Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én is szeretnék csatlakozni hozzátok, augusztus 28-ra várjuk Picikét! :D

Írni valószínűleg csak ritkábban fogok tudni, a héten megy el tőlünk egy kolléga, és az ő feladatait is én "nyertem" meg. De a pozitív oldalát nézem a dolognak, gyakorolhatom a hatékony időgazdálkodást. :)

félhold
félhold
 
 


Sziasztok!

Üdv minden "új" kismaminak!

Hétvége nekünk is gyorsan eltelt. Szombaton voltunk a Soroksári úti Outletben, Asti bababoltban, Elefáni bababoltban és végül a budaörsi Brendonban is.

Az elefáni bababoltban 50eFt felett 5%, 90eFt felett 10% kedvezmény van, már a vásárlás alkalmával is.
És ha valakit érdekel akkor én vettem egy mellszívót, mert amúgy is nagyon olcsó volt náluk, de most még akciós is: Avent Isis uno, ez elektromos mellszívó, de előtte "megtanítja" neki az ember kézzel a tempót, ami kényelmes, és utána átveszi ezt elektromosan. 26990Ft volt az ára. Többi helyen én 30 felett láttam.

Viszont a babakocsi érdekes volt, mert amit kinéztem, az náluk 10eFt-al drágább mint a brendon, hogy elmondhassák, hogy a 10% kedvezménnyel kicsit mégis olcsóbbra jön ki. Nagyon cseles... :lol:

Vettünk még pénteken a tescoban 3 db kombidresszt 1300Ft-ért, ill. 3 db vékony anyagú rugit 2500 Ft-ért.
Ill. elefániban nagyon olcsó a fürdőlepedő, ugyanis jó nagy 110x110cm, és 2990 Ft :!:
És érdemes nagyot venni, mert ált. 80x80 ill 90x90cm-eket árulnak, de azt hamar kinövi a lurkó.

pöttömpanni
 
 


sziasztok!

nekem jól telt a hétvége, tudtam pihenni is, de azért voltak programok is. Voltunk a Taverna nevű görög étteremben vasárnap nőnap alkalmából párom meghívott ebédre. Olyan isteni kaják voltak, hogy degeszre ettük magunkat. ÉS nagyon hangulatos is az egész hely. Csak ajánlani tudom!! :)
Szombaton meg hokimeccsen voltunk az UTE pályáján, nagyon izgalmas meccs volt, egy ismerősünk csapata játszott, csak nagyon hideg volt, szerencsére kaptam egy jó meleg kabátot kölcsönbe, így nem volt annyira vészes.

Gabinak megy a drukk!!! Én is gondotlam rá a hétvégén!! :!: :!:

az újakat meg üdvözlöm!! :lol:

babakocsi ügyben én kinéztem most Graco és Peg Perego modelleket a neten, amiket szeretnák élőben is megnézni, kipróbálni üzletekben. Aztán lehet, hogy az e-bayről rendelünk végülis, mert nagyon jó áron vannak az osztrák meg német oldalakon, csak hát azért jó lenne megnézni ezeket 3D-ben is előtte. columbine! Ti is onnan rendeltek? vagy még nem biztos?
lei
 
 

 
 

Sziasztok, mindenkinek szép hetet!

Üdv. az újaknak, gratulálok a babákhoz!

Nekünk is nyugis volt a hétvége, szombaton délelőtt babakocsi tesztelés volt, kiválasztottunk párat amit az ebay-en le fogunk vadászni. Nem tudom, ti is így vagytok e vele, de a legtöbb babakocsi, már üresen is olyan nehéz, hogy alig lehet megemelni? Jó ha három félét találtam, ami gyerekkel meg cuccal együtt feltehető egy buszra... nem tudom kinek tervezik, de komoly gyúrás kell hozzá, pedig én nem vagyok egy gyenge csaj. Biztos vagyok benne, hogy pasik tervezik...

Aztán délután meglátogattuk a barátaink 4 hetes babáját, szuper volt gyakorolni, pelenkáztam, meg öltöztettem, és el is aludt a kezembe, teljesen bepörögtem, olyan türelmetlen lettem! Szuper egy ilyen illatos, puha kis csomagot ölelgetni. És olyan szerencsénk van, hogy kislány, úgyhogy örökölünk minden csini kis rucit. Most meg kaptam kismama ruhákat.

