Új privát üzeneted érkezett!

Szerintem költözz be a WC-be, ricinus brutkó nem??? még nem próbáltam... :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

onlájn leszek a kedvetekért, míg tudok.
A gépetekkbe fogok fortyogni!!!!

Megyek elrendezem a virágaimat meg a kutyáimat meg a macskáimat. Addig is.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Csak hazaugrottam, hogy randizhassak Milán apjával :x ismét lépnem kell :cry:
CSak futtában olvastam vissza, majd este jövök!
addig is: PATIIIIIIIIIIIIIIIII, búcsúzóul kukkants ide be, remélem jókedvre derít! Nagyon szorítok, nagyon Veled vagyok!!!!! (teljesen véletlenül akadtam minap erre a linkre)

http://www.himbilimbi.hu/#1

lusinak is nagy gratula, puszika mindenkinek estig :wink:
Vendég

Apa bevállalós: elment fürcsizni.
Az egy helyiségben van a klotyóval. A kis naív :roll: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Húúú Patiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
szoríííííííííííííííííííííííííííííítooooooooooooooooooooooooooook!!!!!!!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Sziasztok!

Anita es Lusie! Gratula a babakhoz :) , somk tejcit es boldogsagot es pihenjetek ki magatokat nagyon gyorsan(bar ez nem olyan egyszeru)!

Pati!!!!! Megy a drukk ezerrel, mar alig varom a kis Norton babyt :wink: !

Endre! Olyan szepen irsz Kikorol es a kisfiadrol, nagyon meghato :) !

Kolyok! Fel a fejjel, bar en teljesen megertelek es most meg hiper erzekenyek vagyunk, de nem tudjuk, h mi jatszodik le az o fejukben, nekik is uj a helyzet, es a te parodnak triplan, uj kornyezet, melo, lakas(berendezes) es nemsokara apuka lesz, de egy biztos es ez a legfontosabb, h imad benneteket :wink: !
en is tegnap egesz nap bogtem, de total hulyesegen pl. hogy milyen csunya vagyok, aztan a supermarketban azon, h nem tudtam eldonteni, h milyen jegkremet akarok, ma meg nevetek mindenen :oops: :oops: :roll: :roll: !

Szilvanusz! hogy en mennyit gondolok arra, h megfogok halni, aztan ezen bogok :roll: , kezdek bedilizni, meg azon gondolkodom, h mi lesz a picivel, kihez kerul :shock: , aaaaa tiszta hulye vagyok.....es meg van 2hetem a kiirt idopontig, hat akkor mi lesz velem, ha tulhordom, szoval en megertelek, de azt is tudom, h nem lesz semmi gond :wink:

en is epp azt neztem, h mennyi csaszar van :shock: :shock: :shock:

Kép Kép
rima

csatlakozom a mileszvelükhaénmeghalok csapathoz :wink:

nyugi, az érzés normális, mi nem, és nem fogunk meghalni. tutkó. :wink:

Kép
Kép

mpatr

Anita es Lusie!
Gratulálok a babákhoz! :D Kívánom, hogy tejcsárdák legyetek! :lol:

Pati!
Drukk-drukk hegyek! :D
Norton baba nagyon pontosnak tűnik! :lol: :lol:
Mostmár rendszeresen fogom frissíteni az oldalt! :)

Pusszantás Mindenkinek és kellemes péntek délutánt kívánok! :)

Nekünk végre meglett a házassági papírosunk frissítése. Annyit szarakodtak vele... eddig azért izgultam, hogy nehogy megszüljek, amíg ez nincs meg! :roll:
No, mostmár ez az akadály is letudva! :)
Vendég

Anita, Lusie! Óriási gratula a babáitokhoz, nagyon jó egészséget és sok tejcsit kívánok Nektek!

HAJRÁÁÁÁÁÁ PATIIII !!!!! NE HAGYD MAGAD!!!!!

Kép
pété

Ma voltam NST-n, ne tudjátok meg, milyen az alsó görbém! Ekkora fájástevékenységgel hogy a bánatban nem szültem még meg???? Holnap UH, és egyúttal megnézi a méhszájat is a doki.
Úgy éreztem, lemondott róla, hogy a napokban szülök. Azt mondja, akkor az is lehet, hogy nem a magnézium miatt nem szültem az elmúlt 1,5 hétben, amíg szednem kellett... Hihiiii,jó fej.... :roll:

Kép
pété

Pété, hajrá!
Kivi vagyok a holnapodra, kár, hogy nem látom majd.

