Új privát üzeneted érkezett!

Vanda, JOBBULÁST Nektek is!!! Bálint, gyógyulj meg gyorsan!!!
Drukkolok, hogy jól sikerüljön a péntek este!
És Bálint is milyen ügyes fiú már! :D

Azt hiszem, Blanka is jobban van egy kicsit (nem akarom elkiabálni), az éjszaka már sokkal jobb volt, mint a korábbi kettő. A hangulata is sokkal jobb, láza nincs. Az orra még folyik és köhög is, de kevésbé, mint tegnap. Úgyhogy remélem, a gyógyulás útjára lépett. Csak az étvágya aggasztó még egy kicsit, tegnap alig evett valamit, este pl. 70 ml tápszer volt a vacsija, a szokásos 210 helyett. Ma reggel majdnem a teljes adagot megitta, úgyhogy remélem talán az étvágya is megjön. Majd meglátjuk... Ja, és jön a foga is felül....
Én még nem annyira vagyok jól, nekem lázam van. És ma reggel már Apának is fájt a torka és folyt az orra, úgyhogy lehet hogy Ő sem marad ki.
mary74

Gabi, megvan már a vérvétel eredménye?
mary74

[quote="bogyra"]B írta:bogyraocsánat most ide jegyzetelek és este kifejtem, különben elfelejtrem pedig van ám mondani valóm.

Tehát este folyt köve, iebr és KZs előesés és mentő. :) :) :)

Bogy, mit akartál írni? Kíváncsi vagyok. :oops:

A mi számlánkra nem jött pénz, igaz én nem közvetlenül a MÁK-tól kapom a GYED-et, hanem a munkáltatóm utalja, mert ők TB-kifizetőhely, így én akkor szoktam kapni, amikor a cég a fizetéseket utalja, 8.-9.-én. Úgyhogy én még nem tudom.
mary74

MarY!
Gyógyulást kívánok Blankának és neked is!

Bea

Kép[/url]
június

Mary!

Hát már nem tudom! :D :D De majd mindjárt összeszedem a gondolataimat, csak közben elkezdtem a weboldalra cikket írni a császármetszésről.... de hipp-hopp átszellemülök utána! :D

KépKépKép
bogyra

Martinnak boldog hófordulót!!!! :wink: :D

Vanda, jó, hogy írtál bővebben magatokról. Kis csipás Bálintnak jobbulást, gyorsan gyógyuljon ki a taknyosságból is.

Mary, akkor Blanka már a gyógyulás útjára lépett, csak így tovább!!

Bogy, nálunk úgy van, hogy az Államkincstár csak a családi pótlékot utalja. A Gyedet az OEP utalja. Ill. akinek kifizetőhely a munkahelye, annak az. Nekünk ma érkezett a családi pótlék, s ezzel kapcsolatban annyi van, hogy 500 ft-tal emelték januártól.

Kép
ági_bp

sziasztok!
Mary!nincs eredmény! :evil:
mindenkinek jobbulást!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi, később kapjátok meg, ezek szerint?
Szorítok!

Ági, Gabi, Bea: köszönjük!

Megpróbáltam ide feltölteni egy babás naptárat, amit ma kaptam mail-ben és szerintem aranyos, még ha kicsit mű is. Olyan Anne Geddes-féle. De sajnos nem sikerült, ezek szerint power point file-t nem lehet feltölteni?