Vasárnap csak itthon pihentünk, én nem tudom ti érzitek e azt az őrületes energiát, amiről írnak a könyvek, én spec. még mindig hulla vagyok és bármikor elalszom, ha arról van szó :)

Csenge, megyek tornázni, muszáj mozognom egy kicsit, remélem most nem esek vissza tőle, de az előadásra most biztosan nem maradok. De majd elmeséled, hogy mi a hasznosítható belőle :)

Gabi én is nagyon sokat gondolok rátok és nagyon próbálom a pozitív energiákat küldeni, hogy jóra forduljanak a dolgok!! Ha bármiben tudok segíteni, csak szólj!

Lanyané, te meg igyekezz vissza a 4D-ről, mert baromira kíváncsi vagyok már, hogy kispasik vagy kiscsajszik. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
columbine
 
 


Félhold, Andaka!

Üdv közöttünk! :)

Bende!
Nagyon köszönöm a webcímet, pont ma reggel leltem rá. barátosnőm tesójéák esküsznek a lengyel márkájú babakocsikra, majd megnézem, meg persze a pandaházat is. Bár ha jól emlékszem azt már néztem egyszer. Annyira keveredik.

Gabi!

Tudom, hogy nehéz, de azért írj nekünk pár sort, mert nagyon hiányzol és izgulunk érted!!!

Zsófiékat többen kérdeztétek: 3-4 napra mentek el egy wellnes szállóba valahova a Balcsi környékére, ha jól emlékszem ezt írta.

Hétvége: Bababörze volt szombaton. Jaj, ha tudnám hogy milyen babóm van. Annyi édes ruhát még egy helyen. Két telefonszámmal lettem gazdagabb egy fiús egy lányos anyukáéval, így a ruháim biztosítottak a következő pár évre, ha lecsapok. Nagyon jó minőségűek. A fiús rucikból csak újszülöttnek való volt vagy 60, darab.
Aztán elmentünk ünnepelni, mert szombaton voltunk fél éves házasok!! Hatalmasat evett a párom, én már sajna nem tudok egyszerre sokat....pedig úgy kívánta volna a szemem. A féladag felét haza kellett vinnem, a felszolgáló is enyhén furin nézett rám, hogy a gyerekadagot is becsomagoltatom.
Sajnos 3-4 napig folyamatosan vérzett az orrom, reggelre a torkom is tele volt, az ínyem is minden fogmosás közben vérzett,így el kellett kezdenem szedni egy véralvadást segítő vitamint. Most egyenlőre tegnap óta nincs tünetem, lekopogom.....Az volt a legszarabb, hogy közben úgy feszült a fejem, mintha szét akarna pukkadni :oops:
Majd meglátjuk mi lesz a a folytatás.
De: Hétvégén utazunk. Kicsit a sarkamra álltam, elvégre nem voltam sehol szeptember óta. Persze az egész hetet nem adták oda szabinak, de jövő hétfő-kedd végre távol mindentől....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Apróka, végre tudsz egy picit pihenni végre, nagyon rádfért már! Hátha ezek a rossz tünetek is enyhülnek! A kaja, nekem is nagyon rosszul megy, és állandóan piszkálnak vele anyámék, hogy miért nem eszem rendesen :( , de te se foglalkozz mással, nekem a dokibácsim mindig azt hangoztatja, hogy piciket egyek többször. Neked is ajánlom az ebay-t, és mindenkinek, mert iszonyú mennyiségű babakocsi van és sokkal olcsóbban lehet hozzájutni. Itthon kinézed, kipróbálod, melyik jön be, és ott megkeresed. Lei, mi tutira onnan vesszük, már ezerrel vadászom az 1 eurós aukciókat :)

KépKép
columbine
 
 


Columbine!