Tényleg, kérek üziket minden szösszenetről, ami történik!!! Lécciléccilécciiiiii!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Már egy órája megittam és semmi.
Fájások azért vannak, de ezzel más helyzetben most még nem indulnék.
Halggyunk kérem, anya pilled. :wink:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Gratulálok Luise! Igen, azt hiszem tényleg egy jó pihenés, ami most hirtelen kellhet neked! Minden jót kívánok!

Gratulálok az áprilisi mamának-babának is!

Nagyon szurkolok a szülni készülőknek.

Judit( kecsk), nekem is volt össznépi vizsgálatom az indítás előtt, bemutatásnak hívták. Protekciós voltam, mégis csillagokat láttam, de csak egy orvos vizsgált meg, nem tudom, hogy ez amúgy hogy lett volna.

Tündérmanó, alig térnek el az adataink,és 1 kg különbséget adott meg a gép: bpd: 92, HC: 339, AC:375 FL: 77. Súly 3900 :)
na jó, egy kicsit eltér...

Eszterxx, mit sajnálnál a márc 15-ben? A programokat vagy a békés gyújtogatást?
Remélem addigra már bőven otthon leszel ANDRISSAL!

Kölyök, örülök, hogy jobb a kedved. Ha nem lenne az a topik, akkor mennyi kapcsolatod lenne emberekkel? Szomszédok, barátok?

Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Ja valami azért csak történt. Érdet elleptéka muslincák. :lol: :lol: mind az én számat akarja :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Hajrá Pati!!! Nagyon drukkolok, hogy simán kibújjon még ma ez a kismanó! Megértem, hogy be vagy tojva (talán a ricinus is segített :lol: :lol: :lol: ), de nem lesz semmi baj. Csak a szokásos marhára fájós sima szülés, nameg utána a frenetikus megkönnyebbülés + öröm. Ha meg esetleg mégis császár lenne, az legalább gyorsan megvan, és ugyan a lábadozás nem lehet egy leányálom, de legalább se neked, se Nortonnak nem esik semmi baja. Vigyázz magatokra, és ügyesek legyetek!++++++++++++
(Ha addig nem szülök, kedden reggel megyek nstre a kórházba, ha még ott lesztek, lehet, hogy megleslek Titeket. És köszi a paírosról az infót. Nekem is csak apaságim van.)

Luisi
Óriási gratula az óriásbébihez!!!! Remélem, mindketten jól vagytok, és hamar sikerül kipihenned a szülés kemény melóját. Jó egészséget és sok tejcsit kívánok!

Zsu
Én is Titeket figyellek folyton (Te + Csujzi), hogy hogy állnak a velem egyidős anyukák :). A párod meg gondolom attól parázik, hogy ha te nem vagy ott velük, akkor mégiscsak egyedül az ő vállán van a felelősség, biztos azért vár olyan nagyon haza a vizsgálatokról.

Kölyök
Nyugi, apa biztos fáradt a sok melótól, és ilyenkor az én párom is nehezebben veszi a lelki jelzéseimet. Majd most jön a hétvége, elmentek sétálni egy picit a szép havas környéketeken, összeszerelitek a hiányzó bútorokat, aztán újra szent lesz a béke.

Na, most lépek aludni, mert Zsombor kivételesen huny. Kihasználom az alkalmat.:)

Ja, és én is leginkább azon parázok, hogy hogy fogja (juk) nélkülem bírni Zsombi azt a pár napot, amíg bent leszek a kórházban. Lucának erőteljesen szugerálom, hogy az égvilágon semmi probléma nem jöhet közbe (besárgulás, miegymás), mert hiányozni fogunk a nagytesónak. Remélem, veszi az adást!! (és nem csak Zsombi érdekében :))

Erika

Kép

Kép
zsombi

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PATI, NAGYON IZGULOK ÉRTED!!!!!!!
Neked sok ++++++++++++energiát kitartást, holnap már
foghatod a kicsi fiad!!!!!!
Izgulunk és drukkolunk kérünk infót mindenképp!!!!!!