Blanka elaludt, megyek én is ledőlök egy kicsit....
mary74

Sziasztok!
Köszönjük a köszöntést!
Beteg babuciknak sok,sok gyógypuszi postázva.
Én már lassan rámegyek az éjszakázásra,szombaton pakoltam reggel a baba cuccost a szekrénybe,és egy hirtelen mozdulattal levertem a vizes vödröt ,lendülettel utána hajoltam,és a baldahintól nem láttam,hogy a kiságy csücske hol is van???? :shock:
Majd a szememet vertem ki,jól néztem volna ki,olyan kis bőr koronggal a szememen,mint egy kalóznak 8) :lol:
Feldagadt a homlokom,és a szemöldököm,úgy fájt,mint a fene....K.O. voltam hétvégén.
Vasárnap golyókám új mozdulatsort mutatott be talajon,jobbra 4 fordulat,majd vissza csavar 3 fordulattal,10 pontra értékeltem,aminek az lett a következménye,hogy megjött a bátorsága,és ezt egész délután folytatta. :lol: :lol:
Hétfőn délután bekapcsoltam mosó marist,ami nálunk is a konyhaszekrény részét képezi,és este mikor feljöttem mit látok,bemondta az unalmast a csatlakozásnál a menete a csőnek,és folyt a víz világba,amit ugyebár az előtér laminált parkettája nem imádott annyira és az összeíllesztésnél szétnyílt,mint a pünkösdi rózsa,szuper!!!1,5 éves parketta megy a lecsóba.
utálom a szelet,mondtam már??????????????????????????????????
Éjszakázunk ezerrel,múlt éjjel óránként keltem,apával csak röhögünk rajta,három szoba van 3 ággyal,1 nappali sarok ülő ami nyitható,egy van a gyerek szobában,egy a hálóban,az utóbbi hónapokban a létező összes formában aludtunk ezen a három fekvő felületen,maximális kihasználtság,vetésforgó jelleggel.Most mi alszunk golyóval a hálóban,mert ott nincs csak egy ablak amin felhúzom a redőnyt,akkor nem fúj úgy a szél,apa nappali,mert a gépen angolozik,és késő este ér haza,korán kel....egy szót se!!!!!
Hölgyeim ezt megértük,hogy a híradóban főműsor időben hírt csinálnak a létezésünkből,ugyanis a babanetes topikokról volt szó tegnap este,nem láttátok??????HÍRESEK VAGYUNK!!
Bár mi ezt tudtuk eddig is,média nélkül,mindannyian híresek vagyunk valamiről,nem????????
Hétköznapjaink egy Olimpiával érnek fel,amit azt gondolom,mi itt mindannyian napról napra megnyerünk,küzdünk,áldozatokat hozunk,elbukunk,felállunk és megyünk tovább egy újabb cél felé,és közben a legfontosabb dolgot visszük végbe,gyermekünket neveljük.
Mindenkinek megvan a maga keresztje,ki így kiúgy boldogul,de én saját tapasztalatom alapján állítom,hogy sokkal könnyebb az életem,hogy ti vagytok nekem.Hogy leülök,és leírom a gondolataimat,kiírom magamból ami bánt,vagy csak egyszerűen szólok egy másik anya társhoz,aki ugyan úgy nem aludt a múlt éjjel,aki azokat a dolgokat éli meg a babájával amiket én.És ha leírom,hogy pöttyös a gyerekem,akkor ezer ötlet,tapasztalat érkezik,hogy mitől lehet és mit csináljak vele.Kérdem én minek nekünk védőnő,mi egymás védőnői vagyunk,persze elviszem a Martint a héten méretni,hogy ne érje szó a ház elejét,szegény megint jól kiordítja majd magát,de ez van,legalább megtudom,hogy most végül is hány fog van a szájában,mert nem engedi megnézni,és gyanús a dolog,lent középen kint van 2,és a mellette lévők hegye is kint van,felül középen szerintem pár nap,és kint lesz,amikor nevet akkor tudok bekukucskálni,egyébként még dentinoxos masszázs sem veszi le a lábáról,szájzár!!!!
Egyébként a szülésre visszatérve,nekem sem volt burokrepedésem,du 15:15-kor csinálta a doki,alig akart kipikkadni,úgy fájt,mint az álat,ekkor volt 1újjnyi ,jöttek is a fájások ezerrel 16:30 jacuzzi,18:45 eltűnt méhszáj ,szülőszék 20:15 kirepült a fiam! :shock: :shock: :D :D nem volt egy epsoni derbi,de elfáradtam annyira ,mint egy versenyló :cry: mégis ha holnap menni kéne ,mennék.
Megyek,kihasználom az időt,és alszok egy kicsit....puszi

KépKép
riella77

Sziasztok,

Dori nagyon orulok, hogy minden rendben! Izgultam Gergoert!

