Sziasztok, mindenkinek szép hetet!
Üdv. az újaknak, gratulálok a babákhoz!
Nekünk is nyugis volt a hétvége, szombaton délelőtt babakocsi tesztelés volt, kiválasztottunk párat amit az ebay-en le fogunk vadászni. Nem tudom, ti is így vagytok e vele, de a legtöbb babakocsi, már üresen is olyan nehéz, hogy alig lehet megemelni? Jó ha három félét találtam, ami gyerekkel meg cuccal együtt feltehető egy buszra... nem tudom kinek tervezik, de komoly gyúrás kell hozzá, pedig én nem vagyok egy gyenge csaj. Biztos vagyok benne, hogy pasik tervezik...
Aztán délután meglátogattuk a barátaink 4 hetes babáját, szuper volt gyakorolni, pelenkáztam, meg öltöztettem, és el is aludt a kezembe, teljesen bepörögtem, olyan türelmetlen lettem! Szuper egy ilyen illatos, puha kis csomagot ölelgetni. És olyan szerencsénk van, hogy kislány, úgyhogy örökölünk minden csini kis rucit. Most meg kaptam kismama ruhákat.
Vasárnap csak itthon pihentünk, én nem tudom ti érzitek e azt az őrületes energiát, amiről írnak a könyvek, én spec. még mindig hulla vagyok és bármikor elalszom, ha arról van szó
Csenge, megyek tornázni, muszáj mozognom egy kicsit, remélem most nem esek vissza tőle, de az előadásra most biztosan nem maradok. De majd elmeséled, hogy mi a hasznosítható belőle
Gabi én is nagyon sokat gondolok rátok és nagyon próbálom a pozitív energiákat küldeni, hogy jóra forduljanak a dolgok!! Ha bármiben tudok segíteni, csak szólj!
Lanyané, te meg igyekezz vissza a 4D-ről, mert baromira kíváncsi vagyok már, hogy kispasik vagy kiscsajszik.