Sziasztok!
Jó rég nem jártam erre, látom, azért zajlik az élet.
Klara, gratulálok a kicsipetezsákocskádhoz!
KisCsillag, jó látni, hogy ilyen gyorsan talpra álltál és ilyen erős vagy! Sokaknak - sokunknak - élő példakép vagy!!! Kívánom hogy hamar teljesüljön az álmotok!!!
Snufi, remélem, + lesz az a teszt! Már ideje!!!
Drukkolok!
Bonikám,hogy rohan az idő, nemsoká félidő leszel. Azért ne dolgozd agyon magad, jó? Pihenj sokat! Mikor lesz legközelebb uh? 4D-t csináltattok?
Coca, gratula a szép fogyáshoz, igazán kitartó vagy. (Én sajna kúra nélkül is fogyok, pedig eszek, mint egy kismalac, és mégis... Asszem, kéne vérvételt csináltatnom, mert valami nem műxik rendesen. Szülés után 7 héttel az összes régi ruhám jó volt rám.)
Monyo, drukk neked is.
Baba, miért röntgeneztek ilyen sokat?
Katica, nagyon sokat eszembe juttok, apával szoktunk titeket emlegetni. Mondtam neki, hogy lombikoztok, ő is drukkokat küld!!!
Bettike kismami, hogy vagy? Rókakoma elkerül, remélem!
Szezso, én is cipőt akarok venni, ha beszabadulok végre a belvárosba.
Lehet, bolond vagyok, de én úúúúúúúúúúgy szeretnék még babát. Tudom, várnom kell még, így is sokszor majd megőrülök, de akkor is.
Sajnos szülés után nem jöttem rendbe, meg kellett műteni, beszakadt a varratom, valószínűleg megerőltettem magam, és majd lesz még egy korrekciós műtétem valamikor, a gátmetszés-repedés csúnyán összehegesedett, ki kell vágni és újravarrni.
Lali jól van, kis gazember, de imádom,
volt beteg is szegény, de már rendbejött, szépen szopizik, már nevet, vigyorog, gügyög, mondja, hogy gö, gá, gi, meg bú. Nagykönyv szerint hízik, már meghaladta az 5 és fél kilót, és 62 cm.
És a minta:
Na ordiba van...