Boldog hofordulot a babaknak! :)

Jobbulast babokak, jaj hat mindneki beteg? Ricsko is meg ugy kohog, hogy az szornyu! :( Dokino a heten szabin van, pedig ha igy kohog tovabb, akkro csak felhivom, mert most mar szarazan kohog es eleg rosszul! :( Ma alig evett. Itt voltak tesomek es Milan mindnert hisztizik es sir! Na akkor Ricsi is mindig rakezd!!! SZoval nagy votl az osszhang!! :wink: De annyi izgalom erte a pindurt, hogy csak akkor dobodott fel, amikor elmentek!! :D

CIB bank. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Most nem irom le, mert hosszu es az agyverzes kerulget!!!!!!!!!!! Semmi jo, de megoldjuk, ha belegebedunk is, es akkor robbantok!!!!!!!! MInden esetre mocskos szemetlada bankok!!!! Csak ennyi hozzafuznivalom van!!! Es az allampolgar sziv, ahogy mindenben ebben az orszagban!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted:
Amugy a hazat ma kezdtek festeni!! Izgulok, hogy miylen lesz!! Szines falak lesznek! :)

Na mentem utamra.
Pusz mindenkinek.

Kép

Kép
lorcika

Bogyra, en sem kaptam gyanus penzt, de honaprol honapra kevesebb :shock:

Riella, nem lattam a hiradot.
Mit mondtak????????????????????Kivancsi lettem... :D

Ma voltak munktarsaim, tok jot dumaltunk, Elina is hozta a formajat. :lol:

Holnap megint megyunk baba-mama bandazasra!

Zegi babaszepsegverseny eredmenye: Laszlo Elina 16. helyezest ert el, 109 szavazattal.
KOSZONOM MINDENKINEK A SZAVAZATOT!

Mi bunda nelkul (mail cimek letrehozasa nelkul stb.) egesz jo helyen vegeztunk szerintem.
Itt nem a babak voltak a lenyeg, hanem kinek mennyi spanja van, vegulis ez nem gaz, tudtuk, hogy errol szol.
Nagyon sok baba volt, szoval en orulok, hogy ilyen sok joakaronk van.

KépKép
horilda

Sziasztok!
Azt hiszem, gyógyulófélben vagyunk. Blankának már egész jó a kedélye, az orra még folyik kicsit és néha még köhög is, de azért ez már nem vészes. Az étvágya is jobb már kicsit.
Már én is alakulok, már sokkal jobban vagyok.

Blankának tegnap óta új tudománya is van! Blanka ül!!! :D :D :D
Igaz, hogy nem túl szabályosan csinálja, de mégiscsak ül, nem kapaszkodik, megtartja magát és ülve játszik! Az egyik lábát kinyújtva tartja, de a másikat behajlítva, így egy kicsit fura, de azért mégiscsak ül! :D Rájött végre az ízére!

Kép

Kép
mary74

Ti ki szoktátok vinni a gyereket levegőzni, amikor beteg? Mi péntek óta ki sem tettük a lábunkat a házból, akkor is csak az orvoshoz mentünk. Igaz, hogy én is dögrováson voltam, úgyhogy nekem se sok kedvem volt kimozdulni.
De szellőztetni azért szoktam. :)
Most viszont olyan szépen süt a nap itt nálunk, hogy mostmár kedvem lenne kimenni. Azt hiszem, ha felébred a kiscsibe, kimegyünk egy kicsit. Csak nem betegszik vissza egy kis friss levegőtől? :roll:

Mivel úgy látom, kicsit pangás van, felteszek még pár képet, amin az arca is látszik Blankának, nem baj?
mary74

Kép

Kép

Kép

Kép
mary74

Kép
mary74

nem, mary, nem baj h teszel fel képet, sőt! :lol:
majd ági megszakérti az ülést, de sztem nagyon ügyesen csinálja és enyém is szokott így!!! :wink: nem is olyan, mintha most kezdte volna :shock: ügyi!
Vendég

Doo,
hát azért előtanulmányokat már végzett Blanka. Az elmúlt kb. 1 hónapban azt hiszem 3-szor is felült és mindháromszor jól eldőlt! Lehet, ezért nem akart még ücsörögni. :lol:
De most ebből a pózból még csak ki sem billen! :D
mary74

Ja, és voltunk kinn sétálni és nagyoooon jóóóóó volt!!!! :D
Mennem kell kínai rizst csinálni holnapra! Holnap keményítőnap!
7 kiló mínusznál járok a diétában. Remélem, pár kiló azért még lemegy a hátralévő 1 hónapban, de ha nem, akkor még folytatom. :lol:
mary74

Ügyes Blanka, gratula!
Én náthásan is leviszem egy kis időre levegőzni, az nem árt. Persze nem mínuszban. Ilyen szép időben kötelező! :lol:

Nagyon szép a kicsike!

