Új privát üzeneted érkezett!

Boszi,
Mikor is szeretnetek a kovetkezot? Vissza szeretnel meg a ketto kozott menni melozni? Mert ha nem, hanem GYED/GYES-en leszel, akkor szerintem a masodik gyereknel automatikusan ismet jar majd a TGYAS es a GYED is.

Kepzeljetek mi tortent itt. Tegnap ejszaka felfeszitettek a folyosonkon levo racsot (mi nem vagyunk a tagja, mert kulonben nem lehetne a lepcsohoz menni), es elvittek egy biciklit. :shock: Meg jo, hogy nem kertunk kulcsot es raktuk oda a babakocsit, ugy elloptak volna, mint a sicc. Gondoltuk, hogy kerunk kulcsot, es odatesszuk, mert eleg maceras mindig behozni a lakasba, es be egy szobaba.

KépKépKépKép
thelga

Nika,
Olyan a tablaban, mintha Zsofi marc 8-an szuletne majd meg. :D Tudom, hogy csak eliras, de azert kivancsi vagyok!

KépKépKépKép
thelga

helga: jujj, tényleg :shock:
remélem Nika nem jós :lol:

Kép
fiora

Most mentek el barátnőim. Jó kis tracsparti délután volt :lol:

Boszi: Helga jól tudja, jár a tgyás és a gyed is majd, de ha nem mész vissza dolgozni, akkor a gyed (vagy gyesed) alapján számolják ki, hogy mennyi lesz a tgyás, meg a gyeded a 2. gyereknél. Az viszont igy nagyon nagyon kevés lesz :( (Legalábbis én igy tudom). Szóval akkor már nem fog járni max. gyed, mert nem lesz elég előző évi kereseted. De bocsi, ha rosszul tudom :roll:

Kia! Apa tudta, hogy rövid lesz a hajam, de hogy ennyire azt nem :lol:

Fiora: Hát igen, Kia nagyon nagyon szerencsés volt! Olyan gyorsan megszült, hogy csak na... Neked is ilyen szülést kivánok :lol: Az enyém 12 órás volt, és nem kaptam fájdalomcsillapitót... Az orvosom a természetes szülés hive volt :?

Helga: én sem merek semmit sem kint hagyni, még rácsban sem... Már nagyon sok rácsfelfeszítésről hallottam :roll: De babakocsit lopni egyébként nagy szemétség lenne! :evil:

Nika: mindjárt jön a szülinapod! :lol: Hanyadik is? :roll: :lol:

Boszi: Gabikának jó közel van a névnapja és a szülinapja... Na meg most még Húsvét is lesz. Jó dolga lesz márciusban :lol:

horvviki

Fanni és a tükör :lol:
Kép Kép Kép

horvviki

Hát én tiszta hülye vagyok :lol: Na akkor mégegyszer, most már a tükrös képek
Kép Kép Kép

horvviki

Szioka! :wink:

Apjuk 14 helyett 17ig dolgozik,és 20:30ra ér csak haza! :oops:
Én ne mis mehetek vissza melozni már,mégha akarnék sem,mert nem vesznek fel senkit más munkakörbe se,mert nincs szükség annyi emberre! :roll: Tehát emiatt leszek 5-6 évig itthon,de ezért is nagyon érdekel,hogy mennyit fogok kapni,mert az nem mindegy! :roll: Remélem addig kibírja majd a cég.... :wink:

Fanni nagyon cuki a tükörnél! :lol:

Fiora én nekem is 10 óra vajúdás volt,fájdalomcsillapítás nélkül,amit nem is akartam kérni! :wink: Nika lehet tudsz vmit a szülési időponttal kapcsolatban? :lol:

Helga nem semmi,amit leírtál! :shock: Ma már mindent elvisznek! :twisted:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

remélem viszonylag könnyű szülés lesz, de én mindenképpen szeretnék epidur.-t.

