Sziasztok!
Először is,
Kölyök, fel a fejjel, nem vagy te ilyen elkeseredős tipus, csak a mostani időszak kicsit túl sok volt. Kész lesz-e minden időre, mindent meg kell venni, ki kell pakolni, mást még nem igazán ismersz kinn, mint a férjedet, plusz azért a hormonjaink is tombolnak - ki ne bőgne ilyen esetben? Tessék ezt igy megmondani férjnek, meg azt, hogy akkor most semmi mást ne csináljon egy kicsit, csak dédelgessen meg töltse veled az időt!!!!!!!
Én nagyon drukkolok, helyre jön ez nemsokára, csak egy jó nagy sirás hiányzik!
Kvaszévi - annyira jó, hogy újra itt vagy! Látod, mi a Patival nem is szültünk nélküled! Sőt, szinte senki nem tette, vártuk, hogy tyúkanyó is visszatérjen
Áprilisiak - grat az első babának, látod-látod Pati, ők is beelőztek
Pati, nem ér megállni, ha egy folyamat egyszer elindult... ma már tessék megszülni azt a Kölköt!
Én - eddig minden papiromon március 3-4 szerepelt... erre ma áttették a szülés várható időpontját 8-ra, viszont a vizsgálatok alapján még sehol nem tartok. Méhszáj zárt, teljesen fenn, fájás 0, áramlás tökéletes. Méretet már nem tippelt a doktornő, hiába kértem...
Megkérdeztem, mi lesz: vasárnap, kedden és csütörtökön megyek UH-ra, ott nem is kell vele találkoznom, ha addig semmi, akkor csütörtök este jöjjek a kórházba, este meginditják a szülést és pénteken meglesz. 1. nem akarok addig várni 2. nem akarok március 15-én benn lenni. Akkor annyi érdekes történik, nem ér, hogy én benn senyvedjek egy 6 ágyas kórteremben.
Viszont a jó hir - az Istvánban nincs inditás előtt befektetés, mert nincs hely!!!
És... találkoztam Norcoval, tök szép nagy pocija van!!! Azt nem tudom, mit mondtak neki, remélem, este jön és nem csak olvas, hanem ir is. Amúgy puszil mindenkit!
Szegény, a végén még végignézhette, ahogy én felöltözöm, mert nálunk csak függönnyel van eltakarva a vizsgáló, előtte már ott ül kinn a következő beteg, a többiek pedig a nyitott ajtó előtt hallgatják - és miután végzett az én vizsgálatommal a dokinő, akkor nyitva maradt a függöny. Én úgy sajnáltam Norcot, ott drukkoltam, hogy szegénynek nehogy a látványtól elfolyjon a magzatvize