnéztem ezt az oldalt de nekem ez ritka magas...
Még nem jött meg de mint tudjuk ez nem jelent semmit.Tegnap mindjárt megjön érzésem volt ma meg semmi.De nekem nem ksett soha inkább előbb egy nappal már rózsaszínes jelek uralkodtak vagy volt hogy hamarabb négy nappal állított be később csak a múlt hónapban 4-5 nappal de szerintem az is okkal.De még megjöhet...
másfélé hete volt jobban mindjárt megjön érzésem meg tegnap...
A mellem szurkálgat de ugye ezeket a tüneteket előszeretettel keverjük össze a pms el.
Majd látjuk.Viszont képzeljétek ha most mégsem jönne meg akkor 11.14-én jönne a baba a kiírás szerint nekünk meg 11.12.én van a házassági évfordulónk.
szép ajándék lenne.
Era ti hogy álltok? most lesznek aktív napok nem mert neked nem rég múlt el ugye?
Ildi akkor hétvégén nem lezsel? :(
Akkor Vasárnap este kötelező élménybeszámoló.És széphétvégét nektek.
Mi nem tudom még mit csinálunk erre a hétvégére még nincs terv.
Era köszönöm höogy gondoltál rám és felköszöntöttél!Ari a vers.
Most mennem kell este benézek Jók legyetek:Ági
angelo2
 
 


Ági. Hát az, hogy egy hete volt mindjárt megjön érzésed és még nem jött meg az jót jelent. Na kiváncsi vagyok mert tényleg szép ajándék lenne a házassági évfordulotókon egy baba:)
Szorítok :)
Igen most jönnek az aktív napok bele huzunk nagyon:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!
Még nem jött meg.De a múltkori 5 napos késés után még nem reménykedem.Még valamit észre vettem a mellem tele van piros vékony hajszálerekkel.Amúgy néha szurkálgat de nem feszül meg helyde érzékeny.
Tegnap viszont extra sokat kajáltam este.Pedig nem szoktam .Azért nem bizakodom meg ha késik még ez az időjárá változás is befolyásolhatja mert itt szakad az eső egész nap.
Era tessék belehúzni hátha majdnem egyszerre mennénk szülni :wink:
Most mennem kell este benézek sziasztok!
Jenny merre vagy?
angelo2
 
 


Ági: Sebaj ha nem is egyszerre mennék szülni akkor majd elkisérlek a szülőszpbába:)
Igyekszem én de még csak most lesz peteérésem. Már ha lesz PÉ-m.
Akkor nincs más hátra mint várunk és várunk. Minnél tovább nem jön meg annál jobban örülünk:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Hát még eddig nem jött meg,de még csak második napja késik.Még nem merek örülni esetleg ha keddig nem jönne meg. .Azért tartok egy kicxsit mert a hátam az nagyon fáj.
Nem e esetleg megint az időjárás na majd látjuk.
Mi ma nem mentünk sehová csak főzöm meg pihizünk néha ez is olyan jól tud esni.
Csak főzni szép lassan meg minden,megnézni egy két filmet sorozatot.
Nektek hogy telik a hétvége?
Ildi ha visszajöttetek várjuk az élménybeszámolót.
Jenny merre jársz?
Most megyek este leszek:Ági
angelo2
 
 


Sziasztok!

Itthon vagyunk. Aranyosak vagytok, hogy érdeklődtök. :) Jól telt a hétvége, csak az eső miatt teljesen beszorultunk. Beszélgettünk, a gyerekek játszottak. Csak nagyon nem szeretem, amikor nem tudunk kimenni.
Reggel a férjem szavazott, aztán irány haza, mert a templomban volt a nagymamámra emlékezés. Aztán némi sütisütés, mert jöttek rokonok, közte még szavaztunk. Most mentek el a vendégek.
Szóval ma nem unatkoztunk.
Most vettem észre, hogy a nyakamon hátul van egy csomó. :( Ahol az izom tartja a nyakat. Remélem, hogy nem nyirokcsomó. Most, hogy piszkáltam, már fájogat. Remélem, hogy tényleg csak az izom. Lehet, hogy meg is húzhattam, de annyira nem emlékszem. Csak halványan, mintha. Bekenem, remélem elmúlik. :?

