Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mi még egyben! :)

Szilvánusz, Judit, és aki még túllépte a 40. hetet!!!

Sok drukkot küldök nektek, fogok rátok gondolni holnap!!!
Mindannyian drukkolunk nektek, ez a rengeteg pozitív energia segíteni fog abban, hogy simán menjenek a dolgok!

Annyira veletek érzek!

Pati! A fiad remekbe szabbot kislegény lett! Gratulálok! :)

Most megyek, és megpróbálok aludni valamennyit! Tegnapelőtt egész éjjel görcsölgettem, tegnap este egy pohár borocskát ittunk a rokonokkal, így csak hajnaltól voltak görcsikék. A napközbenek aktívan telnek, ma hülyére takarítottuk magunkat!

Szép estét mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

újra itt :)

Nanó :)) csak ámulok és bámulok, milyen jó, hogy bekukkantottál közénk :) nagyink még nem volt itt a topikban, így a megtisztelő topik-nagyija címet birtokolhatod :lol: Pati-anyánk anyja :) ennél nem is lehetne jobb :) jó olvasni, hogy milyen jó nagymamának lenni. Bár ezt látom a saját szüleimen, nagyszüleimen, hála Istennek nálunk is csupa öröm az élet. Azt is látom a szüleimen,hogy teljesen más nagyszülőnek lenni.... :) Apa pl azt mondta, hogy ha lehet jobban izgul, mint én :lol: Szval köszönjük, hogy itt vagy, ne maradozz el. És Patinak küldünk soksok ölelést, nagyon örülünk neki, hogy ilyen jól van. Remélem a foga is rendben lesz mostanra már!!! :)

Szilvánusz, komolyan mondom,le a kalappal a türelmed előtt... megy a drukk +++
Lehet hogymár írtad, de a kiírás és a vonalzód mért nem egyezik, ha "csak" holnap leszel 41+0? bár ez is rettentő soknak hangzik...
a második koktél sem használt? :?

Eszterxx, ez a fránya Andris, azaz Bélus... :lol: hogy alszik... ;)
tudod, Feléd már állandóan nyitott +++++ csatorna létezik egyenesen Svájcból a csoki hazájából :) szval remélem most már hatni fog valami!!! (küldjek csokit a csatornán keresztül? ;) )

Juditkecskemét, örülök, hogy sikerült megoldani valahogy Levit. Bár biztos nem lesz könnyű nélküled, Neked sem nélküle, szval továbbra is hatalmas ++++, hogy hamar, lehetőleg még hétfőn meginduljon.... nagyon gondolunk majd Rád!!!!

Enikoe, örülünk, hogy újra vagy, nyugodtan írj, énis tapasznyalatlan vagyok :) ha más nem, hogy mi van Veled... ;)
hmm, én sem tudom, hogy a gyermekágyas időszak alatt mi lesz velünk a férjurammal... de majdcsak kibírjuk... ;)

Monácska, jó pihenést ;)

jelentem már nemcsak a konyhaasztal áll, hanem a könyvespolcok 2/3ada :lol: annyira jó, jővő héten pakolhatok, és van esély, hogy csütörtökre, mire jönnek a szüleim a dobozok száma minimális lesz ;) na megyek, puszka

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Mostanában én sem tudom tartani veletek a tempot, mert mire visszaolvasok azt sem tudom mit akartam írni!
Meg kezd rám ülni ez a depi, hogy most akkor mi is lesz, meddig is kell bennt lennem, meg e jön a baba, mire a férjem hazajön... ugyhogy nagyon stresszes vagyok a napokban!

De ami bizti, hogy írni akartam, hogyNAGY-NAGY GRATULA KMANNÁNAK, ANITÁNAK ÉS PERSZE PATINAK A BABÁKHOZ, SOK TEJCIT NEKIK, ÉS VÉGTELEN ÖRÖMÖT!

