Sziasztok!
nahát bocsi a nagy eltűnésért...
a mai nap igyekeztem keveset szgépezni, hogy a férjem se szgépezzen
vettünk matracot a kiságyba, holnap kimosom az ágyneműt, helyére rakok mindent és akkor gyönyörködöm...
Tegnap voltunk bútortvenni, a konyhaasztal már áll, és végre rendes konyhám van
nagyon tetszik!!!!!
nade akkor most visszaolvasom a másfél nap lemaradásom
és irok...
látom a gyed/tgyás meg mindenféle juttatásokról volt itt szó. Ha valaki nagyon ott van a témába, lenne egy kérdésem:
tudom, hogy a tgyás és a gyed akkor is jár, ha külföldön szülök, hiszen az biztosítási jogviszonyhoz fűzödik. Gondolom, hogy az egyszeri anyasági segély nem jár, ez oké. A családi pótlék jár? és a babakötvény? Minden segítséget köszönök.
Ma újra és újra, nagyon sokat gondoltam Patira, annyira jó hallani felőle a híreiteket, hogy mennyire jól van! Ha valaki megy, mondja meg, hogy Svájcból is üdvözli valaki Nortont és a családját
Évi, naggyon hihetetlen a szüléstörténeted.... jó, hogy így vigyáztak Rátok odafenn!!! Képeket kérünk majd, ha a vendégsereg épp nincs ott
Én is arra lennék kiváncsi, hogy a férjurad Veletek tud lenni?
Jim, Te nem vagy normális ezzel a linkkel
csokiból....hmmm
és ez a volt pasikeresés a wiwen... én más miatt megyek fel mindig a wiwre, van egy mindennapos kismamaismerősöm.... várom, mikor jelenik meg az üzenőfalon, hogy megszülettem....
és Jim, én is délig pizsiben voltam... ja 11kor reggeliztünk.... gofrit
csokipudinggal és habbal. és galád módon lefotóztam, és majd feltöltöm Nektek válasszul a palacsintásképekért...
és én is füriztem egy nagyot
Melinda, én sem fürödtem az első 8 hónapban, de most rászoktam.... az utóbbi 2 hétben, és nagyon jó
a legjobban az, amikor hason "lebegek"
akkor a hasamat teljesen ellepi a viz
Kissani, asszem Te kérdezted, hogy mennyi kapcsolatom van itt. Szerencsére nem panaszkodhatok, nagyon sok itt a magyar, még a férjem cégénél is. És kedvesek
Sokat segíŧenek. Pl orvost, kórházat találni, mindenféle intézkedésekben. Szval nem olyan vészes. A panaszom inkább a férjemre vonatkozott, nagyon hiányzott, egész héten sokat dolgozott. De megértem
Illetve az is nagyon furcsa, hogy sok barátunk van otthon, és hogy ők meg a rokonaim nagyon hiányoznak....
Kikó, nem semmi, hogy Temég vasalsz is a kis Zalán mellett
és gyönyörű baba... a kakiról, nekem itt is és otthon is többen mondták, hogyha csak anyatejet kap a gyerkőc, akkor akár 1 hétig is lehet székletmentes és az is normális. Ezen persze apukám teljesen kiakadt, de az orvosok mondják
Linocs, dejó, hogy már otthon
jó hallani, hogy ennyit eszik Fruzsi
és olyan jó nézni az egyre szaporodó gyerkőc-vonalzókat
Szilvánusz, Neked állandó ++++
Livcsi, +++ 40+0 ahogy kérted, küldöm az enerdzsit.... Tegnap óta feltöltődtem
Cicuka, ügyik vagytok
kérünk képet
és vonalzót
Endre, Kmanna-férj, Lusieférj üdv itt
olyan jó, hogy jöttök...
köszönjük a köszöntéseket
Kmannaférj, tündéri a kiscsaj!!!! szombaton vagy még pénteken született??
Endre, nálunk apás szülés lesz... merthogy amikor kiderült hogy babát várunk, kikderült hogy svájcba megyünk, ez kb egyidőben volt... mondtam a páromnak, hogy eldöntheti, hogy apás-szülést akar-e de tuti legyen ott velem, hogy tuti jól értem-e amit mondanak
És annyira aranyos Zalán, az az ásitós kép....
Csujzi, nagyon szorítok. ++++
Eszterxx, megértem a félelmed az indítással. emlékszel, Pati is ettől félt... de aztán most megszült
és látod, Lusie is mekkora babát szült
szval nagggyon drukkolok, és ugye vasárnap is Andris lesz? Ödönke csak hétfőn lenne?
Remélem a barátnőd jobban van...
jaj lányok, miközben irtam 1órás szünetet kellett tartani, anyósomékkal telcsiztünk.... olyan "aggódós", most pihenjetek, mert utána már nem lehet... ne emelgess... stbstb...
najó, folytatjuk a mozizást és én meg az olvasásirást
Beuska, kicsit pihizz, most már télleg megérdemled
ügyes vagy a szakdolival
És a fiad... hihetetlen.... énisénis szeretnék majd ilyet!
Mni, örülök, hogy itt vagy
utólagos engedelmeddel a weddingsen Évivel elárultuk a nagy hírt
utána én is elárultam Évijét
és nagyon édes Lilla baba
sajnálom, hogy most nehezebbek az éjszakák. remélem javulni fog
Zsu, nagyon jó az új vonalzód
a svájci akcentussal sehogy nem boldogulok még.. de a német már egész jól megy
és mindenki beszél rendes németet is
Pumperka, nem ér igy ijesztgetni a csapatot
mi meg már mindenre gondoltunk
és gratulálok!!! nagyon ügyes a kisfiad!!!!
Esztereu, Te még mindig dolgozol?
a 29dikei szülés nekem is jó lenne
Biribon, a függönyvasalás nekem sem a kedvencem.... az uram meg is jegyezte, hogy hullámos lett...
Pété, remélem már nem tart sokáig a görcsölgetés
++++ drukkolok!!! +++
Kissani, szomorú ez a munkamegszűnés....
Rima, ez a 7 nyelv.... hihetetlen vagy!!!
Csajok, én is pont ezen gondolkodtam a minap, hogy hasn vagy fekve kell majd altatni a kicsit...? tudom, hogy babafüggő, de hogy kezdjük?
cumiról viszont azt hallottam, hogy nem igaz, hogy a csecsemőhalál megelőzésére jó. Én nem ítélkezem, főleg hogy nincs jogom, mert még sosem próbáltam. Szeretném kipróbálni cumi nélkül, de kitudja mi lesz
Jaj lányok, alig győzőm fejbentartani, hogy hétfőn ki megy be... mindenkinek ++++ (Juditkecs., CSujzi, és ezek szerint Melinda is? kimég?
)
Tcis, nem vagyok álomfejtő. egy darabig azt gondoltam hogy van jelentésük... de aztán olyan butaságokat álmodtam, hogy azt mondtam, hogy inkább nem tulajdonítok semmit neki... szval szerintem csak azért álmodsz ilyeneket, mert nagyon foglalkoztat a szülés -mint mindannyiunkat. szerintem sokunk álmodott már furcsa dolgot.... én pl azt álmodtam, hogy a babakocsit valaki más tologatta, de láttam őket és egy kőben megbotoltt a kerék és előre bukott a kocsi, de nem teljesen és kiesett belőle a gyerek....
azóta rájöttem miért fontos a biztonsági öv a fekvő kocsiba is....
na, kicsit hosszú lettem, de remélem nem haragszotok... holnap is kevesebbet leszek, mert még mindig itthon van az uram
szép álmokat...
Szilvánusz? ++++ 41+unknak +++