Új privát üzeneted érkezett!

Szia Szilvi!
Örülök hogy sikerült kipihenned magad. Szupi, most már elkapta a mókuskereket a folyamat, minden megy majd mint a karikacsapás.

Lassan fel éne öltöznöm.... :shock: remélem nem hiába megyek a tanfolyamra.

madiani

Ani
Remélem nem lesz semmi gond és menni fog, mint a karikacsapás.
Vendég

Szia Szilvi! Hát ha minden igaz, hétvégén kimegyünk szakértő szemekkel, megnézik, hogy megéri-e egyáltalán. Mi már voltunk egyszer kinn, megnéztük, hogy egyáltalán tetszik-e az elrendezése, meg próbáltunk alkudni, hogy ha már a szoc-pol nem vehető fel rá, akkor engedjen az árból. Most várjuk a választ.

Ha nem enged, és nem tud számlát adni, akkor sajnos el kell felejtenünk ezt a házat. Pedig már nagyon beleszerettem.

Na lassan indulnom kell dolgozni. Szeretem a pénteket, sok gyerkőc hazamegy ebéd után, nemsokra kell vigyázni délután. :)

Ja, és Szilvi! Hétvégén aztán nem megerőltetni magad a sok pakolástól, takarítástól stb.!!!!
Ja, jó az ingyenes kocsimosótok.! :) :D :D
n.k.ildi

Ildi
Remélem, jól fog alakulni a hétvégi háznézés. Nagyon drukkolok!!!!!
Nagyon fogok vigyázni a hétvégén, nehogy megerőltessem magam. :)
Vendég

Sziasztok!

Madiani: Akkorát nevettem a szülőszékes koppan a feje? kérdésen hogy a kollegáim kérdőn rámnéztek :)

Vicuska: Én is nagyon szorítok neked hétfőre.

Chrissy: Nagyon édes a kisfiad :-) Kis önálló, nyugodt baba?

Nekem ma is rossz a közérzetem. :( van még valaki akinél ez az "émelygés" reggel mikor kinyitod a szemedtől este mikor lecsukom a szememig tart?
Kilók jönnek szóval még tükörbe sem nézek szívesen. Tiszta depi és nyaf vagyok, de olyan jó olvasni Benneteket hogy teljesen klasszul veszitek a dolgokat.
Tipp-topp kismamák illetve anyukák fóruma :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Jaj! Nem is meséáltem. Ma a kisfiam virággal és bonbonnal ment az oviba.
Aztán amikor Ani néninek odaadta a virágot akkor gyorsan a lábam mögé bújt, pedig nem győzte hangosan mondani hogy "Ani néni nézd! Hoztam virágot!"
De hogy nőnapra sok szeretettel... azt nem mondta pedig tegnap ezt gyakoroltuk :)
Édi volt, ha rajtam múlik akkor ezekre nagyobb korában is oda fog figyelni. :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Tündi! Nagyon aranyos lehetett a kisfiad. Én ismerem az ilyen szitut, nőnapkor sok-sok virággal megyek haza.
Annyira bírom őket. Na nem azért, mert hoznak valamit, hanem mert olyan kis bújosak.
Ja, válaszoltam a privire. Ha jól láttam, 3szor. Bocsi! De nem akarta elküldeni.

Köszi Szilvi, hogy drukkolsz. Én is Nektek, hogy mostantól minden simán menjen.

Puszi!
Mentem, várnak a nagycsoportosok!
n.k.ildi

Tündi
Édes lehetett a fiad! És milyen figyelmes. :)
Az elején nekem se volt sehogy se jó. Feküdni szerettem a legjobban, akkor nem szédültem. :)
Vendég

Igen, de sajna ilyenkor meg megfogalmazódik bennem mi van ha a kisfiúk meg sírnak mert ők nem kapnak bonbont?
Nem kellett volna-e mindenkinek vinni, de akkor meg nem nőnapi. Kombinálok ám én össze meg vissza :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Az oviba csak nem lehet egy egész édességboltot vinni. Anyagilag se lehet bírni. :)
Nagyon kíváncsi vagyok, mivel fognak melóhelyen elkápráztatni. Csokinak én is örülnék. :D
Vendég