Na megyek, mert még sok dolgom van, még teregetnem kell, meg kivasalni a maradék cuccokat, hogy semmi ne maradjon itt arra az időre, mikor a csöppel jövünk majd haza!

Mindenki vigyázzon magára, pussz minden kismamának és friss anyukának!
Vendég

Eszterxx, Szilvánusz, Judit18, Juditkecskemét, Csujzi,
Livcsi (ha még itt vagy, vajon mi lehet Veled...? ) Melinda
meg akik mindenórásak, naposak, illetve jővő héten kórházba mennek,

kérünk pocakfotót :)

(Pati is csinált az héten, és lássátok, már Norkázik :lol: hátha.... ;) )

Kép

Kép
kolyok28

Ja és ha változás állna be az állapotunkról repül az sms!!!! (remélem minnél hamarabb!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: )
Vendég

Csujzi +++++
vigyázz nagyon magatokra!!!
és remélem minél hamarabb kibújik a kiscsaj és minden rendben lesz +++

várjuk az smst!!!!

Kép

Kép
kolyok28

na még bekukkantottam este, hátha van hír Livcsiről...
remélem bement a kórházba...

Juditkecskemét, Melinda, nagyon drukkolok nektek!!!

Kölyök, ma már nincs energiám pocakfotóhoz, de ha nincs akció, holnap csinálok. szerintem már lejjebb van a hasam jóval... (na jó még Linocs szintjét nem éri el, de szerintem nincs is 4 kg Eszterkém)

Monácska, Enikő, Csujzi, csak pihengessetek még amíg lehet! :)

én jól vagyok teljesen, ma még jóslóm se volt, keményedés se nagyon... tulajdonképp csak kicsit unatkozom, holnap virágokat ültetek asszem, ma összeraktam kicsit a teraszt, teljen az idő....
én elég türelmes vagyok, csak nem bírom ha nincs mit csinálnom.
tudom, hogy pihennem kellene, de azt valahogy képtelen vagyok.
persze tudom, hogy meglesz még a böjtje!!

meg végre ma kitöltöttem a babanapló első oldalat. kaptunk még régebben egy "én kicsi hercegnőm" könyvet amiben 5 éves korig lehet vezetni a baba történéseit. kicsit gicces, de végül ma irogattam bele - mire gondoltam amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, mikor volt. apuka mit gondolt stb.
talán majd egyszer örül neki ha végignézi... én örülnék ha lenne egy ilyen könyvem rólam és a mamám írt volna bele...
szóval már eljutottam a születés oldalig, tehát most már Eszter jön!!

és beszéltem ma egy barátnőmmel aki mesélte, hogy nála úgy indult meg, hogy 1 napos túlhordásban épp ctg-n volt, fájás zéró, épp az orvosra várt, hogy még megvizsgálja, és eközben fél óra alatt beindult, mire megvizsgálták már nyitva volt a méhszáj és 3,5 órán belül szült - első babát!!
mondtam, hogy jó, akkor most erre fókuszálok, holnap szeretném ezt én is eljátszani reggel :)

KépKép
judit18

ja de azért hozzáteszem a türelmem pont jövő csütörtökig tart, mert pénteken megy szabadságra orvosom és NAGYON nem szeretnék másnál szülni. a szülésznő persze egy megnyugtató, stabil pont, de egy idegen orvos furcsa lenne....

KépKép
judit18

Most kaptam a hírt: meghalt APUKÁM! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ne haragudjatok, ez a topic a születésről szól - de sajnos............... :cry: :cry: :cry: gondoltam, hogy megosztom veletek a leednő örömöm mellett a hatalmas bánatomat is.....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Nem várta meg Nimikét!! :cry: Pedig nagyon meg szerette volna...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!!

Juditkecskemet!

