Minitali csúcsjó lehetett! Nagyon édik a babák így egy kupacban!
Én is nagyon szeretnék már csatlakozni!!!
Úgy rohan az idő, olyan mintha hónapok óta nem írtam volna ide, pedig csak két hét. Fura érzés, de jó mert hiányérzetem volt!!!! És jól esik hogy hiányoltatok!! Köszi!!
Fatima: JOBBULÁST Tareknek!!!
Nem vettem észre a privit jó hogy szóltál!
Ha Tarek meggyógyul tényleg sétálunk!!!
Zsófi: Nálunk egydül a vasárnap a hármasban eltöltött teljes nap, ki is használtam és aludtam végre egy nagyot. Igazán klassz bébiszitter segítségeitek vannak, mert ismered őket és gondolom nekik is jól jön a zsebpénz. Igy nyugodtan kimozdulhattok. Samu képek?
Nelly: Szonja nagyon szép kis csajszi és jó a vonalzós kép is! Vicces lehetett ahogy elpirult. Vajon mi játszódhat le ilyenkor a kis lelkükben?
Edis: Luca írtó cuki! Kis kerek arcocskája nagyon bájos!
Niki: Emmával jártok még úszni? És voltatok már Egerszalókon? Mi sajnos átraktuk a kirándulást egy hónappal, mert apa megkapta a vizsgaidőpontot és pont akkor lesz.
A nagy hírünk hogy Beni tett 5 lépést egyedül! Amúgy meg kis akaratos, de szerencsére többnyire elégedetten vigyorog és huncutkodik.
Egy friss kép, ez a fotel még apáé volt, most jutott eszébe és áthoztuk az extől mert Beni nővérkéjénél volt, de persze ő már nem fér bele, szóval nem eloroztuk.
Gyorsolvasást végeztem csak és látom hogy téma volt a babakocsi. Nekem aranyos babakocsis történetem van. Nézegettem itt-ott a neten és álmodoztam hogy milyet vennék ha lenne pénzem, de közben persze azt is hogy mit tudok majd valójában megvenni. MSN-en megemlítettem anyukámnak - aki épp dolgozott - hogy láttam egy jót aminek nagy alul a tárolója, könnyű és most le van árazva a Brendonban. Átküldtem a képet és panaszkodtam hogy kár hogy csak február végéig akciós, addig nem jön meg a GYED amiből venni szándékozom. Pár óra múlva kopogtak, gondoltam a postás, kinyitom az ajtót, erre ott áll Anyukám a kinézett babakocsival. Tökre örültem, elkéredzkedett és elszaladt megvenni unokának.