Kép
fiora

Bocsika ez az excel kicsit megviccelt mivel csak márciust akartam beírni de felismerte hogy dátum és magától írt be egyet :) de ki tudja lehet hogy fiora 8. a te napod:):):):):):)ha szeretnéd
Mondjuk a barátnéim egyszerűen csak boszorkánynak hívnak mert általában bejön amit mondok :):):):)

Hát igen mint rangidős 38 :oops: :oops: :oops: :oops: éves leszek mindjárt :):):):):):):)

Javítottam a táblát de majd már vasárnap teszem fel újra ha nem gond :):):):)

nika70
Salgótarján

Jó reggelt lányok! :wink:

Látom még nem volt nagy mozgás! :P
Mi 8kor keltünk,már reggeliztünk is,most pedig felöltöztetem,mert még hálózsákban van! :P
Én nekem ma elég sok dolgom lesz. Mosás,egy halom ruha vasalása,már letörölgettem,és a torta tésztáját is ma meg kell sütnöm,mert holnap a sósakat készítem! :wink:
Apjuk ma elvileg 16 körül már itthon is lesz,de holnap is dolgozik még sajna! :roll:

Pár kép a tegnapi fürdésről
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Még mindenki alszik talán? :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Boszi,
Nem, sajnos :( Áron ma rekordot döntött reggeli kelés címén, és 4:45-kor kelt, és nem aludt vissza :evil: Gondolhatod, jó mérges voltam. Mostanra viszont jól elfáradt, éppen durmol :)

Én holnap készítek majd mindent, anyukam is akkor fog jönni, együtt csinaljuk a dolgokat másnapra. Ma még bevásárolok, délután elmegyünk a plébániára beszélni a pappal.

KépKépKépKép
thelga

Én eddig csak a porszívózással vagyok meg, még feltörlök, aztán kész a lakás. A vasalást tegnap este letudtam, és a héten minden nap ment a mosógép, ma már nem kell hála.

KépKépKépKép
thelga

Boszi,
Szerintem a Te vonalzód siet, az enyém viszont késik....

Viki,
Nagyon aranyos Fanni a tükörben :)
Ebben a GYED-es dologban nem vagyok biztos, de én úgy hallottam, hogy akkor is a max jár majd.... utána kell nézni.

KépKépKépKép
thelga

Trécsi mi van Veletek??? Hogy hogy nem jössz?

KépKépKépKép
thelga

Helga akkor neked jó,nekem nem segít senki a sütés-főzésben,csak majd az evésben! :lol: Akkor nektek a keresztelő is most lesz ugye? :wink:

Trécsi igen merre vagy? Minden reggel te vagy az első beköszönő! :P
Viki még alusztok?
Fiora? Kia?Nika?

Na mentem vasalni,bár semmi kedvem.... :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Mi ismét 10-kor keltünk :lol: Mostanában Fanni hál Istennek jó alvó, bár a nappali alvások egyre kevesebbek.

Boszi, Helga jó kis hétvégétek lesz :wink: Mi vasárnap Fanni névnapját tartjuk, de nem lesz nagy családi összejövetel. Szombaton megyünk anyóshoz, ő ott felköszönti, vasárnap meg anyuéknál leszünk, de apa sajna dolgozik délután.

Boszi, Helga! Majd jó sok képet kérünk! :wink:

Ma megint megyek anyuval vásárolni, még fehér felsőt kell vennem. Azt hiszem a WestEndbe megyünk be :roll: Nagypapa vigyáz majd Fannira, mert apa késő estig dolgozik :(

horvviki

Kivasaltam a sok halom ruhát végre! :lol:

Viki pont kérdezni akartam,hogy kaptál-e felsőt,de ezek szerint még nem!

Többiek merre?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Ti már jósoltatok magatoknak lánccal,hogy milyen lesz a baba neme? :lol:

Én már csináltam párszor. Eddig : fiú,fiú és lány jött ki és megállt a lánc.
Ma is megcsináltam az aranyláncommal a bal tenyerem felett és kijött rögtön,hogy fiú,majd egy lány utána! :lol: Ezek után meg meg is állt az inga!
Na kíváncsi leszek,mert eddig jó! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi: én nem hiszek ebben, ha nem baj :wink: De egyébként 3 gyereket szeretnétek?