Drukkolok neked hogy minden rendben menjen, én nekem is nagy fájdalom lesz itthon hagyni Pepit mert teljesen össze vagyunk nőve. Ma rácsapott az apjára és mondta neki hogy milyen undok hogy nem szüli meg helyettem a kistesót mert így nekem elé kell itthonról mennem. :shock:
Csak lestünk hogy miken jár a kis agya.

Kölyök!

Igen én kedden voltam vizsgálaton, és ott azt mondta a doki hogy 3 újnyira nyitva vagyok. Azóta a nyákdugó is távozott szépen részleteibe, úgy hogy remélem már nincs sok hátra.

Eszterxx!

Azt nekem is ráírták a papíromra legutóbb.

Már nem tudom ki írta hogy ritkán hívják CTG-re én kedden voltam és csak jövőhét csütörtökre hívtak, úgy hogy ennyire nyitva vagyok már! :shock: Hát engem is meglepett!

Mindenkinek szép éjszakát, kinek amilyenre vágyik!!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

JAJ, NAGYON NAGYON SAJNÁLOM JUDIT :( :( :(
EZ BORZASZTÓ! tudom sajnos milyen érzés,
és gondolom most nyilván nem tudsz másra gondolni, de Nimi nemsokára itt lesz és talán enyhíti a fájdalmat...

KépKép
judit18

Juditkecskemet!

Most látom mit írtál! :(
Ez szörnyű!
Valahogy vészeld át, bár nem lehet felhőtlen az örömöd még ha kibújik Nimi akkor sem.
Őszinte részvétem és kitartás, VAN KIÉRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Judit18, én nagyon drukkolok, hogy Eszter holnap érkezzen! :) Ugye majd küldesz üzit és persze remélem, hogy Szilvánusszal majd egy szobába kerülsz! :) Persze mindenkinek drukkolok, aki még holnap fekszik be a kórházba! :)

KépKép
KépKép
mni

Judit, :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
fogadd őszinte együttérzésemet!
Pont ma gondoltam Apukádra... :cry: :cry: :cry:
Pati most biztos tudna valami bíztatót mondani, én csak annyit -hívő ember lévén- hiszek benne, hogy Apukád fentről figyeli és vigyázza a kis Nimi születését!!! Biztos vagyok benne, hogy fentről segít majd Nektek!!!

Kép

Kép
kolyok28

Pepike! Pocakfotót kérünk!!!

Kép

Kép
kolyok28

Juditkecskemet, nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép
KépKép
mni

Judiiiiiiiiiiit!

Fogadd őszinte részvétem, nagyon sajnálom, őszintén szólva már napok óta rá akartam kérdezni, hogy hogy van, de nem mertem.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Judit!
Nagyon nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:
Fogadd őszinte részvétem!
Vendég

Juditkecsk!

Nagyon sok erőt neked,őszinte részvétem!!
Én is csak azt tudom mondani mint Kölyök,hogy apukád figyel és őrzi a kis Nimi világrajöttét és Levikét is!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Azt hittem, már tudjátok a hírt!

Sajnos mostanra lett netünk, egész délután se telefon se net.

Szóval!

[color=red]MEGSZÜLETETT MELINDA KISLÁNYA DÓRA MA DÉLELŐTT 11 ÓRA 24 PERCKOR 3550GR-AL ÉS 50 CM-EL. MINDKETTEN JÓL VANNAK![/color]

[b]Melinda!

Gratulálok a pici Dórihoz. Egészséget és sok tejcit kívánok![/b]
Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Gratulálok!!!!! kívánunk soksok örömöt és mosolyt, erőt és tejet Nekik!!!! :)

egyik szemünk sír, a másik nevet...

Kép Kép

Kép

Kép
kolyok28

ja, lehagytam, szval
nagyon örülünk Dóra érkezésének és grtulálunk Melindának :)

és Beus, köszi a hírt :)

Kép

Kép
kolyok28

Köszönöm mindenkinek az együttérzést! :cry:

Melinda!
Nagyon sok boldogságot, sok tejcsit, és legfőbb egészséget kívánok!!!
Pont ma nézegettelek meg az iwiwen.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Gratula Melindának!!