Márti
Hol vagy???? Mit mondott a doki?????
Vendég

Mi virágot kaptunk a vezértől. Nibcsike! Ti? :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok!
Tündi!
Mi is virágot kaptunk! :) Tulipánt.Szerintem itt kezdet reggel mert már nyolc után picivel itt volt!Az itteni fiuktól is kaptunk kis virágot meg bonbont. :D

Kép
nibcsike

De nagy pangás van......
Átzúzok a munkáltatóimért.
Vendég

Nibcsike! De jó. Én is kaptam bonbont egy fejlesztő (FI) emberkétől ;), azt mondta hogy a szoftveresek nevében de csak tőle kaptam puszikát :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Vicuska, Márti
Merre kószáltok????????????
Vendég

Hahó!

Micsoda pangás... azt hittem mire jövök több oldalnyi hozzászólás fog várni. :shock:

Voltam Vikiéknél. Csajok olyan erős tesztje van hogy csak na....még a végén lehet ikrek lesznek. :wink: Az én kis Drágaságom (Levi) meg megint elkáprásztatott, olyan tánctudása van hogy csak na, nagyon édi. :D

Vicuska????? Merre vagy??? És a többiek???? Jön a hétvége, elötte jelentkezzetek ám!

Tündi, drága lehet a kisfiad. :)

madiani

Sziasztok!

Chrissy!
Martin baba és apa is nagyon helyes :lol:

Ildi!
12 hét hamar elrepül, remélem nem kapsz el semmit az oviban :D hétvégére jó háznézést :wink:

Ani!
fejfájásod már tuti elröppent 8) :roll:
mesélj majd,ma mész 4D-re is? :D

Szilvi!
azért pihizz is a hétvégén 8) , a gomolyagot már én is rég elvesztettem(lehet RL is :P :shock: )

Trundika!
remélem nem kínoznak sokáig a rosszullétek :?
köszi a drukkot :lol:

Kata,Andesz!
nektek is! :lol: rámfér :oops:
Vendég

Halihó!

Hazajöttem munkából kis takarítás, ugyan nem vittem túlzásba, aztán most itt míg nem kell menni a kisfiamért.
Vikinek milyen tesztje van?
Viki: Milyen teszted van? :)
Én ezt nem értem :(
Mit terveztek hétvégére?
Hozzánk jön a Barnika kispajtása meg anyukája aki barátosném és itt alszanak, így apócát elengedem szakestre. Szóval pizsiparty lesz :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Szülésfelkészítő tanfolyam: 4-en voltunk, ebből egy ikerterhes csajszi aki velem egy idős (nem sokkal nagyobb pocival). Bemutatkozós nap volt ez az első. Elmondott a védőnő egy csomó általános dologt: mit szabad mit nem, étkezésről, sportról, szexről, hogyan változik a testünk, meg ilyenek. Érdekes volt bár sok új dolgot nem tudtam meg, de ha bármi kérdésem lett volna feltehettem volna. Kaptunk az anyagi jutatásokról papírost, mi mennyi és hol kell igényelni, na meg a hozzá tartozó paragrafust. Hát kb. ennyi, most nem jut eszembe más. Biztos a korházi tanfolyam azért más. Ott azért szülésznő és orvos is tart előadást, itt nálunk csak egy védőnő (aki külön letett egy vizsgát hogy ilyet tarthassson). Azt mondta hogy videózunk még (amit én már láttam) meg a szülésről fájdalomcsillapításról beszélünk. Lesz olyan alkalom amikor a babagondozásról.

madiani

Vicuska, köszi a fejfájás már el is múlt, egész jó kedvem van. Izgatott vagyok kicsit a 4D miatt. Hozok képet igérem. Te hogy vagy? Tesztet csináltál azóta? Nagyon de nagyon drukkolok. (olyan messze van az a fránya hétfő)

Tündi, Vikinek terhességi tesztje van (több is :) ) Amit elösszőr láttam az még elég haloványka volt, de a mai már nagyon szép erős. :)

madiani

Vikike!!!!!!!!!!!!!!!!!
teszteket tessék megmutatni!!!!!!
legalább nekem :lol: :lol: :lol:

Ani!
4d-s képeket nagyon várom 8)
szerda óta nem teszteltem,majd talán holnap :shock:
vérvétel mellett minek?hétvégén azért fogok,hogy nagy meglepi ne érjen hétfőn a hcg-nél :D
Vendég

Ani
Várom a 4Ds képeket! (tudom, még én is adós vagyok... :roll:)
Jövő héten megyek erre a tanfolyamra, kíváncsi leszek rá. Tényleg, milyen hacukában kell(ene) menni?

Vicuska
Pihizni is fogok. És végre nem kell korán kelni. :)
Nagyon várom az esőt, kocsit kellene mosni.
Küldök neked is egy gombolyagot, RLnek meg viszek egy ipari méretűt. Azzal el tud lenni jó ideig. :lol:

Tündi
Jó pizsipartyzást! :D
Vendég

Ez a hülye net állandóan kidob... :evil:

Felmondom a UPC-t esküszöm, megyek a digitv-hez

Vicuska, igazad van, nem kell tesztelni hisz a vérvétel egyértelmű. 4D-re nem mész?

Szilvi, várjuk a képeket tőled is :) Te a korházba mész tanfolyamra? Ott nem tudom mi lesz.

madiani

Ani
A kórházba megyek, annyit írtak, hogy kényelmes hacukába menjünk. Majd addig megálmodom. :)
A UPCt mi is felmondtuk, 2 éve lógnak a pénzünkkel. :evil: A Digi TVvel meg vagyunk elégedve. Szeressük. :D

No, elhúzok, mint a vadlibák délnek. :D
Szép hétvégét mindenkinek!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk 4D-ről. Szerelmes vagyok...... :oops: :D
Annyira szép a kisfiúnk, imádom. Nem vagyok érzelgős, de könnyem kicsordult mikor megláttam. Sajna képet nem tudott adni a dokker (a Deák volt), de majd én csinálok a dvd-ből. Mosolygott a kis drágánk, az arcán és fütyijén kivül sajna nem mutatott semmit de ez épp elég volt. :)

BPD: 7.52 cm
OFD: 9.42 cm
HC: 26.78 cm
TAD: 7.09 cm
AC: 22.73 cm
FL: 5.19 cm

kicsi szive: 167 vert
becsült súlya: 1129 g
koponyavégű fekvés, élénkszívműködés, átlagos mennyiségű magzatvíz,

madiani

Köszi Ani, hogy leírtad. Nekem még odébb van, de azért legalább képben vagyok. Majd Szilvit is kikérdezem a kórháziról.
Amúgy hányadik héttől lehet menni szülésfelkészítőre?

Én is kaptam tulipánt az oviba, cserepeset is, sőt hóvirágot is(azt hittem ilyet nem szabad kapni), meg gerberát. Nagyon figyelmesek ezek az ovisok.

Vikike én is szeretném látni a tesztet. Légyszi tedd fel!

Vicuska! Kiváncsi vagyok, mi lesz vérvételen. Sokat gondolok RáTOK!

Tündi! Jó pizsipartit hétvégére! Érezzétek jól magatokat!!! Ja, és vigyázz magadra!

Mindenkinek szép hétvégét!
Bár én úgyis jövök.
n.k.ildi

Ani! Én nem értek ezekhez az adatokhoz, de szerintem szuper. Láttad ahogy mocorgott? Irigyellek. Én is szeretném már látni!
És gratulálok Ronihoz!!!

Majd tegyél fel képeket lécci!
n.k.ildi

Andesz! Írjál majd privit, reggel korán megnézem!!!!! De már mondtam Krisznek, hogy jó Nektek a hétvége!

Puszi!
n.k.ildi

Ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gyönyörűséges a kis fiacskátok :P :P :P

Ildi!

köszi!
hogy vagytok?
Vendég

Vicuska, nagyon köszi. Kívánom hogy hétfőn hasonló érzéseid legyenek.