Ezek a kismama könyvek tök nagy átverések.
A bőröm nem lett szebb, ahhoz képest, hogy 17. hétben vagyok, minden reggel émelygek, hányingerem van....és én is totál aluszékony vagyok, szóval az a fene nagy energia basszus valaki máshoz állított be. :roll:

Ja, és a hotrmon szintem sem állt be úgy, ahogy ígérték a 4. hónaptól kezdve, szóval nem igaz nálam, a fene nagy boldogság a 2. harmadba. Szegény párom issza meg a levét a legjobban, amitől annyira lelkiismeretfurdalásom kezd lenni, ami meg ördögi kör, mert ettől még inkább lelombozódom....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


ági: ezek az 1 EUR-os ajánlatok hogy hogy csak 1 EURóról indulnak??? Nekem ez gyanús.....vagy ez majd följebb megy a licitek közben? Mert én inkább az olyan 20-30 eurósokat nézegettem elsőkörben, mert még postaköltséggel is jobban megéri, mint itthon venni. Nekem a túl olcsó mindig gyanús....vagy ne legyen az szerinted?
lei
 
 


Üdv félhold köztünk! Neked is gratu a picurkához.

Pöttöm! Ti aztán jó kis beszerző körúton voltatok! Én is várom már, hogy ezt-azt összeszedjünk, aztán vásárolgassunk ami még hiányzik. Bár egyenlőre még úgysincs hova tenni a dolgokat. ruhácskákkal meg úgyis ráérünk. Most annyi minden más van talonban, hogy erre végképp nincs időnk :( . Utolsó 2-3 hónapban viszont csak ilyen jó dolgokkal akarok foglalkozni!

Enni én se bírok sokat egyszerre, és ha kicsit túleszem magam (mint szombaton is), akkor teljesen kész vagyok 2 napig. Kellemetlenül feszül a hasam, nem jó sehogy. Úgyhogy próbálom azért kerülni. De ilyen hétvégi nagyevések után kb szerdára keveredek vissza a normál kerékvágásba...

Mazska! Én 1200-1500m-t szoktam kb úszni, 1000-t mindig gyorsban (a mellúszűstól fáj a térdem egy idő után :( ). Ez nekem is kb 30-35 perc szokott lenni. 1000-t mindig bírok , utána meg addig úszok, ameddig jólesik. Amikor úgy érzem kezd egy kis gömböc kialakulni a méhemben, akkor rövid úton abbahagyom. De ez mindig változó, hogy mikor van. :) De nem erőltetem. Egyszer megtettem hogy leússzam a kitűzött távot, és nagyon nem volt jó a végére. Na ebből okulva most már csak annyit vállalok, amíg jól esik. ÉS elég egyértelmű, hogy mikor kell abbahagynom :lol:
Az AFP-eredményed miatt ne aggódj, biztos nem lesz vele gond!

panna1
 
 


Apróka! Csak javul már majd a helyzet nálad is! Csak tényleg pihenj sokat! Szerintem az ember hangulatán sokat tud javítani, ha rendesen kipihent!

Nekem is kicsit előjött az orrdugulás, pedig most nem vagyok megfázva. Viszont a kiütések most hanyagolnak. Nem tudom, minek köszönhetően, mert sok mindenen nem változtattam...

A fogorvost viszont nagyon meg kellene látogatnom. Csak nem tudom mikor. Azt se tudom a hét melyik napján hol leszek...

panna1
 
 


Na jól van akkor, már azt hittem, csak én vagyok ilyen, de ezek szerint a kismama könyveket is férfiak írják :) Pontosan így érzem magam én is, ahogy leírtad. Nyűgös vagyok, és fáradékony, türelmetlen.

Lei, úgy vannak az aukciók, mint a vaterán, van egy induló ár és arra mindenki licitál. Persze, nem 1 euró lesz a végén, de pl. nekem a legjobban a Chicco Trio jön be. Azt én most 180 ezer körül láttam, azt hiszem a KIKA-ban. Az osztrák ebay-en pedig van olyan licit rá, ami 2 euróról indul, nem tudom, mennyi lesz a vége, de lehet fix áron venni már 235 Eurótól, ami 61 ezer forint. Nem mindegy a 120 ezer forintos különbség. De néztem más márkákat is, pl. abc design, az is baromi drága nálunk én meg láttam 300 euróért.