Ági: Hátha nem jön meg. Szorítok nagyon. Azért elég jó jelek, drukkolok, hogy jöjjön a kistesó. :) Házassági évfordulóra pláne.

Era: Nektek is szorítok, mindent bele! Jöhet ott még együtt a baba Ágiékkal. Egyik kicsit késik, a másik kicsit siet, és már a két hét különbség nincs is.

Jenny? Hogy vagy?

Mennem kell, majd még megpróbálok jönni.
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Sziasztok!
Mostanra még nincs meg de a ciklus.hu ra feltettem az adataimat és aszerint március 10 lenne az esedékes mivel átlagolta a ciklusaim hosszát igaz nem tudom hogy jött ki mert eddig rendre 28 27 max 4 nappal hamarabb jött meg ez meg átlagnak vette ha hamarabb jött meg meg azt is mikor múlt hónapban 4 napot késettt.
Na hátha nem jön meg.
Még arra gondoltam itt olvasgattam más topicicba hogy nem lehet hogy nekem az előző mensim már azért késett mert volt már baba csak olyan pici volt a terhesség ideje hogy attól megjött de megmaradt a bab ????
Egy csaj járt így egy másik topicba hogy mensi előtt egy nappal volt együtt párjával és a mensi után csinált testje + lett .Tehát ott is megmaradt a baba mensi alatt is.
Csak azért morfondírozom mert nekem sose késett csak a múlt hónapban vagy megnyúltak a ciklusaim ha ebben a hónapban is mondjuk 32-34 napra megjön...
Na jó nem filózom sokat mert ebbe bele lehet bolondulni.Addig még a nem várt mensi dátuma eljön azért retteg az ember hogy aznap ne jöjjön meg ha nem jön meg akkor minde nap rettegés akkor már ne jöjjön meg.
A derekam fáj csak...
Ildi örülök hogy megérkeztetek.Az idő itt is nagyon rossz volt.
Később még benézek hátha Era is benéz most elég depis vagyok Pussssssssssz:Ági
angelo2
 
 


Szaisztok csajok!

vasárnap nem jöttem mert Sopronba mentünk takarítani. Hát nem volt semmi meló. a 2napos munkát 1nap alatt csináltuk meg. Olyan izomlázam van alig bírok menni:(
Hajnalban 4,30kor indultunk és este 8,10re értem haza. Viszont kerestem 8000,-Ft.
Igy szavaznis em tudtam mert ugye reggel még nem volt nyitva este meg már zárva volt a szavazó helység.


Ildi: Sajnálom, hogy nm volt jó idő tényleg jobb amikor kilehet menni.Gondolom jól elfáradtál a sütésben a vendégekkel való foglalkozásban.

Ági: sebaj minnél később jön meg annál jobb. Hisz lehet most 9hónapig tutti nem jön meg. Bizzunk benne, hogy babó van a dolgok mögött :) :)

Jenny: Mi újság van? Jól vagy?

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Era az nagyon jó kis pénz de gondolom azért jól meg is kellett dolgoznod,de ha jó a csapat akkor semmi vész.
Még nem jött meg 3. napja késik vagy inkább 4. mert nekem inkább a 27 napos ciklus jellemző.
Nem tudom mi lehet Jennyvel biztos sokat dolgozik és nem ér rá írni.Azért reméljük benéz hozzánk előbb utóbb.
Ildi mi jót csinálsz ma?Nekem laza napom van a vasárnapi nagy sütés főzés eredmény hogy ilyenkor nem kell főznöm egy picit lazíthatok igaz a szőnyegeket lehet takarítani de ma nincs kedvem.Era kutyaharapás szőrével jössz segíteni? :lol:
Szegény gondolom alig bírsz talpon lenni.
Most mennem kell jók legyetek estefelé benézek:Ági
angelo2
 
 


Ági: megyek segitek persze. Hát ma nagyon nyűgős vagyok. Fáj mindnem. A lánykám most aludt el lehet bebújok hozzá. Ilyenkor délután a mi ágyunkon alszik és jól hozzá tudok bújni. Most mostam fel délután pedig vasalni akarok. De mindenem izomlázas szóval előtte kéne pihiznek hátha erőre kapok.
Jó a csapat tényleg meg rendesek a főnőkők is. Mert ez egy családi vállalkozás. Tegnap este hazafelé még a MC-Donaldsba is bevittek kajálni. Szóval nagyon korrektek. És még 1szál virágot is kaptunk nőnap alkalmából.
Sokat kell dolgozni de ők ezt tudják is és este felé már sajnáltak minket mert hajtani kellet, hoyg készen legyünk. Mondjuk a férj és feleség a főnők de mint sofőt jön mindig a 25-éves fiúk is. Mert két kocsival megyünk. Na a nagyfiú beállt közénk dolgozni és igencsak hajtotta magát is. Mondjuk a házaspár is megfog bármit. Szóval igy azért jó dolgozni, hogy emberek velünk szemben.

