Új privát üzeneted érkezett!

Juj, szopis anyukák előtt nem illik piáról beszélni. Meghalok egy pohár borért már egy ideje... :oops: :oops: :oops: Aszu...meg furmint...

Gyöngyvasalásról azt sem tudtam, hogy létezik.

Balwin, tényleg, merre vagy?

Niki: javulást nektek!

Dorka, bocsi, hogy belekotyogtam. :oops:

Réka óránként akar szopni, vagy ha nem, ordíííít! Ráfogom, hogy azért, mert 3 hónapos...
jaimee1
 
 


Erika! Azért próbáld vele kiváratni a 2 órát, mert különben lehet a szelektől fog majd fájni a pocija. Bocsi a kéretlen tanácsért! :oops:
szilbee
 
 


Jaimee!
nem hiszem, hoyg egy pár korty bor rosszat tenne, pláne, ha nem lőre, hanem minőségi pincészetből való! Én megittam, sőt, Grétivel a vége felé jártam a terhességnek, amikor annyira kívántam a bort, hoyg majdnem minden nap lecsúszott egy fél pohár. Vérré vált bennem! erőset nem ittam, legföljebb néha egy kis baileys. na de annak ki tud ellent állni?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 

 
 

na, ha már Szilbee leírta, akkor én is csatlakozok.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Szilvi: Igen, igazad van. Most alszik, 11 ig nem kap enni, úgy tervezem.
jaimee1
 
 


BBJ: Terhesség alatt én is ittam bort, ráadásul orvosi tanácsra. A Magne B sokszor semmmit nem ért.

De a szopi az más, vagy nem? Egyenesen meg az alk. a tejbe.
jaimee1
 
 


Még mindíg csúnyán köhögünk,szóval iszuk még az a sz@rt mindíg :twisted:

Bbj!
1liter házipálesz
7evőkanál méz
1citrom
ezt érlrlni kell 1-2hétig utána leszürni és nagyon finom!(nehogy alkesznak nézzetek de ez tényleg jó)

Kép

Kép
katlina
 
 


Jaimee!
na ezt én így nem tudom, hoyg közvetlenül a tejbe, lehet. nem lett egyiknek sem semmi baja, vagy majd később derülne ki? na mindegy, ez már így esett.

Katlina!
Köszi a receptet, ha legközelebb kapunk páleszt, én is kipróbálom. ezt talán többen meg is isszák....

meg miért lennél alkesz? ennek is kultúrája, mint az ételeknek. egy jó pohár bor egy könyv, film, vacsora, fürdő mellé.... na jaimee nem csorgatom tovább a nyálad...

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Oksa, páleszt bekészítem, hátha valaki iszik, én mondjuk nem csípem, eleve a töményet nem csípem v.hogy. Mézes pálinkát sem ittam még, egyszer csnált apukám mazsolával, guszta volt, de azt sem kóstoltam meg.
Erika, semmi gáz, nem kotyogtál bele! Inkább sztem lessük ki Szami adatait a tábliból, és nevezzük be! :wink:
Szopi? sztem is fejlődési ugrás lehet...
Bor? Hát, sztem sem árthat egy pici pohár aszú, holnap úgyis évfordulóztok! (LEgfeljebb Réka baba jobbat alszik... :oops: )

Szilbee, megyek majd!

GYöngyvasaláshioz lövésem sincs... :roll:

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Kata, tök jól haladsz a dogáddal sztem!! Most belehúzol 1-2 napig, pikk-pakk kész leszel vele! csak elkezdeni nehéz reggelente, nekem legalábbis így volt...

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Dorka! Judit! Akkor még most meg kéne csiálni azt a mézes páleszt! :) 1 hétig még érhetne... 8) Nekem még van abból a fini mézből egy keves! Szívesen beszállok vele! ;)
Inni ugyan nem iszom belőle, de apjuk bizit örülni fog neki (mert hogy ő is jönne, ha a skacok egészségesek) ... no meg annak is, hogy nekem is van jogsim... ;) :mrgreen:
szilbee
 
 


Ja bor... én mikor Dévid egyvégtében végigaludta az íccakát, biza ittam lefekvés előtt egy pohárkával a nászéjszakák borából! :mrgreen: Finyi volt.. Jól is esett! ... pláne egy hosszú és fárasztó nap után!!
Most már csak csokizom éjszakánként... :oops:
szilbee
 
 


Annyi minden fínomságot visztek már a talira... én mit vigyek?? miből van kevés?? :shock:
szilbee
 
 


Haj :)

Újra itthon :) Most kettecskén mentünk Annalucival, Apa dógozott.