Kép
niki30

Sziasztok!

Nézelődtem visszafelé a topikban... és rábukkantam egy érdekes momentumra, ami akkoriban nekem nem tűnt fel, hisz nyíltszívvel közeledtem mindenkifelé (hjjajj de romantikus vagyok), de most hogy kerestem a képet a komódban lakó babakelengyéről, ugyanis voltamszíves kitörölnia gépről... így ráakadtam valmire.

Nah szal, megvallom az őszintét :) kicsit bűntudatom van6volt Liza miatt.... lehet én indítottam a lavinát.

LÁnyok!!!! Nézzétek meg 10 - 16 - 20 oldalakat, csak az Eliza által küldött lakásfotókat nézzétek meg.... nekem most tűnt fel, hogy három teljesen más színvilágú, elrendezésű, állapotú lakásról érkeztek a képek! :D

Töredelmesen bevallom aq bűntudat utolsó apró morzsája is kiveszett belőlem ez ügy kapcsán végleg!

Kicsit mostanában el foglalt vagyok, de majd jövök még és beszámolok másról is! :) :)

Levente áll, folyton, feszt és szakadatlan... és mászik szintén folyton feszt és szakadatlan... :) Édi ahogy húzza az apró kis popsiját! :) Riszamisza. :)

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Ugy nez ki Elina is lebetegedett, 37,9, orrfolyas, nekunk ez az elso laz, nurofen levitte.
Ejszaka figyeljuk, remelem nem lesz holnap mar laza, ha igen leviszem a dokihoz.
A natha total folyos, vagy csak igy indul??? :?

Anyumek tisztara tul aggodjak a szitut, ettol kicsit kiakadtam, ilyenkor meg jo hogy nem egyutt lakunk...

KépKép
horilda

niki, voltatok végül élményfürdeni?
hogy állsz mostanában a harisokkal? nálunk most következett el a mizéria időszaka: az eddigiek (kb 68-74-es) kicsik, de a nagyobb méretek iszonyú hosszúak, az még korai, mert hasra esik a lelógó harisnyaorrban (v minek modják az elejét). lehet h túl nagy lábú a gyermekem?! mert tulképpen a lábfejét növi ki. most vettem egy 74-80-ast, annak is a lábfeje kicsi :roll: :evil: éééés, amit mondani akarok, a tb-i tescoban lévő üzletek között van egy harisnyás - ott kaptam egy kínai :shock: gyártmányút, 600 pénzért, aminek az anyaga és a mérete is tökéletes, a mintája meg édi. le van esve az állam... hogy a fenébe nem kapok hőn szeretett városunkban semelyik gyereküzletben normális harisnyát és egy butikos kínai cuccai meg jobbak?! mert nem csak az én gyerekem méretével van gond, hanem a választékkal is! itt nem hordanak a gyerekek harisnyát?! :shock: :?
Vendég

Bogy, várjál, én is megnéztem és a 20. oldalinál írja, h. az alábbi fotók még abban az állapotban ábrázolják a lakást, ami a vétel előtt volt (hírdetésben).
Tehát ők valószínű átalakították.

Vagy én már nem tudom. Gondolod, h. ez is kamu?

Kép
niki30

Doo, voltunk igen. Jó volt. Emma nagyon élvezte.
Aztán még az nagyon jó volt, mikor este 3-an huncutkodtunk az ágyban. A legjobb.

Kép
niki30

Sziasztok!

Ma jön a védőnő az anyósom. Utána feltöltés. De a hétvégén már jelentkezem majd, beszámolok a lakásvásárról! :)

Akit érdekel szombat vasárnap kézműves, kreatív vásár vana pecsában! :) Nagyon jó szokott lenni! :)

KépKépKép
bogyra

Szia Niki!

