Új privát üzeneted érkezett!

Zsófi! Így legyen ötösöm a lottón!!!! :) Annyira tudtam, hogy le fogod mondani! :) Sebaj! Pihenj!!! :)

fatima

Csajok: Mivel a tali minitalivá változott, Ági, Fatima és én úgy döntöttünk hogy "lakásra megyünk" :wink: , hozzánk! Akit még érdekel főleg, Nelly és Teri (ők voltak kérdésesek), írjanak privit, vagy hívják vmelyikünket a cím miatt (Zugló)! :lol:

Zsu
svs

Annak ellenére, hogy smile-kat tettem minden mondatom után, még nagyon csalódott vagyok. :( És rosszkedvű....

fatima

Zsófi: sajnálom, hogy nem tudsz jönni, :( akkor így pocakosan már nem valószínű, hogy találkozunk! Pihizzél! :)

Zsu
svs

Sziasztok lányok!

Azért nem jöttem eddig, mert a Kornél másfél hete megállás nélül dolgozott, reggel elment és csak éjjel jött haza. Alig láttam, mindent egyedül csináltam és az olvasásnál tovább nem jutottam. :(

Jó Nektek, hogy taliztok, nekünk Zugló nagyon messze van, a délután 4 meg elég későn. Mi még nehezen tudunk programot csinálni, így is van egy héten kettő kötelező (tornák), Luca még elég kiszámíthatatlanul alszik. Az evések kb. ugyanakkor vannak +/- fél óra, de az alvások.. :roll:

Most ahhoz képest, hogy olvastam, szinte semmire nem emlékszem. :oops:

Hoztam pár képet azért.

Remélem most már lesz időm csatlakozni, Kornél többet lesz itthon.

Kép Kép Kép Kép

Edis

Kép
ediske

Tök jól éreztük magunkat, Fatima, Ági köszi! :lol:
Anna tüneményes kiscsajszi, Ági meg nem semmi, hogy elBKVzott ide, szép kis vállalkozás volt! Remélem Anna jól bírta a hazautat. Holnapra meg jó utat nektek! :lol:
Tarek meg eszméletlenül édesen mászik!!! És azok a szemek..... :lol:

Azért kár, hogy csak ennyien voltunk, mindenkivel szívesen megismerkednék. Csináltam egy pár fotót, majd feltszem őket! Ja, és annyira jól éreztem magam, hogy Emmát elfelejtettük letenni aludni fél6-kor :oops: , ezért előre kellett hozni az esti szertartást! Már alszik is!

Zsu
svs

Zsu en akartam irni eloszor nagyon jol ereztuk magunkat jo lenne sok sok talit szervezni szerintem az jo hatassal van a babakra es nem utolso sorban a mamakra is....

Igen hat a BKV-zastol nem vagyok elajulva es tok jo volt hogy apa utannunk jot, Annacska elaludt es meg itthon is durmolt 10 percet aztan most furcsiztunk de meg nem alszik elevenebb mint valaha :)

Autoval sokkal kozelebb vagytok majd kovetkezokor ugy megyunk
NAgyon edes a kicsi Emmacska es Tarek baba mar alig varom hogy anna is ilyen ugyesen masszon es alljon akkor majd o is aktivabb lesz :)

Koszi Zsu!!!!

puszi nektek es majd 1 het mulva jovok ...agi

Kép
cica_1

Ediske cuki a kiscsajod, gyere gyakrabban ha tudsz en most nem leszek de majd jol visszaolvasok :)

Jo hetveget
agi

Kép
cica_1

Na csajok, muti azokat a képeket!