Te ha már ennyit késik nem kéne egy tesztet csinálni??? Jajj én szoritok nagyon komoylan ha babás leszel én örörmömben sirva fakadok:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Ági: Mi jót csinálok? Voltunk vásárolni busszal. Sétáltunk egyet, aztán elmentünk az épülgető házunkhoz. Nem tudom, a fiam úgy szeret ott lenni, de nyílván most is lapátoltunk némi homokot a vödörbe, elhoztunk néhány kőműves kanalat, mert arra feltétlen szükségünk van. :D Főznünk most nem kell, van hétvégéről.
Én is hallottam olyanról, hogy megjött valakinek, és mégis terhes volt. Van ilyen. Jó, ha nem jött meg, Szerintem ebben a hónapban mindent megtettetek, biztosan van eredménye. :D Szorítok, hogy ne jöjjön meg, legyen babuci.


Most találkoztam egy védőnő ismerőssel,( mert van egy pár :D ) és azt mondta, hogy lehet, hogy a prolaktin hormon miatt ment el a babókánk. Végülis lehet, mert néha még pár kortyot szopizik a Berci. Bár sokaknál ez nem akadály, de végülis lehet, hogy nálam ez lett. Nem lehet tudni, hogy milyen magas a prolaktin szint....De most nem akarok vérvételt. Annyi minden miatt elmehetett. Hátha nem lesz ez megint.

Era:Szorítok Neked is, hogy sikerüljön a babucit összehozni. :D Biztos van PÉ.
Annyira a sütés nem fárasztott, mert anyuval ketten csináltuk, és nem olyan nagyon sok félét. De Te tényleg kifáradhattál. Sopron meg jó messzire van. Egyébként tényleg jólesik néha mást csinálni, mint a szokásos, illetve másutt. Tegnap a két négyzetméternyi kiskertünkben kiszedtem a gazokat, de olyan jól esett. :) Már nyílnak a krókuszok, kibújtak a tulipánok, és észheztértek a lila árvácskák, körülötte a zöld fű. Úgy tetszik. Csak a ház nincs kész.De előtte a kert tetszik. Hozzá kell tennem, nem vagyok egy jó kertész.

Tényleg nem tudjátok, hogy ha cukkinit akarok vetni, azt tényleg 1m-re kell egymástól vetni? Akkorára megnőne egy bokor? Az van a papírján, de valahogy én sűrűbbre gondoltam.

Jenny???? Hol vagy? Minden rendben?? Gyere, mert nem tudjuk, mi van Veled!

Megyek. Majd benézek estefelé, addig még rohanok egy kört.
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Era: Megelőztél. Olyan sokáig írogatok, hogy nem nehéz. :D
Tényleg rendesek a főnöködék. Azért klassz, hogy ilyen jó csapatot találtál.

Ági: Igen. Csinálj tesztet, a kedvünkért, már nagyon kíváncsi vagyok én is. :oops: Szorítok!

Sziasztok!
brumm
 
 


Sziasztok!

Gondoltam benézek egy kicsit most hogy akiscsaj alszik mert este általában apucié a gép.Hááááát ha csütörtökig nem jön meg pénteken reggel tesztelek.Úgyis megyünk Csabára meg Orosra apuci csak most kapott időpontot a nyaki nyirokcsomó uh-ra.Akkor veszek tesztet hogy ne itt kelljen helyben a faluban vennem.
szóval ha addig nem fog megjönni a tesztnek már reális eredményt kéne kimutatni habár kislányommal is csináltam vagy ötöt és mind - lett.Szóval nagyon nem bízok benne de hétvégén tarjuk az elmaradt név és szülinapokat és jó lenne tudni hogy állunk ...Most is benn van apa Csabán de nem akarok hozatni vele mert ha - elkenődnék mert a múltkor is nagyon rossz volt mikor 4 nap késéssel de megjött.
Nem tudom inkább türelemes leszek.