A huncutkodás nálunk is rendkivül népszerű. Megy a párnacsata meg a dobálás.

Bálint szeme azért volt gyulladt, mert náthás és mivel az orr meg a szem összeköttetésben van, na ezért alakult ki. De már sokkal szebb.
Ma levágtam az első tincsét és hát meg kell mondjam, nagyon édes lett a kicsi.

Mary, örülök, hogy a Blanka már jobban van. Nagyon jók a fotók, köszi, hogy hoztad őket! :)

Ilda! Majd mondd meg, hogy mi van Veletek, remélem, hogy Elina most már jobban van!

Náthásan is viszem a Bálintot sétálni, mert a friss levegő az jót tesz. De azért nem olyan hosszú időre. Tegnap pl. csak 10 percet voltunk kint, mert őrült szél fújt!

Gabi! Vérvétel???? Van eredmény?

Szép napot mindenkinek!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Kép Hajvágás előtt

Kép Hajvágás után

Kép

Kép
precious
Budapest

Vanda, tényleg nagyon édes Bálint! És az a huncut mosoly! :D És persze jó a sérója! :D Örülök, hogy gyógyul a kis szeme!

Ilda, remélem Ti is jobban vagytok! Gyógyulj meg gyorsan, Elina drága!

Kinn voltunk délelőtt a piacon Blankával (fel kellett tölteni a gyümölcs-készletünket, mert már teljesen kifogytunk), és volt itt egy harisnyaárus, aki tök jó kis pamutharisnyákat árult 450 Ft/db áron. Meg is lepődtem... Vettem hármat, jónak tűnnek, remélem bírják majd a mosást is. A mintájuk is aranyos és az egyiknek még csúszásgátló is van a talpán! Bár nekünk erre még nemigen van szükségünk...
mary74

Vanda, Te vagtad a hajat? Ha igen nagyon ugyik vagytok!

Jelentem Elina jol van, nincs laz, csak natha, remelem az is hamar elmulik.
Ejszaka is siman ment :D

KépKép
horilda

sziasztok

Precious!nagyon aranyos,a második képen mintha kifejezetten tetszene így magának.

Én is levágattam Brendus nagy haját,és nekem is tüsi hajam lett.....azt hittem,apa megöl,de nem.Olyan furi a kicsi nekem így,Ő attól a nagy hajától volt különleges.

Most hívtam a doktornéninket,azt mondta,hogy a lelet szépen javult,most a pontos értékeket nem mondta fejből,de holnap bediktálja nekem,szerinte nincs most teendő,reméli,magától helyreállnak a dolgok.húúú,remélem én is.

Patrik kezd betegeske lenni,jajj,ő sokat beteg.Tökre köhög,annyi trutyit köhögött fel,hogy majdnem lehányta a kicsit.na,nam részletezem.

Dóri!!!!!Gergő??????mi van vele?

Bogy!Mikor gyüvöl hozzánk?Csináltam tesztet,negatív,pedig már kezdtem beleélni magam a tesóba.(merthogy 3 hónapja nem mensizek)

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Ma voltam a városban,babakocsival,egyedül.Részletezzem?AGYVÉRZÉÉÉÉÉS!!!!Az emberek nem segítenek levinni a lépcsőn,ha szólsz,nem hallja,ha végre valaki segít,aki veled szemben jön a lépcsőn,te kerüld ki!!!Rohadt patkány népség.Ezért elmentem,és vettem egy könnyebb és kisebb babakocsit,ilyen várososat....meg megláttam egy tök jó pierre cardin kompot,ez meg olyan gáz lett 3 hónap alatt ami van(pedig új volt!!!),hogy vettem azt is.Na,itt jön képbe a bébikompnál is minőséget képvisel jobb esetben a márka,ez az eddigi piccolo volt,hát a pikkolopicsuba vele.Ja,a buszon meg húzza a nyanya a pofáját,mert nem képes kikerülni,na de majd most.Nem fogok 6sarkot gyalogolni,mire lesz egy zebra,hanem felkapom a kocsit,hopp,és dzsalok is az aluljáróba. :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Vanda, egyre szebb ez a fiú! Nekem hosszabb hajjal is nagyon bejött.
A második képen a nyelvét dugja ki, vagy feltöltettétek az ajkát? :lol: :lol: :lol: :lol: (ugye nem sértődsz meg?) Annyira aranyos!