Kép
niki30

Zsu! Köszönjük a vendéglátást! Jó fej vagy, hogy felajánlottad, hogy hozzád menjünk. Mi is nagyon jól éreztük magunkat! Tarek akkorát evett (kb 250ml-t) és már alszik fél órája. :)
Emmus zabáknivaló kis husika!!! :wink: Imádom!!! :)

Ági! Te vagy a fórum hőse!!!! :) :) :) Le a kalappal előtted, hogy eljöttél Zuglóba BKV-val. :) Bárcsak a többiek is ilyen lelkesek lettek volna. :? Na mindegy! Aki nem jött el, az csak bánhatja!!!!Anna baba iszonyat édes! Egy igazi hajasbaba!!!! :) Hidd el, ő is nemsokára nyüzsögni fog nonstop! :)

Ediske! Jó hogy jöttél! Luca gyönyörű! :)

Niki! Meg sem lepődsz, hogy ennyien lemondták a talit? :shock: Nektek hogy sikerült a shoppingolás?

fatima

KépKép
Kép Kép

Zsu
svs

Kép Kép

Zsu
svs

De jóóóó Zsu! Köszi a képeket!!! :)

Jó éjt!

fatima

de jó volt nektek lányok! irigy-irigy.

persze jól megszivattam magamat, de így jár pórul, aki az utolsó percben mondja le :oops: :oops: :cry:

apa 4-kor indult, azzal, h siet, majd 2 órát ült baleset miatt a dugóban.

f@sza volt a délután.
kerekpocak

nem neki volt balestete- értitek, ugye?
kerekpocak

Sziasztok Lányok!

Először is, sajna nem orrot porszívóztak, akkor megértő lettem volna. Hallottam ahogy tologatja a porszívó fejét a parkettán. Az volt a szerencséje, hogy Szonja nem ébredt fel.

Zsu: itt is csak 7 lakás van, de papírból vannak a falak.

Örülök hogy jól éreztétek magatokat! Nagyon jók a képek!

Nelly

Kép
breeki

Én értettem! :wink:

Nelly

Kép
breeki

Na helló!

Zsu, egy baj van a képekkel. :oops: Kicsik :oops:
Nem lehetne nagyobban?
Nagyon édesek mindhárman.
Látom Tarek is a hódítószerelésében volt
:D

Nagyon jó lehetett nektek!
Fatima, hogy érted, h. meg sem lepődök? :shock: :wink:

Shopping; 6-kor tudtunk volna csak elindulni, mert apa akkor jött haza, de így már nem mentünk.
Ma megyünk Pólusba.

Tegnap kaptunk két csokor rózsát apától. Egy Emmának egy nekem. :D

Kép
niki30

Milyen szépen ül Tarek! :shock: Még nem is láttam őt ülni :D

Kép
niki30

Sehol senki?
:cry:
Mi kettecskén Emmával, apa melózik Szegeden.
Én meg már a második óriás rudit nyomom magamban. Na értitek. :lol: Túró Rudi:)

Ma úszásra mentünk volna, erre nem indult a kocsi. Aksivásárlás.
Kiderült, h. én vagyok a hunyó, mert 3 nappal ezelőtt este jöttünk haza és Emmának felkapcsoltam a két kis oldalsó lámpát, ami persze úgy maradt. Na az jól leszívta az aksit, de úgy, h. bikázással sem indult. Sehogy.
Úgyhogy vett apa egyet, mikor azzal ment és elindultunk vásárolni, akkor látja, h. ég a lámpa. :evil: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Kép
niki30

magamba:)bocsi

Kép
niki30

Niki, ne búsulj... Éegalább van mit olvasni! :wink:

Így mi is jártunk. Felkapcsoltuk Szonjának az oldalsó lámpákat, és úfy maradt. Mi még be tudtuk bikázni akkor, de azóta már kellett venni egy másikat.

Nem is meséltem, milyen édes volt Szonja...
Valamelyik nap voltunk 3-ban az ofotértban, szemüveget csináltatni nekem. Szonja nagyon kiváncsi volt, ezért Apa kivette a kocsiból. Amikor a pulthoz mentünk az összes eladó odajött, jaj de édes, mennyi idős, milyen cukin feláll a haja (aznap aludta el életében először) erre képzeljétek Szonja zavarba jött, tudjátok ilyen kis szégyenlősen húzta a vállát, és elpirult!!! :oops: Ne hittem a szememnek, megkérdeztem Apát, szerinted is elpirult, vagy csak én beszélem bele. Azt mondta nem, tényleg elpirult! Anniyra zabálnivaló volt!