Klassz hogy nem kellett befeküdnie és indítani!!!

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Juditkecsk, Őszinte részvétem! Sok-sok erőt kívánok Neked és a családodnak!
Remélem a kórházból hamar hazakerülsz a babával.
Drukkolok, hogy minden rendben legyen.
Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Melinda, gratulálok a babához!
Sok tejcsit és egészséget kívánok!

Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Judit
Őszinte részvétem!
Vendég

Melindának sok szeretettel gratulálunk!

Nanó
Olyan szépen írsz... a meghatódottágtól a könnyem is kicsordult...
Patinak nagyon jó lehet, hogy ilyen szemléletű az anyukája és ennyire mellette áll...
Vendég

Melinda, gratulálok és sok boldogságot kívánok Nektek! Nem is gondoltam, hogy ma baba lesz... most nézem, hogy ma nem is írtál semmit... hogy ezt miért nem vettem észre :?: Szuper, hogy nem kellett megindítani!

KépKép
KépKép
mni

Melinda én is nagyon gratulálok, és minden jót kívánok :)

Nagyon jó nap ez a szülésre, nekem 2 éve ezen a napon született a (nagy) kislányom :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Judit!

Fogadd őszinte részvétemet! Sok sok erőt kívánok az elkövetkezendő napokra.

Nanó!
Nagyon meghatódtam amit írtál. Az én anyukám is hasonló szemléletű, és ha tud akkor nagyon sokat segít.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

endre beírás:

Mommy82,

igen sportoltam és még sportolgatok. Lehet, hogy egy vízen evezgettünk? Fedd föl magad!
Eszterxx,

Mindent elkövetek, hogy Kikó írjon, de állandóan táplálja a kis tejszívónkat (Zalán). Mindig felolvasom neki a sztorikat. Mai nappal lejárt az apa-szabim ezért holnaptól az a vád sem érhet, hogy itthon nem engedem gépközelbe. Azért tetszik, ahogy védelmedbe vetted.
Tündérmanó27,

Sok sikert az apás szüléshez. Anyósra ne sértődjetek meg, biztosan csak viccelni akart. Van, hogy a hülye vicceimmel én is megsértek embereket pedig 100% nem állt szándékomban, de ennek ellenére viccek amiket nem lehet kihagyni.
Jim,

De aranyos, ahogy óvod Kikót. Nem kell aggódni, megoldom mással. Az elmúlt napokban úgy is sok babanetes kapcsolatra tettem szert…

Judit,
Őszinte részvétünk Kikóval. Kölyök28 nagyon szépen írt és csatlakozom hozzá. Édesapádnak el kellett mennie mert így látta jónak és most felügyel benneteket ott fönn ahol majd újra találkozunk mindannyian.

Melinda,
Oriási gratula!
További energiát és sok sok nyugalmat a soron következőknek!

endre

Kép
kikó70

juditkecskemet
Nagyon sajnalom, fogadd oszinte reszvetem. Nem is tudok mit irni, nem talalok szavakat. Sok erot kuldok neked az elkovetkezo napokra.

Tcis

Kép

Kép
tcis

Melinda,
Gratula a pici Dorahoz, nagyon sok boldogsagot kivanok. Nem mondom pontos kiscsaj.

Ma egesz nap foztem, vendegeink voltak ebeden es utanna vacsoran is, jol elfaradtam, csak feluletessen tudtam visszaolvasni, majd holnap jovok es folytatom.

