Jó reggelt!
Hát ma én jártam úgy, mint tegnap Helga. Fanni háromnegyed 6-kor megébredt és már nem akar visszaaludni
Remélem hamar elfárad és vissza tudunk még bújni az ágyba. Amúgy sem aludhatunk sokáig, mert 10 körül indulunk anyóshoz.
Sajna felsőm még mindig nincs, pedig tegnap végigjártam a WestEndet. Sima egyszerű fehér felsőt nem lehet kapni
Egy helyen ugyan volt olyan, amit tetszett volna, de 7000 Ft volt! Pedig mondom, sima fehér hosszúújjú felső volt... Na 7000 Ft-ot nem adtam érte, főleg mert legalább 2 kellett volna belőle... Ma még megnézzük apával máshol is. De már kicsit unom.... Ráadásul most az is szempont, hogy ne legyen teljesen tesre simuló, mert még van azért hasam! És ha megjelenek egy ilyen felsőben bent, azt hiszik megint terhes vagyok
Boszi, Helga gondolom már ezerrel készülödtök
Akkor mik is lettek az ajándékok? Mit kap Gabika és Áron???
Mi Fanninak valószinüleg bébitaxit veszünk névnapjára, ma azt is megnézzük. Lehet még kicsit nagy lesz neki, nem tudom
Anyuéktól meg kis sátrat kap tele labdával. Az Auchan újságban van most benne, azt hiszem 4000 Ft. Ilyen kicsi sátor labdákkal volt a Bébikuckóban is, és Fanninak nagyon tetszett múlt héten
Nyaralás: mi mindig főszezonban megyünk, szeretem a nyüzsit és ha tengerparton vagyok akkor felőlem lehet nagyon meleg
Úgyis ott a tenger, ami hűsít
Most is júl. végén-aug. elején szeretnénk menni. Kicsit elgondolkoztam Olaszországon is, de az lehet Fanninak messze lenne még....
Horvátországba meg manapság már 6-7 óra alatt le lehet jutni kocsival, annyit biztos kibír.
Fiora: én is dolgoztam utazási irodákban még anno. Nagyon szerettem az idegenforgalomban dolgozni, csak hát nem fizetik meg. Legalábbis 10 éve nagyon kevés pénzt lehetett kapni... pedig kipróbáltam utazási irodát is, szállodai recepciót is... na ott még éjszakáztam is, meg hétvége, ünnepnap és nagyon kevés volt a pénz. Nem tudom hogy ez változott-e azóta. Gyerekkoromban az volt az álmom, hogy telepitett idegenvezetőként dolgozzak valahol tengerparton
Hát az idegenvezetői vizsgám meg lett, de soha nem dolgoztam idegenvezetőként....
Hú, és már csak 12 nap... Már bármikor mehetsz szülni... Én már izgulok helyetted is
Többiek? Mit csináltok hétvégén???