Tegnap hozott a barátnőm egy csomó utazási prospektust az utazás kiállitásról. Most nekiállok, átnézem őket. Horvátországba szeretnénk menni nyaralni, bár eddig mindig az interneten foglaltunk szállást, úgy olcsóbb. De úgy szeretem nézni ezeket a propektusokat... :lol:

Trécsi merre vagy?

horvviki

viki: én több mint 10 éve az idegenforgalomban (ált. ut. irodában) dolgozom, de még soha nem utaztam irodával külfüldre, mindig neten foglaltam (hivatalos út persze kivétel) :D

Kép
fiora

Boszi nekem csinálták annó 18 éves koromban és akkor azt mondták egy lányom lesz na most meg van egy fiam szóval szerintem ez nem annyira biztos:)

nika70
Salgótarján

Szioka!

Hulla vagyok,annyi mindent csináltam.
Kész a piskóta a tortához,holnap töltöm be! :wink:
Viki szeretnénk igen 3 babát is akár,de ahhoz kell egy lottó 5ös előbb! :lol: Most még maradunk a kettőnél egyenlőre! :P
Sikerült venned felsőket?

Nyaralás:
Nekünk marad a Balaton szerintem. 2004ben voltunk utoljára Horvátban. Most nem tudunk eltenni nagyon,amit meg mégis,az meg marad másra. Kocsi nélkül Gabikával meg neki se vágnék az útnak. Busszal mentünk mindig 12-14 óra volt az út! :roll: Hát fárasztó,de megérte ! :P

Viki mikor akartok menni nyaralni? Mi mindig augusztus végén szoktunk menni,akkor már nincs 200 fok,de még a tenger is nagyon jó,és jó barnára lehet sülni! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Hát ma én jártam úgy, mint tegnap Helga. Fanni háromnegyed 6-kor megébredt és már nem akar visszaaludni :? Remélem hamar elfárad és vissza tudunk még bújni az ágyba. Amúgy sem aludhatunk sokáig, mert 10 körül indulunk anyóshoz.

Sajna felsőm még mindig nincs, pedig tegnap végigjártam a WestEndet. Sima egyszerű fehér felsőt nem lehet kapni :twisted: Egy helyen ugyan volt olyan, amit tetszett volna, de 7000 Ft volt! Pedig mondom, sima fehér hosszúújjú felső volt... Na 7000 Ft-ot nem adtam érte, főleg mert legalább 2 kellett volna belőle... Ma még megnézzük apával máshol is. De már kicsit unom.... Ráadásul most az is szempont, hogy ne legyen teljesen tesre simuló, mert még van azért hasam! És ha megjelenek egy ilyen felsőben bent, azt hiszik megint terhes vagyok :roll:

Boszi, Helga gondolom már ezerrel készülödtök :lol: Akkor mik is lettek az ajándékok? Mit kap Gabika és Áron??? :lol:

Mi Fanninak valószinüleg bébitaxit veszünk névnapjára, ma azt is megnézzük. Lehet még kicsit nagy lesz neki, nem tudom :roll:

Anyuéktól meg kis sátrat kap tele labdával. Az Auchan újságban van most benne, azt hiszem 4000 Ft. Ilyen kicsi sátor labdákkal volt a Bébikuckóban is, és Fanninak nagyon tetszett múlt héten :lol:

Nyaralás: mi mindig főszezonban megyünk, szeretem a nyüzsit és ha tengerparton vagyok akkor felőlem lehet nagyon meleg :wink: Úgyis ott a tenger, ami hűsít :wink: Most is júl. végén-aug. elején szeretnénk menni. Kicsit elgondolkoztam Olaszországon is, de az lehet Fanninak messze lenne még.... :roll: Horvátországba meg manapság már 6-7 óra alatt le lehet jutni kocsival, annyit biztos kibír.

