Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzska: úgy tudsz új ciklust csinálni, hogy amikor megjön akkor az adott napra és azt jelölöd be hogy ciklus hozzáadása, (nem azt hogy nap részletei) és az lesz az első napod. Így minden ciklusod külön lesz.

hajni...
Budaörs

Ohhhhh..... köszönöm szépen, Hajni.... és ezt visszamenőleg is meg tudom valyon csinálni???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sikerült :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Háát ha van hozzá elég türelmed, szerintem igen. De lehet hogy csak a mensik napját kell hozzáadnod az adott naphoz mikor megjött. Ha elakadsz segítek ha gondolod.

Közben olvasom hogy sikerült. Gratula!!!! Akkor láthatjuk így is az aktuális görbédet?
Visszamenőleg is sikerült?

hajni...
Budaörs

Helló!

Mi is egész nap mentünk!!!

Coca: +++++ a Babóknak az olvadáshoz!

Szezso: tecc a cipőd!!! Én is vettem tegnap:
Kép

Kata: édi a kerid!

Kati: hajrá szurik!

Bettike: ráérsz, a takarítás nem maraton! :wink:

Babim rég volt... :?:

Zsuzska: együtt voltunk tegnap suliban? :shock:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Bocsika, a legfelső az aktuális :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Snufi: MEglehet :lol: Te merre voltál :?: Én a várban :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Snufi: a Tied is nagyon szuper!!! Tök kényelmes ez a fazon...Ja, korábbi kérdésedre válaszolva: igen, igazi birkák voltak! :lol:

Zsuzska: így már sokkal jobb! :lol: Még mindig fura, hogy már most annyi a hőd, mint máskor pé után :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso: és hogyan küldenéd el? Csomagként? :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska: akkor nem.... :roll:

snufi

Az az igazság, hogy ez előtt számban mértem. Most pedig hüvelyben mérem.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska: így már tök jó szerintem is.

Szezso:
nem lehet hogy pont azért megy föl neki mert pé következik? felmegy aztán leesik, majd megint felmegy.

Jányok, csinoska a cipellőtök. Kár hogy én ilyet nem tok hordani a magas lábfejem és a bokasüllyedésem vagy lúdtalpam? miatt

hajni...
Budaörs

Snufi: Te merre jársz suliba?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jaj, Snufi, kisbárányt csomagként? Húsvét előtt? Még eltűnne! :lol: :lol: :lol: Amíg el nem jönnétek érte, itt lakna az ötödiken velünk, idebogyózna a lakásba, és néha levinném a játszótérre legelni :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Biztos, hogy PÉ jön, szerintem holnap, vagy kedden lesz......

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Snufi: a te cipőd is nagyon csini :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hajni: a ciklus első felében alacsonyabb a hő (általában), majd az vagy lejjebb megy pé-kor és utána fel, vagy nem esik le, csak egyszerűen felmegy pé után. Pé után magasabb a hő, mint előtte, a progeszterontermelés beindulása miatt...Így lesz kétfázisú a görbe
:lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska: SOTE Mentálhigiéné

snufi

Hmm szezso: okosabb lettem. :D De mikor van trifázisos görbe???? Pedig én ilyet is hallottam amit írtam. :shock:

hajni...
Budaörs

Na itt haglak benneteket, menek párommal filmet nézni :lol: :lol: :lol: :lol:
Szép álmokat mindenkinek :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska, sztem még nem lehet következtetni, hisz általában a 14.cn-en szokott pé-d lenni, most meg még csak a 9.cn-en vagy ha jól láttam! De szép ciklusaid voltak!

Snufi, Szezso, nagyon jók a cipők!!

Én ezt néztem ki magamnak! Kép
kata05

Kata: ez a cipő azért tetszik, mert sportos! :wink:

Beszéljük már meg, minél hamarabb, hol lesz a tali Lányok! És hogy hány órakor! Illetve, hogy ki jön?

snufi

én megyek, bármikor, bárhová

Kép
zölddisznó

Gabival MSN-tem ma, lehet, hogy Ő is jön (ha melója engedi)

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Szezso, Snufi: csini cipellőcskék! És mindjárt jó idő lesz :wink:
Itt ma is az lesz :wink:

Babaragik:
Kép

Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Pályinkásat! :lol:

Szezsó tegnap ottthon tettem- vettem...csini pipellő

Tesó naggyon csini te pipellőd is :lol:

KAtám megzabbantom kerifiadat! :lol:

Bettike tünet? :wink:
Vendég

Sziasztok!