Nelly

Kép
breeki

Legalább akart lenni.

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok! Egy elveszett bárány vagy hogy mondják jelentkezik.
:oops:
Nem volt netünk, de tegnap végre intézkedett apa. Ma persze nem engedett ide, nekem meg több mint 100 e-mailem jött...

[b]HÓFORDULÓSOKNAK UTÓLAG SOK BOLDOGSÁGOT!!!![/b]

Olvasgatok, jövök most már.
Zsófi tuti az új vonalzód.

Tegnapi babatali szuper lehetett. Basszus én is jöhettem volna.

:cry:

Remélem mindenki jól van!!! Most lesz mit olvasgatnom, hirtelen csak a bunkó szomszédos Fatima sztorit olvastam. Hát nálunk is fiatalok költöztek és sok buli van. Eddig bírtam hogy ne menjünk át. Nálunk apa azt mondta hogy legközelebb megy csavarhúzóval és lekapcsolja az áramot és leszedi a pöcköt is hogy ne tudják visszakapcsolni.

Na persze most felébredt Beni.
Jó éjt!

Kép
viky30

Viki: de jó hogy jöttél, én úgy hiányoltalak már!

ZSÓFI MI VAN VELED? EGÉSZ NAP NEM VOLTÁL?! :shock:

Nelly

Kép
breeki

Utólag Beninek is boldog 10.-et!!!

Nelly

Kép
breeki

vagyok ám, csak apa dolgozik ma is, holnap is. HA BÁRKI MAGÁNYOS HOLNAP, ÍRJON! minitali!!!!

amúgy lányok, csak semmi "jaj zsófit már nem is látjuk pocakosan.." ki mondta??? addig még 5 hét!!!

voltunk moziban este, tök jót láttunk (babysitter naplója, v mi a címe), ettünk is.

szal holnap du vki facér? babástul értve?
kerekpocak

ezek szerint senki :(
kerekpocak

Zsu, Ági! Remélem jól vannak a csajaitok, mert Tarek megint lerobbant! :( Már megint hasmenése van és kora délután láza is volt. Kapott egy Germicid kúpot, az valószínűleg hatott egy kicsit még mielőtt kifosta volna, mert most csak hőemelkedése van (37.5). A kedélyállapota jó, néha nyafizik, de alapvetően nevetgél.

Jajjj Csajok! Olyan gáz ez, amikor a szívünk csücske szarul van! :(
Én tökre nehezen viselem. :oops: Remélem hűtőfürdőzésre nem kerül sor, mert azt nagyon nehezen tenném meg vele.

Zsófi! Sajnálom, hogy apátok ma is dolgozik. Szar is ez!!! :( Azért remélem jól el vagytok Samuval! :) Mozi? Ilyenkor Samu hol van?

fatima

Viki! De jó hogy előkerültetek! :) Már aggódtam. Megkaptad a privimet? :roll: Gyere és mesélj meg talizzunk már bakker!!!! :)

Nelly! Király az avatarotok!!! :) Szonjás ofotért-es sztori haláli! Micsoda kis szégyenlős csajod van! :lol:

fatima

fatima: hol lenne? velem! azért írtam, h babástul facér.

TAREKNAK JOBBULÁST! van most ilyen vírus! sosaktól hallom!
kerekpocak

sokaktól, na.
kerekpocak

ja, h amikor moziba megyünk hol van? itthon. lefelktetjük és elmegyünk, babacsősz vigyáz rá.
kerekpocak

Na sziasztok!

Zsófikám előbb is jelezhetted volna ezt a talit, ugyanis apa éjjel dolgozott, így muszáj volt bepofátlankodnunk sógornőmékhez délutánra, h. apa napközben aludni tudjon.
De ha előbb szólsz, akkor bandázhattunk volna.

