SZép napot Mindenkinek! (már ha a hétfő reggel lehet az
)
Nekünk a 7vége olyan gyorsan eltelt, hogy szinte észre se vettem, máris vasárnap este volt. Szombaton kersztelőn voltunk (Szegeden telt a 7vége). meg este a barátokkal találkoztunk, pénteken szavazás, babalátogató (6hetes kisfiú), ebéd és irány Bp.
Sógornőmékkel is találkoztunk, mondta hogy előkészíti nekünk a babakocsit
, sajnos a pontos típusát nem tudta megmondani
. Én meg csak annyira emlékszek, hogy vmi szürkés-kékes színű és Graco... De várom már, hogy hozzánk kerüljön...
Mazska! Azt hiszem tudom melyik fürdőrucit vetted. Azt én is próbáltam, de nekem nagyon nem volt kényelmes. Mivel a régi dresszem már szorított imitt-amott, én egy sima (nem kismamás) feket Tribosdot vettem, 44-es méretben. Gondoltam ha kinövöm 2 hónap múlva majd veszek egy 48-ast
. Árban kb ugyanúgy 4ezer lesz a kettő...
Jó hogy voltál úszni! Nekem is általában jól esik. Bár a medencébe bemenetel nem épp a kedvenceim közé tartozik, de utána már jó. Mi most szombaton este a szegedi sportusziban voltunk, és ott kellemetlenül hideg volt a víz (jóval hidegebb, mint a Kondorosiban), úgyhogy kapkodtam magam rendesen, hogy ne fázzak. Legalább gyorsan letudtam az adagomat
Te melyik usziban voltál?
Nekem is be kellene jelentkeznem 4D-re. Már nagyon szeretnénk látni a picúrt, meg azt tudni, hogy tényeg kiscsajszi-e. Meg persze az se ártana, ha alaposan átnéznék, mert a hivatalos genetikait elég gyorsan elintézték...Na meg ott a gép se olyan jó...
Kivel mizújság van? Hogy telt a 7vége?