Hali.
Most van egy csepp időm olvasni és írni...
A gyerekem épp az előbb csillogtatta meg ama tudományát, hogy nem egészen hülye.
Az apja eltette előle a hősugárzót, de Peti rájött, hogy a spájzban van, bement, és kihozta...mert ott már a zárt ajtó sem akadály.
Jaj csajok, nem tudom, mi van velem, de hétvégén mindig rámjön a tavaszi fáradtság, annyit aludtam, mint egy mormota, de így is képes lennék benyelni a monitort.
Alziza, látom, a többiek már válaszoltak.
Nálunk apa létkérdés, mert ő szokott vezetni, na meg egyébként is, nem csak az enyém az a gyerek.
Na persze mostmár önállóak a picikéink, de régebben azért mindenkinek jól jött, ha apára rá lehetett sózni (persze ezt idézőjelben) a cipelnivalót.
Sajnálom, ami a mamáddal történt! Mikor engem csasziztak, alapból kaptam vagy három zsák sóoldatot...pedig semmi gond nem volt, Peti négy előtt 8 perccel született, és fél hétkor más SMS-eket pötyögtem.
Gab, hát igen, elég sok...én annak idején nézelődtem valamelyik Startlapos oldalon, ahol fel volt tűntetve egy csomó olyan hely, ahol adnak ki termeket, némelyiken volt ár is. Ha esetleg van időd...
Jó ez a bukfenckezdő kép... Nálunk Peti még nem rugaszkodik, hanem "szól", hogy menjek átlendíteni.
Nekem olyankor jut eszembe, hogy terhesnek kéne megint lenni, ha látok egy minibabát.
Én a mai napig szeretem a Húsvétot, még akkor is, ha utána bűzlök, bizti rossz a genetikám.
Colett, a narancs-türkiz tényleg jó párosítás!
Bénianyu, nekem nincs még sulis gyerekem, de én a relációs jelet jobban megértettem.
Na így már emlékszem. Egyébként nem értem, hogy a "gy" után miért nem jó a "b". Meg nálatok Anna is Blanka, szóval nem hiszem, hogy az elsőt fogják használni.
A véleményem meg az, hogy igenis lehet komoly üzletember Bence, vagy komoly üzletasszony Blanka.
Ja, húsvétra nálunk sincs semmi...legalábbis konkrétan nem, minden megvan neki egyébként is, a csoki meg főleg, már megy érte a hűtőbe.
Az életmódra figyeléssel nincs is semmi gond szerintem az árán kívül. Mert ennék én minden nap teljes kiőrlésű kenyeret, ha nem közel háromszoros lenne az ára a "simához" képest pl. Tehát nem is agyban van a baj, mert tudjuk, hogy kéne, csak nincs miből.
Juca, szép, kerek pocak!
Nancsa, a vizsgát passzolom, most nem érzek semmit. Az elsőnél tudtam, hogy nem sikerült, a másodiknál azt tippeltem, hogy meglesz, most nincs ötletem.
A fiadnak boldog névnapot!!!
Wawel, a beszéd még nálunk is várat magára. Csak akkor dumál, ha épp rájön, de akkor is csak az érti meg, aki akarja...
Marcy, jó ez a hely! És nem is drága! Mondjuk én türelmetlen módon nem tekertem lejjebb, de ezek szerint ráéreztem, hogy az Aloe-t nézted ki...
Vizsgaügyben ld. fentebb.
Preni, én szorítok neked ezerrel!
Szuper ez a tüsi haj. Petinek már nem lehet, mert nagyon hosszú a haja, meg göndörödik mindenfele. Az útleveles képe is "taréjos".
Mári, sajnálom, hogy zűrös napjaitok vannak. A fog miatt meg ne bánkódj, inkább ebből törjön le egy darab, mint a maradandókból!
Az allergia sem semmi, hajrá kenyérsütés!
Meteor, nem is tudom, mit írjak. Egyelőre nem tudom, milyen érzés, de biztosan nem jó, nem is szeretném így érezni magam. Szerintem senki sem...de csak előre nézz!
Kimike, a játéktömkeleghez annyit, hogy Petinek is rengeteg van itthon, van a dédiknél is bőven, és nem kötődik egyikhez sem úgy igazán. Szóval csak azért vannak, hogy legyenek, mert az elektromos dolgoknál számára nincs jobb, utóbbi időben az a kedvence, hogy a Nokia telefonját fogja a kezében és kihúzza-bedugja a töltőt.
Szóval szerintem nyugodtam viheted a felét a szeretetszolgálathoz!
A hisztit csak úgy lehet kezelni, ha ráhagyod. Megsúgom, annak ellenére, hogy pici gyerekem van, én is csúnyán nézek arra, akinek torkaszakadtából visít a gyereke. Pedig tudom, hogy Peti is képes ilyenre. Én volt olyan, hogy szinte húztam magam után. Mondjuk mi szinte alig játszóterezünk, nincs is motorunk sem, régebben leírtam, hogy miért. De ha lenne, akkor se cipelném...
Pil, nagyon drukkolok nektek!!! Én azalatt az egy hét alatt is rosszul éreztem magam, de ennyi idő még inkább mellbe vágott volna.
Szívből remélem, hogy minél előbb kiderül, hogy mi a fiatok baja, vagy inkább az derüljön ki, hogy minden OK vele!
És végül a képek, tegnap voltunk Mórahalmon fürdeni, vagyis csak Peti fürdött, mi meg néztük az apjával.
A kis szakértő:
Látszik, hogy nincs éheztetve:
Ui: Szavazzatok! Csak hogy ne feleslegesen dobják ki a pénzünket.