Ildi, neked is köszi, hamarossan Te is láthatod.

madiani

Ani!
Nagyon édes Roni baba! :D
Hát...nem csodálom hogy elérzékenyültél! :D
Ildi!
Írtam privit! :lol:
Chrissyy!
Annyira édes Martinka a képeken! :lol:
Kata!
A süti neve Lajcsi,amit sütöttünk(tem)!
Nagyon fincsi süti,csak mézes a lapja,és elég nehéz nyujtani! :?
De megéri vele kinlódni,mert nagyon fini!
Majd a talira sütök! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Tényleg,nem tudjátok Mártinak mit mondott a doki!
Vicuska!
Hogy vagy(tok)? :D

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz!

köszi jól :lol: a cicim érzékeny nagyom, a derekam érzem, a hasam nem görcsöl, a balo.szúrkál, hányingerem nincs :roll: ez nem baj? :shock:
mai tesztem :D
Kép

(Melus ma pozitívat tesztelt!10 perce sincs! :P )
Vendég

Andesz, köszönöm :)

Vicuska, ez már jó pozitív :) Nagyon jó jeleid vannak. Hányinger majd késöbb jön nyugika...

madiani

Hogy nincs hányingered? :D
Nem baj!Nekem Patrikkal az égvilágon semmi bajom nem volt! :D
Bencével meg hányós voltam!
Nem hiszed el,de annyira szorítok Neked!!!! :lol:
A teszt meg gyönyörű! :D
Ja,olvastam Melust a másik topic-ba! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Ani!
Írtam privit!
:D

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz!
de elhiszem :lol:

Ani!
neked is köszi :lol:

ennyi pozitív drukknak már hatnia kell :P
Vendég

Vicuska! Még a miénket is számold hozzá!!!(én és Martinka)
Vendég

Ani! Roni baba gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű!!! Jók a méretei is!
Vendég

Sziasztok!

Bocsesz,hogy nem jöttem,de majd jövőhéten megpróbálom bepótolni.Visszaolvasni nem tudtam.
Mindenkinek millió drukk és puszi .Az összes csöppség tündéri!
Ani,a Te kis fiad is csodálatos,már most!

Vicuska!
Neked külön nagyon drukkolok!!!!Képzeld a barátnőmnek tegnap kellett volna megjönni,de még semmi(teszt nega).Hááát nem tudom lehet mégis bejönnek a megérzéseim?Küldöm a pozitív energiákat Neked :wink: :wink: :wink: OK?

Rólam/Rólunk!
Noel nagyon édi,már minden nap velem fürdik a nagykádban és nagyon élvezi,egy igazi kis úszóbajnok,olyan édes ahogy jár a keze -lába. :D Imádom!
Ma megkaptam az EEG eredményem,kedden megyünk vissza a dilidokihoz.A tavalyihoz képest van egy pici változás,de ahogy kivettem belőle még mindig meg van a problémám.Valószínűleg ebből gyógyszer lesz :cry:.Majd kedden okosabbak leszünk.

Ezt a videót ügyködtem Noelről: http://www.youtube.com/watch?v=NqSrmkY3IQc

Chrissyy!
Ezen az oldalon tudsz regisztrálni,nem kell hozzá nagy angol tudás(nekem is ment),aztán onnantól már csak "upload video"-ra klikk -> kiválasztod a gépről a feltölteni kívánt videódat és már kész is.Aztán,ha végzett,a videó mellett találsz egy linket és már csak azt kell bemásolnod ide és akkor mi is láhatjuk.

Na puszi mindenkinek!Jó hétvégét és boldog Nőci napot!
Vendég

Sziasztok!

Ani!Gyönyörű a kisfiad!!Elhiszem,hogy szerelmes vagy!! :D :wink:
Mi meg a digit fogjuk lemondani,amint lejár az egy év.Nekünk nem jött be. :?

Kriszti!Nagyon édes Martinka,ahogy elaludt,az csúcs!!Apának is mutattam,ma is megnézte! :D Hogy tudott így elaludni?Szopi után volt?

Gabi!
Sajnálom,hogy még megvan a problémád!Reméljük,mégsem kell gyógyszer!!