KépKép
columbine
 
 


Fene nagy energia?? Boldogság??? Hol van? Nekem is kell belőle. Odaadom érte a rókáimat és az összes parámat. Én is hulla vagyok. Este negyed-fél kilenc felé már alszom. Amúgy én is levert és szomorú vagyok. Legtöbbször megszólalni sincs kedvem, aztán a párom nem győz nyaggatni, hogy mi bajom van. A vásárlási láz sem kapott még el. Vasárnap mi is megfordultunk több helyen, körülöttünk mindenki egy csomó szatyrot cipelt, mi meg ballagtunk üres kézzel.
bende
 
 


Szerintem is pasik írják a könyveket.... :)

Émelygésre nagyon jó a jéghideg borsmenta tea. ... !
Vendég
 


A férjemet nem lesz egyszerű majd a vásárolgatásra rávenni. Azt hiszem csak a bútorok, kiságy, babakocsi (már ha mégis kell venni), meg egyéb elektromos babavárási kütyük kiválasztásához-megvételéhez rángatom majd el. Alapból utálja a vásárlást, a hétvégit különösen, amikor rengetegen vannak, nagy sorok, stb...
Azt hiszem a ruhácskákat meg egyéb kellékeket majd egymagam intézem (vagy anyuval vagy barinőmmel). El se tudom képzelni ahogy Csabi áll a babaruhák között és válogat :lol:
Amikor ismerősnek veszünk babaruhát és kikérem a véleményét, hogy ezt vagy azt inkább, akkor rendszeresen ez a válasz:
-Nekem mindegy csak menjünk már!!
Szóval nem egyszerű eset..., De hátha a pocakméretemmel az ő vásárlási kedve is nőni fog :-)

panna1
 
 


panna: röhögtem, mert mitha csak az én páromról írtál volna a vásárlással kapcsolatban, és az én páromis Csabi, úgyhogy minden stimmel :) :lol:
én is már egy barátnőmenk jeleztem, hogy szükségem lesz a vásárlásokhoz, mert péromat biztos nem fogom tudni elrángatni ilyenekre, csak a nagyobb műszakisabbb cuccokra.

columbine: de akkor arra még rájön a kb. 20 Eurós porstköltség is, nem? Mondjuk azt számoltam, hogy még így is olcsóbbak mint itthon egyes modellek.
lei
 
 


Lányok majd küldök Nektek a nagy boldogságból és a sok energiából! Nekem van bőven. :D

k.a.t.i.c.a
 
 


egyébként nekem nncsn gondo az evéssel, viszont ma reggel olyan ájulás szerűség fogott el az utcán munkába menet, úgyhogy le kellett ülnöm a megállóban és várni kicsit, hogy jobban legyek, pedig ettem is és ittam is szóval nem értem.
Viszont az alvás mindig jöhet, még mindig nem érzem én sem azt a fene nagy kicsattanó energiát, amit erre az időszakra szoktak írni a könyvekben :x
lei
 
 


Lányok majd küldök Nektek a nagy boldogságból és a sok energiából! Nekem van bőven. :D

k.a.t.i.c.a
 
 


Nem tudom hallottatok e már róla...

BABYMARKT BABARUHABÖRZE ÉS GYEREK EXPO®
2008. március 30. vasárnap 8 - 16 óráig
HUNGEXPO Vásárközpont "B" pavilon
X.ker. Albertirsai út 10.I.kapu
(Sűrített Expojárat az Örs Vezér tere metrovégállomástól)

Ingyenes belépőjegyet lehet igényelni a http://www.babaruhaborze.hu/ oldalon.

k.a.t.i.c.a
 
 


Sziasztok!

Ági!

Ha a német Ebay-t nézitek, nincs az 1 euros ajánlatokban sem semmi gyanús. Van amelyik felmegy, van amelyik meg nem. Nagyon megbízható beszerzési hely, ált. korrektek az eladók kiv. a postaköltség, aminek érdemes az aukció megnyerése elött utánajárni. Ha valakinek ilyen kérdése van, meg tudom mondani a korrekt összeget!
Babakocsikat a legtöbben nem szeretnek postázni, mert macerás becsomagolni, kivétel, ha újonnan veszed.
Mint vevönek, jók a tapasztalataim.

Mennem kell, gyors ebéd, majd iskolába bejelentkezés!