Kép
niki30

Beteg kisfiúknak, kislányoknak mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Kép
niki30

gáz a köbön..
Gergő már jól, suliba is ment, edzés kihagy min. 1 hónapig.. Viki végighányta ma a Bethesda nefrológiát, belázasodott pont akkor, sürgősségin kúpot benyomtam, adtak egyet, hogy hazáig is hasson legalább. Itthon anyuval Marci, soha ilyen szarul nem volt.. magamról ne is beszéljek.. folyamatosan 38 feletti lázam van..ja, és Vikinek nőtt a tágulata a bal oldalon, elkerülhetetlen a műtét úgy tűnik, már az alső kehelyszárak is jelentősen tágabbak.. :cry: :cry: 1 hónap múlva vissza, addig sebésszel újabb konz. Tuti még egy izotóp, aztán sebész dönt, de mivel eddig is pengeélen táncoltunk, valszeg megpecsételődött a sorsunk. :cry: :cry:

komolyan mondom ez valami katasztófa, a mélypont. :(
Vendég

háááát, Dóri... :cry: nagyon szerethet Téged a Jóisten, ha ennyire próbára tesz... :roll: bár így a neten nekem az jött le h te nem vagy egy ilyen puszilkodós-ölelgetős fajta - én meg aztán pláne nem, de most mégis azt mondom: sok-sok virtuális vígasz-ölelést küldök Neked és a gyerkőknek!!
Vendég

Dóri!

Nagyon sajnálom, hát tényleg rátok jár a rúd! Kiratást kívánok neked is és a gyerkőknek is! :) Gondolunk rátok sokat! Drukkolunk is!

Niki! Nemtudom én nem is olvastam csak néztem a képet, nagyon más a kecó... de már mindegy is. A babakelengyés képet kerestem , mert kitöröltem! :)

Szarakszik az extra.hu nem tudok feltölteni meg akciózni sem! ÁÁÁÁ, nah se baj, majd holnap valamikor. Várom már a lakásvásárt. Említettem hogy a viharban összetö9rt a kocsink??? A kár fél milla.... a biztosító még nem biztos hogy fizet!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
De csak húsvét után adjuk le a kocsit, mert megyünk nyíregyre.

Niki! Mikor talizunk? :) Már tejelnem is kell neked! :)

Gabi! Mennék én, de mikor??? Valahogy összehozzuk, mert annyira kivi vagyok a diszkoszaidra is! :) :)
Aztán ha meg van az új kecó jöhettek ti akváriumot rendezni! :)

Jobbulást mindenkinek!!!!

Nekem most megint elkezdett fájni a fülem.... de majd csak lesz már valami vele. Levi nem lett beteg hál isten, kopp kopp.

KépKépKép
bogyra

Kép levágattuk a hajunkat :P [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziasztok!

Dóri, istenkém, borzasztóan sajnálom. Már nem is tudom mit írjak komolyan.
Légy továbbra is erős, mint eddig is és próbálj segítséget kérni.
Így betegen nagyon nehéz lehet ellátni 3 betegeskedő gyerkőcöt.
Remélem hamarosan kiderül az ég. Tudod, nem eshet mindig. :)

Gabi, Brendon iszonyú édes, olyan kis rosszcsontfiú kinézet:)

Bogy, édes, összefuthatunk. Bár Tatabányára nem tudom mikor megyünk legközelebb. Te mindig olyan elfoglalt vagy.
Én lógok Neked Teee. Majd kiszámoljuk, mert tudod rendeltem.

Tényleg csajok egy pesti találkozót nem hozunk össze?
Május még olyan messze van.
Ugye a vidékiek nem haragudnának?

Kép
niki30

Dóri, én is gondolok Rátok. Mielőbbi gyógyulást kívánok Nektek!