Képeket rakok nemsoká, csak lusti vagyok gépre tenni őket :oops: Meg nem is mindig férek ide. De igyekszem :)

Pici betegeknek jobbulást! :(

Judit, áááááádejó, “ana” lettél :lol: Decuki lehet, ahogy mondja :D Mucim azóta se...volt egy “ány”, oszt kész... namajd később :)

Kati, van olyan magátólelalváshozszoktató módszer is, hogy felvesz/letesz. Kb. uaz, mint az otthagyós, csak ilyenkor vele maradsz. Leteszed a kiságyba, simized, beszélsz hozzá, ha elkezd sírni, felveszed, és amint abbahagyja, rakod is vissza (akkor is, ha félúton már rákezd a bömbire). Ezt is a Suttogóban olvastam, és néha erősen elgondolkodok rajta, hogy alkalmazom...aztán belegondolok, hogy nem elviselhetetlen a helyzetünk, minek stresszeljem magunkat...én még bízom abban, hogy gyermekem előbb-utóbb magától leválódik rólam :D Gyanús, hogy inkább utóbb...

Szülés: hm, engem nem nagyon hagytak vajúdni...2 napig voltak jóslóim, azalatt kitágultam 2 ujjnyira (icipicit véreztem is, úgyhogy dokimat felhív, be a kórházba, ahol kiderült, csak a tágulás miatt), és amikor amnión voltunk (40. hét), bent is tartottak; burokrepesztés, aztán hajrá.
Anikó, nyugi, tudni fogod, hogy ezek olyan fájások! :D Én attól féltem, hogy a ha elmegy a magzatvíz, észre fogom e venni...nekem ugye nem magától folyt el, de gondolom olyasmi az érzés, mint a repesztéskor...hát kizubogott belőlem :) Kellemes meleg volt; mintha bepisiltem volna :mrgreen:

Vacsoracsata: nekem ez pont olyan kikapcsolódás, mint a Maónikasó :lol: Sőt, felváltva lesem a tévékettes Hal a tortán-nal :mrgreen:

Mennem kő; bocsi, hogy sokmindenre nem reagáltam :oops: Ezzel az ódallal még nem is végeztem teljesen... :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


na sziasztok!

Hát végre ide is eljutok!

Olvasó üzemmódban voltam.....meg vagyok csak most lusta vagyok hajtogatni.

Rólunk!

Bettike meg én is meggyógyultunk szerencsére a bogarak is eltüntek.... :-D remélem nem kapja vissza az oviban.
Suliba járok még mindig van három hét a gyaksziig.
Hát mást nem nagyon tudunk hozzá fűzni. Olvastam mindent
de a témák már lejártak kivesézettek.
korábban ünneplőpknek sok boldogat( névnap hóforduló)

Megpróbálok most már jönni többször mert kiesek a ritmusból.

Judit a rucikról nem tudsz semmit?

Milyen tali lesz? mikor? Judit nálad lesz ugye?

most megyek pkaolok egyet, remélem a hétvégén lesz időm írni :-)

sok puszi
köszi hogy érdeklődtetek felölem

Kép
kbernadett
 
 


Jah még annyit amihez hozzá tudok most szólni!
hogy én ugy hallottam hogy az alkohol sem jut egyből a tejbe hanem az is sokszorosan van átszűrve mig a baba meg kapja....szóval egy minimálisat lehet inni. szerintem!

na lépek hajtogatni maztán meg Bettiért az oviba

Kép
kbernadett
 
 


Rucis lányok!

A ruhák kedden lesznek postázva, így szombatig nagyon- nagyon remélem, hoyg ideér, és akkor a talin szétosztjuk. Fizetni is majd akkor. OKsi?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Szamóca!

Máté nagyon ügyes és gondolom nagyon fegyelmezett! Le a kalappal! :D
Te is szoktál esténként finomságokat keresgetni? :wink:

JAimee!

Húú az a torta, de jól néz ki!
Szerintem is lehet inni egy kicsi, minőségi borocskát.

Szilbee!

Igen sajna gyakran előfordul Trixiéknél a hangos beszéd (kiabálás) mert van egy-két gyerkőc aki nem ért a szép szóból.
Előfordult már olyan, hoyg petárdát vittek be az osztályba sőt bicskát is. Na és nem is oylan régen az egyik osztálytársa megrugdosta a tanárnénit. :shock:

BAlwin!