Ildi a cukkiniről annyit tudok (ha nem tévedek)Tökfajta és atök is bokros meg gondolom a cukkini is az lehet. A tököt is messzebb kell ültetni innen gondolom a cukkinit is.

Era akkor jó pihizést neked maj este gyere puszi nektek :Ági
angelo2
 
 


Ági: megértelek ha vársz mert nem akarsz csalódni.És ha a hét vége felé csinálod a tesztet meg akkor már van reális esélye, hogy valóban babás vagy . Nagyon szorítok, hogy az legyél :)


Ildi:Én sem vagyok valami nagy kertész ezért ebben nem tudok segíteni. Én az új házban szeretnék ültetni pár tő paradicsomot meg az anyósék tavaly ültettek futó tököt. Nagyon hosszúkás tököt hozott mint termés. De isteni ize volt. És bő termése volt. Rántva isteni volt meg tökös lecsót csináltunk belőle. CVsak nem tudom mi a pontos neve és megkérdezni meg nem kaarom pláne azért mert úgye harag van. Keressgetem én is aneten de nem találok róla semmit.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek délután csak főztem egy kis gyebge káposztás tésztát amíg főtt a tészta csináltam egy 3 az egyben kv-t megittam utána rosszul lettem és hánytam.Apa Csabán van kértem hozzon tesztet nem tudom be mer e menni :lol: venn i ha igen holnap reggel tesztelek ha nem marad az A - terv .
Csak ezt akartam mondani mennem kell .Vélemény??????
angelo2
 
 


Ági: :) :) :) A 3 az 1-ben kávé nagyon gyenge illata sem olyan mint a kávéjé és mégis hánytál. Hát én csendben maradok :) :)
Jó lenne a párod venne tesztet. De mostmár csak reggel csináld meg mert reggel több a vizeletben a HCG még az elején.
Na most aztán szoríthatok érted :)

Kép
csucsu05
 
 


Hozott Gabriel tesztet azt mondja csináljam meg ha nem mutat semmit akkor majd veszünk csütörtökön.De azt mondod inkább reggel?
A Gabriel aztt írja 3. nap már kimutatja...
angelo2
 
 


Ági: Ha ott van csináld meg. A 3nap az azt jelenti a beágyazódástól számitva. Kicsit becsapós.
Akkor csináld meg itt ülök a gép elött és várok! De ha netán nem zebrás akkor nem szabad elkeseredni mert az még nem biztos, hogy nincs baba. Párod mit mond? Végül is ha most nem pozítív akkor majd csütörtökön az lesz :)

Kép
csucsu05
 
 


Én is most iszok 3/az 1ben kv-t és nincs hányingerem sem :)

Kép
csucsu05
 
 


A Gabriell amúgy nagyon jó teszt.
Várok itt a gép elött:)

Kép
csucsu05
 
 


Ági: Itt ülök a gép előtt. Remélem azért nem írtál még mert el sem hiszed a két csikot :)

Kép
csucsu05
 
 


szia egy jó fél óra múlva jelentkezem most vannak nálunk(férjem kolegája majd ha elmegy meg a kiscsaj lefürdik akkor majd este nem keseredem el mert még nem jön meg nem aggódom...
angelo2
 
 


Ági: Oké és eg ykalappal estére. Szívemből kívánom, hogy zebrás legyen. Komolyan úgy izgulok mintha a saját tesztemet csinálnám. Írd meg majd mi van még benézek este.
Addig is sokat gondolok rád!!!

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Hű, de jókor jöttem!
Ági: Szorítok nagyon. Én is jövök, nagyon kíváncsi vagyok, mit mutat a teszt. :) Nagyon izgalmas.
Én minden tesztemet valamikor este csináltam. Csak tán nem szabad sokat inni előtte, ha jól emlékszem.
Juj, de jó lenne, ha zebrás lenne. Szorítok!!!!!!!!!!