Jo ejt mindenkinek
Tcis

Kép

Kép
tcis

Endre
PÜ-ben válaszoltam :wink:
Vendég

Szentem-lelkem Joseph ma nagyon nyűgös... :cry:
Még jó, hogy Josh itthon van, legalább ő riszálja Apa KIcsi Fia fenekét...
Vendég

Sziasztok,

Juditkecskemét, kitartás, nagyon-nagyon sok erőt kivánok! Én is napok óta gondolok apukádra, csak nehéz volt megfogalmazni a kérdést és egyszerűbb volt nem rákérdezni... nár, azt hiszem, a kérdés sem segitett volna. Annyira nagyon drukkoltam, hogy megvárja az unoka érkezését... de Nimródnak tuti van egy őrzőangyala odafenn, még ha ez most nem is vigasztaló. És nem fáj már neki tovább, ami tudjuk, ebben az esetben milyen sokat jelent...

Melinda!

Gratula a babához, kérünk szépen képet az újabb majdnem pontos csemetéről!!

Kölyök,

Köszi a ++++ csatornát Svájcból, de szerintem a kilók is onnan repkednek, azt állitsd le légyszi, maradjon csak a +++ :lol:
Tulajdonképpen már beletörődtem, hogy csak csütörtök este születik, már nem is vagyok türelmetlen... annál sokkal, de sokkal jobban félek :lol:

Mindenki, aki ma vonul kórházba,

Rengeteg +++++++++++++ Nektek, nem irigyellek Benneteket, de tuti, hogy egy gyönyörű, egsézséges kis manóval fogtok visszatérni! Mindenki irjon majd sms-t valakinek, el ne felejtsétek, mert az egész topic várja a hireket!

Pati, ha kinyomtatva megkapod

Tegnap reggel lehalkitottam a telefont a kórházra és úgy is maradt egész nap, ezért nem hallottalak meg, bocsi... viszont rájöttem este, hogy ez nagyon jó taktika, mert a másik 21 telefonhivást sem hallottam meg és igy sokkal, de sokkal jobban éreztem magam egész nap, úgyhogy én innentől nagyjából telefonmentes életet élek... napi 1x esténként megirom minden kedves érdeklődőne, hogy még mindig egyben és slussz... asszem nagyon kezd betelni a pohár, na meg a gatya is :lol:

Szilvánusz, kedves jó 42. hetesünk! Neked külön drukk megy!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Kiko, Kvaszeva és másik 13, minden nemrég babával hazaérkezett!!!
Várunk vissza Benneteket nagyon, persze tudjuk (a fenét, csak sejtjük, igy elsőre várva...), hogy egész napos elfoglaltság, de akkor is...

HIÁNYOZTOK NEKÜNK!!!

Kép

KépKép
eszterxx

MELINDA GRATULÁLOK!! DÓRI úgylátszik megijedt a beindítástól :)

remélem Szilvánusz, Eszterxx nálunk is így lesz!!!

amúgy meg, most komolyan, valaki elfeledkezett rólunk - pláne rólatok ??? fogadjunk, hogy már Livcsi is szült azóta csak még nem tudjuk!!!

KépKép
judit18

Egy ember tuti nem feledkezett meg, az pedig a kozmetikusunk :lol: vár minket szeretettel vissza, lassan úgyis minden újra kinő... és a téli ruhák is kezdenek melegek lenni... újat már nem vesz az ember... pedig, ha tudnánk, hogy még hány hetet/hónapot lesznek odabenn...

Kép

KépKép
eszterxx

Ja, a statisztika:

8 lány, 8 fiú..., 8 sima, 8 forditott... akkor - most mi jövünk, a kimaradtak, bárhogy, ahogy csak tetszik?????????

Kép

KépKép
eszterxx

Köszönöm a vigasztaló szavakat!

Elmentem a kórházba, mindenkinek minden jót, kinek babázást, kinek szülést, kinek még egy kis türelmet!

Sziasztok!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit nagyon drukkolunk!!!

Eszterxx, pont én is a kozmetikus témán méláztam tegnap :)
állandóan puccba vágom magam, hajmosás manikűr stb. aztán pár naponta indulhat újra. a gyanta meg pláne necces kezd lenni...

na elcsattogok ctg-re, megnézem arra milyen az időjárás - más dolgom úgysem lesz ott....

hacsak nem mondjuk Szilvánusszal benyomunk még egy bábakoktélt a büfében rá az oxitocinjára és ottmaradunk ....

de hagyom hogy ő szüljön előbb, tudom, hogy fiú jön ....