Ezt az altatóst dolgot nagyon érdeklődve olvastam, nagyon megvalósíthatónak tűnik. Köszi!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Anikó!

Csak, hogy elég tapasztalatod legyen :D : Trixinél, ötperces fájásokkal mentem be, bő 4 újjnyira voltam tágulva, nem folyt el a m.víz, beöntésre nem volt idő és beérkezéstől számítva 2,5 órán belül megszületett. Szonjával nagyon min. fájással, magzatvíz szivárgással mentem be, a kórházban elmúlt a fájás ezért infúziót adtak és inenntől kezdve kb 8 óra múlva szültünk.

Tali!

Kezd izgi lenni a dolog. :D Pálesz és a stb.. Kár, hoyg kocsival megyünk, esetleg viszünk sátrat. :wink: :mrgreen:
Judit!!! Még mielőtt kétségbeesnél, hoyg egy őrült alkoholista vagyok, csak vicceltem. Nem is szeretem a páleszt.

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Szió!

Betti, de jó, újra köztünk!!

KAti, a Kodályban megrugdosta a gyerek a tanárt!!!!???? Meg petárda, meg bicska? Akkor nekem szerencsém volt a gimiben... túléltem...

Egy gyors segítséget kérnék babakaja ügyben: egy recept szerint a gesztenyés kajcsihoz a fagy. gesztenyemasszát scak kiolvasztom, és hozzákeverem a meggyhez, meg a főtt húshoz. Tényleg nem kell a gesztenyével semmi mást csinálnom?? :shock:

Mai tali: uncsitesók! :)
nyuszilázban
pacsi
Dévid és a nyussz

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Szamóca, büszke is lehetsz a fiadra :) Nameg magatokra is, a feladatsor sikeres teljesítéséért :D
Húúúúú, defajin párnácskák :lol: Én is szoktam - mostanában nem nagyon :oops: :? - ilyen virslis izéket készíteni: leveles tésztát megkenem mustárral, beletekerem a virslit, be a sütőbe, kis idő múlva megszórom reszelt sajttal, köménymaggal, aztán addig sütni, míg a sajt szépen megpirosodik :)

Kati, szívesen :) Megsúgom, ha tanácstalan vagyok, fellapozom ezeket a sutyorgós könyveket, elolvasom a ránkvonatkozó tételeket, aztán egyből nem látom vészesnek a dolgokat, és marad minden a régiben :mrgreen: Rám így hat...

Dorka, jaók a képek a 3 csemetéről :lol:

Hm, Hunci még mindig alszik, megpróbálom lebuzerálni a f.gépről a képeket...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Jah! Tudtok ti a Start Plusz kártyáról? Dolgozni visszatérni szándékozó kismamáknak van; kedvezményt ad a munkáltatónak a járulékfizetéshez (elősegítve a kisgyerekes anyukák foglalkoztatását). Én most olvastam a Baba Magazinban... Csak nekem újdonság? :shock: 2007. július 1-től él.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!

Engem is érdekel ez a pálinka recept. :oops: Katlina! Mit kell csinálni a citrommal? Karikára vágom és beleteszem, vagy a héját kell belereszelni? Bocsi, nekem ez nem tiszta. ja és a szűrés az csak egy normál szürőn való átszürést jelent? (Gondolom a citromtól való megszabadulás miatt). Peti több mint 4 éve kapott egy üveg házi pálinkát, kínáltuk, de soha senki nem ivott belőle. Nem mintha baja lenne, csak hát igy nagyon tömény. De ez a mézes változat nagyon jól hangzik.

Most készült el nemrég az elöző oldalra bemásolt sütőporos fánk receptje. Tényleg fincsi. Dupla adaggal kezdtem, tettem hozá 2 evőkanál cukrot, meg 1 vanilíás cukrot. A gyerkőc is nyomot egyet!

Judit! A hagyományos fánk:

50 dkg liszt
1 tojás
4 evk. olvasztott vaj/margarin
1 kocka élesztő (5 dkg)
2-2,5 dl langyos tej
2 evk. cukor
csipet só

Az élesztőt felfuttatjuk a langyos, cukros tejben. A liszthez adjuk a tojással együtt. A vajat a legvégén kanalanként adjuk hozzá.
1 órát kelesztjük.
Lisztezett deszkán 1 cm vastagra nyújtjuk. A téglalap alakú tésztát félbehajtjuk és mégegyszer finoman átnyújtjuk. Kisszaggatjuk a fánkokat, konyharuhával lefedjük és 1/2 órát kelesztjük. Forró, bő olajban sütjük, félidőig fedő alatt.