Barbi
Vendég
 


Sajnos borsmenta teát nem bírok inni, sőt semmilyen tea nem megy le.
Akkor jó, legalább nem én vagyok az egyetlen.
Engem annyira nem zavarna, csak hát a libido. Az hiányzik mindkettőnknek. Már mondtam is a páromnak, hogy lassan el kell gondolkodnunk a zárdán....
VAn viszont egy cuki könyv, egy 4 gyerekes anyuka írta. Cím: ajaj, most tutira nem jut eszembe (valami. terhességemről barátnőimnek? )
Most olvasom, hát nagyokat kacagok rajta, olyanokat ír le amiket a dokival nem nagyon osztana meg az ember......
MOst ezzel vígasztalom magam, mert ugyan nem fest rózsaszín képet, de legalább bemutatja, hogy a magazinok oldalain virító, 50 kilós, sminkelt tipptopp kismamik nem a követendő trendi!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


sziasztok!

Üdv az újjaknak!

Remélem mindenki kilábalt már a náthából ahogy végre én is.
Barátnőm 15dikére va kiirva tehát monstmár bármelyik napos húúúúúú én úgy izgulok!Néha rámolvas miket irogatok ugyhogy ha ezt is elolvasod: Hajnika küldöm neked az erőt!


Gabi remélem jól vagy kitartás nehéz napokat élhetsz most át, jó lenne ha jó eredményekkel térnél vissza közénk.

Apróka de jó végre pihenhetsz! Telefon kikapcs és élvezd a lazulást! Félre minden gonddal problémával.

Pénteken benéztünk az Aréna Plázába a C&A -ba. 1100és 1600ft körül vettem felsőket és van egy picike kismama részleg is bár nem túl olcsó de jó kis cuccok vannak. nadrág 6000-9000ig len, farmer, elegáns. Na persze a bébiruhák mellett se tudtam csak úgy elmenni. Elég jó minőségüek és jó áron vannak. szintugy a H&M-ben is.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


Lányok ki kezeli rólunk a táblázatot? Kérhetnék egy példányt belőle emailbe?

Köszi

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


Én is kérhetem a táblázatot?
Köszke!

panna1
 
 


Most döbbentem rá, hogy egy csomó babakocsinál nincs lábtartó a picurinak.
És ha az nincs és már nem kell tavasszal a lábzsák, akkor bizony szeretnek frédibéniset játszani, előrecsúszni és cipőt koptatni. Nagyon bejött egy babakocsi a www. nikicabababolt.hu oldalon.
Top Rider 3 funkciós, merev mózessel, vízszintesig dönthető támlával. Csakhát itt sincs kifejezett lábtámasz. Sőt, eddig ha jól kláttam,csak a Graconál van. :cry:

Barbi!

Mivel németül egyáltalán nem tudok, aki meg tud a családból most megy ki több évre, és rá nem bíznám a rendelést (fiú a lelekem ugyanis) én lehet, hogy kérek egy kis segítséget majd. Még nem döntöttem el, hogy mit, honnan, de ha újat, akkor e-bay......lehet?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Katica, én megnéztem az oldalt, de hol írja, hogyha rendelsz jegyet, akkor az ingyenes?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


aprooka: engem érdekelne ez a könyvcím, úgyhogy majd ha tudod, írd be ide lécci a pontos címet!! Köszi! :P

bmaas: majd lehet, hogy kérdezek tőled postai árakat, ha odáig jutunk, hogy e-bayről rendelünk.Egyébként van aki küld világszerte, szóval az csak fel van készülve a postai csomagolgatásra és feladásra. Remélem találunk valami jót!!
lei
 
 


Sziasztok!

Szerintem is pasik írhatják a könyveket-füzeteket. :D


Férjem is végre kezébe vette az egyiket, és rögtön megtalálta a "lényeget": a hangulatingadozásaimat most már nem foghatom a hormonjaimra, a kis füzet (amit a védőnőnél kaptam) is megmondta, hogy a 4. hónapra megszokja a szervezet. :wink:

Én már vagy 2 hete kényelmes, megfizethető pamut pizsama után rohangálok (elég fázós vagyok), de még sehol nem találtam megfelelőt. Ami felül nagyjából megfelelne, annak valahogy nem elég bő a dereka. Aminek meg jó nagy-nyújtható az alsó része, annak a felsőjében veszek el. És a színekről ne is beszéljünk, csupa babarózsaszín és babakék, habos-babos. Mielőtt megsértődnének romantikus hálóruha-tulajdonosok, nincs azzal bajom, hogy ilyet IS lehet kapni (nem egyformák az igények), nekem az a gondom, hogy CSAK ilyeneket találok.
Lassan kezd akuttá válni a dolog (pedig még csak most kezdtem el "kerekedni"), már csak 1 hordható pizsim van... Tudtok valami jó helyet, ahol ilyet lehet kapni?

