Sziasztok!
Annyit irtatok, hogy egész nap győztem magam utolérni...
Roni, Judit!
Grat az uh-hoz, tök jó, hogy minden rendben veletek, a képek meg fantasztikusak. Az enyém hasonlit Roniéhoz...
Konan!
Én császáros voltam, éy úgy tudom, 2 éven belüli szülésnél mindenképpen újra császár (én már megbeszéltem az orvosommal), de általában is vagy császár a vége, vagy rendes szülés, plusz vágni is kell, mert felszakadnak a korábbi varratok...
Szeder!
Hasmenés dettó, bár lehet, hogy inkább csak sűrűbb alkalomról van szó... viszonyitás kérdése... Nekem nem terhesen heti 1-2 a norma, terhesen ez napi 1-2-t tesz ki. Van, hogy többet.
Ági!
A kórházhoz hozzászólni sem tudok, mert totál elakadt a lélegzetem, ahogy olvastam... na én ilyen szitukban oltári balhét tudok csapni...
Szerencsére nálunk ultrahanghoz nem kell beutaló, elég a kiskönyv, és soron kivül regisztrálnak is.
Honey!
Főnökasszonyod... nem semmi a nő... az ilyen emberek majd öregkorukban esnek nagyot pofára, amikor magányosak és boldogtalanok lesznek.... megjegyzem, megérdemelten...
Szorulásra csajok mindenkinek tudom ajánlani a Danone Activiát és Actimelt. Nekem nagyon bejöttek (terhesség előtt).
Blúmi!
Habár tökéletesen egyetértek veled, mégis azt kell mondjam, hogy szerintem is vannak, akik nem érdemlik meg, hogy gyerekük legyen. Mennyivel jobb egy babának, ha 1-2 évesen hal bele az ütlegelésbe, az elhanyagoltságba, az éhezésbe, az egyedülhagyásból eredő balesetekbe, mint ha az élet, mint olyan, igazi kialakulása előtt való megszakitásba?
Mindazonáltal én elköttetnék mindenkit, aki csak a segély miatt gyártja a gyerekeket... mert nem egy ilyet ismerek is.
Engem is érzékenyen érint a téma, a szembeszomszédomék pontosan azok a tipikus nemtörődöm, felelőtlen emberek, akiktől a belem kifordul. Szivem szerint elvenném tőlük a gyerekeiket, akiket csak azért csináltak, mert munkájuk nincs, igy legalább kapnak gyest, meg csp-t. Fúúúúúúúúúúúúúúúj.
Vagy egy másik utcabeli. 18 évesen már volt 5 abortusza, a 6.-nál mondték neki, hogy ha megint elveteti, lehet, hogy soha többé nem lehet gyereke. Na mit csinált? Megtartotta, lemondott róla, aztán mégis hazahozta... De minek??? 3 hetesen szépen magára hagyta egy tárva-nyitva álló házban, hagyott egy levelet, hogy köszöni szépen, nem kér belőle... Ki tudja, mit állhatott volna ki sz a szegény kisbaba, ha a gyermekjólétisek nem mennek pont aznap ellenőrizni...
Na de ennyi, nem szeretnék valóban itélkezni, senki felett pálcát törni, nem az én tisztem, mindenesetre igencsak lesúlytó véleménnyel vagyok minden ilyen, és ehhez hasonló személy iránt. És jólesik legalább szóban kidühöngeni magamat, tenni sajnos úgysem tudunk ellenük...