Kettőnknek én fele adagot csinálok, csak a tojás marad hozzá 1 egész. Pont annyi lesz úgy, ami még aznap elfogy (kisebb szaggatóm van 16-20 db lesz a fele adagból).

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Judit! Valamelyik nap a reggeli műsor foglalkozott a gyöngyök vasalásával, de különösebb praktika nem volt. Van egy kis pisztoly féle hozzá, azzal is egyenként lehet odaragasztani a gyöngyöket (a gyöngyön lévő ragasztót melegítette a pisztoly).

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Mégegy "Jah!"!
Judit, oks, én nem győzöm kivárni a kisrucikat :D Marha csalódott leszek, ha nem érkeznek meg szombatra...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Jaimee!

Montessori-val kapcsolatban egy kis olvasnivaló:

http://www.montessori.hu/

Én ami negatívumot hallottam róla (bár gondolom ez intézmény és pedagógusfüggő is), hogy a játékkal csak rendeltetészerűen "játszhatnak". Például a kártyából nem építhetnek házikót, csak a kártyaszabályokat betartva kártyázhatnak, ők sem találhatnak ki hozzá szabályokat.

Nem tudok róla, hogy Szolnokon lenne Montessori ovi, ami persze nem jelenti azt, hogy nincs.

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Judit! Én egy ismerősömtől már hallottam róla. Ha jól emlékszem pénzért lehet kiváltani, de ez sem biztos. :oops: Az viszont igen, hogy őt egy helyre azért nem vették fel, mert a munkaadó azt mondta, hogy egy munkanélküli után több/hosszabb ideig kap kedvezményt, mint egy ilyen kártyás után. Szóval inkább nesze, fogd meg szaga van a dolognak. Legalábbis ahogy attól az ismerősömtől (osztálytárstól) hallottam.

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Szaisztok!

Ma akkora erőm volt a délután, hyog megtakarítottam az ablakokat, szóval elkezdtem a húsvéti nagytakarítást. aztán lehet el is hagyott az erőm....

Kati!
nem hittem, hoyg alkesz vagy! :wink:

Ja, a mézes pálesszal mellesleg vigyázni, mert hamarabb fejreállít, mint a sima... ízlik, itatja is magát....

Olga!
Köszi a receptet! Mostantól nyitok egy mappát, sé kimásolom oda a a receptjenket, olyan sok jó írtunk már le!
Na várjál, közben kérdés mi az a szaggató? Nokedliszaggató? vagy mi? azt tudom, hoyg megdagad, mintha nagymamánál láttam volna, de hoyg is van ez?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Olga: Köszi!
:)
A Zengő ovinak készítettünk tavaly egy anyagot, abban volt minden második szó ez a montessori....
jaimee1
 
 


Az elmúlt 36 óra eseménye: sírás, nyüglődés, sírás nyüglődés.........figyelmét 1-2 perre tudtam csak elterelni, aztán megint ordítás.Tegnap délután néztem fogát, nyoma semminek nem volt.
Nyügi ellenére elmentem vele boltba, barinőmmel ruhák közt nézelődtünk. Gondoltam, én kis naiv, séta közben , babakocsiban majd alszik.Váltva dajkálgattuk öcsit, ott nem sírt, csak nyügi volt. Ott barinőm felfedezte, hogy a felsősoron kibújt egy pici fogacska.
Ez a harmadik. (alul már van kettő) Most alszik. Gondolom tegnap óta kifáradt.

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Judit!
Tehát akkor 15.-én lesz a tali? S ha én nem bírok elmenni? mert még nem kizárt főleg törökszentmiklósra:-S

Nah de mindegy akkor majd megbeszéljük még van idő addig....de amugy én is ugy várom már a rucikat:-D remélem jó lesz mind

nah ha nem jönnék ma már akkor kellemes estét mindenkinek

puszika

Kép
kbernadett
 
 


Dorka!

Bizony! Ilyen világot élünk. Azért én optimista vagyok! :)
Gyerkőcök nagyon édesek! :D

Judit!

Tényleg! MIt vigyek(vigyünk) ? Én találjam ki?