Beus

Kép
félhold
 
 


Én egyszerűen megoldottam ezt a pizsama mizériát. A kinai boltba vettem pizsit levágtam a gumis részt levartam és húztam bele magamnak vékony bugyigumit. még hagytam is a gumin pár centit hogy kitudjam ereszteni.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


Nekem szerencsém van az ebay-el, a párom főnöke Bécsben él, és átveszi, fizeti, elhozza nekünk a cuccost. De megbízható, mi már sok mindent rendeltünk, még Kanadából is, és semmi gond nem volt, minden korrekt. Nagyon megéri ott vásárolni. Barbi biztosan többet tud segíteni, én olyan konyha németet beszélek, éppen csak hogy eligazodjak, de egyébként minden úgy működik, mint a vaterán. Illetve tudom ajánlani a sztakinak a német magyar szótárát, én is onnan szoktam puskázni :)

A táblázatot én is szeretném, ha elküldenétek, akinek megvan.

Én sajna nem tudtam ingyen rendelni a bababörze jegyet, azt írja 900 forint.

KépKép
columbine
 
 


Na, lányok, én is megkukkolom azt az ebayt akkor ebéd után.
www.ebay.at a webcím?

Nekem sajnos mostanában van étvágyam...tegnap is ettem fincsa husilevest, és utána még egy pici milánóit le tudtam nyomni, pedig én soha nem eszem levest meg fő ételt egyszerre, mert nem bírok annyit enni...de ugye a babus most már a hízós fázisban van, ő tudja mennyi kell neki :lol:

Hívtam dokinőmet, pénteken megyek 11re genetikai UH-ra. Előtte szerintem már nem jövök be a munkahelyemre, nincs értelme. Remélem elengednek...

pöttömpanni
 
 


Apróka, tényleg nincs már fent, úgy látszik vége van az akciónak. :(
Elnézést, akkor téves riasztás volt. Én még tudtam rendelni ingyenes jegyet. Az volt a feltétel, hogy regisztrálni kellett. De végülis a 900 ft sem sok. Szerintem.

k.a.t.i.c.a
 
 


Hát ez van, kiperkáljuk, ha cserébe találunk jó cuccokat.....

Félhold: nekem mondjuk szerencsém van a doki párommal , aki inkább hisz a szemének mint a könyveknek, de hát akkor is.....elvonási tünetek miegymás
:oops:
Pizsama: én vettem egy kb 3 éveseknek való rózsaszín macis szörnyedelmet az Auchanban kb 2 hónapja, ami iszonyúan meleg és imádom. Párom nem finnyás, a lényeg, hogy meleg és nem a kinézete. Ez még egy darabig jó lesz, aztán nyáron úgyis hálóingezem.

na, majd megnézem az ebayt én is. Mit szóltok a nikica oldalas babakocsihoz? Nekem nagyon korrektnek látszik...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Azt hiszem írtam Nektek a Babavilágban látott interjúval kapcsoaltban... Schüssler sók...

Kapcsoaltba léptem velük és fel is hívtam,egy orvos-természetgyógyász vettem fel a telefont... elmondtam, hogy mit hallottam, mire gondolok és azt mondta, hogy semmiképpen nem szedjem, mert minden homeopátiás szer gyógyszer, a vitamin az más, azt lehet. úgyhogy így állok, vitamin jöhet, homeo csak, ha panasz van.

És még valamit mondott, ami titeket is érdekelhet, ... mondta, hogy a 29-30 héttől érdemes a szervezetünket felkészíteni a vajúdásra, szülésre és a szülés utáni állapotra (császármetszés, gátmetszés, egyik sem, szoptatás), van valami kúra...ennyit tudok. A tesómat megkérdeztem ő 6 éve szült és részt vett egy hasonlón, és csak javasolni tudja, mert nagyon jó volt és tényleg nagyon jól viselte (függetlenül attól, hogy 2 napig vajúdott és császárral szült) és hamar regenerálódott. Másik példa a sogórnőm, elég hamar apadozott a teje és elkezdte szedni az erre hatásos homeót és 13 hónapos koráig szoptatott.