Vicuska!Ez már tényleg erős pozitív!!Drukkolok neked,nagyon!! :wink:

ÉÉÉÉs mit írtál ott zárójelben???Melus pozitívat tesztelt??Gratula neki!Pontosan velük mi is a gond??Illetve,ezek szerint nincs is semmilyen probléma!!! :D :D :D
Vendég

Gabi!Megnéztem Noelt,nagyon aranyos,jó sokat nőtt!! :D
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek köszike a dícséretet!
Tegnap a megszokottnál jóval többet kakilt Martin, zöld volt és pici véresvmit is láttam benne. Rögtön hívtam a dokinőt, ma megnézte, de semmi. Ma már normális kaka volt 2x. Azért kaptunk dobozkát, ha még a 7végén lenne ilyen és be kell vinni az ÁNTSZ-be. Remélem nem kell. A másik meg, hogy a fehér bőre miatt arra gyanakszik, hogy vérszegény szegényém. Hétfőn kell vinnem vérvételre délelőtt.
Hétvégén nem bizti, hogy leszek, mert apa végre szabadhétvégés. Az anyukája nincs jól, kórházba van, az apai nagymamája meghalt, jövő héten lesz a temetés.
Azért majd jelentkezem!

Gabi! Majd megpróbálom a videót, köszi. Végignéztem a képeket, gyönyörűen fejlődik Noel baba és nagyon szuper az egész felvétetel, jók a képek. Látom nálatok is sok készül.

Mindenkinek KELLEMES HÉTVÉGÉT, BOLDOG NŐNAPOT!!!
Vendég

Na szijasztok!

Bocs mindenkitől, ma reggel dugtam össze ezt a szr gépet, majd félórát szenvedtem a nettel, de már leszek. :D
Nem írok mindenkinek, de mindenkit puszilok!!
Lányok, először is Krixta mindenkit puszil, üzeni, hogy mindenki nagyon hiányzik neki, sokat gondolt ránk és reméli, nem felejtjük el :D Nemsokára lesz netük és jön Rékababástól :D Jól vannak, de majd inkább ő leírja.
Andi, szerintem előbb szuülök Nálad, mindjárt leírom miért.
Vicuska, nagyon nagyon szorítok Neked, olyan furi dolgokat bírsz produkálni, de fogadok, hogy pár év múlva nagyot nevettek ezen is a gyerkőceitekkel :D (egyikük már úton is van, talán mindkettő :D :D )
Judy, szépséges ez a kislány, örülök, hogy jobban vagy!
Kriszti, a fenékkitolós képecskétől kész vagyok :D :D igazi babapóz...
Ani, lehet, hogy hülye vagyok, hogy a 4d képen próbálok arcvonásokat nézni, de a kisfiad tiszta Te!!! Szerintetek?? Nagyon édi :) Majd muti a videót is, ha felteszed esetleg.

Rólunk: 2000-es méhszáj :shock: ezen mindenki meglepődött, de azt mondta puha, levett egy hüvelykenetet is, hogy vigyem antsz-be (miért? ez ilyenkor kell?) megtiltotta a magne b-t, viszont minden mást újra engedélyezett, nyugodtan mászkálhatok, szexelhetek, és mától már szülhetek is :shock: 8) :lol: Mivel eddig is görcsölgettem, főleg este meg éjszaka, plusz már a 6 helyett 0 magnéziumot szedek, valami tuti beindul. Viszont Kisati még mindig nem érte magát utol, a méreteire véleményket kérek: Bpd 88, ofd 92, femur 63, has 90. Azt mondta, tök arányos, meg a szívhangja és a flowmetriája is tök jó, csak betöltött 33 hetesek a méretei. (a mamanetes táblázat szerint inkább 34) és a betöltött 35. héten mentem UH-ra. Jövő csütörtökön NST, megkérem a Picit, uh-zzanak is meg, kíváncsi vagyok. Amúgy Svarci visszarendelt 2 hét múlva kontrollra a méretek miatt, de azt mondta, ne aggódjak, az egész csak pár mm eltérés, és a 2 hét még belefér a normálisba. Ugyanezt mondta a védőnő is, később felhívtam, meg azt hogy 90-es bpd-től elvileg 3 kiló körüli, akkor már lehet szülni. Ja és kifelé menet a "portán" be akartam jelenkezni 2 hét múlvára, csütörtökre a Svarcihoz, hogy ne kelljen telefonálni meg ilyenek, erre közli a nő, hogy Svarci szabin lesz jövő hét utáni héten, meg azutáni héten :shock: :shock: szóval hozzá nem is tudok menni kontollra, (nem izget, megyek a kórházba keresztanyámékhoz) de most mi lesz, ha pont a szabija alatt szülök??!! Azóta amúgy annyi történt (mert ugye szombat van :D ) hogy éjjel félk 2-kor negyed óránként jöttek görcsök, de 4 db után elmúlt teljesen. Napközben semmi, még annyi se amennyi szokott lenni. Bocsi, hogy ennyit írtam magamról, de hát érdeklődtetek :D :D
[/b]
Vendég

