Sziasztok!
Panny
Jó kertészkedést!! Mostmár bármit csinálhatsz, nagy baj nem lehet! Mi is imádunk a kertben szöszmötölni! Főleg a párom! Muskátlik, fűnyírás, sövény , meg egy kis veteményes is van. Ja, és rendeltünk filagóriát. Tudjátok, mi az? Ilyen kerti kis kiülő fából, teteje is van. Ha minden igaz, holnap hozzák, Erdélyből lesz!
Ja, és Panny, holnap mi is IIIGGGEEENNNN!!!!!!!!!!!
Kriszti
Olyan jó, hogy ismsét aktivizáltad magad!! Tök jó látni a vonalzódat! Hidd el, meg lesz az eredménye!
Gona
Ez nagyon jó kép!! Ez hüvelyi uh-val készült?? Ha igen, az milyen???
Nekem még sosem csináltak olyat...
Nekem még mindig nincs émelygés.....Csak a mellfájás.....ja, és a Leo azt írta, hogy nyugodtan folytathatom a palástot a 12. hétig, na, viszont attól már öklendezek.....Fú, most is, ahogy rágondoltam!
Üdv. Bévi!!
Tegnap nőnapi buli volt a melóhelyen, egy étteremben voltunk, először az egyik csaj mindenféle vetélkedős játékokat szervezett, majd volt vacsora, sőt még táncoltunk is! A nagy főnökkel, a polgármesterrel is! Szóval jó volt, sokat nevettünk!
Jaj, csajok, most megint dilemmában vagyok...........Amikor bő egy hónapja bejelentettem a közvetlen főnökömnek, hogy ha lejár a szerződés, eljövök, akkor még nem tudtam, hogy baba van a dologban....Viszont tegnap a munkaügyi kp.-ban megérdeklődtem, hogy mivel most csak egy éves munkaviszonyom lenne, így munkanélküli csak 72 napig járna, és így kb. 2,5 hónap a terhességből úgy telne, hogy semmilyen pénzt nem kapnék.....És szülés után is csak gyest......Nos, a csaj azt hajtogatja, hogy beszéljek a főnökkel, hogy mi a helyzet, és mégiscsak maradnék, hogy jogosult legyek táppénzre, gyedre is! Szerintetek nagy gáz, ha megint odaállok a főnök elé, hogy mégiscsak hosszabbítsa meg a szerződésem?? Bár ő biztos megértené, mert még a héten is rákérdezett, hog "Edit, nem gondoltad meg magad??"
Sziasztok!
Edit