Pizsi... már el is felejtettem, hogy milyen ruhában aludni, én már nem tudnám elképzeldi... tök fura, annyira megszoktam, hogy semmi nem tekeredik körém, nem nyom, szúr...télen sem, pedig nyitott ablaknál alszunk mindig.
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Én kezelem az excel táblát, de csak otthon van meg a gépen. Majd este elküldöm mindenkinek. Az elmúlt napokban visszaolvastam a sok-sok bejegyzést, mert amíg beteg voltam nem nagyon neteztem. Nikinek köszi az energiát, mert ilyen hamar (2 nap) még nem gyógyultam ki náthából, szóval csakis ő lehett a segítség! Gabira én is sokat gondolok és nagyon szorítok neki!
Az új lányoktól pedig azt szeretném kérni, hogy küldjék el az adataikat és őket is beteszem a táblába:
név (igazi keresztnév is jöhet)
email cím (ha akarjátok)
életkor
mennyi idős várandós vagy (hét és nap)
hol fogsz szülni
hol laksz
ha tudod, akkor fiú vagy lány a kisbaba (vagy kisbabák)
tervezett név (vagy nevek)
szülés várható időpontja

szuszu
 
 


columbine: nekem nincs gondom a német nyelvvel, de ez a szállítási költség dolog mindig kényes ügy, általában külön le kell levelezni az árussal a dolgot, de ettől függetlenül a párom már évek óta rendelget amerikai cuccokat és eddig neki sem volt gondja.

Én valószínűleg Peg Perego-t vagy Gracot fogok venni. A Nőklapja café fórumain vannak direkt ezekről a fajtákról vélemények és azok alapján már elégg körvonalazódik a dolog, csak még majd személyesen is meg akarom nézni ezeket előtte. :lol:
lei
 
 


Megnéztem az ebay-t, hát a peg perego-val nincs szerencsém :cry:
Eleve a modular sytem nincs, de az egyes elemeket tekintve sem olcsóbb, mint itthon, és akkor még a postaköltséget nem is vettem számításba :cry:

pöttömpanni
 
 


pöttöm: én azt hiszem a német e-bay-en többet találtam és olcsóbbakat is. www.e-bay.de

amúgy a kajával úgy vagyok, mint Te, én is már csomót ettem ma ebédre, de most még kimegyek a konyhába a mákosgubámat is megenni, mert megkívántam. :lol:
lei
 
 


Köszi Lei, akkor oda is bekukkantok :lol:

pöttömpanni
 
 


Pizsamát a C&A-ban vettem, ami jó volt végig a terhesség alatt. Laza gumi és megkötő, csípőre is húzható.

Hát én meg rengeteget tudnék enni, úgy kell visszafognom magamat :( Már ebédeltem két fogást, utánna ettem szőlőt, egy almát és még éhes vagyok...
Vendég
 


Lei, ha új PP-t szeretnél venni nézd meg ezeket az oldalakat is:

www.bimbomarket.it
www.ebaby.it

Van angol nyelv is, ha nem beszélnél olaszul, itt 20ezerrel olcsóbb az általam kinézett postaköltséggel együtt, mint pl. a brendonban.

pöttömpanni
 
 


Én megettem a leveskémet és olyan rosszul lettem, hogy semmi nem megy le a torkomon. Pedig: a tegnapi szavazás után kb 200 szelet fincsibbnél fincsibb husiszelet maradt, meg egy hadseregnek elég sütike és mégsem..... :cry:
Mindenki aki bejön, itt szemezget az 5 féle husikával én meg már a szagától is kivagyok.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


pötöm: köszi megnézem ezeket az oldalakat.
lei
 
 


Lányok!

www.ebay.de
Ha más ország, értelem szerüen más a végzödése .it vagy .co.uk vagy tudomisén. Nem kell hozzá nagy nyelvtudás, de ha valakinek valami gondja lenne, segítek szívesen.
Pl. Peg Perego Pliko P3 legolcsóbb esetben újonnan 179 Euro...

Ha valakinek valami konkrét vágya van és gond a keresés, kimazsolázom a lényeget az oldalon, rendben?
Be lehet mindenfélét állítani, ár szerint szortírozni, stb.

Szóval aprooka és többiek, rajta.

