Sziasztok!
Már lassan elvonási tüneteim vannak, és lelkifurdim is, mert egyszerűen nincs időm jönni....
De egyszerűen nagyon beindult az építkezés, és ugye Soma mellett nem egyszerű ott is max. helyt állni.
Van viszont jó hírem; a rossz afp után megcsináltattam a négymárkeres vizsgálatot, és negatív lett!!!!! 1:21500 a down valószínűsége; a velőcsőzáródási rendellenesség meg teljesen kizárt!!! Olyan boldog vagyok!
Hiába mondtam, hogy nem érdekel az afp- tudat alatt biztos nyomasztott, mert most, hogy megtudtam a jó hírt, elsírtam magam.
Csenge- nekem kivették az epehólyagom-laparaszkópiával, mert egy idő után már nem tudtam mitől jött elő, de 3-4 naponta begörcsöltem úgy, hogy orvost kellett kihívni. Pici volt a kövem; ráadásul azt mondta a doki, akár terhesen is kivennék, mert életveszélyes volt a mérete. (Pont el tudta volna zárni az epe útját, ha belemegy a vezetékbe) Ezért azt mondom, midenképp nézesd meg uh-n. Nem ijesztgetésképpen, mert nem valószínű, hogy ilyen gond lehet, de az ördög nem alszik, és Te is megnyugodnál. Nospa+algopyrin variációt nyugodtan bevehetsz, ha nagyon görcsölnél! Reméljük, hogy elég, ha az ételekekkel vigyázol! Nekem a csípőstől, a bundáskenyértől és a kelttésztáktól kellett teljesen elzárkóznom; most már néha megehetem ezeket is!
Pöttömmel értek egyet; mindenki maga fogja kitapasztalni mi jön be nekik a legjobban, elvek jók, de csak iránymutatónak! Én azt mondom mázlim van, mert az én kisfiam csak úgy hajlandó elaludni, ha megvannak a kellékei az elalváshoz, és mi nem vagyunk a szobában. Hozzáteszem, mi egy szobában alszunk vele, hely sem lenne, és neki még mindig vannak időszakai, mikor gyakran ébred, és jó, hogy nem kell kicaplatni 10szer máshova, hanem elég csak átlépni az ő ágyához. Viszont egy percre sem hajlandó megmaradni velünk egy ágyban, pedig néha jól esne; sokan mondják-húú milyen jól csináltad! Pedig ezt Ő csinálta így, nem én, alkalmazkodtam az ő igényeihez.
Ez a mondás meg találó "elveim voltak, most meg gyerekem van!"-nagyon igaz!
Próbálom majd összeszedni a tali időpontokat; már részben megvan; de kéne hozzá majd Szuszu, hogy felrakja; most ő is nagyon eltűnt!
Most megint nem leszek 3 napig, elutazunk Svédországba- nagyon izgulok, mert manó még nem volt így egyedül a nagyiékkal, remélem nem lesz gond, mert imádja őket...
Szóval hétfőn jövök, és majd összeírom megint a talitáblát, remélem lesz, aki majd be tudja rakni!
Nagyon szép 7végét és jobbulást a betegeskedőknek!!
puszi: Judit