Új privát üzeneted érkezett!

SZIASZTOK.ÉN MÉG ÚJ VAGYOK DE REMÉLEM BEFOGADTOK :lol: .MI IS BABAÁT SZERETNÉNK.SZEPTEMBERBEN HAGYTAM ABBA A GYÓGYSZERT ÉS AZÓTA VACAKOL A MENSZESZEM.MOST CLOSTIT SZEDTEM EZ AZ ELSŐ ILYEN KURÁM DE NEM ÉRIK A PETESEJTEM SAJNOS :cry: NEM TUDOM MI LESZ JÖNN A KÖVETKEZŐ KURA NEM SOKÁRA.PUSZI MINDENKENEK :roll:
bévi

Szia!

Hát persze,hogy befogadunk!
Irsz egy kicsit többet magadról????
Család stb.....
Vendég

T.KRISZTI KÖSZI A BEFOGADÁST :lol: ÁTLAGOS CSALÁD VAGYUNK MÉG NINCS GYEREKÜNK MOST SZERETNÉNK VAN EGY BABABOLTOM ÉS NAGYON VÁGYUNK EGY PICURA MINDEN NAP TALÁLKOZOK ELÉG SOK KIS APRÓSÁGGAL ÉS NAGY A VÁGY EGY SAJÁT UTÁN DE MINT MÁR IRTAM VANNAK MÉG AKADÁLYOK SAJNOS DE REMÉLEM RENDEZŐDIK.ÉS VELED?
bévi

Szia!

Azt hittem,ti is a harmadik babára gyúrtok,mivel ez a 3-ik gyermekünket tervezzük topik!
De irj,nyugodtan!!!!
Hátha tudunk segiteni valamibe!!!!

Az én esetem,hosszú!!
De röviden leirom!
16 hónap után feladtuk a babaprojektet!
De nem védekezünk,igy van esély ha akar jönni a baba!
Van egy 17 éves lányom és 13 éves fiam!
Sok mindent kipróbáltunk,minden praktikát bevetettünk,de sikertelenül!!!
Egy idő után pedig be lehet sokkolni,remény vesztetté érezni a babaprojektet!
Most nagyon nyugodtak vagyunk,nem gondolunk semmire,csak éljük az életünket!
Hát ennyi!
Ja én is szedtem 4 hónapig clostyt!De kiderült annélkül is volt tökéletesen pé-m!!!!!
Vendég

Kriszti

látom vonalzód is van már!!Ez a beszéd!!!! :lol:
Holnap sütizek!!Kiváncsi leszek rá!!!!Almás és túrós lesz!
Azért nem jötem d.u.,mert vásároltunk apával,meg a kiicsivel.Holnap holnapután dolgozik a párom,igy ma kellett...

bévi

Nekem dettó ugyanez volt ami NEked!Én is Clostit kaptam rá.Nem akarlak elrettenteni(igaz én nem jó dokihoz kerültem)de 4 évig csináltam ezt.Aztán feladtam.Akkor meg 5 hónapra rá pocakban volt Petra.
Sok függ a dokitól persze,mondom az enyém elkurta....
Össze-vissza hormonkezelt,pedig nem is vizsgált ki rendesen...
Ajánlani azt tudom Neked,hogy követeld a vizsgálatokat!!!!!Mindet!!! :wink:

Panny

hajrá kertészkedés!!!!!!! :wink: Én is imádom,igaz csak az erkélyt szinesitem vele!!! :oops:
Vendég

JÓ ÉJT!!!!!
Vendég

Szia Erika!

De 1x-re irtunk!
Én almást,túróst,meggyest csináltam!
Holnap ird meg,hogy sikerült!
JÓ ÉJT!!!!
Vendég

Hali :wink:

Kriszti,látom szép új vonalzód van :wink: :wink: Helyes :wink:

hétvége:szombaton egész nap kertészkedünk itthon. :wink: Este megyek anyuval meg a barinőimmel a helyi Műv.házba egy Nőnapi előadásra amit a városi intézmények vezetői+a Polgármester adnak elő(olyan poénos hülyeségek).Nagyon jó szokott lenni,minden évben megyünk :wink:
Vasárnap meg megyünk szavazni(3xIGEN)és utána a szokásos ebéd anyuéknál.

Jó éjt!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Egyszerre írtunk hárman... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szia Panni!