Puszi:
Barbi
Vendég
 


Sajnos, úgy látom, Gabi már nem jön ide, egy másik topikban azt írta, megy művi vetélésre. Ezek szerint, sajnos biztos, hogy beteg a baba. Nagyon szomorú vagyok. Gabi, ha olvasod, kitartást és nagyon várjuk, hogy írj.

KépKép
columbine
 
 


Szegény Gabi :-(( El se tudom képzelni, min megy kersztül... De remélem hamar túl lesz rajta, és nemsokára újabb, egészséges babát fog várni ;-)

Aprooka, én is olvastam azt a könyvet, és nagyon tetszett : Barátnőim a terhességről... ez a címe ;-) Nagyon jó, hangulatos, és sok érdekes dolog van benne... Nekünk is szombaton volt a féléves házassági évfodulónk :-))) 2007.09.08? ;-)

Kicsit csalódott vagyok, mert mára reméltem az AFP-eredményt, de nem jött meg.... Így nem mehetek holnap uh-ra, csak legkorábban csütörtökön... :-(

yuyu79
 
 


Hát akkor nagy nagy gratuláció yuyu!
Pont azon gondolkoztam szombat reggel, amikor szakadt az eső, hogy én is a frászt kaptam kora reggel, az esküvőnk napján, annyira pocsék idő volt. Aztán hogy kisütött a napocska és milyen szép idő lett. nem is volt gatyarohasztó, de nem is volt nagyon hidegrázós. Olyan pont jó.
Zsófi is biztos kényelmetlenük érezhette magát reggel, de aztán most is eléggé türhetővé vált az idő.

Gabit nagyon sajnálom, dehát még nincs is meg a tényleges eredmény. Azt nem is várja meg?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatásotokat :-)

Szuszu küldöm az adataimat:
-andaka/Andi vagy Andrea-mindegy
-zalabaiandrea@freemail.hu
-27 éves vagyok
-18.hét első napjában járok éppen ma
-Uzsokiba fogok szülni
-Budapesten lakom,VIII.ker.
-fiú lesz,ha minden igaz :-)
Milán,Dávid,Zalán neveken gondolkodunk
2008.08.11.-re vagyok kiírva

Köszönöm, hogy beírsz a táblázatba :D

Tegnap este éreztem a babóca mozgását és ez tuti ő volt :D Annyira jó volt. Védőnőm mondta, hogy feküdjek le az ágyra húzzam fel a térdeimet és akkor nagyobb az esély, hogy érezzem és éreztem is ... És elég sokáig mocorgott, ja és ma délelőtt újra :D
Voltam ma jógán, az Őrsnél, klassz volt, nem tudom ha valaki volt már közülettek, hogy bírja ki, hogy a végén a relax részén ne aludjon el? :D
andaka
 
 


Lányok!
Aki használt babakocsit keres, annak ajánlanám, hogy azért nézzen körül itthon is. Hordozót én is használtan szeretnék venni, de lusta vagyok végigböngészni minden oldalt. A google-ba beütöm a márkát és a típust és akkor már csak rá kell kattintani a felhozott linkekre. Kipróbáltam PP Pliko3 -ra is és találtam használtakat is.

Apróka! Milyen igazad van a lábtartókkal kapcsolatban. Nincs rosszabb, mint amikor egy alvó gyerek ,, derékban megtörik,, és a lába a földet söpri. Nem merültem bele annyira a merevmózeses babakocsi kínálatba, de visszagondolva, amelyiket láttam egyik sportrészének sem volt rendes felemelhető lábtartója. (Mi babakocsinknál ez is kipipálva:) )

Aki kicsit, olyan depis mint én ( Katica irigyellek) nem érez néha bűntudatot, hogy nem üdvözült mosollyal jár kel, hanem helyette vonszolja magát? Én mostanában elég sokat sétáltam és figyeltem az embereket, az üdén vonuló nőket- miközben én néha zombinak érzem magam- és egy muló pillanatra irigykedtem. Aztán lenéztem a pocakomra és arra gondoltam irigykedjenek ők. :)
bende
 
 


Szuszu!

Én is küldöm az adataimat

Bende / Vera
29éves
Székesfehérváron lakom és itt is fogok szülni.
19.hét 2 nap
vivero@c2.hu
és a Pocaklakóm még titokzatoskodik
bende
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?