Tarek megint betegeskedik? :oops: Szegényke. Jobbulást!!!!! Gyógyulj meg mielőbb pindur!

Viki üdv újra:)
Tényleg marha rég voltál már.

Kép
niki30

Nelly, nagyon helyesek vagytok a képen. :)

Zsófi, Nektek van bébiszitteretek? :shock: Nem is mondtad. :wink:

Kép
niki30

nem is egy. de ők nem klasszikus babcsőszök. ált. volt tanítványaim, vagy barátaim kisebb (17-16 éves) testvéreik. igazából fix tarifa van és a munka tipikus diákmeló, nem kell semmit csinálni, csak dvdzni, tvzni vagy netezni.
mi lefektetjük samut, mikor elalszik jön vmelyik lány 8de fiú is van) samu alszik ő meg vigyáz rá. ha baj van (felsír stb) - amire még SOHA nem volt precedens, akkor 10 perc alatt hazaérünk. (csak 10-15 percnyi távolságba megyünk el mammut, mom, max vacsizni vhova, de azt is a közelben). szal van babavigyázónk, de samu sose találkozik velük ébren :))
kerekpocak

Köszi Fatima, Niki! :)

Zsófi: tök jól csináljátok! Ez tetszik!
Azért tessék most már rendszeresen bejelentkezni, mert aggódunk!

Nelly

Kép
breeki

Minitali csúcsjó lehetett! Nagyon édik a babák így egy kupacban! :lol: Én is nagyon szeretnék már csatlakozni!!!

Úgy rohan az idő, olyan mintha hónapok óta nem írtam volna ide, pedig csak két hét. Fura érzés, de jó mert hiányérzetem volt!!!! És jól esik hogy hiányoltatok!! Köszi!!

Fatima: JOBBULÁST Tareknek!!!
Nem vettem észre a privit jó hogy szóltál!
Ha Tarek meggyógyul tényleg sétálunk!!!

Zsófi: Nálunk egydül a vasárnap a hármasban eltöltött teljes nap, ki is használtam és aludtam végre egy nagyot. Igazán klassz bébiszitter segítségeitek vannak, mert ismered őket és gondolom nekik is jól jön a zsebpénz. Igy nyugodtan kimozdulhattok. Samu képek?

Nelly: Szonja nagyon szép kis csajszi és jó a vonalzós kép is! Vicces lehetett ahogy elpirult. Vajon mi játszódhat le ilyenkor a kis lelkükben?

Edis: Luca írtó cuki! Kis kerek arcocskája nagyon bájos!

Niki: Emmával jártok még úszni? És voltatok már Egerszalókon? Mi sajnos átraktuk a kirándulást egy hónappal, mert apa megkapta a vizsgaidőpontot és pont akkor lesz.

A nagy hírünk hogy Beni tett 5 lépést egyedül! Amúgy meg kis akaratos, de szerencsére többnyire elégedetten vigyorog és huncutkodik.

Egy friss kép, ez a fotel még apáé volt, most jutott eszébe és áthoztuk az extől mert Beni nővérkéjénél volt, de persze ő már nem fér bele, szóval nem eloroztuk.

Kép

Gyorsolvasást végeztem csak és látom hogy téma volt a babakocsi. Nekem aranyos babakocsis történetem van. Nézegettem itt-ott a neten és álmodoztam hogy milyet vennék ha lenne pénzem, de közben persze azt is hogy mit tudok majd valójában megvenni. MSN-en megemlítettem anyukámnak - aki épp dolgozott - hogy láttam egy jót aminek nagy alul a tárolója, könnyű és most le van árazva a Brendonban. Átküldtem a képet és panaszkodtam hogy kár hogy csak február végéig akciós, addig nem jön meg a GYED amiből venni szándékozom. Pár óra múlva kopogtak, gondoltam a postás, kinyitom az ajtót, erre ott áll Anyukám a kinézett babakocsival. Tökre örültem, elkéredzkedett és elszaladt megvenni unokának. :lol:

Kép

Kép
viky30

samu nem alszik :(
így én dolgozom a gépen. vált.kedv. köhög. (valamint lehet, h éhes volt?) mindenesetre ablak kinyit, malac felöltöztet, tápi, pára ezerrel. most 2 órája virrasztunk, sztem lassan elalszik.
nelly: köszönöm az aggódást, ígérem rendszeresen bejelentkezem. amúgy ha bármi van, apa jön és informál. de nem eszik olyan forrón a kását. :) :)
ma megyünk dokihoz, nagyon kiváncsi leszek!!!! még semmim sincs összepakolva, nincs kész a jónásszoba, szal rengeteg dolog van addig! még 3x megyek dolgozi is!!! és utána számítok arra a + 2 hétre!!! a vonalzómmal ellentétben ugye már csak 5 hét van. na ha a dokival megbeszélünk vmi konkrétat, át is állítom!

viki: BENINEK GRATULA!!!!!!! ISZONYÚ ÜGYI!!!!! 5 LÉPÉS???!!!! ELKÉPESZTŐ!!!!!!!! babakocsi csúcsszuper!!!! milyen márka? amúgy megértelek, nekünk is a vasárnap az egyetlen nap, képzelheted az arcomat, amikor kiderült, h ezen a héten akkor is meló van.... hmm, nem örültem. amúgy is elviselhetetlen vagyok, lassan minden estére jut egy kis jól bevált picsogás, cirkusz, sírás. szörnyetegné belémköltözött.

nagy babakocsi lázban égek. van új kedvenc, de csak németo-ból lehet rendelni, itthon nem lehet kapni. nagyon kicsi és kompakt, ilyenre vágytam, majd teszek fel képet!!!

na megyek, hátha még kicsit alhatok. puszik
kerekpocak

Csajok!

Óriási hírrel jövök.
Tudom csak nekem az. :oops:

Lehet nemsokára kell Emmának kiscipő.
Van neki egy ilyenje.
Kép

Szóval tegnap nagyon ráérzett és EGYEDÜL TOLTA ÉS LÉPKEDETT VELE!
Annyira ügyes!
Szóval ha ez ilyen gyors ütemben megy, akkor tényleg lassan el fog indulni. Ráadásul mostanában próbálkozik egyedül is megállni, egyensúlyoz.:)

Beni is tett már pár lépés? Ez igen! Ő is hamarosan futni fog úgy látom!

Na mos megyek, edzünk a kis járgányon. Ki a konyhába, be a szobába, végig a szobán, rallyzunk, hihi.

Kép
niki30

Csajok!

Jó reggelt!

Happy vagyok.
Emma tegnap óta tolja az ilyenjét!
Kép

Tök egyedül megy vele!
Juhéjj, lassan kiscipő kell! :lol: :lol:

Kép
niki30

Na ezt nem ide akartam, bocs:)

Kép
niki30

Viki: de jó hogy ilyen hoztál képet is a drága kis Beniről!!! Annyira édes, meg tudnám zabálni, azt az örökké mosolygós pofiját!
Nagyon kedves a babakocsis storytok! Milyen típus? Tök jól néz ki! Szereted?

Zsófi, drága... rád jár a rúd. Remélem tudtál még aludni.
Muti a babakocsit! Meg tudjátok rendelni No-ban? Hogy jön ide?
Jaj, hát persze hogy aggódom. A kismamásban olvastam, és lehet hogy igazatok lesz, és még túl is hordjátok a bébiket, de azért mindig elgondolkodom ha nem jössz egy nap. Olyan sokat görcsöltél mostanában. :roll:

Niki: gratulálok Emmának! Milyen kis ügyes... :D nem aprózza el...