Jó kis program!!!! :lol:
Szombatra akkor jó szórakozást!
Vasárnap én is ugyan az!!!!
Köszönöm a vonalzó dicsérést!!!!!
Nem azért csináltam,mintha annyira reménykednék,de hátha!!!!! :lol:

Most már tényleg jó éjt kivánok,megyek aludni!!!!!
Vendég

Kriszti

és majdnem együtt haladunk(mint régen),én a 21.napon voltam ma.:)
Holnap d.u. irom milyen a sütim! :wink:

Panny

holnap jó nőnapozást!
:wink:
Vasárnapra,meg IGEN :D ,elmegyünk szavazni,mi is!!

jó éjt!!
Vendég

Sziasztok!

Panny :)
Jó kertészkedést!! Mostmár bármit csinálhatsz, nagy baj nem lehet! Mi is imádunk a kertben szöszmötölni! Főleg a párom! Muskátlik, fűnyírás, sövény , meg egy kis veteményes is van. Ja, és rendeltünk filagóriát. Tudjátok, mi az? Ilyen kerti kis kiülő fából, teteje is van. Ha minden igaz, holnap hozzák, Erdélyből lesz!
Ja, és Panny, holnap mi is IIIGGGEEENNNN!!!!!!!!!!!

Kriszti :)
Olyan jó, hogy ismsét aktivizáltad magad!! Tök jó látni a vonalzódat! Hidd el, meg lesz az eredménye!

Gona :)
Ez nagyon jó kép!! Ez hüvelyi uh-val készült?? Ha igen, az milyen??? :roll: Nekem még sosem csináltak olyat...
Nekem még mindig nincs émelygés.....Csak a mellfájás.....ja, és a Leo azt írta, hogy nyugodtan folytathatom a palástot a 12. hétig, na, viszont attól már öklendezek.....Fú, most is, ahogy rágondoltam!

Üdv. Bévi!!

Tegnap nőnapi buli volt a melóhelyen, egy étteremben voltunk, először az egyik csaj mindenféle vetélkedős játékokat szervezett, majd volt vacsora, sőt még táncoltunk is! A nagy főnökkel, a polgármesterrel is! Szóval jó volt, sokat nevettünk!

Jaj, csajok, most megint dilemmában vagyok...........Amikor bő egy hónapja bejelentettem a közvetlen főnökömnek, hogy ha lejár a szerződés, eljövök, akkor még nem tudtam, hogy baba van a dologban....Viszont tegnap a munkaügyi kp.-ban megérdeklődtem, hogy mivel most csak egy éves munkaviszonyom lenne, így munkanélküli csak 72 napig járna, és így kb. 2,5 hónap a terhességből úgy telne, hogy semmilyen pénzt nem kapnék.....És szülés után is csak gyest......Nos, a csaj azt hajtogatja, hogy beszéljek a főnökkel, hogy mi a helyzet, és mégiscsak maradnék, hogy jogosult legyek táppénzre, gyedre is! Szerintetek nagy gáz, ha megint odaállok a főnök elé, hogy mégiscsak hosszabbítsa meg a szerződésem?? Bár ő biztos megértené, mert még a héten is rákérdezett, hog "Edit, nem gondoltad meg magad??"

Sziasztok!
Edit

Kép

Kép
ditta76

Szasztok!

BOLDOG NŐNAPOT MINDEN NŐNEK! :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Bévi:
üdv itt!Hát nem könnyű az eseted, de lehet a clostz meghozza az eredményt... :roll:

Kriszti:
jó hangulatos vonalzód van! Tetszik! :wink:

Edit:
lehet tényleg az lenne a legjobb, ha maradnál, igaz ahogy irtad nagyon stresszes, de hátha kimélni fognak az állapotod miatt :roll:

Panny:
hogy birsz kertészkedni a nagy pocakoddal?

Rik:
a sütiből küldhetsz nekünk is :wink: Nekem nem jó a sütém, nem tudok sütni :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

KELLEMES 7 VÉGÉT MINDENKINEK!!!!

Szép napot!!!!!

Erika!
Tudom,hogy eggyütt haladunk!
Jó sütést majd!
Réka,hogy van???

Márti!
Gyerkőcök hogy vannak????

Edit!
Szerintem,nem gáz ha beszélsz a főnököddel!
A pénz beszél!Azért mindent megkell tenni!
Pénz nélkül pedig....?????!!!!!