ja és tényleg szar volt a vonalzóm, lecseréltem :)
Vendég

Márti!
A 2000 méhszáj még teljessen zárt,csak meg van rövidülve!
Nekünk kezdettől fogva,annyi volt Gabival!

KépKép
KépKép
andesz78

sziasztok,
bocsi, hogy eltűntem, de dolgoztam (ugyan minek?????), aztán meg a tegnapi nap eléggé érdekesen alakult... A főnököm nőnapi ajándéka (ő is nő és terhes is): "ajánltatot" tett, hogy szeretné, ha mind az 5 nap bejárnék... Bár tudta a válaszom, de a cégnél nem nézik jó szemmel az itthoni munkát... pedig sokszor annyira dolgoztam, hogy még ide se jöttem... Hát mindegy, jó volt ismét tanulópénznek, nem szabad ennyi energiát beletenni abba, ami nem a tied, az már biztos....
Viszont a jó hír, hogy szerdától szabad vagyok, mint a madár :P :P :wink:

Vicuska,
tőlem is bezsebelhetsz egy giga-mega drukkot!!!! Szerintem babó van ott és hamarosan jó helyen is lesz :P

Ani,
gyönyörű Ronitok van már most is!!! Szuper a kép, tényleg nagyon szép!!!

Kriszti,
hát, nem semmi Martinka!!!! Jókat derültem rajta!!!

Gabi,
szuper a video!!!! Mi is mindig ilyeneket csinálunk, nagyon ötletes és élvezetes!!! Nagyon sokat fejlődött Noel!!!
Sajnálom az eredményt, de hátha még meg tudod úszni a bogyókat... Homeopátiával nem próbálkoztatok??

Andesz,
már várom a talit, úgy érzem sok finomság lesz ott :wink: .

Ildi,
nagyon élvezetes munkád lehet!!! Ennyi gyerkőc :wink: :P Drukk a hétvégi háznézéshez!!!

Szilvi,
nálunk volt reggel autómosás, remélem nálatok is megoldotta a természet :wink:

Márti,
várom ám, hogy jelentkezz!!!!! De azért még drukkolok, hogy tars ki egy kicsit. Most ne Svarci szabija izgasson, bár fura, hogy nem szólt róla...

Tundi,
én üdvözöltelek már??? Kitartás a rosszullétekkel, nekem is ilyen volt, de a 14. héttel elmúltak :wink:
A fiacskádat megzabáltam volna, azt hiszem, a virággal együtt :wink:

Judy,
hát, komolyan mondom, meseszép lánykád van!!!! Nem tudok betelni vele!!!!! Bár a két fiacskád sem semmi! Édesek együtt!!!!

Kata,
örülök, hogy már jól vagytok és látom, újból "garázdálkodsz" a neten :wink: Jövő héten hívlak!!!

VIkike,
tesztet kérünk!!!!!! S egyébként jól vagy? Semmi rosszullét?? Levi baba meglepett valamivel nőnap alkalmából??? Jövő héten megnézném a kocsit, ha lehet, majd jelentkezem!!!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?