Köszi lányok a cukkinis hozzászólásokat. Így belegondolva tényleg biztos kell az az 1m közéjük. Tiszta véletlen találtam ki a cukkinit, mert egy-két recept van, amit szeretek, és sokszor jártam úgy, hogy nem volt cukkini a zöldségesnél. Persze nem nyáron, de akkor találtam ki, hogy lesz saját. Mondjuk lehet, hogy a fél környék cukkinit fog enni, ha túl sok lenne véletlen. :twisted:

Era: Ti mikor költöztök? Már csak egy két hét?
Jenny??????????????????

Jövök később!
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


itt vagyok!!!!

Olyan pozitív lett fél prc alatt hogy csak na.
Kismama vagyok csajok Era készülj megkezdtem a sort
angelo2
 
 


ÁGi:)


Itt sirok örömömben :)

Kép
csucsu05
 
 


Ági: na össze szedtem magam. Nagyon nagyon örülök. Nem akartam írni de valamiért azt éreztem ez igy lesz. nagyon örólök csajszi. Ez járt neked nagyon :)
Olyan jó, hogy kismama lettél.
Párod mit szólt hozzá???
Jajj de jó mikor keresed meg a dokid?

Ildi: 2-3hét múlva költözünk. Már nagyon várom el kellene már a nyugalom, hogy végre a baba is össze jöjjön. Anyós ma is kibrtott. nem beszélünk tehát nem szóval csak tettel. A lányommal sétáltunk meg bicajoztunk kint most tanitom őt tekerni és láttam a kertjükben, hogy az unokákkal játszik. Hangosan nevetett hogy oda nézzek. És fáj mert a lányom mintha nem létezne. és tudjátok nekem már nem élnek a szüleim tehát neki a naygszülökből csak egy van illetve sajnos egy sincs. Nagyon bánt a dolog.

Kép
csucsu05
 
 


Ági: a lányommal mikor babás lettem este 8-kor csináltam meg a teszte ami gabriell volt. Szóval ez jó jel :) :)
És szép egészséges babám lett. tehát csak ezt kívánom neked is, hogy 8-hónap múlva egy csodálatos babát tarts a kezedben:)

Ildi: Bele kell húznunk ha lépést akarunk tartani Ágival :)

Kép
csucsu05
 
 


Szerintem még én sem fogtam fel igazán és most tele vagyok kérdésekkel.Mikor menjek dokihoz?Akkor kellene mikor már hallja a szívhangot is nem?
Kinek mondjam el először?Apa is nagyon örül viccelődött is mikor mondtam neki hogy két gyereked lesz?Mire ő ha nem lesznek ikrek:::)
úgy örülök ti tudjátok meg előszörre .Olyan jó ezt is megélni veletek,és mi van ha megjön esetleg???????
Jajj azt sem tudom mit csináljak...
angelo2
 
 


Ági: nem jön meg hidd el. amúgfy ha a teszt igy kimutatta rögtön( azt elfelejtettem irni, hogy nálunk is épphogy megcsináltam már jött is a második csik ki) akkor a HCg elég magas tehát már a doki is látná. Én 5hetesen mentem el mert akartam látni jó helyen van e és a doki erősitse meg atesztemet. Aztán mentem 8-hetesen és úgy vert a szive hogy csak na. Hivd fel a dokid és ő megmondja mi legyen.
HIDD EL ÚJRA ANYUKA LESZEL ÉS NEM LESZ SEMMI BAJ MERT AZ ÉGIEK VELED VANNAK!!!!!! Na meg velünk is lányok.

Kép
csucsu05
 
 


Sok rosszat kiirtunk magunkból itt a topicban és lám azért vannak itt jó dolgok is.

Lányok eddig nem voltunk szerencsések.
JENNY, ILDI mostantól csak jó dolgok fognak velünk történni.
IGÉREM!!!!!!!!!!!!!!!!
És érzem is. Direkt írtam Jenny a nevedet előre hisz neked talán ez most rosszabb átélni. De a rossz után a jó jön úgyhogy készülj fel mert pár hónap és mindannyian a 3:1 ben kávétól is hányni fogunk mint ÁGI!!!!!

Kép
csucsu05
 
 


Még húsvét előtt el kellene akkor menni nemde?
Mivel a héten már nem gondolom hogy elbírunk menni .
Na majd látjuk...
Meg először még meg is kellene emészteni a dolgot ...Jajj de én úgy örülök...
angelo2
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?