BOLDOG NŐNAPOT KIVÁNOK ÉS MINDEN NŐNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti:

Kösz kérdésed. A fiuk jobban vannak, Huninak húzódik vissza a dudorja,de azthiszem mégis a műtét mellett döntünk, mert éjszaka nayon kinlódva veszi a levegőt... :( Hétfőn megyek beutalóért. Beszéltem az egyik anyukával, akinek a kislányát kell megműteni, Hunival egy idős és ovistársak. Megprobáljuk öszzeegyeztetni az időpontokat, hátha sikerül. Igy nem fog az idő olyan nehezen telni majd a korházban...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti!

Örülök,hogy jól vannak!
Mi kb.3-4 napig voltunk bent!
Hamar paterolják ki az embereket a kórházból!
Drukkolok,hogy minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Hát a mai kertészkedésmnek annyi lett.... :( :( reggel óta egyfolytában csepeg itt az eső :(

Végülis semmi különöset nem csináltam..apa rendeb tette a garázst,most meg a garázsba a homokózó tetjére fedőt készít(mert a fránya szomszéd macskája folyton oda sz...ik :( )

Reggel elvittem Márkot angolra,hazafele benéztünk a műv.házba ahol Húsvéti kézműves játszóház volt.Hát nagyon tetszett Márknak...készített ajtódíszt meg festett tojásokat. :wink:

Most elugrottam a Sparba grill csirkét venni(marhára nem volt kedvem semmit főzni :( )mindjárt eszünk aztán nemsoká megyek az előadásra :wink:

Edit!

Sztem mindenképp hossazbítsd meg a szerződésed!!Egyátalán nem gáz,hisz most új helyzet előtt álltok...és tényleg nem mindengy az a fránya lóvé(főleg hogy csak gyes-t kapnál gyed helyett 2 évig) sajna ebben a mai sz@r,kiszámíthatatlan"Gyurcsányos"világban... :( :(
Főleg, hogy még rá is kérdezett a főnököd...de azért beszéljétek meg hogy az állapotodra való tekintettel ,ha lehet kíméljenek a stressztől amiíg nem lépsz le táppénzre.

Márti!

Hát elég érdekesen bírnék kertészkedni a nagy "dömperemmel"...valahogy úgy hogy én diktálok,apa meg végrehajtja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi annyira nem tartjuk a nőnapot...anyám mindig azt mondja:kommunista ünnep...Azért kaptam a fiúktól egy Milka bon-bont :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

KÖSZI CSAJOK A BIZTATÁST REMÉLEM MAJD JÓ DOLGOKRÓL IS BE TUDOK SZÁMOLNI NEKTEK MÁR SZUPER MERT OTT VAN A CSÖPSÉG DE MAJD BELEHUZOK :lol: :lol: :lol: ÉS LEHET FELZÁRKÓZOK HOZZÁTOK :lol: BOLDOG NŐNAPOT NEKTEK EZ A MI NAPUNK
bévi

Sziasztok!

Nálunk is elég sz@r idő van,totális elborulás,esik az eső!!!!
Mi sem csinálunk nagy ügyet a nőnapból,egy-egy szál virág a két fiútól és puszi!

További jó 7végét!!!!!!!!!!!!
Vendég

Senki nem volt itt délután és este???????????????????

JÓ ÉJSZAKÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hát nem volt valami pörgés itt délután... :? :?

Most jöttem megaz előadásról,nagyon szupi volt :wink: :lol: :wink: :lol:
Szét röhögtük magunkat :lol: annyira vicces hogy aki hétközben amúgy pl.az Önkormányzat adóiroda vezetője(férfi),most meg itt kánkánozott női ruhába :lol:
A polgármester is tök jó fej volt!!
Az nagyon jó amikor ilyen komoly beosztású embereknek van humoruk,nem?!Ott nagy baj nem lehet...
Nem hiába,Gödöllő Jobbos város :lol: :wink: :lol: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kriszti

mi jó nagyokat sétáltunk ma,ezért nem voltam.Itt szép idő volt...
Jó azért a nap nem sütött,de olyan tavaszias már a levegő!! :D
Sütikét holnap csinálom,mert apósék jönnek,és mégiscsak frissen jó!!! :wink: :D

Jó éjt!!
Vendég

Jó éjt :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok. Jövő hónapban vágunk bele a babaprojektbe, ha elsőre sikerül még 2008-as is lehet.

Kép Kép Kép
datolya

Jó reggelt :wink:

Üdv.DATOLYA :wink:
Írj magatokról bővebben :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Szép vasárnapot!