Lusie!!!!
Nem semmi teljesítmény, nagy Gratula neked és sok tejcsi a kisfiadnak!!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Anita, Lusie nagy gratula a babokhoz, nagyon sok boldogsagot, jo egeszseget es sok tejcsit kivanok nektek.

Pati draga neked sok erot, kitartast megy a drukk nemsokara tul leszel rajta es a kezedben tarthatod a pici fiadat csak erre gondolj, milyen szep lesz.

Tcis

Kép

Kép
tcis

Sziasztok!

Gratulálok az új babákhoz. Atyám, majdnem 5 kilós gyerek....

Nálunk ma volt kint a gyerekorvos, megnézte, megvizsgálta Zalánt, mindent rendben talált. Most meg azon parázok, hogy nem kakilt tegnap reggel óta. Bár a doki azt mondta, hogy akár 3 napig sem gond, de azért izgulok kicsit. Úgy elrepült az idő, már egy hetes a Mucikám. A ma éjszaka ellentéte volt a tegnapinak. Hajnal kettő körül ébresztgettem, hogy egyen már egy kicsit. Hát tényleg csak kicsit evett és bealudt. Aztán reggel 6-kor próbálkoztam még, hát akkor sem vitte túlzásba a kajálást. Aztán délelőtt, kora délután bepótolta, szinte egész nap cicin volt. Most meg úgy alszik, mint a bunda. Na megyek vasalni, amíg hagy engem ez a kis lurkó.

Ildi

Kép
kikó70

próba

Kép
kikó70

Lusie, bocs, elírtam a neved :oops:

De a gratulációt természetesen neked szántam :)

Erika

Kép

Kép
zsombi

Zsombi, szerintem a XI-ben az apaságit eleve úgy adják ki, hogy ez a nyilatkozat is benne van. Ha megnézed, ott van, hogy nem perel másik apát, stb... szerintem ez az.
Tuti szóltak volna az anyakönyvi hivatalban.

Kép
Kép

mpatr

Úgy néz ki meghülyültem, de talán most...

Kép
kikó70

Zalánom megszülése egyszerűbb volt :lol:

Köszi Eszter!

Az első profilommal nem szarakodtam ennyit...

Kép
kikó70

Anita, Lusie
Gratulálok!

Pati
Jók a képek :lol:
Nagy drukk nektek!

Kikó
Teljesen normális, hogy leesett a köldökcsonk...
Anyatejes babánál tág határok kötött mozog a normális széklet... lehet minden pelenkában is, de lehet heti egyszer is...

Bambi
Gratulálunk az első áprilisi :wink: babának!

Szilvánusz
Hess buta gondolat!

Endre
Mi az a kiságy? :lol: :wink:
Vendég

Most már megnéztem, 2 órán belül (alkattól függően 4 órán belül) hat a ricinusolaj.
Egyelőre semmi.
Fájások vannak, rendszertelenek de apát is bevetettük :wink: :wink: :oops:
Szigorúan orvosilag, a cél érdekében. :lol:

Ha ma nem szülök meg, komolyan múzeumban kellene mutogatni.
Bááááár kinéz :roll:

Kép
Kép

mpatr

Pati: ezt már én sem hagyhatttttam szótlanul. Drukkolok nagyon - most már gyüjjön az a csimota kifele!!!!!

Még mindig csak röviden rólunk: ma érkeztünk haza, a lánygyermeket egyelőre elkerülik a divatos fogyókúra mániák, valszeg a hátam is lyukas, annyit szívott ki most belőlem: kb 1,5 órán keresztül kis megszakításokkal szívta kifele az engerdzsit teljes erőbedobással... Tán most alszik egy darabig. :)
Szilvánusszal találkoztam reggel, meg beszéltem vele telefonon. Úgy hallom, már látja az alagút végét - de majd ő mondja biztos.

Majd ha már rendeződnek a soraink, akkor visszaolvasok, de mint látom ömlött belőletek a szó :) :) :) :) És majd leírom a mi kis fura születéstörténetünket is.

Nem tudom, hogy az én maratoni kórháztartózkodásom alatt ki szült meg ki sem, úgyhogy bocsánat, hogy így személytelenül: Nagy-nagy gratula az összes új anyukának, és babónak!!! Sok-sok tejcit, és türelmet mindegyiknek!

No és aki még előtte áll, azoknak is türelmet: repülő a levegőben, gyermek a hasban még nem maradt ;)
linocs

Ügynöknő beelőzni van????

