Sziasztok!
Ági: Mi jót csinálok? Voltunk vásárolni busszal. Sétáltunk egyet, aztán elmentünk az épülgető házunkhoz. Nem tudom, a fiam úgy szeret ott lenni, de nyílván most is lapátoltunk némi homokot a vödörbe, elhoztunk néhány kőműves kanalat, mert arra feltétlen szükségünk van.
Főznünk most nem kell, van hétvégéről.
Én is hallottam olyanról, hogy megjött valakinek, és mégis terhes volt. Van ilyen. Jó, ha nem jött meg, Szerintem ebben a hónapban mindent megtettetek, biztosan van eredménye.
Szorítok, hogy ne jöjjön meg, legyen babuci.
Most találkoztam egy védőnő ismerőssel,( mert van egy pár
) és azt mondta, hogy lehet, hogy a prolaktin hormon miatt ment el a babókánk. Végülis lehet, mert néha még pár kortyot szopizik a Berci. Bár sokaknál ez nem akadály, de végülis lehet, hogy nálam ez lett. Nem lehet tudni, hogy milyen magas a prolaktin szint....De most nem akarok vérvételt. Annyi minden miatt elmehetett. Hátha nem lesz ez megint.
Era:Szorítok Neked is, hogy sikerüljön a babucit összehozni.
Biztos van PÉ.
Annyira a sütés nem fárasztott, mert anyuval ketten csináltuk, és nem olyan nagyon sok félét. De Te tényleg kifáradhattál. Sopron meg jó messzire van. Egyébként tényleg jólesik néha mást csinálni, mint a szokásos, illetve másutt. Tegnap a két négyzetméternyi kiskertünkben kiszedtem a gazokat, de olyan jól esett.
Már nyílnak a krókuszok, kibújtak a tulipánok, és észheztértek a lila árvácskák, körülötte a zöld fű. Úgy tetszik. Csak a ház nincs kész.De előtte a kert tetszik. Hozzá kell tennem, nem vagyok egy jó kertész.
Tényleg nem tudjátok, hogy ha cukkinit akarok vetni, azt tényleg 1m-re kell egymástól vetni? Akkorára megnőne egy bokor? Az van a papírján, de valahogy én sűrűbbre gondoltam.
Jenny???? Hol vagy? Minden rendben?? Gyere, mert nem tudjuk, mi van Veled!
Megyek. Majd benézek estefelé, addig még rohanok egy kört.
Sziasztok!
Ildi