Nelly

Kép
breeki

Niki: mekkora lába van Emmának? Nekünk az lesz a legnagyobb problémánk, hogy nincs olyan kis cipő, mint amekkora a lába?! :shock:

Nelly

Kép
breeki

BOCSÁNAT :oops: BENINEK IS NAGY NAGY GRATULA A LÉPÉSEKHEZ!!!

Nelly

Kép
breeki

nelly: nikinek is nagy gratula!!!!! ügyesk vagytok fiúk-lányok!!!!!!

HAJRÁ!!!!!!!

babakocsi:

http://m.b5z.net/i/u/6115188/i/_DPI0017a.jpg

http://www.marco4bb.com/marco/tmp/cache/7cfecfd.png

itt nem látszik de 170 fokig dönthető. márkája: marco l sky, v a másik típusa marco sky longhorn (ez kicsit többet tud). elég könnyű babakocsi, és kb akkora mint egy hagyományos egyes babakocsi.

ebayen veszem és házhozszállítják.
kerekpocak

Kép

Kép
kerekpocak

Sziasztok!

A babakocsit szeretem, Hauck a márkája. Azóta többször BKV-ztunk és bevált, sőt a piacon végre könnyen el tudtam pakolni a sok gyümit, zöldséget és nem kellett hátizsákba préselni.

Zsófi: Samu még beteg?? JOBBULÁST NEKI!!!
Persze neked is, azaz erre az állapotra hülye szó hogy jobbulást, inkább nyugodt görcs és keményedés mentes heteket a csasziig!! A végén én is borzalmasan sokat keményedtem, avval cukkolt Peti hogy a Magne B6 gyártója rajtam fog meggazdagodni. De ennek ellenére Beni ráhúzott két hetet, úgyhogy bármi lehet. Hisztis vagy? NA ÉÉÉÉS?
Belefér! Kórházi csomag már kész??? És Jónás kis kuckója hogy áll?? Babakocsira én is kiváncsi vagyok. Most volt itt a barátnőm és legközelebb két hónap múlva jön Németországból. Ha ráér addig akkor megkérhetem hogy szerezze be neked. Nekem most úgyis szállít, mert én meg babarucival vaterázom keresetkiegészítésképpen és amit rendelek kinti oldalakről, főleg e-bayről azt az ő címére kérem és ő hozza, már megérkezett az első 50 kg ruha, de használt.

Hát akit érdekel az megnézheti a vaterán, ezt találtam ki, mert ciki vagy nem mi baromira le vagyunk égve.... :oops:

http://www.vatera.hu/baba_mama_c879.html?us=kozakbori
(Anyukám regisztrációját használom)
És itt is:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=272641

Niki: Fú Emma nagyon ÜGYI! Kis pindurpandur máris járkál. GRATULAAA!!! Nekünk nincs ilyen járgányunk, de szuper lehet. Én az első szülinapra szeretnék valami olyat amit tolni is lehet és rá is lehet ülni és lábbal hajtani.

Nelly: Szonja miket tud már mozgásügyileg? És neki mekorra a lába? Benijé most 11 cm, most mértem mert nekünk is kell cipőcske.

Milyen márkájú cipőt érdemes venni????

Kép
viky30

Sziasztok!

Gyors bekukk, gyors info rólunk:
ma este megyünk 4D-re :) Ha nem szemérmes Zsebi, akkor kiderülhet, hogy pöckös vagy likas tesója lesz e Balának. Már nagyon izgulunk.
Este ha lesz még energy-m, akkor megírom a híreket.

Puszi mindenkinek: Timi

Kép

Kép
timtom

Viki: egyáltalán nem ciki. Az a jó hogy próbálsz valami kiegészítést találni hozzá, és nem ülsz a babérjaidon! Ügyi vagy!
Megnézem az oldalakat.

Nem tudom hány cm Szonja lába, nem mértem, de a 14-15 kocsicipő még nagy rá! :shock: Ha jól tudom rendes cipő csak 16-17-es mérettől van.

Timi: drukkolok hogy a pocaklakó megmutassa magát!

Nelly

Kép
breeki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?