Hello Lányok!
Beleolvasgattam az előzőekbe...
Lafi: nehogymá' elmenj, ill. ne írj!!! Mint második gyermekes (hú, d enagy szó, amikor másnak már 3 is van), nagy ívben nem érdekel, hogy a különböző ligások mit mondanak. Basszus a 2 gyerekkel emgszenvedtem a szoptatást, a Vincénél az István kórház ambulanciájával folyamatosan tartottam a kapcsolatot és már akkor világos lett számomra,hogy nem elég akarni, de nagyon-nagyon akarni (és minden egyéb),hogy tejed is legyen. Van ebben genetika is jó nagy rész!!!
Nem vagyok sem én, sem a gyermekem kevesebb,mert nem szopizott. A Milán a végén azt sem tudta,hogy mit kell kezdeni a cicivel, amellett,hogy gyenge is volt csórikám. Állandóan azzal cseszegettek,hogy bezzeg a gyerekenek X grammot meg kell ennie,mert nem fejlődik stb. Akkor döntsd el,hogy a cicivel sz@rakodsz mire a gyerek teljesen elfárad és egy cseppet sem tud enni, vagy adsz neki tápot. Mindegy, ne idegeld magad kérlek.
A ligások meg a többiek, meg örömükben veregesség meg egymás és saját vállukat, hogy milyen klassz anyák!
Egyébként is honnan a frászból veszik, hogy nem olvastam el 100x a ligás oldalt a szoptatás érdekében, vagy nem tettem meg bármit? Na, hagyjuk.
Na, és most olvasom. Milyen cumiról papolnak a másik topicban? Ha mondani valója van, akkor a pofámba bele mondja. Nem is cumizik,mert kiköpi. Másik mi a fenét tud az életünkről pár beírás alapján? Hú, de qrva okosak vagyunk! Senkinek nem kívánom azt a küzdést a gyerekével amit mi csinálunk.
Nem a táp a hibás...ja. Direktbe tettem egy próbát a Humana-val. megette, majd kihányta. Biztos nem a táp a hibás
Pandus: Dorka hogy bírja a kiképzést? Voltatok más orvosnál? Mit mondanak meddig kell hordani? Gondolom,hogy kontrollra is vinni kell.
Csibe: olvastam erről a kúpról, kérdeztem is a dokinőt, azt mondta nyugodtan adhatom neki, mert homeos ezzel nem tudok ártani. Ez a hasfájásnál merült fel, de azóta ez a problem megoldódott.
Móni: 3 hónapos hiszti, ja. Ez nálunk 1 hónapja tart
Az altatás a legnagyobb gond. Látom,hogy nagyon fáradt. Elringatom, a karomban 2 perc alatt bealszik. Bevarázsolom az ágyába és 10 perc után kel és üvölt. Ezt játsza egy jó ideje
A Vincénél ilyen nem volt. Ha ment is a sírás, de kaja után aludt.