magdolnam, olyan másfél millióra számíts alaphangon és akkor és az zsindely, nem cserép. Mi is ilyesmiben vagyunk. a fűtéssel meg arra figyeljetek oda, hogy elég radiátort rakjanak be, mert mi most ezzel szívunk. nyáron fejezték be és a nappaliba csak egy került és nem elég. ezerrel kell fűteni hogy felmelegedjen... és persze mindig utólag okos az ember...
ja és a virágültetéssel vigyázz, mert mindenhol írják, hogy kerülje az ember ilyenkor a kertészkedést a földben lévő mindenféle miatt. Ha muszáj, akkor is csak kesztyűben csináld. Én is nagyon szívesen csinálnám, de nem merem...
mágnes, apukádnak én is jobbulást kívánok!
erika, amíg mi nem költöztünk be a házba egy lyuk volt a konyhám, szó szerint másfél négyzetméter és ott nagyon ritkán főztem, akkor is csak egyszerű dolgokat. és most hogy van egy szupi konyhám szinte minden nap főzünk, és nem sokkal jövünk ki jobban. Két emberre még nem feltétlenül éri meg... De azért mégis más olyat enni amibe tudod hogy mit raktál. Meg tuti hogy friss meg ilyenek.
Szóval hajrá!
nati, az egész biztos, hogy ha nincs semmi, akkor nincs mégegy vonal. Úgyhogy reggel szerintem csináld meg a másikat, legfeljebb majd a magad megnyugtatására csinálsz megint pár nap múlva. De szerintem ez is ugyanolyan mint az ovu teszt, hogy amikor nincs semmi, akkor totál csak egy csík van. Úgyhogy kívánom neked hogy hamar véget érjen az éjszaka.
Na most megyek én is szerintem fürdeni egyet aztán fekszem. Holnap megyek dokihoz és remélem lesznek megint képeim. Akkor majd teszek fel.
Jó éjt!