Sziasztok!
újra itt
Nanó
) csak ámulok és bámulok, milyen jó, hogy bekukkantottál közénk
nagyink még nem volt itt a topikban, így a megtisztelő topik-nagyija címet birtokolhatod
Pati-anyánk anyja
ennél nem is lehetne jobb
jó olvasni, hogy milyen jó nagymamának lenni. Bár ezt látom a saját szüleimen, nagyszüleimen, hála Istennek nálunk is csupa öröm az élet. Azt is látom a szüleimen,hogy teljesen más nagyszülőnek lenni....
Apa pl azt mondta, hogy ha lehet jobban izgul, mint én
Szval köszönjük, hogy itt vagy, ne maradozz el. És Patinak küldünk soksok ölelést, nagyon örülünk neki, hogy ilyen jól van. Remélem a foga is rendben lesz mostanra már!!!
Szilvánusz, komolyan mondom,le a kalappal a türelmed előtt... megy a drukk +++
Lehet hogymár írtad, de a kiírás és a vonalzód mért nem egyezik, ha "csak" holnap leszel 41+0? bár ez is rettentő soknak hangzik...
a második koktél sem használt?
Eszterxx, ez a fránya Andris, azaz Bélus...
hogy alszik...
tudod, Feléd már állandóan nyitott +++++ csatorna létezik egyenesen Svájcból a csoki hazájából
szval remélem most már hatni fog valami!!! (küldjek csokit a csatornán keresztül?
)
Juditkecskemét, örülök, hogy sikerült megoldani valahogy Levit. Bár biztos nem lesz könnyű nélküled, Neked sem nélküle, szval továbbra is hatalmas ++++, hogy hamar, lehetőleg még hétfőn meginduljon.... nagyon gondolunk majd Rád!!!!
Enikoe, örülünk, hogy újra vagy, nyugodtan írj, énis tapasznyalatlan vagyok
ha más nem, hogy mi van Veled...
hmm, én sem tudom, hogy a gyermekágyas időszak alatt mi lesz velünk a férjurammal... de majdcsak kibírjuk...
Monácska, jó pihenést
jelentem már nemcsak a konyhaasztal áll, hanem a könyvespolcok 2/3ada
annyira jó, jővő héten pakolhatok, és van esély, hogy csütörtökre, mire jönnek a szüleim a dobozok száma minimális lesz
na megyek, puszka