Endre, a hasonlatosság megdöbbentő
ahogy az apák látni akarják... a férjem már az ultrahangképen megállapította ,hogy Eszter (!) rá hasonlít. na köszi
Kikó, boldog névnapot kívánok!!!
Boszi, ez nagyon fura, hogy nem voltál még ctg-n !! ezzel ellenőrzik a baba szívhangját, és kb. a 37ik héttől mindenki szokott járni. hol fogsz szülni?
Fanetta, ez a Kútvölgyiben volt Nimróddal? csak, hogy odafigyeljek.... egyre inkább úgy gondolom, hogy nem megyek alapítványi szobába, mert úgy még ennyire se figyelnek az emberre, Niki is mondta, hogy nem annyira szeretik az alapítványisokat, mert messze van
Bosek, 2 hét, húha, már nálatok is hogy szalad az idő...
Esztereu, nem semmi, hogy még ilyeneket tudsz csinálni! én már a bugyimat is úgy veszem fel, hogy amíg fél lábon állok megtámasztom magam, mert egylábon belémhasít a fájdalom a súlytól....
Regina,
Melinda, köszönjük a fotót, milyen kis szép kis szája van Dórinak, annyira kislány, el se lehetne téveszteni...
Pepike, még te leszel a következő, nekem nagyon úgy tűnik!!! hajrááá
most jöttem a kórházból, Szilvánusszal találkoztunk, vaciláltak neki az oxitocin terhelésen, de végül megcsinálták neki, de már nem voltam ott ,hogy mi lett az eredménye
amúgy pedig azt mondta a szülésznőm, hogy +10 napig nem is túlhordásnak hívják, és általában addig nem indítanak semmi ha amúgy minden ok
nekem ctg szuper, méhösszehúzódás zéró, uh szuper, keringés is, babasúly 3650 gr, viszont ami legalább feldobott kicsit, hogy állítólag már1 ujjnyira nyitva a méhszáj. bár ezzel állítólag még el lehet lenni heteket...
rohadtul fájt a vizsgálat, pedig az orvosom nagyon ügyes, eddig soha nem éreztem semmit, nem tudom most ez azért volt, mert már benyúlkált a méhszájon, vagy direkt turkált kicsit, hátha rásegít a tágulásra ???
mindenesetre a szülésznőm most már programot írt elő - ma tonikot iszom (kinin miatt) és fűszereset eszem (utálom mindkettőt), holnap szex
, mától homeopátiás tágítók és szerdán pedig már óránként a homeos bogyók. a gyógyszertáros szerint ezek már "akut" cuccok, amit általában csak szülésnél vesznek be... na kíváncsi leszek...