Túrófánk!
Annyira beizgulósodtam mert annyit írtatok róla! MA meg is csináltam. A Ráma sütis könyvből vettem a receptet (szeretem ezt a könyvet) azt írja: ,,gyorsan elkészíthető, ebéd utáni csemege". Végül is gyorsan bekvartam de , hoyg 1 órát sütöttem az biztos! :shock: A recpt szerint két kanál segítségével formáljak korongokat és 10 dkg rámában süssem ki :shock: . Hát ez minden lett csak nem korong és kb 20 dkg rámában sült ki.

Olga!

Gondoltam megkérdezem, hogy Te miként csinálod de majd a talin kivessézük ha nem baj. :roll:

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Dorka!

Bizony! Ilyen világot élünk. Azért én optimista vagyok! :)
Gyerkőcök nagyon édesek! :D

Judit!

Tényleg! MIt vigyek(vigyünk) ? Én találjam ki?

Túrófánk!
Annyira beizgulósodtam mert annyit írtatok róla! MA meg is csináltam. A Ráma sütis könyvből vettem a receptet (szeretem ezt a könyvet) azt írja: ,,gyorsan elkészíthető, ebéd utáni csemege". Végül is gyorsan bekvartam de , hoyg 1 órát sütöttem az biztos! :shock: A recpt szerint két kanál segítségével formáljak korongokat és 10 dkg rámában süssem ki :shock: . Hát ez minden lett csak nem korong és kb 20 dkg rámában sült ki.

Olga!

Gondoltam megkérdezem, hogy Te miként csinálod de majd a talin kivessézük ha nem baj. :roll:

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Ó de ciki!

kb 5-6 percig küldte a hozzászólásomat azért nyomtam rá 2x :oops:

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Kati!
Dehogy ciki! Most nekem is vagy 3 percig töltötte. sokan vagyunk biztosan...

mideyg mit hoztok, ki mit akar. én ezzel kapcsolatban nem mondok semmit. ja csak annyit, hogy magatokat otthon ne hagyjátok!

Betty!
Ha tényleg nem tudnátok jönni, akkor beviszem Szolnokra, de addig még egy hét, hátha kiforrja magát!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Ja, és nagyon szupik az uncsitesós képek!

Katlina
én is az ezerre hajtok.... :twisted:

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Noh, megembereltem magam... :) Egy kis nézegetnivaló.

Kép Kép Kép Kép

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Jó reggelt!

Na pl. mondom én hg ezt a rózsaszín sapis képet kellene benevezni vhová!!!!!!!!!!!!!! JUDIT!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

fanna3
 
 


Szebb reggelt Mindenkinek!

Bár a mezőgazdák azt mondják, nagyon kell az eső, nekem most annyira nem hiányzik... csak a kedvem lesz rossz tőle. Meg lámpát kell kapcsolni...Brrrr

Ilyen meg még úgylehet nem is volt, hogy én legyek az első reggel :lol:

Mindenki aludik? Nálunk apa pihen, gyerek változatlanul anyáméknál, ma megyünk érte du.

BalwinJudit: hogy milen sokat nőtt a Lyányod! Nem kellene ennyire dugdosni előlünk, nagyon fajin. A sapkás képen meg lehet zabálni a csókos száját! És áll a járókában, jól látom? Hogy sikerült Apácskátoknak a tegnapi koncert?

Nálunk is van, hogy lassan, nehézkesen megy a babanet, de a mozillával jobb.

Annyira fajinak a pasi kölkök is Dorka, Szilbee!!!
szolkata
 
 


Közben telóztam anyámmal, így mégsem én vagyok az első 8)
szolkata
 
 


Sziasztok!

Ja, Kata, egyetértünk az idővel kapcsolatban. Reggel megkérdeztem Csongit, hogy mit szeretne vacsorázni :roll:

Balwin, Csongi nézte a képeket, majd megszólalt: Azta milyen fajin gitár :lol: :lol: :lol:
Nagyot nőtt Annalucus, nagyon csajszis :lol:

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Szép NApot Mindenkinek!

BAlwin!

Húú a mindenit! Ez a lányka csodaszép! :D Fannának igaza van, a sapis kép valami művészi. :D
Na de apával is jó nagyon.

JAj ez azi dő! Úgy utálom! :evil: Kis biztatás, hogy holnaptól felmelegedés! :D

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Szaisztok!

Judit!
Nagyon jók ezek a képek, és hát az első kettő! Mindne zenei irányzatot kipróbáltak csak mert az elsőre nekem a rapp, a másodikra meg hát.... na szóval csodaszép ez a leány, ez a vörös haj meg...