Fiora: én is dolgoztam utazási irodákban még anno. Nagyon szerettem az idegenforgalomban dolgozni, csak hát nem fizetik meg. Legalábbis 10 éve nagyon kevés pénzt lehetett kapni... pedig kipróbáltam utazási irodát is, szállodai recepciót is... na ott még éjszakáztam is, meg hétvége, ünnepnap és nagyon kevés volt a pénz. Nem tudom hogy ez változott-e azóta. Gyerekkoromban az volt az álmom, hogy telepitett idegenvezetőként dolgozzak valahol tengerparton :lol: Hát az idegenvezetői vizsgám meg lett, de soha nem dolgoztam idegenvezetőként....
Hú, és már csak 12 nap... Már bármikor mehetsz szülni... Én már izgulok helyetted is :wink:

Többiek? Mit csináltok hétvégén???

horvviki

Sziasztok,jó reggelt! :wink:

Viki akkor nem semmi ára volt a felsőnek! :shock: Remélem sikerült kapnod egy jót majd!
Bébitaxi biztos nagyon fog majd Fanninak tetszeni szerintem. Gabika karácsonyra kapott a sógornőméktől és nagyon szereti! :P

Ma is sok dolgom lesz nagyon. Először is kell ebédet főzni,majd a tortát is be kell fejeznem a krémmel,és kell sóssakat is sütni. :wink: Gabika sok mindent kap: tanuló szerszámpad,okos bagoly,meg a FP-hoz hasonló játszóasztal! :lol: Keresztszülők is már megküldték a csomagját postán,majd ő bontja ki,mert az ő nevére szól! :P

Képzeljétek tegnap Gabika mászás közben lefejelte a járólapot. :?

Na volt ám sírás rendesen. Felvettem,kapott puszit,és beszéltem hozzá,de csak nem akart megnyugodni! :roll:

Párom szerint rosszul csinálom,mert ilyenkor nem babusgatni kellene,hanem elterelni a figyelmét a történtekről. :twisted: Ez nekem nem nagyon megy :roll: ,meg hát semmi játék nem kellett neki,magától nyugogodt meg!
:wink:

Ti hogy csináljátok?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Többiek mit csináltok ma? :wink:
Szép kis időnk van! :? Mondjuk ma nem is lenne időm lemenni vele sétálni!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Nálunk is az elterelés megy de ha nagyons ír sokszor már csak a cici segít bár ez nincs gyakran :):):):)

Tegnap tök sokat sétáltunk mi is a meleg jó időben na kicsinyitek pár képet és felrakom csak hogy lássátok hol járkál a gyerek meg hová bujkál :):):):)

nika70
Salgótarján

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

no ennyi egyenlőre :):):):):)

nika70
Salgótarján

Szoktátok nézni a HAL A TORTÁN c. müsort? :wink:
Mi nagyon szeretjük nézni,főleg akkor nevettem sokat,mikor Hargitai Bea vásárolt be! Az a cicababa semmihez se ért! :lol:

Most meg végre a Született Feleségeket is folytatják március 14-től péntekenként lesz majd 21-től! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Nika nagyon jó képek,nem semmi hova el nem bújik a kis huncutka! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi én szoktam nézni a párom is pont azt látta amelyiken a hargitai bea bénázott de halálrta röhögtük magunkat :) azóta ő is nézi a jövő heti vendégek sem lesznek semmik :) de hogy tudnak két vetélytárs csatornán ugyanakkor egy az egyben ugyan azt a müsort adni belenéztem a rtl-en de az nem tettszett:):):):):):):)

nika70
Salgótarján

ja és már nyitogatja a baromi nehéz fiókokat is :):):) már ki kellett pakolnunk az eló fiókokból mert kinyitja de az üvegszekrényt is de azt már nem pakolom ki inkább ránelveléem hogy nem szabad csak szegény néha mást sem hall mint hogy nem szabad ezt nem szabad :):):):):)

nika70
Salgótarján

Az RTL-es nekünk sem tetszett! :roll:

Csajok keddig a ROSSMANN-ban némelyik kecskeméti babakaj csak 139FT!!! :P
Spar-ban pedig március 19-ig a Libero 60dbos pelus csak 2999Ft! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Csajok elkészültem a tortával! Nagyon tetszik! :lol:

Holnap estefele lesznek majd képek! :P

Mindenkinek kellemes 7végét addig is!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Hulla vagyok!
Kisütöttem 8 tepsi sajtos rudat! Azt hiszem ma korán alszom,mert reggel időben kell kelni! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

boszi: küldj mailon sajtos rudat imádom:):):) leírod a receptjét?

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Ezerrel keszulodunk, majd holnap (vagy holnaputan) irok bovebben, meg akkor valszolok majd a kerdesekre, es teszek fel kepeket is!

KépKépKépKép
thelga

bOLDOG SZÜLINAPOT áRON BABÁNAK:)

Kép

nika70
Salgótarján

Fanni babaának Boldog Névnapot!
Kép

Áron babának boldog születésnapot!
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Köszönjük a névnapi köszöntéseket! :lol:

Boldog szülinapot Áron babának!

Bocsi, most kevesebb az időm, mert eddig Fanni névnapoztunk, most meg lassan szedem össze a holnapi melós cuccaimat. Hát igen, sajnos holnaptól munka... :?

Nika: nagyon jók a képek! :lol:

Pár kép Fanni ajándékairól:
Kapott egy bébitaxit, egy sátort tele labdákkal és egy felfújható csörgő valamit, amit lehet görgetni. Ja, és tegnap a nagymamától zoknikat, ágynemüt, Micimackós étkészletet és egy babát. És még délután megyünk a dédihez is :lol:

Kép Kép

horvviki

Kép Kép

horvviki

húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú :oops: :oops: :oops: :oops:

Boldog névnapot az egyetlen jánykánknak:):):):):):):)

Kép

Viki nagyon jó ez a ház :):):):):)
Gergőnek is volt ilyen járássegítője amig ki nem rágta :):):):):)

nika70
Salgótarján

többiek merre vagytok? Fiora te még egyben? mert ez a szutyok időjárás meg szokta tréfálni a kismamikat :)

Trécsi gyere ne marad le :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Koszonjuk szepen a koszonteseket!

Boldog nevnapot Fanninak!

Íme egy kép:
Kép

KépKépKépKép
thelga

Képek a keresztelőről:

Kép

KépKépKépKép
thelga

Kép
Kép

KépKépKépKép
thelga

Boldog név- és születésnapot minden érintettnek!
:D

Itt vagyok és még egyben :lol: . Anyósom azt jósolta, hogy még nem fogok szülni a héten, mert nincs "eltorzulva" az arcom :) . Remélem igaza van....

Kép
fiora

Helga!
Jó kis napotok lehetett :lol:
Áron hogy birta a keresztelőt? Ajándékoknak örült?

Boszi!
Előre is boldog szülinapot Gabi Babának!
Holnap nem tudom mikor jutok gépközelbe...

Fiora!
Mi honnan fogjuk tudni, hogy megszületett Zsófi??? Párod esetleg irna a nevedben? Vagy valakinek küldenél sms-t? Mert mi izgulunk ám! :wink:

Trécsi, Kia? Mizu?

Én holnap este jövök és majd beszámolok az első munkanapomról! :wink:

horvviki

megkértem a férjem, hogy jelezzen Nektek, de attól függ, hogy mennyire lesz másnapos az ünneplés után :lol:
Már most is eléggé pánikol, tegnap is felhívott munkából hogy megkérdezze vannak -e fájdalmaim
:D

Kép
fiora

Fiora! Előbb irjon nekünk a férjed, és utána rugjon csak be! :lol: :lol: :lol: Egyébként az én párom szülés után szinte egy teljes napot átaludt, úgy elfáradt! :lol: Végülis 12 órát állt a szülőágy mellett...

horvviki

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?