Ahogy ígértem nem maradtok le semmiről.
Este a kis zsivány oltári viháncba fogott, majdnem szétkalapált belülről és nyomkodta lefelé a buksóját. De én nem dőltem be neki
. Meg a 3 nagywczésnek sem.
HAjnali fél 3-kor aztán arra ébredtem, hogy a pisilés még a szokottnál is sürgetőbb és egy enyhe görcs kíséretében megpattant tőlem a nyákdugesz. Vidámka egy darab
, nekem tök olyan volt a papír, mint amikor megjönni kezd. Véres-nyálkás. Nem kocsonyás. Meg tiszta hepi lettem tőle (konkrétan?
elkezdtem remegni, mint a kocsonya, hogy bakker, lehet, hogy szülünk?
)
Azóta fájogatok, változó intenzitással, a biztonság kedvéért fel is keltem, jó-jó, kell az enerdzsi, de el ne múljon má nekem az istenért!
A legtöbbje 5-10 perces, minden második eléri a 40 másodpercet is, de állva maradok még tőle. Sőt csendben. Tehát ez még nem a végleges.
NA jó, néha kimutatja a foga fehérjét, ilyenkor:
ÉRZEM, hogy jönni FOG a fájás (pár másodperces szoírító keményedés és erős nyugtalanság előzi meg) majd bekeményedik a hasam, mensiszerű görcs+derékfájás kíséretében.
Most itt tartunk.
Apát elküldtem lefeküdni (nemrég jött haza), bár amúgy sem úgy néz ki, mint aki felfogja, mi az ábra.
A következő dolgok egyike fog történni
(pill, csak fájás...)
Na.
1. Besűrűsödik, beerősödik és mehetek megfizetni Éva anyánk bűneiért
2. Elmúlik
és akkor reggel is itt foglak benneteket boldogítani a dokiig (12-re mennék), bedepisedve mint állat.
Az első esetben kéretik a nagyon unatkozó VÁRandós kolléganőknek begyünni az Imrusba látogatni minket. Hozhattok laptopot is szegény elvonós grafomán Patríciátoknak, amúgy Znikusz hozza a híreket+ hívom vagy sömös Ügynöknőnek, ha nem szül-bár ez esetben ezt kétlem, merthogy ugye együtt
.
SZóval drukkok nekem léccike.
és én meg maradok tisztelettel, szeretettel és hasonló drukkokkal a csapat felé, remélvén, most néhány napig nem olvastok engem viszont sok szép baba már idekint lesz:
Mpatr