Kata!
Való igaz, a földre mi is kívántuk, bár én azt kívántam éjjel essen! most hallottam a sláger-ben, hoyg délután felszakadozik a felhőzet. na had lássam....

Évi!
Hát ha hat fogásos a vacsora, akkor még időben megkérdezted! Bár gyanítom nem erről van szó.

Takarítás folyt köv.

Szilbee!
KV?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


szép jó reggelt!
vagyis most már lassan napot!
Balwin nagyon szép Anna Luca s hogy megnőtt!!!!!!!


BB Judit!

De ugye nem csajos tali lesz? Mert én ha megyek akkor csak Gabival tudok elmenni mert egyedül nem merem Miklósra elvezetni a kocsit Bettikével :oops: ?!
Remélem azért eltudunk menni :-)

nah lépek lassan főzni is kellene

puszika

Kép
kbernadett
 
 


Balwin: De szééép ez a láááány! :D :D :D

Évi: Pasi a gyerek, na... nem csoda, hogy a gitárt szúrta ki hamarabb :lol:

Képzeljétek, apa nem felejtette el az évfordulónkat. :D :D
Elég nehéz, mert egybe esik a Nőnappal, de hapsiknál ez nem könnyítés...
Tőlem eshet az eső álló nap, nem érdekeeel. :D Trallala...trallala...

Szép hétvégét mindenkinek! :D
jaimee1
 
 


Jaónapot :)

Köszönjük a dícsérő szavakat :oops:

Fanna, majd meglátjuk :) Nem akarom kizsákmányolni a gyerekemet :mrgreen: Anyukám mondta már, hogy megfordult a fejében, beküldi valamelyik Hunci-fotót egy újsághoz (mán annyiban vannak ilyen fotópályázatok), csak sajnál megválni a legszebbtől :lol:

Kata, nyem, ücsörög a drágám :) Még legfelül van a járóka alja, de hamarossssan lejjebb kerül, mert mint láccikis, kapaszkodik foggal-körömmel :)

Évi :lol: Hát pasiból van, nah :wink: Úllácik Csongi igazi Férfi :lol:

Énisakarok jó időt! Úgy mennénk már kirándulni! De mindig akkor moslék az időjárás, ha Apa itthon van :?

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Jaimee, akkor kellemetes ünneplést nektek :wink:

Hátakkor, Nőtársaim, Mindenkinek Boldog Nőnapot kívánok :lol: Vagy Boldog Nemzetközi Zoltán napot...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Helló!

Annalucus nagyon aranyos, azon a kupakevős képen meg tudnám zabálni. Cuki, nagyon!

Az uncsitesók is nagyon aranyosak, Dávid is már olyan sokat nőtt! Még most született.

Én sem szeressem ezt az időt, állítólag holnap jobb lesz. Nem jön valaki Nefagos játszóra holnap? Ha jó idő lesz, lehet kimegyünk egy kicsit. A betegségek miatt alig voltunk friss levegőn napok óta.

Nálunk apa Zoltán, szóval dupla az ünnep.

Jaimee: Boldog évfordulót Nektek!

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Niki: szerintem holnap még elég dagonya lesz a Nefagos játszin.. :(
szolkata
 
 


Sziasztok!
Balwin!
Hihetetlen hogy Anna Luca mekkorát nőt és nagyon gyönyörű.
Az időjárás nagyon kihatással van rám, egy egész pech-sorozat indult el nálunk.Tegnap telefonáltunk quad ügyben az eladónak és kiderült hogy egy nagy átvágás az egész nem is annyi az ára amennyiért hirdetve van, még jó hogy nem indultunk el megnézni Jászberénybe.Ma reggel a fiúk vasat akartak leadni Szolnokon, de ma valami ok miatt nincs kivételesen átvétel, na jó akkor elmentünk Kunszentre a Vodás üzletbe hogy vegyünk egy sim-kártyát, erre ez sincs nyitva, mert még téli nyitvatartás szerint dolgoznak.Jelzem az eső is ömlött. Na és a hab a mai npban a tortán hogy a mosógépem elromlott és a szerelő is csak holnap tud jönni. Totálisan kész vagyok.
Bbj! Priviben küld már el a címeteket hogy térképet szerkesszek magamnak a jövő hétre.
Valaki esetleg fíút hoz-e mert én valószínűleg hogy viszem Kristófot.

Kép
Kép
bmárti75
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?