Erika!
Jó sütést ma!
Nálunk sem volt hideg,csak esett az eső!
Ma is borult idő van,még nem tudom,mi sül ki belőle!!!!

Panni!
Örülök,hogy jó volt az előadás!

Üdv!datolya!

Mi tegnap csak anyuéknál voltunk kint,ma pedig itthon dekkolunk,apa nappalos!Este felé megyek maszirozásra!
Az egyik barátnőm gyógymasszőrnek tanul és gyakorolnia kell!

Többiekkel mi van????????????????????????????????????????????
Vendég

Sziasztok!

Mint lent látható két fiúnk van. Eredetileg csak két gyereket szerettünk volna, de valami megváltozott, nem tudom mi és úgy döntöttünk, hogy szeretnénk egy harmadikat is. Ha nem sikerül az se fog földhöz vágni, teszünk egy próbát. Az első három terhességem már az első ciklusban összejött, remélem így lesz a negyedikkel is.

Panny, mire vagy még kíváncsi? Látom, Te már finisben vagy. Hol fogsz szülni?

Kép Kép Kép
datolya

datolya!

Akkor sok sikert kivánok a babaprojekthez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mielőbbi babásodást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Már esik ez a fránya eső! :evil:
Vendég

Kriszti

he-he itt szuper idő van!!!Reggel 8-kor már a levegőn voltunk,egészen 11-ig.A játszótér dugig volt!!Verőfényes napsütés!!17fok!!
Jaj és sül a sütikém!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mire após ideér kiváncsi leszek mennyi lesz belőle!!! :wink:
Meg csináltam shrekk-et is.Az mandulaaromás süti.Nekem annyira nem jön be,de gyerekek szeretik.

DAtolya
üdv itt!!!
Mielőbbi babásodást!!! :wink:
Merre laktok?
Vendég

Erika!

Hideg itt sincs,csak borult idő!
Eső nem esik jelenleg!
Én most piskótatekercset csináltam,pillanatok alatt elfogyott,ahogy szeleteltem úgy ették,3 szeletet menekitettem apának,estére mire haza jön munkából!
Rántott húst csináltam sült krumplival!

Este jövök!
Vendég

Sziasztok!

Hú, jól beindult a topik! Én szombatonként suliban vagyok látástól mikulásig, akkor ne várjatok... :(

Bévi,
üdv itt nálunk! És akkor babaruhák közt ülsz egész nap??? :) Hadd helyettesítselek egy napot! Adok cserébe két kis lurkót! :lol: Már nagyon várom, hogy előszedhessem a kis babaruhákat... Neked meg kívánom, hogy végre ráadhasd valakire őket!

Datolya,
jól gondolom, hogy van egy angyalkátok? Ha eddig is ilyen könnyen teherbe estél, nem lesz ez másként most sem! Mindent bele! :)

Csajok, atyaég, mennyi sütit süttök??? Rendes anyukák vagytok. :) Sikerült ma pár falat tortát lenyomnom a torkomon (persze nem én sütöttem) de asszem mostanában a sütiket kihagyom...

Hadd pletyizzek egy kicsit. Talán még emlékeztek Boeskére, összefutottam vele egy másik topikban. Már másfél hónapos a 3. babája! :)

Ditta,
nem tudsz elmenni táppénzre most valamikortól? Gondolom a táppénz is munkaviszonynak számít nem? Vagy a szerződéses munkaviszonynál ez nem így van?

Nem írok mindenkinek külön, mert nem győzöm, ne vegyétek zokon! :P

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

SZIASZTOK CSAJOK UGY LÁTOM MINDENKI SÜTÖT A HÉTVÉGÉN :lol:
ITT IS ROSSZ IDŐ VOLT MA ÉN NEM SÜTÖTEM SEMMIT DE A PÁROM MEGLEPET EGY TÁLCA KRÉMESSEL IMÁDOM MIND KETTŐT :lol:
NYÁRIORGONA:CSERÉLHETÜNK NEM TULZOK IMÁDNAK A GYEREKEK TALÁN AZÉRT MERT BÁRMIRE KÉPES VAGYOK VELÜK.A BARÁTNŐM KISLÁNYÁVAL NÉGYKÉZLÁBB MÁSZUNK AZ ÜZLETBE GÖBE-GÖBE(KÖRBE-KÖRBE)AHOGY Ő MONDJA DE NAGYON ÉLVEZI DE EGY BIZTOS NEHEZEN FÁRADNAK :lol: :lol: :lol: PUSZI MINDENKINEK
bévi

Datolya!