Szilvánusz, Manna, Judit??? Tartsatok velem!

Kép
Kép

mpatr

"repülő a levegőben, gyermek a hasban még nem maradt "

Linocs, ezé az egy mondaté többen kollektívice ütnek újabban- kérdés nélkül... isten hozott benneteket itthon, bármi mást írj csak! :wink:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

PATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, holnapra babó lesz belőled! De jó! Hajrá, hajrá!!!!!
Eszterxx: merre vagy már?
Velem annyi, hogy keményedek erősen, gyerek lent, viszont méhszáj továbbra is zárt. De megszánhatott a doktoruram, vagy csak elege lett belőle, hogy 4 terminuson túli kismamája van és asszem Judit18 még nincs is benne, úgyhogy hétfőn mennem kell 9-re oxytocin terhelésre. Hogy aztán mi lesz fogalmam sincs. Lehet, hogy az beindítja, lehet, hogy maradok bent, lehet, hogy még mindig várunk egy-két napot. Van ezzel kapcsolatban bárkinek tapasztalata?
Linocs mamám hívott, drága volt és osztotta nekem az észt. És köszi a többieknek is, most meg bízzunk benne, hogy hétfőig előbújik a szentem.

Bocsánat, hogy most nem reagálok a többiekre, de fogok ígérem.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Pati!

Mit keresek még itt? azt hittem, mire belépek, már az lesz tőled az utolsó üzi, hogy elindultatok a kórházba.... :wink:
Látod! Nem fogadtad meg a tanácsomat: kocsikázni kell Mátyásföldön! Van egy tuti bukkanó az egyik kis hídon...1 hét múlva szerintem mi is megyünk egy kört.. :lol:

Kép
pété

Olyan "romantikus" dolog lenne a részedről a 40+0 napon szülni, nem? :lol: :lol:

Kép
pété

[quote="mpatr"]& írta:mpatrquot;repülő a levegőben, gyermek a hasban még nem maradt "

Linocs, ezé az egy mondaté többen kollektívice ütnek újabban- kérdés nélkül... isten hozott benneteket itthon, bármi mást írj csak! :wink:

bocs a beszólásért :oops: :oops: :oops: :oops:
linocs

Gyanús nekem Pumperka is! Jól látom, hogy ma még nem jelentkezett? :?:

Kép
pété

Sziasztok!

Először is: NAGY NAGY GRATULÁCIÓ ANITÁNAK ÉS LUSIE-NAK A BABÁK! SOK-SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET ÉS TEJCSIT!

Pati: Ezerrel drukkolok, hogy minden a legnagyobb rendben menjen! És hidd el, úgy is lesz! ++++++++++++++++++++++++

Alig, hogy bepofátlankodtam közétek, már el is kellett tűnnöm :( , na nem mintha nem jött volna be a társaság :)
Elsz@ródott a netünk, de nem kicsit :evil:
Remélem mostmár bírni fogja :!:

Nem volt egyszerű ám végigolvasni az elmaradást, mi lesz majd szülés után...

Lécciléccilécci engem se felejtsetek ki a hamarosan szülők közül!!! Elvileg Daninak holnap kellene kifele nyomakodni, de ennek még az ég világon semmi, de semmi jelét nem hajlandó adni :(
Mindenkinek megy el a dugesz, le a has, jósló, meg igazibb fájások, stb... nekem meg SEMMMMMMMMMMI :( Hát hogy van ez???
Én is kérek enerdzsit lécci :lol:
Ma kitakarítottam, mindjárt megyünk még egy hó eleji nagy bevásárlásra így péntek este felé. Hátha ez beindítja :)

Lenne egy kérdésem, mert én olyan de olyan béna vagyok ezekhez a dolgokhoz :oops: A dokinak, meg a választott szülésznőnek mikor szokták/illik átadni a borítékos dolgot?

Na most indulunk, de majd még későn este jövök és addig is naggggyon drukkolok Pati!

Livi
Kép
livcsi

Lusie!
Nagyon nagyon gratulálok és sok boldogságot kívánok.
Már kihordani sem lehetett egyszerű ekkora babát!!!

Tegnap nem láttátok a Fábry showban, ahogy Németh Kristóf elmesélte, hogy hogy indították a feleségével el a szülést.
Szex, koktél, meleg fürdő.... Meg is indult a szülés.

