Hajrá Pati!!! Nagyon drukkolok, hogy simán kibújjon még ma ez a kismanó! Megértem, hogy be vagy tojva (talán a ricinus is segített
), de nem lesz semmi baj. Csak a szokásos marhára fájós sima szülés, nameg utána a frenetikus megkönnyebbülés + öröm. Ha meg esetleg mégis császár lenne, az legalább gyorsan megvan, és ugyan a lábadozás nem lehet egy leányálom, de legalább se neked, se Nortonnak nem esik semmi baja. Vigyázz magatokra, és ügyesek legyetek!++++++++++++
(Ha addig nem szülök, kedden reggel megyek nstre a kórházba, ha még ott lesztek, lehet, hogy megleslek Titeket. És köszi a paírosról az infót. Nekem is csak apaságim van.)
Luisi
Óriási gratula az óriásbébihez!!!! Remélem, mindketten jól vagytok, és hamar sikerül kipihenned a szülés kemény melóját. Jó egészséget és sok tejcsit kívánok!
Zsu
Én is Titeket figyellek folyton (Te + Csujzi), hogy hogy állnak a velem egyidős anyukák
. A párod meg gondolom attól parázik, hogy ha te nem vagy ott velük, akkor mégiscsak egyedül az ő vállán van a felelősség, biztos azért vár olyan nagyon haza a vizsgálatokról.
Kölyök
Nyugi, apa biztos fáradt a sok melótól, és ilyenkor az én párom is nehezebben veszi a lelki jelzéseimet. Majd most jön a hétvége, elmentek sétálni egy picit a szép havas környéketeken, összeszerelitek a hiányzó bútorokat, aztán újra szent lesz a béke.
Na, most lépek aludni, mert Zsombor kivételesen huny. Kihasználom az alkalmat.
Ja, és én is leginkább azon parázok, hogy hogy fogja (juk) nélkülem bírni Zsombi azt a pár napot, amíg bent leszek a kórházban. Lucának erőteljesen szugerálom, hogy az égvilágon semmi probléma nem jöhet közbe (besárgulás, miegymás), mert hiányozni fogunk a nagytesónak. Remélem, veszi az adást!! (és nem csak Zsombi érdekében
)