Tul.képp ennyire voltam kiváncsi :wink: a többi úgyis kiderül menet közben :wink:
Azt akartam én is érdezni,hogy azt írtad hogy 3x voltál terhes,szal mi történt...??

Kriszti!

Piskóta tekercs :wink: nyam-nyam :wink:

Gona!

Szombatonként suli...hát nem írígyellek... :?

Erika!

Verőfényes napsütés :wink: Az klassz lehetett :wink:

Én ma tudtam egy kicsit kertészkedni,ültettem 15 árvácskát meg 1-2 sziklakertit.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Erika!
Na,hogy sikerült,már kiváncsi vagyok!!!!!!!!!!!!!!!

Én megint nekikezdek piskótatekercset csinálni,egy rúd nekünk meg se kottyan!

Én is olvastam ,már hogy Boeske megszült!Most már Nikiről lenne jó tudni!
Vagy már lehet megszült!
Márti is közeleg már a szüléshez!
Vendég

Gona

boeske!!Aztamindenit!!Milye van?? :D

Kriszti

hát........Finom lett!!!!!
Após épp fogyózik,na de evett ám!!!!!!!!!!! :wink:
MA egész nap csaviztunk,még Ibolyát is szedtünk! :wink:
JA és nálunk is rántott husi volt. :D

PAnny

hogy vagy????????????

Britta????
Vendég

Erika!

Hát nem elég meggyőzően irtad hogy finom lett!
Tényleg jól sikerült???
Csak azért kérdezem,hogy a barátnőmnek sosem sikerül,pedig ugyan ezzel a receptel csinálja!
Mi már be vágtuk a második piskótatekercset,szerintem sorozatba csinálhatnám,non-stop akkor is ennék!
De mindegy milyen süti,jöhet!
A jövőhéten itthon is leszek,már megvan a megrendelés miket kérnek!

Még később benézek!

Ha nem jön senki,elköszönök!

JÓ ÉJT ÉS JÓ PIHENÉST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

ugy látom csak megy itt a sütés ha valakit érdekel van fini almás süti receptem imádok sütizni szóljon priviben küldöm na puszka
bévi

Rik-Ditta!

GYŐZTÜNK!!! :lol: :wink: :lol: :wink:

Boeskéről én tudtam,taliztam vele más topicokban.

Rik!

Jól vagyok,ahogy írtam ma ültettem árvácskát is négykézláb... :lol:
A szomszéd jót röhögött rajtam :lol: Nem bírok magammal ha közeleg a tavasz....imádok kinnt ténykedni :)

Jövő héten még a konyhakertemet is el akarom vetni,mert szülés után nem lesz rá időm.

Amúgy nuku jóslófájás...egyenlőre ennyi.Kedden megyek legközelebb CTG-re.

Kriszti!

Ne csigázz ezzel a piskótatekercscsel... :shock:

Jó éjt!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Nekem abban a szerencsében volt részem, hogy nem én sütöttem, hanem a hugom sütött nekem :) .

Nyáriorgona, gratulálok a pocilakóhoz.

Szóval Pannyval együtt jól gondoljátok. Az első terhességem ikerterhesség volt, az egyik magzat a tizedik hétre felszívódott, a másikat pedig a 12. héten spontán elvetéltem, szerencsére műszeres befejezés nem kellett, de lelkileg nagyon megviselt.

Rik, köszi. Budán lakunk, nagyon szeretem, közel a Duna. Mióta próbálkoztok a harmadik babával?

t.Kriszti, köszi. Nálunk az eső nem esett, de borus idő volt.

Jó éjt! Várnak a fiúk, meg a teregetés.

Kép Kép Kép
datolya

Panny :)
IGEN-IGEN-IGEN-IGEN-IGEN-IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)
Csak lehessen is elérni valamit!!!!!!!!!

Jó éjt nektek!
Szorítsatok, mert holnap reggel előadom a főnöknek, hogy mi a helyzet!

Panny, nálad volt hányinger? És mikor kezdődött? Mert nem mintha vágynék rá, de valahogy megnyugtatna, hogy ha van, akkor minden rendben.......Egynlőre semmit nem érzek! Csak a cicimet! Az jó nagy! Ennek csak apa örül...... :wink:

Kép

Kép
ditta76

Ditta!