Gabi, örülök, hogy javult a lelet!!! Nagyon jó az új sérótok!!! :D :D
Milyen babakocsit vettél? Én is most nézelődök, egyelőre még csak neten, hogy milyet kellene venni. Szerintetek fontos, hogy legyen karfája? Én úgy gondolom, nem ártana, de amelyeket eddig kinéztem, nem mindegyiknek van. :roll:

Délután megyünk Blankával a doki nénihez, hogy megnézze rendben van -e már. Néha azért még csúnyán köhög, de már sokkal ritkábban, mint korábban, és az orrát is már csak ritkán kell szívni.

Addig pedig takarítok ezerrel, a betegeskedésünk alatt csak annyit csináltam mindig, amit nagyon muszáj volt, de mostmár bele kell húznom, hétvégen vendégek is jönnek, mert páromnak névnapja lesz, úgyhogy este még valami sütit is kéne kreálnom. Már tegnap este is gyártottam egy adagot, mert a munkahelyén pedig ma ünneplik. Na, mennem kell!
Jó hétvégét mindenkinek!
mary74

Sziasztok!

Dóri! Itt küldöm a gyógytapaszokat! ++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kitartás, előbb utóbb elmúlik ez a rémálom. Te nem mész el dokihoz???

Mary, remélem, hogy minden rendben lesz a dokinál, hiszen ma 10 hónapos a szentem, most már csak jó jöhet!

Gabi! Tök jól néztek ki!!!!! Brendon igy is különleges, Téged meg jó látni. Bár nem tudom, hogy hogyan néztél ki előtte, de nekem igy is bejön ez a haj. Én nem merném levágatni a sajátomat.! :)

Niki! Csodálkozom, hogy egy lányos anyuka még nem hallott a gyermek plasztikáról! :lol: Ez a mostani trend. Hjjaj, szegényem, igy le lennél maradva?! :lol: :lol: :lol:
Természetesen természetes ez a gyerek. Azt meséltem, hogy valszeg nagyobb az orrmandulája, ezért gyakran van nyitva a szája és ilyenkor mindig kidugja a nyelvét. De azért igy is édes!

Bogy, sajnálom a füledet, nekem is volt ilyen, és tudom milyen szar!

Budapesti taliban benne vagyok!

Szép napot mindenkinek és jobbulást a kis betegeknek!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Ja igen, én vágtam a haját a konyhai ollóval, játék közben.
Azt hittem, hogy nem fog igy sikerülni, de végül 3 nyisszantás és kész.

Kép

Kép
precious
Budapest

Vanda, szal plasztika, ahhhaa értem. :lol: Tündéri!

Blankának boldog 10. hónapot!!!
Mary? Karfa? Minek? És az milyen? Nekem ez megmondom őszintén nem jutott eszembe.

Kép
niki30

Sziasztok!

Kész van a húsvéti dizájn az oldalon.... de most engedélyezek magamnak egy kis pihit, mert tökre fáradt vagyok, majd leragad a szemem....
Elvileg az akciós adatbázis is készen van... de még át kell nézzek, mert ha rányomom a változtatást 600 ruhára és mégsem jó akkor, huuu meg hőőőő meg zzzzz lesz! :) :)
De jojozik a szemem...reggel nyolckor már angolon ültem... hát hogy lehet ilyen koránra idegennyelvet tenni??? magyarul sem bírok megszólalni....

Körülírtam a vihart - big rain.... :D :D ennyi jött ki belőlem :)

KépKépKép
bogyra

A 10 hónapos Blankát Isten éltesse!!

Gabi jó a hajatok, s az arcod alapján fogytál, ugye????

Bogyra, Te lógsz nekünk iebr., KZS előreesés, stb...pedig már ELŐRE meg is köszöntem néhány nappal ezelőtt :roll: lehet nem kellett volna ilyen jótékonynak lennem :P

Mi kedden vágtuk le Zita haját géppel, 21 mm-esre. Cuki lett :D eddig ollóval nyírtuk, s ha hosszabbra szeretnénk majd, azzal is kell, mert a gépünk max 21 mm-t tud.

Kép
ági_bp

Bogy, ez nagyon szép lett!