KépKép
judit18

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Sorry, a tegnepi ronda kivitelezésű hírnek. De még nem ment 100%-al a net. Így láthatjátok, hogy pirossal szerettem volna beírni a Dórika érkezését, de hát nagyon lassú volt és örültem, hogy tudtam veletek közölni a hírt.

Most megyek ctg-re meg dokihoz, majd jövök!

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Melinda!!!!!!

Nagy -nagy gratula a kis Dórához, jó egészséget és sok tejcsit neki!!!!!!!!!!!!!!!!!

Juditkecskemet!

Szoritunk neked!!!
Kitartás, várjuk a híreket!!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Kölyök Javítást kérünk!

Most beszéltem a Melindával. Tegnap hajnal 5-kor (9-én), folyt el a magzatvize. Bementek a kórházba és fél 11 ig vajúdott, majd a doki javasolta az EDA-t. Megkapta és ezek után gyengülni kezdett a pici szívhangja. Úgy döntöttek, hogy császár lesz. A végén kiderült, hogy rá volt tekeredve a babára a köldökzsinór. Egyébként jól vannak a pici már szopizik.

ÚGY HOGY KÖLYÖK CSÁSZÁR!

LÉGYSZI NEKEM IS JAVÍTSD KI A SOROMAT: ÉN 20-RA VAGYOK KIÍRVA ÉS A NÉVHEZ PEDIG ALEXA GRÉTA

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Szép jó reggelt!

Egyik szemem sír, a másik nevet....örömtől-bánattól. Juditkecsk: fogadd őszinte részvétem, sajnos más szavakat nem tudok most mondani. Nagyon sajnálom :cry: bíztam benne, hogy láthatja apukád Nimit. Remélem, nem volt neki sok fájdalma, mikor elment.

Melindának pedig hatalmas gratula, nagyon örülök neki!

Tegnap nem tudtam bemenni Patihoz, mert délután mentünk szavazni, hazajöttünk, a férjem bekapcsolta a TV-ét és agyvérzések közepette megivott 1 üveg bort :evil: annyira komolyan veszi ezeket, elvetemült. Most éppen az országból akar költözni....mert úgyse jut Magyarország előrébb, nem jön helyre gazdaságilag soha.... mondjuk én is hasonló elveken vagyok, de mostanában ez érdekel a legkevésbé. Tiszta depis kezdek lenni, mi van, ha épp kórházban leszek tárgyaláskor, tudom, halasztani fogják, de úgy szerettem volna rajta túllenni.

Lassan megyek ctg-re, nem tudom mikor tudok jönni.

Pati anyukájának üdv, olyan aranyosan ír :wink:
Vendég

Azt néztem, magasabb a lány-császár arány.

Endre, puszi Ildinek, örülök, hogy van sok tejcsi! Amikor a fiammal voltam terhes, voltam 23 éves és egy Ildivel egykorú pocakos lánnyal barátkoztam össze, nagyon jól megértettük egymást. valahogy Ildi és Beus is rá emlékeztet, lehet, amiatt is érzem velük a normálisnál a nagyobb érdeklődést, együttérzést.
Vendég

Sziasztok!

Juditkecskemét

Fogadd őszinte részvétem. Csatlakozom az előttem szólókhoz! Meggyőződésem, hogy mindenkinek van egy őrangyala és mostmár édesapád is az lesz. Nehéz elszakadni a szeretteinktől de a szívünkben örökké ottmaradnak!!!!! Sajnos én is tapasztalatból írom.
A kis Nimi érkezésében is biztosan segíteni fog már!!! Kitartás, mi mind melletted vagyunk!!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?