Beuska!
Annyira sajnálom de elaludtam én is pedig nézni akartam.

Linocs!Üdv. újra itt. Ezen az oldalon már nagy a türelmetlenség, majd meglátod.
Sebed hogy van? Mennyire fáj a hasad?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

[quote="mpatr"]& írta:mpatrquot;repülő a levegőben, gyermek a hasban még nem maradt "

A szoptatásra, és a gyermek hiprtéhségére való tekintettel kérem az összes érintettet, hogy nézze el a mondatot: csak a kiszipolyozottság miatt beszélek félre :)
linocs

Sziasztok!

Utólag is köszönöm mindenkinek a gratulációkat.
Kiszazsu: nagyon szupik a képek amiket összegyűjtöttél és megszerkesztettél!
Kicsit zsúfoltak a napjaink. 2-3 óránként eszünk (van mit, még fejni is kell, mert nem szívja ki az egészet). Már visszahíztuk a születéskori súlyunkat, sőt túl is szárnyaltuk. Kedden méretzkedtünk 2630 g volt (a hazaadáskori súlya 2520 g). Kicsit sárgák voltunk, de már lassan elmúlik. Mindenki dícséri, hogy milyen jó a színe. Nekem is az lenne, ha naponta 2-3 órát napoznék az erkélyen vagy az ablakban :lol: Anyától pedit azt kérdezik nem vérszegény-e, mert olyan sápadt vagyok, de nekem ez az alapszínem. Az éjszakáink változóak. Van hogy csak 2x kelünk fel és volt hogy éjféltől hajnal 3ig foglalkozást igényeltünk, mert nem voltunk álmosak vagy mert jöttek a frontok :(
Ma reggel 1/4 8-kor mikor felkeltünk észrevettem, hogy szegénykém a popsijától a hónaljáig pisis (jobb, mintha kakis lett volna), pedig előtte mikor 3-kor fennt volt a pelust is kicseréltük. Úgyhogy következett a lepedő- és ruhacsere.
Remélem a többiek is jól vannak. Mostanság nem nagyon van időm olvasgatni az oldalt, de azért néha bekkukkantok, hogy lássam mi a fejlemény az új szülöttek terén és a még meg nem születettek terén.

Cicuka
cicuka78

Livcsi! Megy a drukk Neked is!!!!!
Most egy hülye kérdés: szereted a nevedet? :lol: Líviának szeretnénk hívni a kislányunkat... :wink:

Kép
pété

juditkecskemet: a sebem jól van, a kedvenc dokim szerint gyönyörű lett... Na azért majd én is megnézem :roll:
Na lépek, mert a sózsák elaludt a kezemben...

Hajrá mindenkinek!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
linocs

Kmanna! Kavics!
Pü.-ben kérném a telszámotokat!
Még nem tudom kinek írok ha lesz mit.... :D
Bár nagy az esély, hogy egyszerre leszünk kórházban. Akkor a táblázatból keresek vkit, aki remélhetőleg nem éppen szül, vagy már szült.

Linocs!

az én sebem (ill. hegem) nem lett szép, a két szélén göcs van, remélem most kezdenek vele vmit.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Linocs,
Tessek vonalzot cserelni es egy aktualis kepet betenni az aranyos kis Fruzsi babarol :wink:

Tcis

Kép

Kép
tcis

Visszatértem, hurrá.

linocs, megbocsájtunk :wink:

livcsi: varratszedéskor szokták odaadni, legalábbis vidéken úgy volt.
(persze az altatóorvos örökké ott nyomult a dokimnál, de a végén már nem érdekelt, ő is ott volt, mikor odaadtam)

cicuka: jó, hogy újra itt vagy, ha van időd fotózz légyszí.

Pati, a linkre semmi reakció? Vagy túl morbid volt? Én szétröhögtem az agyam, mikor megláttam. Gyanús nekem a többi csaj is, mint Pumperka, Eszterxx, Kmanna....ne ijesztegessetek minket! És hogy vagy most? hatott már a koktél?

kolyok drága!!! Remélem jobban vagy kicsit!