Kép
niki30

Sziasztok.Nekem hosszú hajam volt.....
Ági!54 voltam mikor teherbe estem,most 82. :oops: akkor fogytam??? :lol: levágnám én kicsim haját,de a miénk halkan zúg,a fodrászé meg néma volt.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

ISTEN ÉLTESSE 10 HÓS BLANKÁT! (olllyan különleges, méltóságteljes, de barátságos nevet választottatok ennek a lyánynak! :D tetszik.)

sztem is jó Brendus haja! a piros szeme miatt meg még mindig kölönleges a megjelenése :wink: :lol:

mary, nekünk pierre cardin-ünk van, az újabb típus, aminek a kocsival együtt csukódik a karfája is. sztem jó, de egyáltalán nem elengedhetetlen tartozék. bekötni így is, úgy is kell a gyereket. ja, a nagykocsinkhoz meg úgy látom tartozna karfa, de az már nem jutott el hozzánk :roll: azt uis használtan vettem. de nem látom h gyerekem hiányolná :wink:
Vendég

Gabi, persze én nem a várandósság előtti alkatodhoz viszonyítottam, mivel nem is tom akkor hogy néztél ki, hanem mostanában raktál fel képet (értsd: elmúlt pár hónapban valamikor) s ahhoz képest tűnt úgy az arcod, hogy fogytál. Patriknál is ennyivel több voltál szülés után??

Mi babakocsink rájöttem, hogy sz.r és megértettem szegény gyermekem, hogy anniyra de annyira utálja.
:cry: Ezt nem lehet 90 fokig felemelni, vagy nem tudom meddig illene emelkednie, de szegény Zita nem ül benne normálisan, hanem le van csúszva, s a háttámlát már nem lehet magasabbra álltíani. :roll: De lehet furán hangzik, nem tervezzük, hogy vegyünk sportkocsit, ugyanis ez is 30 ezer volt, és alig használt :evil: most vegyünk egy másikat, ami lehet hasonló sorsra jut :?: Az volna a legjobb, ha kölcsön tudnék egy példányt kérni és kipróbizni, hogy az a verzió mennyire jön be, de nincs olyan ismerősöm a környéken. :roll: Ha meg már vennénk sportkocsit, akkor valami normálisat, aminek ledönthető a háta, hogy ha elalszik benne :shock: :shock: :shock: (és nem sír :roll: ) akkor ne ülve aludjon már a Tündérédesenalvó. :D Azért olyan is van, na, és a múltkor lógott a feje előre :lol: persze leengedtem gyorsan.
De ma utálta ezt a dolgot, viszont a DM-ben beültettem a kosárba és csak nevetett és imádta és én komolyan azt fontolgattam, hogy abban tolom ki az utcára, s úgy sétálunk, hogy élvezné :lol:
És ami most a sláger: a kutyusok!! Teljesen oda van értük, imádja az ebeket.

Kép
ági_bp

Tud valaki valamit Piciről?? Már utál minket, hogy nem ír?? :cry:

és Rena is régen volt!!

Kép
ági_bp

Sziasztok!

Ági, nem gondoltatok arra, h. ezt a babakocsit eladjátok és helyette vesztek másikat?
Az tényleg fontos, h. jól üljön benne és kényelmes is legyen neki, kilásson normálisan, hiszen ők már nézelődnek. És pontosan, ha elalszik, le tudd dönteni, ez is fontos.
Nekem a babakocsivásárlásnál ezek voltak a főbb szempontok.
- könnyen összecsukható
- beférjen az autóba
- ne legyen nehéz
- több fokozatban dönthető legyen
- kényelmes
- lábzsák is jó ha van meg esővédő

Nálunk is most sláger a kutyus, azt nézzük mi is. Itt a környéken azért elég sok kertesház van, úgyhogy tudunk nézelődni.

Emma tapsol. :lol: Már régebben is próbálkozott egyszer, aztán abbahagyta, de most amikor eszébe jut vagy zenét hall összeüti a tenyerét. Úgy élvezi:)

Ja és egy szót elég sokat mond: button (bátn, így mondja) Angolul beszél a lelkem. :lol:

Mit csináltok hétvégén?
Mi megyünk úszni ma, utána meg még shopping, cipőprojekt anyának, apának.

Kép
niki30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?