Nekem volt hányinger ,de csak kb.6-7 hét környékén volt elég erőteljes.Sztem ne erőltesd ha nincs,hidd el nagyon sz@r volt...
Van több barinőm is akinek egyátalán nem volt és nem volt baj.
A cicifeszülés is elég :wink:

Még simán jöhet a rókakoma...

(Én bízom hogy fog történni valami!!!-gondolom tudod mire értem :wink: )

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Látom egyre többen dupla csíkosak :D
Remélem mi is nemsokára azok leszünk :D
Nagyon rajta vagyunk a dolgon.
Vettem Lh tesztet is. Még pihenni is elmentünk.
Egyedül hőt nem mérek, mert sajnos nem mindig ugyanabban az időben kelek, van mikor 1/2 5 kor heti 2-3* többi időben 7-8 között. Én azt hallottam, hogy reggel egy időben kell mérni.

Dokihoz végül is nem mentem, mert 02,26-án megjött, és azon a 7en szabin volt a doki.

Lányok most hohy van lehet ahhoz menni akihez akarsz, vagy csak oda mehetsz amelyik korházhoz tartozol?

Vagy mehetek ahhoz a dokihoz, akinél már 2* szültem.

Fizetni kell, nem vizit, és napidíjra gondolok, mert azt most szavaztuk meg, :D hogy nem kelle fizetni, :D hanem a korháznak? az a max 100e ft-ot?

Köszönjük a szülinapi jókívánságokat.

Na jók legyetek
Dorka

Kép
Kép
dorka2

vagyis a 6-7. héttől kezdődött erőteljesen és kb.a 13.hétig tartott(ezt akartam írni)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Dorka!

Ahhoz mész akihez akarsz.Horváth Ágnes "drága jó asszony" :shock: be se vezette azt, hogy csak terüketielg illetékes kórházba mehetnek a kismamák(csak terv volt hál'istennek)szal nem kell külön fizetni,csak amennyit te akarsz a dokidnak ha tudsz...

Jól tudod, a hőt mindig ugyanabban az időben kell mérni,legalább 4-5 órai alvás után,felkelés nélkül.

Sok sikert!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

JÓ REGGELT!!!!!!

Végre nem esik az eső!
De még kicsit be van borulva!
Szép napot mindenkinek!
Megyek suliba!

Képzeljétek el,ilyen még sose volt 21 napra elkezdtem vérezni,minden előjel nélkül!
Vagyis csak egy picit fáj a hasam és a derekam!
Hát kezdek nem jól működni???!!!!
Na mindegy már nem lep meg semmi!!!!

A tegnap esti hireknek viszont nagyon örültünk az IGEN-NEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SZÉP NAPOT!
Vendég

Mostmár nem csak estére,már reggel is be van dagadva a lábam :( Gyorsan el is rohantam a védőnőkhöz egy vizeletet nézni,de nincs semmi gond.Ez már természetes vizesedés sajna.A vérnyomim még itthon megmértem,az is jó.Parázok ettől a Toxémiától,mert annyi kismamának van mostanában.

Olyan semmilyen idő van felénk....se nap,se eső... :?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Hétvégén anyuméknál voltunk, azért nem jelentkeztem...
Hát Panni érdekes látvány lehettél nagy pocakkal négykézláb :lol: :lol:

Datolya: üdv itt!!! :lol:

Kriszti:
:cry: sajnálom pirit...
Én utálom pirit :evil:

Ditta:
mi a helyzet, mit mondott a főnököd????
Csuriban érted kezem-lábam :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

na, reggel bementem a főnökhöz! Tök rendes volt!! Még gratulált is, és azt mondta, hogy csak természetes, hogy meghosszabbítja, hiszen ez az én érdekem....Ha dec. 31-ig hosszabbít, az nekem már elég, jogosult leszek tp.-re, tgyás-ra, és gyedre is!
Mostmár csak a babucinak drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!

Egyébként ezzel a főnökkel sosem volt bajom, egy másik ember miatt mentem volna el, de őt egyébként is mindenki utálja! Egy nő..... a rendes főnököm meg férfi. Egyébként nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem egy női főnök sokkal kegyetlenebb tud lenni.

Ditta

Kép

Kép
ditta76

SZIASZTOK GRATULÁLOK DITTA ÖRÜLÖK NEKI HOGY SIKEREL JÁRTÁL DE NEM MINDEN NŐ FŐNÖK KEGYETLEN ÉN IS FŐNÖK VAGYOK DE NEM VAGYOK KEGYETLEN :lol:
bévi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?