A fene! Má' megint dógozni kell! :twisted:

Boni! Hát tünet! Hm!
Már nem lesz sok gatyám ami rámjön, lassan 1-2 új cickótartót is be kell szereznem! És semmi másra nem vágyom, minthogy otthon lehessek csendben, egyedül, nyugiban! :?

Marci tiszta anyja! :lol:

Ennyi csini cipőt! Katáé annyira jó sportos! :lol:

Most már itt is jó az idő, csak a hétvégén volt eső, köd, felhő! :twisted:

Kép
bettike
Eger

Csodaszép napot mindenkinek!

Kata: Nagyon tetszik a cipő, amit kinéztél :lol: :lol: :lol: Kis sportos.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hello, nem vesztem el! 36.cn és nagyonunom. Baba remélem nincs, mert 6x rötgeneztek pár napja. Várom a májust.
Figyellek ám Titeket!!!!!!!!!!!!!

Klara, hurrrrrááááááááá, gtr. :D

babaimádó
Kép
babaimado

BAba jössz talira? naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !
Vendég

Sziasztok!

Jó rég nem jártam erre, látom, azért zajlik az élet.

Klara, gratulálok a kicsipetezsákocskádhoz! :lol:

KisCsillag, jó látni, hogy ilyen gyorsan talpra álltál és ilyen erős vagy! Sokaknak - sokunknak - élő példakép vagy!!! Kívánom hogy hamar teljesüljön az álmotok!!!

Snufi, remélem, + lesz az a teszt! Már ideje!!! :wink: Drukkolok!

Bonikám,hogy rohan az idő, nemsoká félidő leszel. Azért ne dolgozd agyon magad, jó? Pihenj sokat! Mikor lesz legközelebb uh? 4D-t csináltattok?

Coca, gratula a szép fogyáshoz, igazán kitartó vagy. (Én sajna kúra nélkül is fogyok, pedig eszek, mint egy kismalac, és mégis... Asszem, kéne vérvételt csináltatnom, mert valami nem műxik rendesen. Szülés után 7 héttel az összes régi ruhám jó volt rám.) :? :shock:

Monyo, drukk neked is.

Baba, miért röntgeneztek ilyen sokat? :(

Katica, nagyon sokat eszembe juttok, apával szoktunk titeket emlegetni. Mondtam neki, hogy lombikoztok, ő is drukkokat küld!!!

Bettike kismami, hogy vagy? Rókakoma elkerül, remélem! :wink:

Szezso, én is cipőt akarok venni, ha beszabadulok végre a belvárosba.

Lehet, bolond vagyok, de én úúúúúúúúúúgy szeretnék még babát. Tudom, várnom kell még, így is sokszor majd megőrülök, de akkor is. :lol: Sajnos szülés után nem jöttem rendbe, meg kellett műteni, beszakadt a varratom, valószínűleg megerőltettem magam, és majd lesz még egy korrekciós műtétem valamikor, a gátmetszés-repedés csúnyán összehegesedett, ki kell vágni és újravarrni. :?
Lali jól van, kis gazember, de imádom, :D volt beteg is szegény, de már rendbejött, szépen szopizik, már nevet, vigyorog, gügyög, mondja, hogy gö, gá, gi, meg bú. Nagykönyv szerint hízik, már meghaladta az 5 és fél kilót, és 62 cm.

És a minta:

Kép
Kép

Na ordiba van... :lol:

Kép
szilcsi

Szilcsi: Nagyon szép Lalibabád van ám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata!
megvolt a csoda cukros lötty ivásom :? hű de car volt
holnap remélem tényleg átfaxolják a leletemet és majd kitalálok belőle valamit, vagy megkérdezlek titeket :)

Bettike!
Szerintem a gólyám settenkedik :D
Sebaj, szeretem a meglepit :)

Klarissza! Gratulálok a zsákocskádhoz!!! :)

Kati! Gyere, mesélj mi volt az UH-n!