Beus, Liliről sajna én is lemaradtam :cry:

egy csomó mindent akartam írni, de elfelejtettem.....ja, vettem tegnap fagyasztott epres gombócot. Rohadt fini, hatalmas eprek vannak benne! És hamar megfőtt, úgyhogy tudom ajánlani, de vegyetek 2 zacsival, mert egyben csak 10 gombóc van és tegnap vacsira simán betapsoltam :oops:
Vendég

juditkecsk: nyugodtan írhatsz nekem is, mostanában nem szülök a 3000-es méhszájammal :wink:
Vendég

Hohohó! Itt aztán nagyon beindultak az eddig lustizó gyerekek!!!! :):):):):)

Szilvánusz
, neked is megy a drukk, hogy a fájások nyissák is a méhszájat, ne csak fájjanak!!!

Eszter, Andris nem kapott kedvet az induláshoz? Lehet, hogy tényleg a holnapi napra gyúr?

Pumperka, Pepike? Nálatok semmi fejlemény?

Linocs
Legalább egy-két képet tegyél fel a kiscsajsziról. Biztos sokat változott Feri fotói óta. Jó otthoni babázást és sok-sok tejcit Fruzsinak!!!

Mi nem szülünk ma, semmi jele a névnapi ajándéknak. Így aztán apa kapott inkább gyümölcskosárkákat, amiket Zsomborral készítettünk neki. Babát meg majd kap kicsit később :):):)

Erika

Kép

Kép
zsombi

amúgy holnap az uramnak jelenése van Pécsett, úgyhogy én semmiképp nem szülhetek holnap. De nem hibáztatom, én intéztem neki 8) Sógornőmék meg bejelntkeztek vendéglátogatásra, ők meg jönnek fel holnap este és még itt is alszanak. Hurrá. Addig sem gondolok a fiamra, hogy már megint nincs velem :cry:
Vendég

Én hülye az utolsó pillanatban akarom magunkat fotóztatni, így már nem tud a fotós bevállalni, kereshetek másikat. Pedig annyira jó képei vannak amúgy: www.marosipeter.hu
na mind1, végülis van egy raklap fotós ismerősöm, de nem volt kedvem kuncsorogni...

szavazás: anyám azt mondta, minek, úgyis a jobbik nyer 8) amúgy már én is lesz@rom, inkább szüni mennék, olyan fáradt vagyok, nagyon sokat dolgoztunk ma. Lépek is, most én beszélgetek itt magamban, a férj meg már horkol :?
Vendég

LUISE!! GRATULÁLUNK! tuti te leszel a méret csúcstartónk!
majd írj, hogy hogy sikerült, lehet, hogy nem is volt császár????

PATI, hajrá!!!!!!!!!!!!! lehet, hogy neked kell megtörnöd az "átkot" :) és akkor megyünk mi is mind az első ötben !!!!!

Szilvánusz, hű már 4 túlhordása van Vidának, ideges lehet így szabi előtt
én holnap megyek ctg-re és hétfő reggel dokihoz, ha addig no akció egyikünknél sem akkor benézek hozzád!!!!!
de még hosszú a hétvége, lehet, hogy most Marci beijed és kiugrik simán!!!!

na én meg lécelek moziba, valami krimi, hátha kicsikém ijedős és előbújik :)

KépKép
judit18

hú zsombi, neked sincs sok vissza! Szorítok, hogy mihamarabb meglegyen a bébi. Sokat vagyok Budaörsön, egyszer akár össze is futhatnánk :wink:

Senki nincs itt :cry: :cry: :cry:

ja zsuuuuuu: annyira emlékszem a veled álmodásról, hogy ott voltam nálatok egyedül, egyikőnk sem volt terhes, Milán Alexával játszott, de tesók nem voltak. Sajna a többire nem emlékszem. :(
Vendég

Pati!

Nagyon nagy drukk nektek!!!!!!!
Tuti baba lesz hamarosan...tudod minden fejben dől el!!

Juditkecsk.!

Én is jót nebetem a Fábryban a Németh Kristóf szülésbeindító sztoriján :oops:

Jim:remélem anyukádnak igaza lesz :) bocs,nem akarlak idegesíteni.... :wink:

Tényleg Pumperka?????Gyanúúúúúúúús..... :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jim, megneztem a linket, tenyleg super jo kepeket csinal a pasi. Te mint modell, hogy a francba nem gondolkodtal hamarabb. En is szivessen csinaltatnek de az en ferjemet ilyenre ra nem lehetne venni :roll:

Kép

Kép
tcis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?