Sziasztok!
Nem tűntem el, csak semmi kedvem nincs írni ide, úgy felkorbácsolódtak és soxor szélsőségesbe elmentek az indulatok.
Ez így az utsó hónapban nagyon nem hiányzik nekem.
Mégegyszer hangsúlyozom, h nagyon sajnálom, ami a családdal történt, ki fogják vizsgálni, és le fogják vonni a szükséges következtetéseket (ha vannak). De mondjuk, ha esetleg Névtelenünk belegondolna, hogy ha minden olyan kórházat bezárnának, ahol meghalt már szülő nő (sajnos egy pár eset van évente - van, hogy előre nem látható, nem uralható a komplikáció), akkor nemtom maradna-e még hely, ahol szülni lehet. Valamint ahol a sima szüléseken kívül levezetik a bonyolult eseteket, megmentik a mamák és a babák életét... Én úgy gondolom, hogy a mai orvostudomány - és a MÁV kórház (ahol 2000 szülés van évente) különösen arra törekszik, hogy azt a bizonyos kockázatot, amiről már korábban is írtam és Renáta is kifejtett, minimálisra csökkentsék. Ez csak az én véleményem, amit a terhesség előtti kórház és orvoskeresgélés, valamint a 8 hónap babavárás alatt alakítottam ki, nem akart propaganda lenni. Szerintem az a tiszta, ha mindenki a számos forrásból való információszerzés mellett saját tapasztalatokat szerez és így alakít ki egy álláspontot - és azt sem tekinti szentírásnak, mások számára is követendő példának.
Timi, örülök, hogy alakulnak a dolgaid, nagyon remélem, hogy számotokra legkedvezőbb lesz minden!
Ma voltam védőnéninél! Most csak 1 órát vártam, a múltkor majdnem 2-t
Persze semmi probléma nincs, panaszom sincs, amit nagyon hiányolt a védőnéni!
2 napja az én picikém fúrja lefelé a fejét - néha úgy belesajdul a méhszájam, hogy hajde! És láthatólag lejjebb is ment a pocim... Persze tudom, hogy ez még nem jelent semmit, de akkor is!!!!
Nem is igaz, hogy semmit nem jelent, mert az, hogy beilleszkedik, nagyon fontos! Én pl. nem másztam le anno, hanem fent voltam (de ugyebár 3 héttel korábban születtem 3 tányér bableves hatására), így nem produkáltam tolófájást sem...
Persze az anyukám ennyire nem örült neki!
Ma megyünk a légzésfigyelőért + okításra, és meglesz minden
Ti hogy vagytok?
Vera, jössz még ide egyáltalán? Már kivi voltam, hogy hogy vagytok, belestem a nyárvégibe (most először), így örülök, hogy minden ok
De ne vessz el, annyit szoktál segíteni nekünk!!!
Virág, és ti? Olyan csendben vagy
Írjatok már, mert meghal a fórum
És akkor hova fogok írni? A Friss kismamikból mindjárt kiöregszem
Na pusszancs, asszem tervezem a képet a falra, mert ki tudja, mennyi időnk van még
Ann