Na szijasztok!
Bocs mindenkitől, ma reggel dugtam össze ezt a szr gépet, majd félórát szenvedtem a nettel, de már leszek.
Nem írok mindenkinek, de mindenkit puszilok!!
Lányok, először is
Krixta mindenkit puszil, üzeni, hogy mindenki nagyon hiányzik neki, sokat gondolt ránk és reméli, nem felejtjük el
Nemsokára lesz netük és jön Rékababástól
Jól vannak, de majd inkább ő leírja.
Andi, szerintem előbb szuülök Nálad, mindjárt leírom miért.
Vicuska, nagyon nagyon szorítok Neked, olyan furi dolgokat bírsz produkálni, de fogadok, hogy pár év múlva nagyot nevettek ezen is a gyerkőceitekkel
(egyikük már úton is van, talán mindkettő
)
Judy, szépséges ez a kislány, örülök, hogy jobban vagy!
Kriszti, a fenékkitolós képecskétől kész vagyok
igazi babapóz...
Ani, lehet, hogy hülye vagyok, hogy a 4d képen próbálok arcvonásokat nézni, de a kisfiad tiszta Te!!! Szerintetek?? Nagyon édi
Majd muti a videót is, ha felteszed esetleg.
Rólunk: 2000-es méhszáj
ezen mindenki meglepődött, de azt mondta puha, levett egy hüvelykenetet is, hogy vigyem antsz-be (miért? ez ilyenkor kell?) megtiltotta a magne b-t, viszont minden mást újra engedélyezett, nyugodtan mászkálhatok, szexelhetek, és mától már szülhetek is
Mivel eddig is görcsölgettem, főleg este meg éjszaka, plusz már a 6 helyett 0 magnéziumot szedek, valami tuti beindul. Viszont Kisati még mindig nem érte magát utol, a méreteire véleményket kérek: Bpd 88, ofd 92, femur 63, has 90. Azt mondta, tök arányos, meg a szívhangja és a flowmetriája is tök jó, csak betöltött 33 hetesek a méretei. (a mamanetes táblázat szerint inkább 34) és a betöltött 35. héten mentem UH-ra. Jövő csütörtökön NST, megkérem a Picit, uh-zzanak is meg, kíváncsi vagyok. Amúgy Svarci visszarendelt 2 hét múlva kontrollra a méretek miatt, de azt mondta, ne aggódjak, az egész csak pár mm eltérés, és a 2 hét még belefér a normálisba. Ugyanezt mondta a védőnő is, később felhívtam, meg azt hogy 90-es bpd-től elvileg 3 kiló körüli, akkor már lehet szülni. Ja és kifelé menet a "portán" be akartam jelenkezni 2 hét múlvára, csütörtökre a Svarcihoz, hogy ne kelljen telefonálni meg ilyenek, erre közli a nő, hogy Svarci szabin lesz jövő hét utáni héten, meg azutáni héten
szóval hozzá nem is tudok menni kontollra, (nem izget, megyek a kórházba keresztanyámékhoz) de most mi lesz, ha pont a szabija alatt szülök??!! Azóta amúgy annyi történt (mert ugye szombat van
) hogy éjjel félk 2-kor negyed óránként jöttek görcsök, de 4 db után elmúlt teljesen. Napközben semmi, még annyi se amennyi szokott lenni. Bocsi, hogy ennyit írtam magamról, de hát érdeklődtetek
[/b]