Zöldi!
Nagyon örülök, hogy működsz!!!
És mivel olvad és tavaszodik, a ti minikéitek is felveszik a ritmust ne aggódj :)

bocsi, mennem kell MINDENKIT ölelek!!!
sonjus

Szilcsi: hát ennek a gátmetszéses sztorinak nem örülök, azért remélem hamar rendbe lehet szedni és később sem fog panaszt okozni! :shock: :roll:

Példakép vagyok :?: Istenem :oops: Már komolyan elpirulok :oops:
Muszáj nem feladni, muszáj küzdeni, s én ha kell küzdök, mert megéri :roll: Sok-sok idő alatt megtanultam értékelni az apró csodákat, mert ami történt velem, az maga a csoda.. :oops: :roll:
Hiszen augusztusban megfogant a bébi, érezhettem őt, és annyi mindenre megtanított!!!! Persze, voltak gondjaim :shock: de ettől eltekintve örömmel gondolok végig mindenre.
És a következőt is már nagyon várom, és korábbiaktól eltekintve akkor is fiút akarok :lol: :lol: :lol: bár mindegy mi lesz a lába között, csak egészséges legyen :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Szilcsi: nagyot nőtt pici fiad! Ééééédes! :wink:

snufi

Kis-Csillag, ez az, látod ezt mondom! Én tavaly januárban 5 hetes babát vesztettem el, ha nem tesztelek idejekorán, nem is tudok róla, mégis a mai napig siratom. Hiába van itt a csodálatos kisfiam!
Szülés után két héttel olvastam megrázó soraidat, iszonyú volt. Tomboltak a hormonjaim, állandóan bőgtem. Csodállak az erődért, tartsd meg és adj belőle azoknak, akiknek kevés van!!! :D
Én lányt vártam, nagyon, először annak is indult, a 20 hetes uh-n mutatta meg a kukacát, hát azt a csalódást!!! :D De gyorsan túltettem rajta magam, aztán már az lett volna fura, ha mégis lány lett volna. A férjem első kérdése persze ez volt: ugye fiú??? :lol:
Mikortól próbálkozhattok újra?

Kép
szilcsi

Szilcsi gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűlali baba! :lol:
hát igen mindjárt félidős leszek :shock: puszi
Vendég

Szilcsi: most még előbb lesz egy hisztero, remélem a köv. ciklusban megejthetjük (változatosság kedvéért Pécsen) aztán június-július magasságában újra lombik.. Addig meg apuka nyugtatgatása, mivel végig kell esnie az össze kivizsgin :lol: :lol: :lol: :lol:
Így most még egyelőre időzített összefekvés lehet csak :oops: :oops: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Legkésőbb holnapig ha nem találjátok ki a tali idejét és helyét, nem fogok tudni menni sajnos. Nekem át kell alakítanom a napot, hogy mehessek.

snufi

Tesó Neked jó a Don pepe, ahol szoktunk talizni?
Vendég

Boni, nem tudok menni.
Boni+Szilcs:írok privit.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Snufinak elfoglaltság miatt az Eurocenter jobban megfelelne, mert oda tudna időben érni, Nyugati kiesik... 1-es villamos végállomása.

Nektek megfelelne?
Tudjátok, ahol múltkor már taliztunk (Kata, Andi, Gabi, Tesó , Én)

Na????????????????????????????????????????????????????????
Vendég

Természetesen ha Mindenkinek a Nyugati a jobb, megértem. Andi sem tud jönni. :(

Szilcsi: boldog névnapot!

snufi

Snufi, köszönöm, aranyos vagy. :D Ma vagyok 25.5 éves, pont fél év van a szülinapom és névnapom között. :D

Köszi a bébdicséreteket is, hízik a májam. :lol:

Csillag, akkor szorítok nektek! :wink:

Baba, válasz ment.

Kép
szilcsi

Szilcsi tőlem is megy a fülcsihuzogatás :lol:

Tesó remeélm többieknek is jó :lol:
Vendég

Sziasztok!

Szilcsi Boldog Névnapot szeretnék kívánni! Gyönyörű a babód!!

Boni, nekem jó ott ahol múltkor taliztunk!

Sonjus, kíváncsi vagyok az eredményedre!!

Coca, én most 1 kg-ot fogytam! :D

Kép
kata05

Szilcsi: Boldog névnapot! :D
Amilyen buta vagyok, egész délelőtt elkerülte a figyelmem :oops:

Kata: teccc a vonalzó!! :wink: :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Szilcsi!

Nagyon boldog névnapot kívánok :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Akkor ha mindenkinek jó, akkor a holnapi tali legyen ez Zöldi remeélme neked is jó! ugye?

http://www.humphrey.hu/
Vendég

KAtám gratula az új vonalzódhoz :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?