Sziasztok!
Köszönjük a köszöntést!
Beteg babuciknak sok,sok gyógypuszi postázva.
Én már lassan rámegyek az éjszakázásra,szombaton pakoltam reggel a baba cuccost a szekrénybe,és egy hirtelen mozdulattal levertem a vizes vödröt ,lendülettel utána hajoltam,és a baldahintól nem láttam,hogy a kiságy csücske hol is van????
Majd a szememet vertem ki,jól néztem volna ki,olyan kis bőr koronggal a szememen,mint egy kalóznak
Feldagadt a homlokom,és a szemöldököm,úgy fájt,mint a fene....K.O. voltam hétvégén.
Vasárnap golyókám új mozdulatsort mutatott be talajon,jobbra 4 fordulat,majd vissza csavar 3 fordulattal,10 pontra értékeltem,aminek az lett a következménye,hogy megjött a bátorsága,és ezt egész délután folytatta.
Hétfőn délután bekapcsoltam mosó marist,ami nálunk is a konyhaszekrény részét képezi,és este mikor feljöttem mit látok,bemondta az unalmast a csatlakozásnál a menete a csőnek,és folyt a víz világba,amit ugyebár az előtér laminált parkettája nem imádott annyira és az összeíllesztésnél szétnyílt,mint a pünkösdi rózsa,szuper!!!1,5 éves parketta megy a lecsóba.
utálom a szelet,mondtam már??????????????????????????????????
Éjszakázunk ezerrel,múlt éjjel óránként keltem,apával csak röhögünk rajta,három szoba van 3 ággyal,1 nappali sarok ülő ami nyitható,egy van a gyerek szobában,egy a hálóban,az utóbbi hónapokban a létező összes formában aludtunk ezen a három fekvő felületen,maximális kihasználtság,vetésforgó jelleggel.Most mi alszunk golyóval a hálóban,mert ott nincs csak egy ablak amin felhúzom a redőnyt,akkor nem fúj úgy a szél,apa nappali,mert a gépen angolozik,és késő este ér haza,korán kel....egy szót se!!!!!
Hölgyeim ezt megértük,hogy a híradóban főműsor időben hírt csinálnak a létezésünkből,ugyanis a babanetes topikokról volt szó tegnap este,nem láttátok??????HÍRESEK VAGYUNK!!
Bár mi ezt tudtuk eddig is,média nélkül,mindannyian híresek vagyunk valamiről,nem????????
Hétköznapjaink egy Olimpiával érnek fel,amit azt gondolom,mi itt mindannyian napról napra megnyerünk,küzdünk,áldozatokat hozunk,elbukunk,felállunk és megyünk tovább egy újabb cél felé,és közben a legfontosabb dolgot visszük végbe,gyermekünket neveljük.
Mindenkinek megvan a maga keresztje,ki így kiúgy boldogul,de én saját tapasztalatom alapján állítom,hogy sokkal könnyebb az életem,hogy ti vagytok nekem.Hogy leülök,és leírom a gondolataimat,kiírom magamból ami bánt,vagy csak egyszerűen szólok egy másik anya társhoz,aki ugyan úgy nem aludt a múlt éjjel,aki azokat a dolgokat éli meg a babájával amiket én.És ha leírom,hogy pöttyös a gyerekem,akkor ezer ötlet,tapasztalat érkezik,hogy mitől lehet és mit csináljak vele.Kérdem én minek nekünk védőnő,mi egymás védőnői vagyunk,persze elviszem a Martint a héten méretni,hogy ne érje szó a ház elejét,szegény megint jól kiordítja majd magát,de ez van,legalább megtudom,hogy most végül is hány fog van a szájában,mert nem engedi megnézni,és gyanús a dolog,lent középen kint van 2,és a mellette lévők hegye is kint van,felül középen szerintem pár nap,és kint lesz,amikor nevet akkor tudok bekukucskálni,egyébként még dentinoxos masszázs sem veszi le a lábáról,szájzár!!!!
Egyébként a szülésre visszatérve,nekem sem volt burokrepedésem,du 15:15-kor csinálta a doki,alig akart kipikkadni,úgy fájt,mint az álat,ekkor volt 1újjnyi ,jöttek is a fájások ezerrel 16:30 jacuzzi,18:45 eltűnt méhszáj ,szülőszék 20:15 kirepült a fiam!
nem volt egy epsoni derbi,de elfáradtam annyira ,mint egy versenyló
mégis ha holnap menni kéne ,mennék.
Megyek,kihasználom az időt,és alszok egy kicsit....puszi